Taukopaikalla

iso ranta – pienet ihmiset

Tänään ajeltiin länsirannikolta kotiin tosi pilvisessä ja kosteassa ilmassa, mutta heti päästyämme vuorten ”oikealle” puolen alkoi helle. Voikun tossa rannassa oiskin ollut sama lämpötila kuin kotipihassa niin ois jääty koko päiväksi. No, näitä kuvia on aika ihana katsella helteellä, viilenee heti 🙂

Viikonloppuna kuulin yhden jo hyvin tutun norjaiskappaleen live-esityksenä ja se oli niiiin kaunis, että laitan kappaleen nyt tähän teillekin. Rauhoittaa toivottavasti alkavan viikon maanantaifiiliksiin. Den finast eg veit. Kaunein mitä tiedän. -Mutta ei mitään ymmärrettävintä norjaa aloittelijalle! ;D Yrittäkää ruotsintaitoiset ottaa selkoa hih.

14 vastausta artikkeliin “Taukopaikalla

 1. Ekaa kertaa kommentoin vasta nyt vaikka aina sun blogia luenkin. Nyt vaan täytyy sanoa, että on tämä niin ihana ja kaunis ja mukava blogi, että en tiedä kyllä yhtään parempaa. Tulee aina hyvä mieli kun tätä lukee :). Kiitos ihana! ❤ t. Lotta

  Tykkää

 2. Kummasti on tuo naapurimaa ruvennut kiinnostamaan blogiasi lukiessa 🙂 Olisi melkein pakko päästä käymään Norjassa. 
  Ja aivan ihana kappale. En ymmärtänyt sanoista kun yhden sieltä, toisen täältä, mutta silti liikutuin! 😀 
  Blogisi on vain niin ihana. Tulee aina hyvä mieli lukiessa tätä 🙂 Kivaa viikonalkua sinne!
   
  -Anna Karoliina, http://oonjuurillain.blogspot.fi

  Tykkää

 3. Onpa kaunista siellä ”toisella” puolella Norjaakin.
  Kotiuduimme juuri äsken konserttireissulta (olimme varmaan ainoat suomalaiset Michael W. Smithin konsertissa!) sieltä sinun kotikulmilta 😉 Tuli nähtyä Oslon lisäksi Drammen ja Tvedestrand ja monta muuta pikkupaikkaa matkan varrella, joista pitää varmaan tehdä kuvakatsaus omaan blogiin.
  Upeissa maisemissa asustelet, meidän neljän hengen reissuporukka oli sitä mieltä, että vuoden päästä lomaillaan samoissa maisemissa! 

  Tykkää

 4. Vautsi miltä paikalta tuo ranta näyttää. Melkein haistaa merituleen tuoksun näitä kuvia katsellessa. Parasta kesässä ovat melkeimpä uudet paikat, joissa tulee käytyä. Itse käytiin alkuviikosta Bengtskärin majakalla ja koko saari teki kyllä mielettömän vaikutuksen.
  http://niittykulma.blogspot.fi/

  Tykkää

 5. En ole pitkään aikaan kommentoinut ja täytyy myös myöntää, että olin jonkinkin aikaa ihan kokonaan poissa blogistasi… Noh, syynä ne kuvat/kuvien ”laatu”, tiedät ongelmani. Mutta nyt näyttää olevan tässä ja tuossa edellisessä postauksessa oikein hyviä kuvia! Olen enhdottomasti sitä mieltä, että noiden kuvien muokkausten/väritysten/valotusten (miten ikinä asiaa haluaa kutsua) suhteen, vähemmän on enemmän. Tuohan pätee oikeastaan kaikkeen. Joka tapauksessa toivon, että ”vähemmän on enemmän”- kuvanmuokkausta ilmenee  tulevausuudessä täällä enemmänkin.
  T: Mrs. Brown
  P.S. Terveisiä Visbystä ja Gotlannista. Mun lemppari kaupunki (heti Helsingin jälkeen 😉 )!

  Tykkää

 6. Ihanat rantafiilikset ja tosi kiva asukokonaisuus jälleen kerran ❤
  Kertoisitko vielä, että mikä olikaan kamerasi ja objektiivi, joita käytät?! Vai oliko se nyt niin, että tällä hetkellä sinulla oli jokin uusi objektiivi kamerassasi…muistelisin, että puhuit siitä ”vanhasta”, että on oikein hyvä, eikä kovin kallis…mikähän se oli? Kiitos jo etukäteen kovasti…tarvitsisin uuden kameran 🙂
  *Tiikerikakku

  Tykkää

 7. Miss you! Toivottavasti ehdit vastailla kommenttiboksin kysymyksiin vaikka niitä onkin kertynyt jo kuukauden ajalta.. 🙂
  Onnellista kesän jatkoa!
  Vera

  Tykkää

 8. Hei! Joskus aikanaan, taisi olla Indiedays aikoina kirjoitit jutun Etelä-Norjasta ja että missä siellä kannattaa käydä tms. En löytänyt täältä vanhoja kirjoituksia tai sitten en vaan huomannut mistä niitä olisi voinut selata. Voisitko linkata osoitteen sinne vanhaan kirjoitukseen tai kirjoittaa uudestaan samanlaisen jutun. Oltais ehkä reilun viikon päästä siellä päin liikkeellä.Niin ja kiitti vielä, tuli ihan hyvä kesähattu sillä sun ohjeella vaikka aika vähän on tullut virkattua. Pyytelinkin silloin n. viikko sitten vinkkiä siihen hatun tekoon. Lähdettiin silloin liikkeelle asuntoautolla koko perhe Pohjois-Ruotsista ja nyt ollaan Tanskassa. Ja seuraavana tosiaan ehkä sitten sinne Norjan puolelle vielä. =)

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: