Maanantaijuhla

~lastenvaatteita~

mun vanha, reikäinen ja kulunut silkkimekko Kookaï 😀

Heip, me ollaan tänään oltu päiväkodin kevätjuhlassa -Aino nukahti heti sohvalle kotiinpäästyään 🙂 Olli sen sijaan oli ihan fiiliksissä esitettyään hiphop -tanssia juhlassa eikä meinanut tulla sisällekään millään. Kovia bileitä tällaiset.

Kauhea kun tuntuu nyt ed. kommentteihin vastailtua mainostukselta taas tää seuraava höpinä, mutta sanotaan nyt kuitenkin, että lapsilla on espanjalaiset Marenas -sandaalit 😉 Nää on mun mielestä niin söpöjä, katselin pikkusille jo viime kesänä ja nyt sit ostin töiden jälkeen kun tajusin ettei niillä oo kevätjuhlaan mitään siistejä ja sopivia popoja. Ja koska ne oli nyt alessa, jippii. Marenakset ovat perinteistä espanjalaista mallia 1800 -luvulta, ne on tehty korkealuokkaisesta pehmeästä nahasta ja kumipohja kierrätetystä luonnonkumista. Tiedoksi vaan 🙂 Jos jossain satutte törmäämään.

Ainon mekko, jota ei kauhean hyvin näy kun neiti nukahti ennen kuvauksia on sitten taas yhtä ihanaa tyttöjen tanskalaista vaatemerkkiä Aya Nayaa. Aivan superhurmaavia tyttöjen vaatteita ❤

Sitten tän vaatehöpinän päätteksi voisin todeta, että ed. boksin kommenteissa oli todella hyvä kannanotto siihen, miten blogeissa esiintyvä mainonta voi todella vaikuttaa negatiivisesti. Että esimerkisi työttömäksi jäänyttä saattaa ihan tosissaan harmittaa toisen uudet tavarat ja blogien lukemisesta tulla ennenmmin surullinen kuin iloinen kokemus. Tää oli mun mielestä todella hyvä kommentti, luitteko? Ei mikään uusi ilmiö, eikä oikeastaan mitään kateuttakaan, vaan ihan surullisuutta. Mun mielestä on ainakin ihan kauhea ajatus, että joku saa blogista niin pahan mielen, että lopettaa sen lukemisen. Ja kun kyseessä ei siis ole mikään tappo- ja terroristiblogi 😉 vaan periaatteessa ihan supertavallisen tallaajan suurimmaksi osaksi hyväntuulisia juttuja, joihin pitäisi olla kiva ja helppo samaistua.

Tämä sai siis miettimään taas vähän lisää blogin tarkoitusta ja viestiä, mutta pienen tuokion jälkeen mun oli pakko tulla siihen tulokseen, ettei se oo mun vika. En voinutkaan kirjottaa, että hitsi teen kyllä jotain tosi väärin jos joku saa tästä lukemisesta pahan olon. Mutta ymmärrän kyllä. Enkä itsekään lukisi blogeja –tai mitään, mistä mulle tulisi jotenkin huono olo. Huonoa oloa tässä maailmassa saa ihan tarpeeksi muutenkin.

Mulla on mun jutut ja niin, mun työni; blogistahan on tullut työ ja tähän työhön kuuluu tietynlaisia luontaisetuja. Kuten ilmaisia tuotteita silloin tällöin. Mut hei, monissa muissa töissä on paljon paremmat luontaisedut! Älkää turhaan näistä olko kateellisia. Ottaisin saunaillan työporukassa mieluummin kuin uuden mekon, mutta niitä ei kauheasti ole tarjolla! 😀 Naama punaisena. Ja ilman skumppaa ja mitänenytonkaan donitseja tai muffinsseja mitä bloggarit aina (kuulemma) saa. Hitsi. Saunailta makkaralla ja siiderillä. Se ois hyvä.

56 vastausta artikkeliin “Maanantaijuhla

 1. heips! en oo lukenut sitä kommenttia mitä mainitsit,mut juuri näillä sanoilla että ei sun blogiis oo pakko lukee,ihan on kuule vapaaehtoista tämäkin niinkuin aika moni asia elämässä:)
  pirusti tsemppiä sulle vaan ja jatkat omaan hyvään tyylisi ja piste:)

  Tykkää

  1. Juu se oli hyvä kommentti eikä mikään ketään syyttävä, ei minua eikä mun blogia. Hyvä kommentti vaan 🙂

   Tykkää

 2. Edelliseen tekstiin en kommentoinut, mutta itse pidän myös paljon blogistasi.  Ja eihän kukaan pakota ostamaan saamiasi tuotteita.  😉 Minä ainakin haen inspiraatiota esim. asukokonaisuuksiin. Mutta olemme erilaisia… Itse en kylve rahassa ;-), mutta kivan jutun nähdessäni saatan säästää ja ostaa sen myöhemmin.  😀
  Tsemppiä Johanna ja kiitos ihanasta blogista!  Aurinkoista kesää! 🙂  LeAnn

  Tykkää

  1. Niin, varmoin samoin käy muuallakin näkyvien tuotemainoksien kera… Ja koska maailmassa on niiiiiiin tuhottomasti mainontaa ja tuotteita, on mun mielestä jotenkin ekstrakiva olla tarkkana ja ”mainostaa” tarkasti valittuja tuotteita.

   Tykkää

  1. Hui…Tai siis joo, niin varmaan pyörii aika raha JOSSAIN… varmaan parhaiten tienaisi ihan yksityisenä, mutta sitten blogi olisi kyllä enemmän kuin päivätyö ja pitäisi hallita niin PR kuin ATK:kin… eli ihan tyytyväisenä kirjoittelen nyt ja joku muu saa hoitaa miljoonat :))

   Tykkää

 3. Minulle tämä taas on ihan hyvän tuulen blogi, ihanat kuvat ja tunnelma tuo hymyn huulille aina, kun täällä käy 🙂 kiitos lukuelämyksistä – en ole varmaan aiemmin kommentoinutkaan. Ja eihän se niin voi olla, että vaikka jollakin olisi surua ja esim. työttömyyttä elämässään, pitäisi sen jotenkin vaikuttaa sinun valintoihisi. Ei täälläkään rahassa kylvetä, kuten ylläkin on kommentoitu, mutta ei se minulta ole pois, jos teillä on kauniita vaatteita ja kivoja tuotteita(vaikkapa niitä blogin kautta saatuja tai ihan ostettujakin). Ihanaa kesää teille! -Laura

  Tykkää

  1. Näin on…. saa vaan joskus miettimään ja sit näitä ajatuksia tulee vielä kirjoiteltua tännekin 😉 Raha ja tavara on sellainen juttu mitä itse kukin toivoo lisää, mutta mikä ei todellkaan tee onnellisemmaksi.. Niin se vaan on.

   Tykkää

 4. Kivat kengät tenavilla.
  En itse ainakaan ehdi kadehtia ketään mistään. Tekemistä olisi vaikka muille jakaa. En ole koskaan oikein edes ymmärtänyt sellaista touhua kun maailmassa on paljon ihmisiä joilla on enemmän kuin minulla ja paljon joilla on vähemmän. Mun elämä on ihanaa ja juuri sellaista kuin minä itse haluan. Ehkä se joillain johtuu sitten siitä, ettei oma elämä ole hyvää. Silloin pitäisi alkaa tehdä sille jotain, käyttää se aika kun kadehtii hyödyksi muutokseen mitä oma elämä tarvitsee.
   
  http://villananna.blogspot.fi/2013/06/mekosta-jumpsuitiksi.html

  Tykkää

  1. 😀 Oi mikä ihana kommentti 😀 Näinpä juuri. Jollain on aina enemmän, joku on aina kauniimpi ja rikkaampi -JOS haluaa alkaa kilpailemaan ja vertailemaan. Tai sit voi valita oman elämänsä ja oman itsensä ja kehittää sitää omaan suuntaan ❤
   Loistokommentti ❤

   Tykkää

 5. Mielestäni tuollaisessa on jo kysymys kidutuksesta….
  EI OLE PAKKO LUKEA!
   
  Oikeesti., Tämä on paras blogi ja saan siitä todella hyvät fiilikset. Johanna, sinulla niin paljon lukijoita että joukkoon mahtuu.. monenlaisia. se kuuluu nyt sun työhön 🙂 🙂

  Tykkää

  1. Niin, se on kidutusta ja lukee jotain mistä saa pahan mielen, totta 😀 Juu näinhän se on ja kuuluu tähän hommaan.. sit joskus on pakko vähän tuulettaa ajatuksia teidän kanssa 😉

   Tykkää

 6. Yhdyn edellisiin :)..Kateus, katkeruus on turhimpia tunteita..just niin, että meitä on moneen junaan ja kaikki on varmasti joskus kateellisiakin, mutta so not, eteenpäin vaan..AINA on ihmisiä joilla on enemmän tai vähemmän, niin se vaan menee. Ja elämä on joskus myös epäoikeudenmukaista ja toisille annetaan liikaa murheita jne. muttei kukaan niiltä kyllä säästykään. Kuitenkin, blogia ei saa ottaa liian vakavasti eikä elämääkään. Kaikkinensa. 

  Tykkää

  1. Näin on, joku saa varmasti enemmän niin rahaa ja tavaraa kuin minä, mut enpäs oo kyllä edes miettinyt asiaa… Ihana kommentti tääki, justiinsa samaa mieltä ❤

   Tykkää

 7. Tykkään tosi paljon sun blogista ja ”mainosjutut” on kivoja, niistä saa hyviä vinkkejä 🙂
   

  Tykkää

  1. 😀 Joo se on joka vuosi yhtä upea vaikka näyttää aika hurjalta talvella lumen alla 😀 Se on upea.

   Tykkää

 8. Mä itse tykkään mainosjutuista, etenkin silloin kun niistä hyötyy bloggaaja ja lukijat! Kateus on mun mielestä suhteellisen turhaa tässä asiassa. Jos bloggaaja saa jotain ilmaiseksi, ylensä hän tekee sitä vastaan myös työtä eli kirjoittaa siitä postauksen tai johonkin postaukseen. Vaikka se oliskin kivaa ja mahtavaa työtä, niin silti… 🙂
  Ps. ihania kuvia ❤
  http://behappybeee.blogspot.fi/

  Tykkää

 9. Hei,
  mun on kommentoitava edellisiin kommentteihin (myös alkuperäistä kommenttia lukematta, ei osunut silmiin vaikka yritin sitä etsiä) kateudesta ja katkeruudesta. Mua hämmentävät kommentoijien asenne.
  Hieno juttu Johannalta ottaa esille kommentti, tässä yhteiskunnassa vaatii uskallusta kertoa olevansa taloudellisesti ahdingossa ja jostain syystä siihen on netissä, kasvottomana, helppo kommentoida ”tekisi elämälleen jotain”-tyyppisesti. Eriarvoistuminen on kuitenkin tosi asia, eiköhän meistä jokaisen lähipiirissä ole ihmisiä, joiden toimeentulo on heikko ja joista me ystävinä, perheenjäseninä tiedämme ettei kyse olisi siitä että ”ei olisi tehty elämälle jotain”. Ja luultavasti kourallinen lisää sellaisia, jotka eivät tilanteestaan meille kerro. Voi olla että itse vasta muutaman vuoden vakityöstä nauttineena, pitkän opiskelijaelämäkitkutuksen jälkeen, olen näille asenteille herkkä, toivon silti että kommentoijat rohkenevat pysähtyä pohtimaan omia asenteitaan. Mikä tässä blogissa viehättää ainakin mua, niin jalat maassa-asenne, arvokkaat asiat ovat muuta kuin materiaa, tulee minun mielestäni ilmi myös niissä postauksissa joissa materia on pääosassa.

  Tykkää

  1. Fiksu kommentti ja huojentavaa AINA kuulla, ettei tästä blogista paista se ulkokuori ja materia ihan ekan ekana… tai siis että se alla olevakin on sen verran vahva ettei blogin viesti jää ihan pinnalliseksi. Työttömyys on nykyään aika kova paikka ja ihmisiä arvostetaan ihan kauheasti työn ja ammatin perusteella, mikä on mun mielestä jotenkin… täällä sanottaisiin ”sårt” -kipeää? Toivoisin yhteiskunnalta (etenkin Suomen kun näistä kahdesta kotimaastani on puhe) pehmeämpia arvoja, mikä tietysti on hankalaa kun kaiken pitää olla niin tuottoisaa… Mutta tosi fiksusti sanottu, että omia asenteita ja arvoja kannattaa pysähtyä miettimään. Ja pysähtyä miettimään tarvitseeko jotain bloggaajan esittelemää juttua oikeasti. Mikä oikeasti tekee onnelliseksi. Voin luvata, ettei ilmaisjutut tee minua yhtään onnellisemmaksi. Vaihtaisin tuotelahjat heti vaikkapa lähellä asuvaan perheeseen 😀 Mutta koska aina ei voi valita eikä saada kaikkea mitä haluaa, kannattaa yrittää tehdä siitä omasta elämastä mahdollisimman hyvä käytössä olevilla resursseillä. 
   Eriarvoisuus on myös asia, josta voisin kirjoitella aika paljon… :/

   Tykkää

 10. Blogeihin kuuluu mainostaminen ja mä en edes lukis sun blogias, ellen saisi kivoja ostovinkkejä, no lukisin mutta kaikki muu on ekstraa ! 🙂 Sulla on tosi kiva tyyli ja mielelläni haen vaikutteita ! Kiitos superkivasta blogista, jatka samaan malliin ja jätä nurisijat omaan arvoonsa !
  -M

  Tykkää

  1. Hyvä, samaa mieltä, että jonkin asteinen mainostus on välttämätön osa blogia. Vaikea olisi edes kirjoittaa tän tyylistä blogia mainostamatta koskaan mitään.

   Tykkää

 11. Hei Johanna
  Jokaisen elämäntilannetta et voi tietää, kukaan ei voi. Mutta jokainen on vastuussa omasta Hyvästä tai Pahasta olosta ja toimii sen mukaisesti.
  Sun blogia on hauska lukea ja bongaan paljon hyviä ideoita pukeutumiseen yms. kun itse olen niin mielikuvitusköyhä :). En minäkään voi rynnätä heti ostamaan samanlaisia, mutta poimin paljon ideoita korvan taakse. Kiitos näistä!
   

  Tykkää

  1. Niinpä, ja blogeista saa usein inspiraatiota muutenkin, vaikkei mitään tarvisikaan ostaa! Toivon ainakin… Täytyy yrittää jatkossa panosta siihen ilmaiseen inspiratioon… sehän on parasta tottakai! 😀

   Tykkää

 12. Hyvä, terve asenne sinulla. Ihmiset jostakin syystä nykyään kuvittelevat että muiden on kunnioitettava heidän elämäntilannettaan ryhtymällä vähintään yhtä surkeaksi tai ainakin häpeämällä omaa onneaan, menetystään, mitä vain. Se on aika syvältä ja itsekästä. Muistan kerran kun olin veljelläni vieraana ja hänen parhaalla ystävällään ja vaimollaan ei ollut onnea saada lasta vielä tuossa vaiheessa, kovasti olivat yrittäneet. En ollut veljeäni nähnyt vuoteen ja näyttelin omien lasteni kuvia hänelle ja kerroin kuulumisista suunnilleen 15 minuutin ajan, normaalisti en niin innokkaasti edes puhu lapsista kun olen vapaalla, niin tämän ystävän vaimo otti nokkiinsa ja sanoi että hänen mielestään minun pitäisi kunnioittaa heidän suruaan lapsettomuudesta ja lopettaa jutut omista lapsistani. Olin hieman hämmentynyt ja loukkaantunut mutta annoin asian olla. Vuosi myöhemmin pariskunnalla oli vastasyntynyt vauva juhlissa mukana ja sitä esiteltiin eikä mistään muusta puhuttukaan, minunkin olisi pitänyt ottaa osaa ihasteluun ja keskustella rintamaidon riittävyydestä, niinkuin teinkin. Olisin voinut olla nolo ja esittäÄ oman ajatuskeni pariskunnan toiminnasta mutta mitä se toisaalta minulle kuuluu. Eli toisin sanoen vain näillä ruikuttajilla on lupa iloita onnestaan kun onni sattuu kohdalle heidän omasta mielestään. Sama juttu mielestäni niin työn, koulutuksen, blogin tai minkä tahansa kohdalla. Ihmisillä on oikeus tehdä sitä mikä tekee heistä sen mitä he ovat, kaikilla, niilläkin joiden ei tarvitse sitä onnea odotella. Mitä jos kaiken ruikuttamisen ja kyräilyn sijaan opittaisiin imemään itseemme positiivisia viboja siitä että ainakin joku on onnistunut omissa jutuissaan. 
   
  Toiseksikin ihmiset ovat ja tulevat aina olemaan eriarvoisia, eri pituisia ja kokoisia. Olisi hirvittävää jos me kaikki olisimme sitä yhtä ja samaa. Naiset ovat naisia, miehet miehiä, toisilla on parempi onni kuin toisella, joku on viisaampi joku kauniimpi. Vastoinkäymisiä on meillä kaikilla, kenenkään elämä ei ole pelkkää päivänpaistetta, joskus sataa, joskus ukkostaa. Muistakaa nauttia OMASTA elämästä, sitä ei kukaan muu tee puolestanne!
   
  -S-

  Tykkää

 13. Pidän blogistasi, rohkeista mielipiteistäsi, siitä myös että esittelet uusia vaatteita ja annat vinkkejä koska pidän tyylistäsi jopa niin paljon, että saatan hankkia jotain samanlaista.
  Täytyy silti tunnustaa, että olen lopettanut sisustusblogien lukemisen, oma koti alkoi näyttämään nuhruiselta, hoitamattomalta, vanhanaikaiselta ym. Kadotin kyvyn sisustaa omalla tavallani ja olla siihen tyytyväinen. Muitten kodit olivat niin viihtyisiä, valkoisia ym.
  Nyt jotain on tapahtunut päässäni, jihuu. Oma koti  näyttää taas hyvältä, keksin pientä kivaa muutosta siihen aika ajoin niin kuin ennenkin, mutta ihan omalla tyylillä ja väreillä. Sain kykyni takaisin:)
   

  Tykkää

  1. JEE :)) Ja ne valkoiset kodit saattavat vähän tappaa innostuksen, näyttävät niin täydellisiltä ja puhtailta ja helposti luulee että se on ainoa oikea tyylikäs vaihtoehto… Mutta ihana kuulla että olet löytänyt oman tyylisi taas, persoonalliset sisustukset ovat parhaita!!!

   Tykkää

 14. Voi Ainoa, söpöläisiä ovat molemmat lapset tai tietysti te kaikki :)!
  Ihanaa lukea tätä blogia, kauniita kuvia ja asioita, mutta silti myös arkea ja jalat maassa -fiiliksellä!! Jatkathan samaan malliin 😀 

  Tykkää

  1. Aino oli niin söpö tossa mekossa, mutta niin väsy myös… ehkä joskus toiste saa mekosta kunnon kuvan :))

   Tykkää

 15. Tervehdys täältä Teneriffalta 🙂
  Voi, ei sinun kannata välittää ollenkaan tuollaisista jutuista, että jos joku saa pahan mielen sinun blogistasi 🙂 Valitettavasti täällä meidän maailmassamme asuu hyvin paljon ihmisiä, jotka eivät pidä siitä, että toisilla on jotakin kivaa, että toiset ovat iloisia ja onnellisia. He saavat oman ilonsa toisten kärsimyksistä ja epäonnistumisista. Mutta tokkopa se silloinkaan on mitään aitoa iloa.. On hienoa, että osaa olla oma, iloinen itsensä muista välittämättä.
  Katriina 🙂

  Tykkää

  1. Joo, olen usein ihan normielämässäkin vähän liian varovainen ja tuntosarvet päässä ja melko hienotunteinen; pelkään loukkaavani muita. Ehkä tää blogi on ollutkin aika hyvää treeniä, oppii ettei kaikkia voi miellyttää ;)) Parasta vain yrittää levittää iloa ja hyvää oloa -kyllä se siitä tarttuu kurjempaankin päivään :))

   Tykkää

 16. Mun on vaan pakko kirjottaa että missä ihmeen saippua kuplassa ihmisten pitää nykyään asua. Ei voi tehdä aprilli pilaa että olisi raskaana koska se loukkaa kaikkia joilla on vaikeuksia saada lapsia. Ei voi kehua jotain tuotetta koska joku työtön voi haluta sitä ja sille voi tulla paha mieli. Mä oon opiskelija ja elän 470 eurolla kuussa. Ihailen kaikkia ihania tavaroita mitä sun blogissas näkyy ja joita suosittelet. Tottakai mun tekee niitä mieli, mutta mä en oo enää lapsi jolle tulee itku kaupassa kun äiti ei osta mulle uuta bratz nukkea. Elämä nyt sattuu menemään muiden kohdalla vähän erilailla ja johdattaa erilaisia reittejä. Ei kukaan bloggaaja oikeasti halua jutuillaan ketään loukata. Ja jos jollekkin tulee pahamieli tollasista asioista, sais mun mielestä hieman avata silmiään ja kattella ympärilleen ja miettiä mikä siinä elämässä on kun pitää kaikesta saada aikaan negatiivista eikä voi nauttia siitä mitä on. 

  Tykkää

 17. Täytyy vielä mainita sekin, että jos täällä olisi ihania kuvia sinusta kivoissa vaatteissa ilman ”mainontaa” siitä, mistä ne vaatteet (tai kengät, kellot, sisustustavarat tai muut) ovat peräisin, kaikki sitten kuitenkin kyselisivät niiden alkuperää täällä kommenttiboksissa. Minä ainakin olen iloinen että kerrotaan heti minkä merkkisiä tavaroita kuvissa on ja mistä niitä saa (vaikka pari kertaa onkin tullut kalliiksi, kun olen sitten tilannut itselle samanlaista…)
  Haen blogeista esteetikkona inspiraatiota ja iloa, vaikkei minulla olisikaan itselläni varaa hankkia kaikkia itselleni.

  Tykkää

 18. Mulle on tullut blogeja seuratessa kulutusähky. Aluksi tuli vaikka mitä mielitekoja (mm. pellavalakat, trikoolakanat, merkkilaukkuja, vaatteita..), sitten vähän ajan päästä (kun rakennusprojekti paisui, uudehkon auton moottori hajosi, miehen työpaikalla alkoi yt:t jne.) tuli ihan päinvastainen ”en halua ostaa enää mitään”-olo. Kyllä minä ainakain ihmettelen, mitä monilla bloggaajilla on varaa kaikkeen kulutukseen. Kiva silti lukea, mitä muut laittaa enkä bloggaajia kadehdi. Ehkä blogien myötä olen alkanut satsaamaan joihinkin merkkituotteisiin, mutta minulle on tullut myös tärkeäksi, ettei merkkituotteesta merkki paista kaikkien silmille.

  Tykkää

 19. Voi, minä olen myös työtön tällä hetkellä, mutta jaksan uskoa tulevaan, joten saan vain ihania inspiksiä postauksistasi 🙂 Ei kaikkea tarvitse ottaa niin vakavasti! Ja lisäksi, unelmia pitää aina olla.. sitten kun on rahaa taas vähän enemmän 🙂 Iloa silmiin ja nautitaan kesästä 🙂 Kaikkia ei tosiaan voi miellyttää!

  Tykkää

 20. Lainaten sanojasi: ”Parasta vain levittaa iloa   ja hyvaa oloa,” on mielta lammittavaa asennetta sinulta. Positiivista tukea toinen toisellemme ei ole koskaan liikaa maailmassa.

  Tykkää

 21. Aiempaan kommenttiini kateudesta/blogit telakalle: lisäisin vielä sen, että monen ihmisen tunnetila vain tekee ”blogi kateelliseksi”,kun omassa asiat eivät olen kunnossa. Lohdutin työttömäksi jäänyttä ystävääni, että kun hän pääsee jaloilleni niin hän tulee vielä katsomaan asioita ihan toiselta kulmilta. Ja lisäsin, että on jos haluaa oikeasti olla kateellinen, niin ehkä joku formulatähden elämä voisi olla sellainen asia 🙂
  Ja itse kun olen vakavasti sairastunut ja menettänyt lähes kaiken mitä ihminen voi niin on syytä mennä takaisin perusasioihin: saada elää. Minulle blogien seuraaminen merkitsevät ihan erilailla kuin osalle: bloggareiden kautta näen/koen sellaisia asioita mihin itse en enää kykene. On ihanaa että ihminen jakaa ajatuksiaan & näyttää valokuvin elämää, jollaiseen en itse enää voi. En siis kateellisena mieti ”en voi ostaa tuota tuotetta vaikka haluaisin”, haluan ajatella sen ihan toisella tavalla vaikka ehkä minulla olisi ihan ”lupa” olla oikeasti kateellinen. Se on omasta tunnetilassa kiinni.
  Johanna, sinä saat ja pitääkin tehdä kaikkea mistä itse tykkäät ja näyttää ihmisille sen mitä haluat. Minusta sinun blogi on hyvänmielen blogi 🙂

  Tykkää

 22. Hei, asia josta kommentoin ei nyt liity juuri tähän,mutta olet(te)ko huomannut että sen jälkeen kun vaihdoit blogin MeNaisten alle tänne on vaikeampi löytää. Olin taas pitkän aikaa lukematta kun niin ärsytti. Nyt taas palailin ja etsin sitä ”jumppaohjetta” 20x selkää, ja 29x hyppyjä tms . ja jne… enkä siis päässyt puusta pitkään. Kai kaikille eduksi olisi helppo luettavuus ja pääsy vanhoihinkin juttuihisi. Muuten tykkään kyllä kovasti. Oikein ihanaa kesää sinulle. t. Kipa

  Tykkää

 23. Heips! Seuraan blogiasi säännöllisesti! 🙂 Jatka vaan samalla linjalla. En oikeen ymmärrä tätä ilmaislahja juttua: keneltä se on pois, mitä sinä saat tai mitä sulla on? Tosiaan itse voi mennä kauppaan ja ostaa tai vaikka pyytää lahjaksi 😉 Heh. Tykkään sun pukeutumistyylistä ja toisinaan saan vinkkejä omaan vaatekaappiin. Kiitos niistä! 🙂

  Tykkää

 24. Tämä kysymys on myöskin aiheen ulkopuolelta, mutta esitänpä sen kuitenkin: pystytkö täällä Me Naisten puolella tagailemaan postauksiasi? Viime aikoina hiusinspista hakiessani yritin tulla blogiisi entiseen tapaan etsimään hiusaiheisia postauksia, mutta sepäs ei enää ollutkaan niin yksinkertaista kuin ennen, kun käsittääkseni ainut tapa olisi ollut selata kirjoitukset yksi kerrallaan läpi.
  Oli miten oli, blogisi on ihana ja saa aina hyvälle tuulelle! Pidän kuvistasi ja kirjoitustyylistäsi, puhumattakaan asenteestasi!

  Tykkää

 25. Eiköhän sun blogia lueta just sen takia, että tulee hyvä mieli ja näkee kauniita asioita. Ja mun mielestä ei tarvitse olla samalainen elämäntilanne tai taloustilanne lukijalla, että voisi aidosti pitää jostain blogista. Sun blogi sitä paitsi passaa siinä mielessä tällaiselle kotona kituuttavalle kotiäidillekin, että sulla on kivoja diy-vinkkejäkin ja arvostat vanhojakin vaatteita, vaikka joskus toki niitä uusia, ihania, mutta valitettavasti omalle kukkarolle liian kalliitakin vaatteita näkyy. Ja hei, jos ei lukijaa miellytä, niin pakkokos on lukea.
  Onko se muuten ihan yleinen ongelma, että puhelimella (Lumia) blogia lukiessa ei näy kommentit?

  Tykkää

 26. Blogisi on ihana. Älä muuta sitä. Kadehtia voi vaikka ketä, jos niin tahtoo. Itse ainakin pyrin tekemään omasta elämästäni niin hyvän, ettei tarvitsisi kadehtia ketään. Blogisi saa hyvälle mielelle, se riittää minulle. Ja ihanasti kirjoitit saunaillasta. Eivät lukijatkaan aina näe koko totuutta, eikä tarvitsekaan. 
  http://niittykulma.blogspot.fi/

  Tykkää

 27. Ainut blogi mitä seuraan on tämä.. parasta juuri kaikki kivat ideat 🙂 Hyvää kesää Johanna T:Miia

  Tykkää

 28. Blogien lukeminenkin vaatii tietynlaista medialukutaitoa. Mikä on suoraa ja mikä piilomainontaa. Hyvää bloggaria ei tule kenestä tahansa, mutta Johanna on siinä onnistunut. Itse en lähtisi kadehtimaan kenenkään mainostuloja tai ilmaiseksi saatua tavaraa. Kalliimpien eteen on kuitenkin joutunut näkemään vaivaa ihan siinä missä työekämässäkin hyvän tuloksen eteen on tehtävä töitä. Ratkaisevaa on kuitenkin blogin sisältö. Jos kirjoittajan elämään ei voi missään määrin samaistua ja blogi on yhtä mainosta ilman henk koht asioita, ei sitä kukaan jaksa kauaa seurata.

  Tykkää

 29. Mulle sun blogi on arjen puuteria, silottaa kivasti harmautta ja tuo uusia tuulia. Parhaimmat asiat tulee sun blogista ”ilmaisena”: kirjat joita sinä luet ”ilmaislahjoina”, on kirjoja jotka minä laitan välittömästi kirjastoon varaukseen, kauniista esineistä ja maisemista tulee hyvälle tuulelle .etc Tykkään aiheista, joissa valotat sun pidemmän aikavälin hankintoja ja kerrot tavallisen arjen kulusta. Jatka vaan samoilla linjoilla ja uskalla samalla haastaa lukijoita vieraammillakin aiheilla! Tuovilan Tare

  Tykkää

 30. Keskittyen olennaiseen, oih mitka kukat tuolla taustalla ! 😀 siis wau ! meijan alppiruusupensas ei oikeen tana vuonna oo tykanny kukkia, ainakaan yhta upeasti..
   
  -Maria 

  Tykkää

 31. ”Onko se muuten ihan yleinen ongelma, että puhelimella (Lumia) blogia lukiessa ei näy kommentit?”
  Mobiiliversiossa (m.menaiset…) ei ilmeisesti näy kommentit, tai ainakaan minä en ole keksinyt miten. Jos klikkaat sivun alaraunasta linkkiä ”Siirry täysversioon”, saat näkyviin kaiken sisällön, myös kommentit. Valitettavasti linkki ei avaa samaa sivua jota olit lukemassa, vaan vie Me Naisten etusivulle, josta pitää sitten taas navigoida haluamaansa blogipostaukseen.
  Ja Johannalle kiitokset inspiroivasta hyvänmielen blogista!
  Hanna

  Tykkää

 32. Vaikkei itsellä ole rahaa ostaa vaatteita kuin kirppikseltä ja nekin suurin osa lapsille, niin olen saanut blogisi kautta uusia ideoita yhdistellä vanhoja vaatteita ja rohkeutta kokeilla eri tyylejä. Ei tarvitse heti perässä tilata samoja juttuja, vaan voi miettiä löytyiskö omasta kaapista jotain saman tyylistä. Ja onhan sulla ollut paljon vanhojen vaatteiden tuunausjuttujakin. Ainakaan tälle köyhälle lukijalle ei ole tullut kertaakaan paha mieli 🙂

  Tykkää

 33. Hiljaiseksi hieman vetää… Sairastan neurologista sairautta, joka vie hitaasti mutta tasaisen varmasti kohti sängynpohjaa ja siitä eteenpäin… Mutta en koskaan aikaisemmin edes ole ajatellut, että tämä blogi voisi tuoda jollekin pahaa mieltä. Itselläni ei ole enää oikeastaan muuta elämää kuin mitä erilaiset kuntoutukset, lääkärissäkäynnit ja muut hoidot tarjoaa. Muutamia blogeja seurailen, ja ne tuovat tervetullutta vaihtelua ja iloa elämääni. Olen todella iloinen siitä, kun kirjoitat blogiasi ja toivot että jatkat samaan malliin! 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: