Strandhaven

~lauantaikahveilla~

mekko siskon tekemä / neuletakki Massimo Dutti

Meillä on kylillä aika söpö kahvila -eikö? Ei aina osaa ihan päättää istuako sisällä vai ulkona kun molempi on parempi ja viihtyisyys taattu 🙂 Viinilasillisella tai latella tai smoothiella me tässä käydään. Ja herkkupaloilla 😛

Mun kesätukka sit onkin taas aika villinä, ei oikein tullut tehtyä sille mitään aamulla… mut ois näihin kuviin kai voinut vähän sutaista siistimmäksi 😉 Voi apua. Ja kun tää mun tukka ei oo suora  eikä kihara eikä mee sinne minne haluaisi. Usein tällaisia kuvia katsellessa mietin et ensi kerralla sitten jotain hiuslakkaa tai muuta. Miten se sit unohtuukin.

Haluaisin muuten ton kahvilan sinikukallisen sohvapäoytäryhmän. Ihana. 

Mut kivaa lauantaita, me lähdetään varmaan johonkin iltamenoihin siskon kanssa. Täytyy siis mennä sutimaan hiuksia paikoilleen 😉 Viettäkää kiva ilta tekin ❤

10 vastausta artikkeliin “Strandhaven

 1. Hei!
  Olen muutaman viikon lukenut blogiasi. Se on ihana, älä ikinä lopeta! Sinulla on ihanan rento suhtautuminen muotiin ja sisustamiseen ja silti tyylikäs. Minusta on mukavaa, kuinka kekseliäästi uusiokäytät vaatteitasi; mekko voi olla yhtäkkiä hame. Kiinnostuin myös Norjasta ja uudelleen neulomisesta. Kävin jo ostamassa puuvillalankaa ja aion tehdä tuubihuivin. Kiitokset sinulle, kun jaksat päivittää blogiasi niin usein! Ja usko tai älä, tietämättäsi tuot jonkun elämään iloa, paljon iloa! Oikein mukavia loppukesän päiviä!

  Tykkää

 2. Vierailija
  10.08.2013 klo 08:14

  Hei!
  Olen muutaman viikon lukenut blogiasi. Se on ihana, älä ikinä lopeta! Sinulla on ihanan rento suhtautuminen muotiin ja sisustamiseen ja silti tyylikäs. Minusta on mukavaa, kuinka kekseliäästi uusiokäytät vaatteitasi; mekko voi olla yhtäkkiä hame. Kiinnostuin myös Norjasta ja uudelleen neulomisesta. Kävin jo ostamassa puuvillalankaa ja aion tehdä tuubihuivin. Kiitokset sinulle, kun jaksat päivittää blogiasi niin usein! Ja usko tai älä, tietämättäsi tuot jonkun elämään iloa, paljon iloa! Oikein mukavia loppukesän päiviä!

   
  Niin totta! 🙂 Maailmassa on niin paljon negatiivisia asioita, että niistä kyllä saa riittämiin muutenkin. Sinun elämänasenteesi on huikea ja kykysi nähdä elämästä, arjesta ja juhlasta, ne kauniit ja pienet tärkeät asiat. Ne ovatkin usein tärkeämpiä ja eteenpäin vievempiä kuin ne negatiiviset. Se on taito nähdä ne positiiviset 🙂 Sillä niin se vain on, että niissä negatiivisissakin asioissa on positiiviset puolet kun oikein tarkkaan katsoo 🙂 Sitä asennetta on täältä käydä imemässä vain lisää.. 🙂 Mutta on ihanaa, että maailmassa on sinun kaltaisia ihmisa, jotka vielä jakavat sitä positiivisuutta ja onnellisuutta muille. 🙂 
   

  Tykkää

 3. Kertakaikkisen upeita kuvia. Jälleen! Ja tuo kahvilä näyttää superhoukuttelevalta. Tekisi heti mieli matkustaa sinne smoothielle 😉

  Tykkää

 4. Olet aivan mahtava tunnelman luoja! Läheisesi ovat onnellisessa asemassa kun saavat kanssasi elää aidosti. Onneksi lukijoina saamme kuitenkin edes pienen palasen ammennettavaksi! 🙂 Aina ei varmastikaan ole helppoa löytää balanssia ns. real lifen ja blogielämän välillä. Tiedän kokemuksesta.
  Kuitenkin olisi hyvä pitää mielessä se, että blogia kirjoitan minä itse, omilla voimavaroillani, osittain myös itsekkäistä syistä( onhan tämä mahtavaa mielen terapiaa!?). Lukijat ja kommentit ovat blogin suola, mutta kaikista tärkeintä on oma jaksaminen. Kuka jaksaa lukea loppuunpalaneen bloggarin tekstejä? Ja kyllä sen huomaa! 
  Sinä Johanna osaat hienosti irrottautua myös blogielämästä ja priorisoida elämääsi liittyvät asiat. Se näkyy myös täällä blogin puolella ja se vaikuttaa yllättävän moneen lukijaan hyvinkin positiivisella ja rauhoittavalla tavalla! 
  Kaunista loppukesää! 
  http://vbelieveinyourdreams.blogspot.com

  Tykkää

 5. NIIIIIN ihanan ja tunnelmallisen näköinen kahvila! Oi että 🙂 Äläkä yhtään mieti luonnonkikkuroita, ne on ihan söpöset 🙂
   
  Tina’s / tinasdecoration2.blogspot.fi

  Tykkää

 6. Älä huoli, mulla on just samanlainen pehko 🙂 Vasta nyt kolmenkympin huudeilla oon oppinut olemaan sen kanssa, ennen ressasin aina ja ikuisesti. Nyt se usein (arkena) vaan on… 🙂 Aivan ihania kuvia ja fiiliksiä, taas kerran 🙂

  Tykkää

 7. Aika harvakseltaan muistan käydä lueskelemassa enää sun hassuja juttuja ja nyt taas tulin. Ja hämmästyin ihan. Kuka on tuo iso poika ja minne on hävinnyt se pieni pellavapää? Apuva. Ei kai me muute vanhennuta yhtä nopsaan?

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: