Dagens kesäkuvii

~viimeinen päiväkotipäivä~

neuletakki Massimo Dutti / mekko Soaked in Luxury

Lasten kanssa kuljettiin tämän kesän viimeistä kertaa päiväkodista kotiin -ja Ompun kanssa itseasiassa ihan viimeistä kertaa; täällä koulu aloitetaan jo kuusivuotiaana eli Ollipieni ensi syksynä :’) Jösses. 

Nyt alkoi siis loma koko porukalla, juhuu. Annankin kuvien puhua tällä kertaa puolestaan, suljen koneen ja avaan yhden kylmän, sihisevän siiderin. Se on kesä ja loma. Jeeeeeeeeee. Ja huomenna muuten polttarit, joihin sankari ei ollenkaan tiedä joutuvansa, hihii.

10 vastausta artikkeliin “Dagens kesäkuvii

 1. Oikein rentuttavaa ja elämyksellistä lomaa teille kaikkille :)!
   
  Silmä kyllä lepää noissa teidän maisemissa! Kauniita taloja tyylikkäine julkisivuineen ja ihanaa pilkahdusta merestä! Vihreyttä ja vehreyttä, luonto ihan käden ulottuvilla. Kyllä tuollaisesta maisemasta ja tunnelmasta saa potkua arkeensa vaikka kuinka!
   
  Sinä taidat muuten olla sellainen ihminen, jota pukee kaikki värit :). Kaunis ja raikas mekko on kuin sinulle tehty, sekin! Huoliteltu ulkonäkö hyvin istuvine vaatteineen muuten ei ainoastaan näytä hyvältä vaan myös tuntuu, mikä tuo vapauttavaa fiilistä koko olemukseen.
   
  Hyvää viikonloppua!
  – Tanja –

  Tykkää

 2. 😀 – hoi, tulipahan hassunhauska kirjoitusvirhe ihan ensimmäiseen lauseeseen! Jos nyt ei kuitenkaan ihan rentuttavissa fiiliksissä menisi loma, vaan pikemminkin rentouttavissa ;)! Huoletonta ja mutkatonta kesää 🙂
  – Tanja –

  Tykkää

 3. Heippa!
  Jälleen kerran aivan ihania kuvia olet näpsinyt,kiitos!
  Mahtavaa ja rentoa kesälomaa! Toivotaan että minuakin säät suosii:)

  Tykkää

 4. Hellou taas :). Ihanat kesäkuvat ja ihana mekko! Oisin kysellyt vielä niistä sinun aurinkolaseistsi että mikä sävy/ väri niisä ray baneissa on? Musta (kiiltävä vai matta), havanna …? Tämä kiinnostaa, ovat ihanan sävyiset, mutta niitähän on useampia. Kiitos taas ihanainen.
   
   

  Tykkää

 5. Hihii, toivottavasti oli onnistunut polttaripäivä! Itsekin vietin eilisen päivän polttarisankarina, ja oli kyllä aivan uskomattoman ihana ja ikimuistoinen päivä! Onni on ihanat ystävät. 🙂 ❤ Kauniita kuvia, muuten, taas!!

  Tykkää

 6. Hihii, toivottavasti oli onnistunut polttaripäivä! Itsekin vietin eilisen päivän polttarisankarina, ja oli kyllä aivan uskomattoman ihana ja ikimuistoinen päivä! Onni on ihanat ystävät. 🙂 ❤ Kauniita kuvia, muuten, taas!!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: