Täti Vihreä

arpoo Patykaaa!

 vihreä trikoomekko alla Malboro Classics / pellavainen liivimekko ChillNorway*

Heippa hei, tänään on sateiden lomassa jo vähän istuteltu kukkasia ruukkuihin ja aloiteltu pihajuttuja -jee tästä se taas alkaa, pihakausi. Tai no, ei tässä paljon taas oo ehtinyt jos totta puhutaan. Eilenhän mulla oli sellainen aikataulu jotta normaalin työpäivän päätteksi yksi jumppatuntisijaistus ja jumppatunnin jälkeen lupauduin vielä sijaistamaan yhden yövuoron. Niin että tänään on lähinnä yritetty nukkua 🙂 Yritetty siksi, että tunteja tuli reilut neljä. Mut ei se mitään. Tän päivän saldo on tasan noi kaksi ruukkua. Ne olen istutellut. Mitään muuta en oo tehnyt :))

Tukkakin on tyylikäs (kuin 4 -vuotiaalla) kosteuden kihartama ja kynsien alla multaa, mutta ajattelin nyt kuitenkin tulla jatkamaan juttua noista Patykoista, joihin olen ihan höyrähtänyt. Nimittäin tarjoamaan yhdelle teistäkin ton mun suosikkini ihoseerumi/hiusöljyn ja kasvojen puhdituspaketin. Nämä ovat niin loistotuotteita, että täytyy ehdottomasti laittaa jakoon! 

Patyka -tuotteisiin voi (ja kannattaa) tutustua vielä paremmin Jolie.fissa mutta liitän nyt tähänkin vähän infoa niin tiedätte mitä toivotte! 🙂

 Patyka on pariisilainen luksusmerkki, jonka filosofian ytimestä löytyvät parhaat luomulaatuiset, Reilun kaupan periaatteita kunnioittavat raaka-aineet sekä taidokas tekninen osaaminen. Tuotteet ovat innovatiivisia, hienostuneita, sosiaalisesti vastuullisia ja ympäristöystävällisiä. Patykan pakkauksista huokuu pettämätön maku ja ajaton ranskalainen tyylikkyys. Estetiikka on saanut inspiraationsa pariisilaisrakennusten julkisivuista sekä pienten yksityiskohtien merkityksellisyydestä. Hienostuneisuus on läsnä jokaisessa yksityiskohdassa – kaikki on hiottu viimeisen päälle: pakkausten ulkoasu, tuoksut, tuotteiden ylellinen koostumus, pehmeät sävyt. Patyka yhdistää naisellisen kauneuden, nautinnon, tehokkuuden sekä vastuullisuuden yhdeksi harmoniseksi kokonaisuudeksi, ainutlaatuiseksi kauneuden kokemukseksi. Patyka on ylistys Pariisille, yksityiskohtien estetiikalle ja ennen kaikkea persoonalliselle, inspiroivalle naisellisuudelle. Ei siis mikään ihme, että Patyka on valloittanut monien tunnettujen kaunottarien sydämet aina Gwyneth Paltrowsta Lady Gagaan.

 

Patyka Biokaliftin Puhdistusöljy Kaikille ihotyypeille (25+)

Patykan 3 step-puhdistuksen ensimmäinen vaihe. Puhdistusöljyssä on ainutlaatuisen ylellinen koostumus, joka on kuin pehmeää samettia. Öljy puhdistaa, kirkastaa ja antaa iholle happea. Poistaa epäpuhtaudet ja ravitsee ihoa sekä tasapainottaa ihon väriä. Sisältää runsaasti E-vitamiinia, kaktusviikunauutetta, sekä ruusunmarja- ja hasselpähkinäöljyä. Puhdistuksen toinen vaihe on Biokaliftin Puhdistusvaahto. Pakkauskoko 100 ml.

Patyka Biokaliftin Puhdistusvaahto (25+)

Patykan 3 step-puhdistuksen toinen vaihe. Hellävarainen, mutta syväpuhdistava samettisen täyteläinen vaahto, joka suojaa ja elvyttää ihoa uudistaen ihosoluja. Ylellinen koostumus, joka puhdistaa epäpuhtaudet, antaa iholle happea sekä terveen, kirkkaan hehkun. Puhdistuksen kolmas vaihe on Biokaliftin Kasvovesi. Pakkauskoko 150 ml.

 

Patyka Biokaliftin Suojaava ja virkistävä Kasvovesi (25+)

Patykan 3 step-puhdistuksen kolmas vaihe. Kasvovesi, joka sisältää seitsemää erittäin tehokasta ikääntymisen merkkejä ehkäisevää aktiiviainetta. Puhdistaa viimeisimmätkin epäpuhtaudet iholta ja stimuloi ihoa. Ihosta tulee iki-ihanaisen puhdas, kirkas ja valmis vastaanottamaan puhdistusta seuraavat hoidot. Kasvovesi palauttaa iholle raikkaan harmonian. Sisältää 40 % aloe veraa, joka on erityisen korjaava ja suojaava. Biosaccharide Gum-1 on bio-fermentoimalla valmistettu raaka-aine, joka vähentää ärsytyksiä sekä kosteuttaa ihoa välittömästi muodostaen ikään kuin vesisermin iholle. Kauran polysakkaridit kiinteyttävät ihoa. Damaskuksen ruusun hydrosoli kirkastaa ihoa ja supistaa ihohuokosia. Hexapeptide 11 on myös bio-fermentoimalla valmistettu luonnon raaka-aine, jolla on ihon väriä parantavia ja kiinteyttäviä ominaisuuksia. Appelsiininkukkavesi kosteuttaa ja parantaa ihon elastisuutta. Pakkauskoko 150 ml.

Patyka Absolis Hoitava öljyseerumi kasvoille ja vartalolle

Öljyseerumi, jota iho suorastaan janoaa. Ihoa uudistava yhdentoista eteerisen öljyn ja kasviöljyn cocktail, joka palauttaa elinvoiman takaisin ihoon. Koiranruusu sisältää stimuloivia omega-rasvahappoja, jotka uudistavat ja vahvistavat ihoa samalla kun vehnänalkio ja oliiviöljy kosteuttavat syvältä. Jojobaöljy tarjoaa kosteutusta, joka ei jätä rasvaista pintaa ja oliiveista saatava skavalaani rauhoittaa ärsytyksiä ja tulehduksia. Lasipullo 50 ml
 
Kirjoittele kommettia boksiin niin olet mukana arvonnassa 🙂 Yksi onnekas voittaa koko paketin!
 
Lykkyä tykö tytöt 🙂
 
…ja voittaja arvotaan sunnuntaina 12.5….
 

959 vastausta artikkeliin “Täti Vihreä

  1. Ehkäpä ens viikolla luonto muuttuu täällä Savossakin ihanan vaaleanvihreäksi, kun hiirenkorvat ilmestyy puihin… Kevät on niin paras vuodenaika! Harmi kun itsellä ei ole takapihaa, mutta ehkä parveistutuksistakin saa vähän multaa kynnen alle 😉 Minä kans mukana arvonnassa!  

    Tykkää

  2. Kunpa minullakin olisi noin ”vihreä peukalo”, kaikki kukat kuihtuu minun hoidossa 😀 nyt pitää tänä kesänä tsempata kun on ensimmäistä kertaa ihan oma pieni kasvimaa takapihalla 🙂
    Olen mielellään mukana arvonnassa!
    -Ramona

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: