Viimepäivien veneseikkailuja

Pus pupuset, tässä viimepäivien retkistä kuvia; kotivesillä on ollut vaikka minkämoista venepartiota :)) Ja meillä vieraita -Aino mummun kainalossa. Paljon hyviä hetkiä.  

Nyt istuskelen jo Norjan länsirannikolla kohti uusia seikkailuja, ehkä kesän kauneimpia sellaisia! Stay tuned siis 🙂 Sisko lähettää terveisiä :))

16 vastausta artikkeliin “Viimepäivien veneseikkailuja

 1. Hei onko tuo neule itse tehty? Ihana! Joko sinulla on joku syysneule tekeillä? Inspiraatiota etsiskelen. 🙂

  Tykkää

 2. Hienoja kuvia taas 🙂 ollut koko kesän. Näytät niin hyvältä ja elämäniloiselta että väkisin tulee hyvälle tuulelle !
  *  Vanamo *

  Tykkää

 3. Heippa,
  minua kiinnostaisi tietää millainen vene teillä on? Itselläkin tullut veneiltyä jonkin verran kun reilu vuosi sitten hankimme veneen. Tuosta neuleesta taisi olla joskus aiemmin postaus, olitko virkannut siihen tuon yläosan? Jos tästä oli postaus, niin voitko laittaa linkin siihen? Muuten sitä ei tuolta arkistosta kyllä löydä…
  Heli

  Tykkää

 4. Vierailija
  09.08.2013 klo 09:17

  Heippa,
  minua kiinnostaisi tietää millainen vene teillä on? Itselläkin tullut veneiltyä jonkin verran kun reilu vuosi sitten hankimme veneen. Tuosta neuleesta taisi olla joskus aiemmin postaus, olitko virkannut siihen tuon yläosan? Jos tästä oli postaus, niin voitko laittaa linkin siihen? Muuten sitä ei tuolta arkistosta kyllä löydä…
  Heli

  Löysinkin tuon aiemman postauksen tuosta neuleesta suht nopeasti. Löytyy 4/2012 arkistosta. Tässä linkki: http://www.menaiset.fi/artikkeli/blogit/kalastajan_vaimo/uusin_neulomus
  Heli

  Tykkää

 5. Merikuvista nautin aivan erityisesti. Ehkäpä siksikin kun en ole tälle kesälle päässyt vielä oikein kunnolla merimaisemiin. Ja teillä niitä riittää.Ihania! Toivottavasti länsirannikonseikkailultasi nähdään näitä lisää!! 😉
  Kirsi

  Tykkää

 6. Hei. Olen lukenut blogiasi vuoden päivät, ja nyt täytyy kyllä sanoa että olen ollut hieman pettynyt pidemmän aikaa tekstiesi sisältöön sekä kuviisi joita itsestäsi julkaiset. Ne vain ovat kaikki niin samanlaisia kertatoisensa jälkeen. 😦

  Tykkää

 7. Onko mikään pakko sitten lukea blogia, jos ei siitä pidä? En yhtään ymmärrä näitä arvostelevia kitisijöitä, joita joskus täältäkin löytää. Jos en itse jostain pidä, en sitä tee, mutta en siitä mitään numeroakaan tee. Jatka vain Johanna samaan malliin, blogisi on suloinen ja positiivisia ajatuksia antava!

  Tykkää

 8. Hei. Itsekin olen seurannut tätä blogia noin vuoden verran ja olen tykännyt kovasti.  En ole huomannut, että kuvat ja jutut olisivat mitenkään samanlaisia kerta toisensa jälkeen. Päinvastoin, aina keksit jotain uutta ja kivaa katseltavaa ja luettavaa, mutta mielipiteitä on tietysti niin monta kuin lukijoitakin. Hyvää ja aurinkoista elokuun jatkoa  sinulle Johanna!

  Tykkää

 9. Hei. Itsekin olen seurannut tätä blogia noin vuoden verran ja olen tykännyt kovasti.  En ole huomannut, että kuvat ja jutut olisivat mitenkään samanlaisia kerta toisensa jälkeen. Päinvastoin, aina keksit jotain uutta ja kivaa katseltavaa ja luettavaa, mutta mielipiteitä on tietysti niin monta kuin lukijoitakin. Hyvää ja aurinkoista elokuun jatkoa  sinulle Johanna!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: