Keittiön uusi matto

jei! 🙂

dagens mekko Splendid

Heisan, eilen lupailinkin ohimennen kuvia ostoksista; tässä näitä kodin uusia kangaskappaleita nyt olisi :))

Ihanan haaleasti syksynvihreänsävyiset sohvatyynyt ovat tosiaan Indiskasta; sellaista pehmeästi valoa heijastavaa velouria. Ja keittiön uusi matto…. niin. Olisin tosi mieluusti tietänyt senkin merkin ja alkuperän teille, mutten tiedä. Muuta kuin että ostin sen Olivias Husista. Pahoittelen :/ Mutta voittehan te ainakin tuolta kysellä jos jollakulla tulee yhtä paha rakastuminen kuin mulla :))

Mattoon. Rakastuminen mattoon. Mmmm. Hyvä homma. (Ei pitäisi kai yhtään ihmetellä miehen intohimoa kaloja kohtaan. Onneks se ei kuule näitä mun juttuja.) Jouduin muuten kysymään että huomaako meidän uuden maton keittiössä. Huomasi se sitten. Sohvatyynyistä en aio edes kysyä.

Oukkei, me jutellaan taas pian, kivaa keskiviikkoa ❤

PS. I: Hei huomaatteko, onko sivupalkkiin tullut kauan toivottu Arkisto!?! Vai näenkö näkyjä 😉 Wohou!

PS. II: Tulipas taas paljon kuvia minusta… ihanaa että kestätte näitä, huhhuijaa :)))

45 vastausta artikkeliin “Keittiön uusi matto

 1. Voi ihana matto! Oonkin pari vuotta hokenu miehelle, että meidän pitäs lähteä käymään Norjassa, missäs te asuittekaan!!? 😉 Ja oot taas niin nättinä!
  -Tanja

  Tykkää

  1. Jep, suosittelen :)) Me asutaan ihan etelässä, alueella, jota kutsutaan Sørlandet -nimellä (etelämaa). Täällä on monta ihan samantapaista pikkukaupunkia vieri vieressä välilä Oslo – Mandal; Grimstad, Lillesand, Arendal, Risør…. Kaikki tosi viehättäviä paikkoja :)) Suosittelen :)) Kiitti Tanja 🙂

   Tykkää

 2. Kyseinen matto vois olla House Doctor Block-matto. Näin samanlaisen pari päivää sitten yhdessä toisessa blogissa.

  Tykkää

 3. Onko sulla maatuskakoru kaulassa? Noille oon yrittäny pitää silmiä auki mut ei ole tullu vastaan. Harmi.
  Tosi kauniita kuvia jälleen! Arkistokin on mahtava juttu! Tosin ei tainnu vielä toimia…? Mutta hyvä, että on tuloillaan! 🙂
  Maiju

  Tykkää

  1. Juu, maatuskakoru on muuten ostettu vuosia sitten Tukholmasta, ei näitä usein bongaa :/ Ilmoittelen jos törmään 🙂
   Ei se näköjään ihan toimi, mutta tosiaan tulossa on, hienoa, jippii!

   Tykkää

 4. Nyt aamulla ei blogiisi tullessa aukea etusivullesi mitään muuta kuin banneri, ei yhtään postausta. Arkistoa klikatessa ei myöskään tapahdu mitään. Tähän postaukseen pääsin tuosta uusimmat/luetuimmat/kommentoiduimmat -kohdasta. Toivottavasti pian alkaa pelittää kunnolla. Arkiston ilmaantuminen sen sijaan on hyvä asia! 🙂
   
  Ja aivan ihana matto, näyttää lämpimältä ja pehmoiselta!
   
  Tina’s

  Tykkää

  1. Mulla oli ihan sama ongelma tovin, taisi olla noita asennustöitä meneillään… Nyt toivottvasti taas toimii normaalisti!

   Tykkää

 5. http://www.wanillarose.com/house-doctor-matto-70240-p-2310.html
  Jep House Doctorin mallistoa on, tuolta löytyy ainakin käytäväkoossa, mutta tuo isompi koko taitaa olla Suomessa monessa paikkaa loppuunmyyty ja hintakin siinä taitaa täällä hipoa 200e kieppeillä.
  Ihana on! Itse en vaan keittiöön uskalla oikein mitään vaaleaa mattoa laittaa kun onnistun kuitenkin heti nakkaamaan jonkun tomaattikastikekauhan  tai vastaavan sen päälle. 😀

  Tykkää

  1. Luulen etta toi meidan matto on just ton 240 pitkä, eli just toi 🙂 Kiitti linkistä! :))

   Tykkää

 6. Hauska tuo viimeinen huomautuksesi kun juuri aioin varovaisesti kommentoida/kysyä että onko ihan pakko laittaa itsestä noin paljon kuvia? Ja niitä täsmälleen samanlaisia joita on nähty jo vuosikausia. 😉 Selkeämmät, isot kuvat esimerkiksi lastenhuoneistanne tai koko puutarhasta sen sijaan odotuttavat itseään, kiinnostaisi kovasti miten olet pihasi kasvit&kalusteet koonnut, nythän on näkynyt yksityiskohdista pikkiriikkisiä otoksia. Mikäpä omakuvissakaan vikana kun on itseensä selvästi (enemmän kuin) tyytyväinen! ;))

  Tykkää

  1. Lastenhuoneita on kyllä toivottu monta kertaa -ja arvatkaahan mitä, nyt on tapetit tulossa!! 😉 Olen odottanut kunnon lastenhuonepostausten tekoa sen verran, etta ne ovat kunnolla valmiit…. Olen ollut tosi laiska niiden viimeistelyn suhteen… Mutta nyt ei paljoa puutu, vähän tapettia seiniin ja lastenhuonepostausta alkaa tulemaan! :)) Toivottavasti puutarhaakin, mutta en voi kyllä kunniaa puutarhan laittamisesta ottaa itse kun täällä on niin monet pusikot ihan alkuperäisillä paikoillaan… Katsotaan jos tästä jonkun kivan loppukesän postin saisi 🙂

   Tykkää

 7. Aivan ihania kuvia!!! Ja ihana todellakin nähdä ihminen joka on tyytyväinen itseensä…niitä tyytymättömiä kun tuntuu vilisevän joka paikassa. Jatka vaan samaan malliin..inspiroit monia:))
   

  Tykkää

  1. Anteeksi kovasti, skrollasin vähän liian innokkaasti näitä kommentteja alaspain kännykällä ja painoin sitten tässä sun kommentin kohdalla peukkua alaspäin vahingossa :(( Ei ollut tarkoitus, sormi vain jumittui _just_ siihen…. Ihana kommentti kaikinpuolin, olen niin samaa mieltä tosta tyytyväisyysasiasta 🙂 

   Tykkää

 8. Minusta parhaat kuvat ovat juuri niitä, joissa olet itse mukana! Olet mielestäni upea esimerkki naisesta, jonka itsearvostus on kohdallaan. Itselläni itsearvostus on ollut pitkään hakusessa, ja oikein imen itseeni elämän arvostamista huokuvaa naiseuttasi! Kiitos!! ”I´m worth it!”

  Tykkää

  1. Ooo, loistojuttu!!! Ja hyvä pointti… Siis että jos tästä voi jonkun itsetuntoa kohentaa tai edes saada päiväksi tuntemaan itsensä arvokkaammaksi niin mikään -eikä yksikään kuva ole turha! 😀 

   Tykkää

 9. Vanhaa kunnon kalastajan vaimoa 🙂
  Ihana postaus, minulle oikein sellainen toivepostaus. Kaunis koti ja huippukaunis Johanna.
  Tämä on niin aito ja rehellinen blogi, harvinainen helmi bloggaajien muovisessa, kaupallisessa maailmassa.
  Pidä tyylisi, se on paras. Bloggaamisessakin !

  Tykkää

  1. Oooo :’) Kiitti, näisitpä mun ilmeen :))) Harmi kun tänne ei saa muuta kuin noita normi hymynaamoja hihi. Tuhannet kiitokset ❤

   Tykkää

 10. Minusta on ihanaa kun blogilla on kasvot. 🙂 Jaksan seurata niitä blogeja vain vähän, joissa ei ole bloggaajasta kuvia ollenkaan, ja se juuri on ihanaa sun blogissa että niitä kuvia sinusta on ja tulee. 🙂

  Tykkää

  1. On ja tulee, se on varma 😀 Munkin mielesta ihminen tekee usein kuvasta mielenkiintoisen… Siis esimerkiksi sohvasta ja tyynyistä on kivempi ottaa kuva jos siinä on ihminen mukana. Ja mun blogin tapauksessa se ihminen on valitettavan usein (tai aina) minä 😀 

   Tykkää

 11. Kauniita kuvia! Mä oon aina tykännyt sun tavasta kuvata niin itseäsi, perhettäsi kuin yksityiskohtia kodistanne tai maisemista, jatka samaan malliin vaan! Se on just se tämän blogin ”juttu”.

  Tykkää

  1. Yksityiskohdissa on sekin vapauttava juttu (mun kannaltani), etten paljasta ihan kaikkea. olisi paljon ”alastomampi” olo jos vaan räväyttäisin kaiken esille. Mun ei kai aina olekaan tarkoitus antaa mahdollisimman oikeaa ja tarkkaa kuvaa, vaan fiiliksiä ja yksityiskohtia… Ne yleiskatsauskuvat kuuluvat sitten ennemmin jonnekin työmaalle ;))

   Tykkää

 12. Hei, sinä hyvännäköinen :)!
  Ihanan maton oletkin hommannut, huomasin että omakin silmäni siinä lepää…hmmm…oiskohan se meilläkin aika vaihtaa keittiön mattoa ;)? Meillä on käytössä mummoni aikanaan kangaspuilla louskuttama wanhan ajan räsymatto – todella kestävä ja pestävä 🙂 <3! Ja miehet  – he nyt eivät juurikaan huomaa mitään uudistuksia talon sisutuksessa vaikka mattoon kompastuisivatkin 😀 mutta auta armias, jos olet mennyt erehdyksissä laittamaan vaikka varastossa työkalupakin ”väärään” kohtaan…!
  Ja anna tulla vaan nuita kauniita kuviasi, olitpa sitten itse siinä pääosassa tai statistina – jokatapauksessa ne ovat niin täynnä elämää ja riemua, mikä tarttuu kulovalkean tavoin :). Sun omassa olemuksessasi on sitä paitsi sellaista elämän tasapainoisuutta ja suurta hyväksyntää, että mieluusti sitä otan itselleni kuviesi välityksellä!
  Muikeaa keskiviikkoa sinullekin :)!
  – Tanja –

  Tykkää

  1. Työkalupakki on oiva vertaus :’) Muuten meinasi kyllä tästäkin kommentista tulla itku silmään ja kylmät väreet ainakin meni…. Muistakaa että tällaiset kommentit kertovat enemmän teistä sanojista kuin minusta ❤ Vaatii melkoisen lämmintä sydäntä ilahduttaa jotakuta näin kovasti :’)

   Tykkää

 13. Komppi täältä itsestä otettujen kuvien määrän karsintaan. Rajansa kaikella:-)) Lifestyle-blogia voi ja kannattaakin pitää ilman henkilöpalvontaa, kohdistui se sitten itseen blogistin osalta tai lukijoiden blogistiin. Loistelias esimerkki tästä nopeasti sanottuna voisi olla vaikka Ruusutapetilla. Mikään ei ole niin hyvä ominaisuus kuin itseironia…
  Mielenkiintoista olisi joskus jatkossa kuulla näiltä blogisteilta jotka altistivat itsensä kaikella tavalla että miten pärjää sen jälkeen kun blogi loppuu ja itsensä kuvaaminen. Edes perinteiset julkkikset eivät ole likikään tätä määrää esillä, eivätkä ainakaan ota otoksia itse itsestään! Voisi kuvitella aikamoisten vieroitusoireiden iskevän päälle. Myös ylipäänsä sitä kuinka ”tervettä” jatkuva itsensä ympärillä pyöriminen visuaalisessakin mielessä on, on tullut opiskelukavereidenkin kanssa pohdittua kun blogimaailmaa erään harjoituksen yhteydessä mietittiin.

  Tykkää

  1. Mmm, ihan totta, tottakai tällaiset jutut joskus itselläkin pyörii mielessä… Omalla kohdallani luulen, että bloggaamisen loppuminen vapauttaa aikaa jollekin toiselle harrastukselle, enkä ollenkaan pelkää sitä aikaa ;D Tää on nyt tätä aikaa ja tätä jatketaan sen verran kun kivalta tuntuu… Mulla on kuitenkin tälläkin hetkellä kaksi muutakin työtä, perhe, kaverit plus muut touhut enkä oikein osaa ajatella että elämä rakentuisi niin paljon blogin varaan… Toisaalta ymmärrän, että bloggaaminen saa tällaista krittiikkiä, toisaalta olisi myös mielenkiintoista tietää mistä se loppujen lopuksi kumpuaa. Moni mun tuntemani bloggaajatyttö, jolla myös on paljon kuvia itsestään 😉 on kuitenkin kaikeinpuolin maanläheinen ja kiva tyyppi -just niinkuin vaikka Ruusutapetin Nanna 😉 Me tehdään tätä vaan kaikki vähän eri tavalla.

   Tykkää

 14. Kyllä noin kaunista ja iloista ihmistä mielellään katselee! Aina välittyy niin hienot fiilikset. Jatka vaan samaan malliin, näistä ilahtuu ja inspiroituu niin helposti. Ja todellakin se itseluottamus terveellä ja positiivisella tavalla olisi meidän kaikkien opittava ja siinä sinä olet paras oppimestari. Kiitos Johanna!
  Jaana

  Tykkää

 15. Tää on tosi ihana blogi ja ne kuvat on mun mielestä just SE juttu! Eikai tätä ole pakko lukea jos  kuvat bloggaajasta kyllästyttää?! En ymmärrä noita ”valittajia”.
  Olen nyt lueskellut ja käynyt kurkkimassa tätä sun blogia kuukauden ajan. Olet niin ihanan kaunis ja kivoja kuvia sekä ideoita esittelet. Mahtavaa! 🙂 Jatka samaan malliin!

  Tykkää

 16. Hei.
  Minusta on ikävää, että juttusi on nykyjään hyvin pitkälle ”tavarajuttuja” eli mitä uutta olet hankkinut. Minusta jatkuva hankkiminen ja haluaminen johtaa tavarapaljouteen eikä ihmiskunnalla ole siihen varaa.
  Olisi kiva lukea taas aineettomista asioista, joista olet välillä kirjoittanutkin. Niitä oli ihana lukea.
   
  t. sassuli

  Tykkää

 17.  ihania kuvia teidän kodista ja sinusta! Musta on ainakin kiva kun laittelet itsestäsi kuvia, oon saanu monia asu-inspiksiä 🙂 ja tuo matto sopii teidän keittiöön tosi hyvin. Kunhan meidän keittiö on saatu rempattua, taidan hankkia sinnekkin uuden/uudet matot

  Tykkää

 18. Hieno matto, mutta mitä tapahtuikaan sille matolle, jonka olit itse tehnyt? Se taisi jossain postauksessa olla keittiössä. Keksitkö sille uuden paikan? Olen itse väsäämässä nyt samantapaista mattoa. Omat suosikkiaiheeni tässä blogissa ovat nimenomaan nuo itse tehdyt jutut, olet taitava käsistäsi. Ja tosi luontevasti kyllä osaat olla noissa kuvissa, itse näytän aina niin vaivaantuneelta…

  Tykkää

 19. Joku kysyi maatuskakorusta, yllättäin niitä löytyy Tallinnasta melko monesta ”putiikista”, avaimenperinä, korviksina, niistä on helppo rakentaa kaulakoru.
  T. Anne P.

  Tykkää

 20. Vierailija
  07.08.2013 klo 05:19

  Joku kysyi maatuskakorusta, yllättäin niitä löytyy Tallinnasta melko monesta ”putiikista”, avaimenperinä, korviksina, niistä on helppo rakentaa kaulakoru.
  T. Anne P.

  Maatuskakaulakoruja (ja muitakin hauskoja koruja) on myynnissä myös nettikaupassa nimeltä Koruharakka http://www.koruharakka.com/kaulakorut-c-32.html
  Sieltä olen omani joskus tilannut 🙂
  -Jenni
   

  Tykkää

 21. Ihanaa, että jaksat itse olla kuvissa 🙂 Monipuolinen niin ihmisten, kuin myös yksityiskohtien ja maisemien vaihtelu, ja hetkien ikuistaminen on juuri blogisi kuvien suola.
  Tuli muuten hassu olo tänään kun viikonlopun kalastusreissun innoittamana itse suuntasin virveleitä katselemaan, ja erään paketin kyljestä tuijotteli sinun kalastajasi kasvot 🙂
  Mi, http://livinginodda.blogspot.com

  Tykkää

 22. Joku kysyi maatuskakorusta, yllättäin niitä löytyy Tallinnasta melko monesta ”putiikista”, avaimenperinä, korviksina, niistä on helppo rakentaa kaulakoru.
  T. Anne P.
   
  Maatuskakaulakoruja (ja muitakin hauskoja koruja) on myynnissä myös nettikaupassa nimeltä Koruharakka http://www.koruharakka.com/kaulakorut-c-32.html
  Sieltä olen omani joskus tilannut 🙂
  -Jenni
   
  Oi, kiitos teille molemmille korusta vinkanneille! 🙂
  t. Maiju
   

  Tykkää

 23. Silmä lepää visuaalisesti upeissa kuvissasi. Jatka rohkeasti samaan malliin – myös kuvat sinusta ovat tyylikkäitä ja olet kaunis niissä. Ne tuovat hengen ja persoonallisuuden blogiisi. Tyylitajusi ja kädentaitosi pääsevät kauniisti esille kuvituksessa. Kaikkia ei voi miellyttää, mutta uskon, että usemmat meistä lukijoistasi nauttivat seurassasi!

  Tykkää

 24. Kuvasi ovat todella kauniita, niitä on niin mukava katsella. Tykkään erityisesti luonto- ja maisemakuvistasi. Olen itsekkin asunut Norjassa ja kun katselee kuviasi, niin tulee niin ikävä Norjaan. Kuvat meriretkiltä ovat aivan huikeita… Älkää koskaan muuttako pois sieltä!!!!

  Tykkää

 25. Hei Johanna,
  Kiitos upeasta blogista! Blogi on omasi, sinä päätät mitä julkaiset. Niinkuin joku tuossa aiemmin totesi: kaikkia ei voi miellyttää. Itse koen blogisi pieneksi paoksi arjesta ja arjen huolista. Kuvat elämästäsi, Norjan mahtavasta luonnosta, retkistä ja myöskin kodistasi ja kauniista itsestäsi ovat aina niin laadukkaita ja kauniita, on ilo niitä nähdä arjen keskellä. Pohdiskelevat postauksetkin ovat hienoja ja todistavat vain sen, ettet todellakaan ole vain tavaroita hamstraava tyhjäpää vaan ajatteleva ja mielenkiintoinen persoona. Olet lahjakas ja luova, on ollut kiva nähdä erilaisia töitäsi, esim. käsitöitä, maalauksia, piirroksia ja askartelujasi…
  Toiveita on kiva esittää, mutta sinä aina loppupeleissä päätät!
  Itse olen tyytyväinen sisältöön. (Jos en olisi, en sitten enää lukisi, niin helppoa se on!)
  Kivaa päivää sinne!
  Cats

  Tykkää

 26. Hei!
  Taas pitää kysyä, että miten oikein meikkaat ja rajaat silmäsi noin kauniisti? Vai johtuuko se ennen kaikkea kauniista silmistä itsessään, että meikkisi näyttää niin hyvältä? Vinkkejä?! : )

  Tykkää

 27. Hei,
  Huomasin eilen ihan sattumalta, kun lueskelin vanhaa Menaiset-lehteä, että samainen kaunis matto löytyy yhdestä maaliskuussa 2013 ilmestyneestä Menaiset-lehdestä. Taisi olla kuun puolivälissä ilmestynyt numero. Siinä oli myös pari muutakin kaunista sini-valkoista mattoa esillä, jos nyt en ihan väärin muista 🙂 Istuin päivystyksen odotushuoneessa, joten kiireessä sen bongasin.
  Kiitos Johannalle kauniista blogista!
  Terveisin Laura

  Tykkää

 28. Rakastuin tuohon mattoon! Ihana ihana! Kävin pitkästä aikaa sun blogissa. Mä niin tykkään tästä, kivoja kuvia ja juttuja! Tuli oikein itselle sellainen sisustusinspiraatio kun katseli kuvia teidän kodista. Jos vaikka aloittaisin sen inspiraation hyödyntämisen alkamalla ensin siivoamaan…lapsetkin kun on pois kotoo niin nyt ois hyvä mahdollisuus saada jotain järjestystä tän kaaoksen keskelle… 😛
  -satu

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: