Running in the rain

-ja maisemia matkan varrelta

Älkää nyt vaan kemistit tulko pilaamaan mun jo vuosia kestänyttä onneani siinä uskossa, että sateella on helpompi juosta. Olen nimittäin itse kokemusteni perusteella kehitellyt teorian, jonka mukaan ilma on yksinkertaisesti happirikkaampaa sateella. Ja juokseminen sujuu poikkeuksetta kevyesti. Niin että pliis, älkää kertoko mulle mitään totuuksia, en tarvi niitä 😉

Sen sijaan suosittelen teitä, joille juokseminen vielä tuntuu pikkasen raskaalta, aloittamaan sateella. Silloin on vähemmän ihmisisäkin liikkeellä, voi rauhassa puhista menemään. Ja se ilma on happirikkaampaa 😉 On on.

Juokseminen on nimittäin (tietty zumban ja tanssin jälkeen) mun ihan ykkösliikuntamuotoja. Eli siis ainoita mitä harrastan 😉 Juostessa saa treenattua vähän koko kroppaa, raitista ilmaa, kauniita maisemia ja paljon hyvää musiikkia. Ei melkein viitsisi palata kotiin jos mukana on oikein hyvä biisilista. Noista mun suosikeista melkoisen moni on merengueita -merenguessa on lähes aina just sopivan nopea ja juoksuun sopiva tikuttava tahti. Etenkin techno- ja electromerenguet sopivat juoksuun täydellisesti -jos nyt sattuu näin lattarifani olemaan kuin minä ja niistä tykkäämään. Ja monet sambat kanssa. Ton Levada Loucan soitin lenkin aikana viisi kertaa; pärjäisin melkein vain sillä ❤

Biisilistan lisäksi meitä naisia motivoi ihan varmasti hyvät vaatteet; mulle tärkeintä on napakat trikoot ja itse suosinkin sellasella ohuella fleecellä vuorattuja talvijuoksutrikoita ihan ympäri vuoden. Ne on niin pehmeitä 😉 Ja lenkillä on tarkoituskin tulla hiki heh. Lenkkareiden on pakko olla myös hyvät, vain näteillä ja kivanvärisillä ei pitkälle pötki.

Sitten kotona parit kyykyt ja vatsat ja selät -lapset osallistuu ihan villeinä näihin 😉 Ja energiaa on ihan takuulla paljon enemmän kuin ennen lenksua! Voin sanoa että olin tänään työpäivän päälle ihan nuukahtamaisillani sohvalle ja yritin selitellä itselleni, etten kuitenkaan jaksa mihinkään jalkojani siirtää näin väsyneenä. 

Ja niin kevyesti kulki. Kun oli paljon sitä happea ilmassa 😉 Aloitelkaa sateella siis! Seuraava sadepäivä –deal? :)))

Ps. Kuvat lenkin varrelta on kuvattu hauskalla pienellä Sonyn taskukokoisella järjestyskameralla, jonka olen saanut kokeiltavakseni tässä kesällä -ei sitä jättijärkkäriä oikein voi ottaa lenkille heilumaan mukaan 😉 Kertoilen tässä joku päivä näistä kuvausjutuista lisää kun paljon kyselyjä aina tulee 🙂

KIVAA, ENERGISTÄ PERJANTAITA!!

90 vastausta artikkeliin “Running in the rain

 1. Totta se on etta sateella juoksu ja kavely sujuu paremmin. Kivasti piristaa 🙂 Mahtavat juoksu maisemat!
  -Summeli-

  Tykkää

 2. Totta! Täälläkään ei kaivata todisteluja etteikö asia olisi just noin. Eilen ihan samat fiilikset venyneen työpäivän, kauppareissun ja asioiden hoidon jälkeen, mutta mutta… Puoli tuntia kosteassa ilmassa teki ihmeitä ja nyt aamulla (parin kahvikupillisen jälkeen) on tunne, että tästä perjantaista selviää sittenkin 🙂 Jotenkin on paljon timmimpi olokin vaikka vain puolen tunnin lenkin maltoin (!) tehdä kun on ollut muutama viikko taukoa kaikenlaisten kremppojen, kiireiden ja flunssan takia. 
  Mukavaa perjantaita ja reipasta viikonloppua! Seuraava sadepäivä -deal!
  t. johanna

  Tykkää

 3. Hei Johanna, kiitos kauniin naisen kauniista blogista. Olet edelleen huikean ruskea, itsekin helposti ruskettuvana utelisin käytätkö itseruskettavaa tuotetta ja jos näin, niin kerrotko merkin? Iloista syksyä perheellesi!
  Hanna

  Tykkää

  1. Heippa Hanna 🙂 Nyt mulla ei oo itseruskettavaa, mutta ehdottomasti suosin Chanelia jos jotain käytän 🙂 Tosiaan on vielä vähän tota väriä pinnassa ettei ole tarvinut aloittaa itserusketuskautta vielä 🙂

   Tykkää

 4. … jep jep!
  Mun ykköslenkit ovat aamuisin. Työaamuina en jaksa repiä itseäni aamujuoksulle, mutta lomalla tai vapaapäivänä heti aamulla tehty lenkki on niin parasta! Suuhun vaan huikka vettä ja rähmät silmissä hölkälle. 
  Raikkaana aamuna juoksu kulkee ja on rauhottavaa katsoa heräilevää maisemaa. Aamupala maistuu taivaalliselle vajaan tunnin juoksun jälkeen.
  Itse en uskalla kuunnella musaa juostessa. Haluan kuulla luonnon äänet / autojen hurinat ja ohi suihkivat pyörät. Kerran nimittäin kuulin rummutusta lenkkipolulla takantani musiikin läpi,  iso majava meni parin metrin päästä minusta takantani polun yli lampeen polskimaan!!! Sydän meinasi pysähtyä.  🙂 Siihen jäi mun musan kuuntelut…  heheheheh…
  Energistä perjantaita kaikille.
  Katinka
   

  Tykkää

  1. Hehe… oon kylla miettinyt itsekin tota etenkin noilla kapeilla kiemuraisilla teillä… Että ois turvallisinta kuulla autot ym. Ja eläimet :S Pelästys voi tosiaan olla aika suuri vaikkei ihan hengenvaaraa olisikaan!

   Tykkää

 5. Pitääpä lähteä kokeilemaan 🙂 Mä olen ihan poikkeuksetta juossut hyvällä säällä (nii tai kunhan ei sada siis) kun yksinhuoltajana pitää ottaa lapsi rattaineen mukaan. Nyt ostin justiin viime perjantana kuitenkin meille uudet (käytetyt) juoksurattaat, joista saa kuomunkin alas lapsen yli niin ettei toinen kastu (edellisissä ei pysynyt edes kuomu ylhäällä, argh). Nyt on sellainen olo, että voidaan tehdä mitä vaan ja mennä minne vaan kun on hyvät rattaat, jee! 
  Just tiekkö mietin päivä vai pari takaperin, ettei sulta ole pitkiin aikoihin tullut postauksia liikunnasta ja mietin jo, ootko ehkä lopettanut Zumbat ja muut, mitä ilmeisemmin et 🙂
  meikä menee nyt reippaana maalaamaan lapsen huoneen, hyvää huomenta vaan ja ihanaa päivää sinne! 
  Mari Susa / http://mseblogi.wordpress.com

  Tykkää

  1. Moi moi, joo en oo lopettanut, zumbainnostus vain kasvaa kasvamistaan ja mietin just et meniskö kurssittautumaan lastenkin zumbaohjaajaksi 😀 Kesällä on vaan ollut vähän hiljaisempaa tällä saralla… 
   Onnea uusille rattaille ja hyviä lenksuja!!

   Tykkää

 6. Ihania maisemakuvia : ). Kyllä se ilman happirikkaus sateella on totinen tosi, mutta se on totta myös sateen jälkeen, jos ei sadepisaroiden joukkoon halua mennä.
  Ihanaa alkusyksyn weekendiä!
  Seija
   

  Tykkää

  1. Hyvä 😀 Ei oo siis omaa keksintöä. Ja ihan hyvä vinkki sekin että voi odottaa sateen loppumista… Paitsi että sateessa on ihana juosta :))

   Tykkää

 7. Oon ihan samaa mieltä, että ilma on IHAN VARMASTI happirikkaampaa sateella 🙂 Sillon on paljon helpompi juosta ja hengittää.
  Halusin oikeestaan kiittää siitä silmämeikki postauksesta ja siitä sensain eyeliner vinkistä. Se TODELLAKIN on aivan loistava ja piirtää siistin viivan kuin itestään…on ihan in love, joten kiitti mahavasta vinkistä 🙂
   
  – Niina

  Tykkää

 8. Kiitos Johanna, olen aloittanut juoksun juuri nyt vasta. Kävellyt olenmeilkeinjoka päivä.
  Harmittaa kun jalat tulee kipeiski,mutta eikö se ole niin että vaikka niin onkin on vaan mentävä ja kyllä ne siitä petraantuu. Onhan se luonnollista, eikö 🙂
  Ihania kuvia, tuli oiken itsellekin hyvä olo. KIITOS

  Tykkää

 9. …mä en sano nyt yhtään mitään. En tule huokailemaan enkä mainitsemaan kuvista, enkä tunnelmasta, enkä sateesta. En edes siitä mimmonen auvonen fiilis liikunnasta tuleekaan. En sano. Ihan pienen merkinnän kuitenkin laitan. Ja ihan pienen lisäviestin…

  Love the way you live.
  Kiitos kauniista sanoistasi viime postauksessa,
  – Tanja –

  Tykkää

 10. Soittolista mullakin yleensä matkassa mukana ja sen päivittäminen menossa. Lenkkeily pitää yrittää aloittaa uudelleen, hyvät kengät on kyllä valmiina. Maisemat vaan on toisennäköisiä ja soratietä pitkin lenkkeily suoritettava. Mut kyl se hyvää tekee! – Mertsi

  Tykkää

  1. Hyvää se tekee oli maisemat mitkä vaan 🙂 Ja musiikki just voi saada unohtamaan rumatkin maisemat 😉

   Tykkää

 11. Sinulla on todella kaunis koru edellisessa postauksessa. Kenen koru on ja mistä olet sen hankkinut? Kiittää jo etukäteen vastauksesta 🙂

  Tykkää

  1. Heisan, se on Lumoan -Suvin tekemä… Googleta vaikka Lumoan. varmaan Lumoan.fi 🙂

   Tykkää

  1. Jeps, mieluummin vähän kevyempää sadetta, mullakin oli tossa vain pientä tihkua…

   Tykkää

 12. Onko nuo trikoosi minkä merkkiset? Pystyisitkö johonkin tuotteeseen laittamaan linkkiä? Jotenkin en osaa vaan käyttää trikoita… Toki ymmärrän, että niillä juokseminen on kaikkein helpointa, mutta jotenkin ne vaan ahdistaa… Vaikka kaikkkihan niitä käyttää… Ajattelin vaan, kun en ole ennen törmännyt tuollaisiin fleecevuorisiin, niin nyt syksyllä ne olisi varmaan ihat hyvät ja pärjäisi sitten talvemmallakin….

  Tykkää

  1. Suosin norjalaista Trim Texiä, joka tekee vetimet mm. Suomen suunnistumaajoukkueelle… tosi laadukkaita tuotteita. Vinkkailen kun alkavat myydä Suomeen! 🙂 Ja suosittelen kyllä juoksutrikoita, pian niihin tottuu 😉

   Tykkää

 13. Ihanat maisemat! Noista ei kai oikein raaskisi sisällekään mennä 🙂 Ja niin totta tuo sadesään happirikkaus, luulisi että se on ihan tieteellisesti todistettukin 🙂 Ja sitä paitsi sade tekee iholle ja hiuksille hyvää.
  Mutta enpä valita vaikkei nyt ihan näytä, että pääsisi sateella juoksemaan, sillä aurinkoa ja reilut 20 astetta lämpöä on ennustettu kuun puoliväliin saakka. Mutta pimeälläkin voi juosta, niin kukaan ei näe 🙂
  Lämmöstä ja auringosta huolimatta odottelen jo pientä sneak peakia missä vaiheessa villatakkisi on menossa… Jos ohje ei ole liian vaikea aion tehdä samanlaisen 🙂
  Aurinkoa viikonloppuusi!
  Aava
   

  Tykkää

 14. juuri näin; banda eva, Zumba ja juokseminen ❤ aikanaan, n. 15 vuotta sitten, olin brasiliassa ja ostin banda evan levyn. Niin ihanaa musiikkia 🙂
  Oletko kokeillut Body attackia? Ihan huippua.
  Kaunista viikonloppua, Terhi

  Tykkää

  1. Oiiiih, syvä huokaus. tahtoo brasiliaan. 
   olen kokeillut Body Attacia… Kerran 😉 Se ei siis ollut mun juttu 😉
   Kivaa viikonlopun jatkoa :))

   Tykkää

 15. Oot mainio. 🙂 Diili tehty, tääkin täti juoksee seuraavalla sadekelillä. Ihanan positiivista patistusta!

  Tykkää

  1. JES!!!!! Tulkaa sit kertomaan tänne… siis raportoimaan etta tehtävä on suoritettu kanssa 😉

   Tykkää

 16. Tiedätkö Johanna, että sun blogi saa aina vaan hymyilemään. Jos on huono päivä niin pitää tulla lukemaan sun päivittelyjä ja heti samantien päivä paranee! En valehtele! 🙂 Äskenkin olin apealla tuulella ja tulin lukemaan sun höpötyksiä niin sait välittömästi hymyn mun huulille. Sun blogista välittyy sellaista positiivista energiaa, ettei tätä voi lukea kulmat kurtussa!!
  Aloitin juoksutreenit kaks viikkoa sitten. Mulla oli ääretön tsemppi päällä, että nyt se alkaa, nyt oikeesti alan juoksemaan ja haluan ens vuonna juosta puolimaratonin. Viikko sitten mursin jalkani. Niin pahasti ettei juoksusta taida tulla mitään ainakaan tämän vuoden puolella. Silti vaikka harmittaa oma lenkkeilemättömyys on ihana lukea sun sateessa juoksusta. 🙂
  Kiitos ihanasta blogista ♥
  -Laura

  Tykkää

  1. Ooooooiiiiiii ❤ Ihanasti sanottu, tällainen palaute on niin parasta. ikinä en jaksaisi täällä vain ”muotikuvia” kuvailla jollen tietäisi että tästä saa jotain parempaa, eli sitä hyvää oloa :)) Kiitti!
   Ja paljon paljon onnea ja paranemista jalalle<3 Sitä odotellessa keksit kaikkea muuta kivaa! :))

   Tykkää

 17. Aika jännä, että juurikin eilen ajattelin tuolla lähes helteessä puuskuttaessani aivan  samaa. Sateella on helpompi lenkkeillä. Ja musiikilla on tosi iso vaikutus vauhtiin ja jaksamiseen. Tosin mulla menee näkökyky, ja aiheutan vaaratilanteita itselle ja muille musiikki korvilla. Jotenkin taidan syventyä liikaa siihen.

  Tykkää

  1. 😀 Ei musiikkikaan kaikille sovi, mulle se on ihan must enkä liikkuis kilometriäkään ilman. ihan totta.

   Tykkää

 18. Meillä täällä ei voi koskaan oikein sateella juosta, koska a) sataa niin harvoin, b) ja kun sataa, niin sataa rajusti c) kun sataa, niin yleensä myös ukkostaa ja salamoi rajusti.
  Joskus (lue: joka päivä) kaipaan sadetta, sellaista lempeää sadetta, ja hapekasta ilmaa. Juuri tähän aikaan vuodesta meillä päin ilma on ihan hapetonta, tuntee olevansa kuin kala kuivalla maalla.
  Onneksi syksy tulee joskus, ja silloin on mahdollista saada sadetta ilman ukkosia, ja siksi pidänkin syyssateista. Voi, sitä onnea kun vihdoinkin sataa (jos sataa), ja pohoisesta puhaltaava tuultakin kaipaan älyttömästi, sieltä kun sitä happeakin sitten tulee.   
  Viime vuosina meillä on satanut tavallista vähemmän, ja uutisissa juuri eräänä paivänä sanottiin, että isot puut alkavat kuolemaan monen vuoden kuivuuden seurauksena.
  -sadetta kaipaava- 

  Tykkää

 19. Lisäisin tähän vielä, että illan viileydssä on helpompi ja kevyempi juosta 😀 
   
  -Tina’s-

  Tykkää

 20. Ihan mahtavaa! Jatka liikunnan ilosanomaa tulevaisuudessakin. Ihmiset liikkuu ihan liian vähän! 🙂 Tällaiset kokemukset saa mut aina hyvälle tuulelle. Työn puolesta jo minulla on ilo kertoa liikunnan iloista ja kannustaa kaikkia liikkumaan. Vaikka vaan lähtisi kävelyllä ensin liikkeelle.
  Ihanaa syksyä ja toivottavasti happirikkaita lenkkisäitä riittää ;)!
  -Tanja

  Tykkää

 21. Moikka 🙂 Blogin mukaan harrastat zumbaa, tanssia ja juoksemista. Miten pidät huolto lihaskunnosta, teetkö siis jonkinlaista punttijumppaa?
   
  Heli

  Tykkää

 22. Voi ihana Johanna ja aivan ihania kuvia! Tuli taas niin hyvä mieli, kun lueskelin juttuja ja katselin kuvia.
  Minä tykkään myös juosta sateella. Lenkin jälkeen on joka tapauksessa (hiestä) märkä ja pitää mennä suihkuun, joten eipä se kastuminenkaan pahemmin haittaa. Happirikkaampaa ilma ei ehkä ole, mutta kosteampaa ja siten hengittäminen on helpompaa, kun limakalvot eivät kuivu niin herkästi.
  Oikein ihanaa syksyn alkua!
   
  Eva

  Tykkää

 23. Heeiii, kiitos biisivinkeistä! Itsekin olen tiheä-tikuttaja ja usein juoksubiiseiksi kaupatut soittolistat ovat minulle tempoltaan liian hitaita. Lisään tästä ilman muuta kokeeksi muutaman omalle listalleni! Jos joskus haluat testata muita biisejä, niin omia suosikkejani on Kim Wilden Kids in America, Billy Idolin Rebell yell ja vastapainoksi tasapainottamaan aavistuksen vähemmän tikuttavat 🙂 Hanoi Rocksin Tragedy ja El Pescaon Buscando El Sol. Siis näin niin kuin vinkkinä. 🙂
  Marjo

  Tykkää

 24. Totta se on etta sateella juoksu ja kavely sujuu paremmin. Kivasti piristaa 🙂 Mahtavat juoksu maisemat!
  -Summeli-

  Tykkää

 25. Totta! Täälläkään ei kaivata todisteluja etteikö asia olisi just noin. Eilen ihan samat fiilikset venyneen työpäivän, kauppareissun ja asioiden hoidon jälkeen, mutta mutta… Puoli tuntia kosteassa ilmassa teki ihmeitä ja nyt aamulla (parin kahvikupillisen jälkeen) on tunne, että tästä perjantaista selviää sittenkin 🙂 Jotenkin on paljon timmimpi olokin vaikka vain puolen tunnin lenkin maltoin (!) tehdä kun on ollut muutama viikko taukoa kaikenlaisten kremppojen, kiireiden ja flunssan takia. 
  Mukavaa perjantaita ja reipasta viikonloppua! Seuraava sadepäivä -deal!
  t. johanna

  Tykkää

 26. Hei Johanna, kiitos kauniin naisen kauniista blogista. Olet edelleen huikean ruskea, itsekin helposti ruskettuvana utelisin käytätkö itseruskettavaa tuotetta ja jos näin, niin kerrotko merkin? Iloista syksyä perheellesi!
  Hanna

  Tykkää

  1. Heippa Hanna 🙂 Nyt mulla ei oo itseruskettavaa, mutta ehdottomasti suosin Chanelia jos jotain käytän 🙂 Tosiaan on vielä vähän tota väriä pinnassa ettei ole tarvinut aloittaa itserusketuskautta vielä 🙂

   Tykkää

 27. … jep jep!
  Mun ykköslenkit ovat aamuisin. Työaamuina en jaksa repiä itseäni aamujuoksulle, mutta lomalla tai vapaapäivänä heti aamulla tehty lenkki on niin parasta! Suuhun vaan huikka vettä ja rähmät silmissä hölkälle. 
  Raikkaana aamuna juoksu kulkee ja on rauhottavaa katsoa heräilevää maisemaa. Aamupala maistuu taivaalliselle vajaan tunnin juoksun jälkeen.
  Itse en uskalla kuunnella musaa juostessa. Haluan kuulla luonnon äänet / autojen hurinat ja ohi suihkivat pyörät. Kerran nimittäin kuulin rummutusta lenkkipolulla takantani musiikin läpi,  iso majava meni parin metrin päästä minusta takantani polun yli lampeen polskimaan!!! Sydän meinasi pysähtyä.  🙂 Siihen jäi mun musan kuuntelut…  heheheheh…
  Energistä perjantaita kaikille.
  Katinka
   

  Tykkää

  1. Hehe… oon kylla miettinyt itsekin tota etenkin noilla kapeilla kiemuraisilla teillä… Että ois turvallisinta kuulla autot ym. Ja eläimet :S Pelästys voi tosiaan olla aika suuri vaikkei ihan hengenvaaraa olisikaan!

   Tykkää

 28. Pitääpä lähteä kokeilemaan 🙂 Mä olen ihan poikkeuksetta juossut hyvällä säällä (nii tai kunhan ei sada siis) kun yksinhuoltajana pitää ottaa lapsi rattaineen mukaan. Nyt ostin justiin viime perjantana kuitenkin meille uudet (käytetyt) juoksurattaat, joista saa kuomunkin alas lapsen yli niin ettei toinen kastu (edellisissä ei pysynyt edes kuomu ylhäällä, argh). Nyt on sellainen olo, että voidaan tehdä mitä vaan ja mennä minne vaan kun on hyvät rattaat, jee! 
  Just tiekkö mietin päivä vai pari takaperin, ettei sulta ole pitkiin aikoihin tullut postauksia liikunnasta ja mietin jo, ootko ehkä lopettanut Zumbat ja muut, mitä ilmeisemmin et 🙂
  meikä menee nyt reippaana maalaamaan lapsen huoneen, hyvää huomenta vaan ja ihanaa päivää sinne! 
  Mari Susa / http://mseblogi.wordpress.com

  Tykkää

  1. Moi moi, joo en oo lopettanut, zumbainnostus vain kasvaa kasvamistaan ja mietin just et meniskö kurssittautumaan lastenkin zumbaohjaajaksi 😀 Kesällä on vaan ollut vähän hiljaisempaa tällä saralla… 
   Onnea uusille rattaille ja hyviä lenksuja!!

   Tykkää

 29. Ihania maisemakuvia : ). Kyllä se ilman happirikkaus sateella on totinen tosi, mutta se on totta myös sateen jälkeen, jos ei sadepisaroiden joukkoon halua mennä.
  Ihanaa alkusyksyn weekendiä!
  Seija
   

  Tykkää

  1. Hyvä 😀 Ei oo siis omaa keksintöä. Ja ihan hyvä vinkki sekin että voi odottaa sateen loppumista… Paitsi että sateessa on ihana juosta :))

   Tykkää

 30. Oon ihan samaa mieltä, että ilma on IHAN VARMASTI happirikkaampaa sateella 🙂 Sillon on paljon helpompi juosta ja hengittää.
  Halusin oikeestaan kiittää siitä silmämeikki postauksesta ja siitä sensain eyeliner vinkistä. Se TODELLAKIN on aivan loistava ja piirtää siistin viivan kuin itestään…on ihan in love, joten kiitti mahavasta vinkistä 🙂
   
  – Niina

  Tykkää

 31. Kiitos Johanna, olen aloittanut juoksun juuri nyt vasta. Kävellyt olenmeilkeinjoka päivä.
  Harmittaa kun jalat tulee kipeiski,mutta eikö se ole niin että vaikka niin onkin on vaan mentävä ja kyllä ne siitä petraantuu. Onhan se luonnollista, eikö 🙂
  Ihania kuvia, tuli oiken itsellekin hyvä olo. KIITOS

  Tykkää

 32. …mä en sano nyt yhtään mitään. En tule huokailemaan enkä mainitsemaan kuvista, enkä tunnelmasta, enkä sateesta. En edes siitä mimmonen auvonen fiilis liikunnasta tuleekaan. En sano. Ihan pienen merkinnän kuitenkin laitan. Ja ihan pienen lisäviestin…

  Love the way you live.
  Kiitos kauniista sanoistasi viime postauksessa,
  – Tanja –

  Tykkää

 33. Soittolista mullakin yleensä matkassa mukana ja sen päivittäminen menossa. Lenkkeily pitää yrittää aloittaa uudelleen, hyvät kengät on kyllä valmiina. Maisemat vaan on toisennäköisiä ja soratietä pitkin lenkkeily suoritettava. Mut kyl se hyvää tekee! – Mertsi

  Tykkää

  1. Hyvää se tekee oli maisemat mitkä vaan 🙂 Ja musiikki just voi saada unohtamaan rumatkin maisemat 😉

   Tykkää

 34. Sinulla on todella kaunis koru edellisessa postauksessa. Kenen koru on ja mistä olet sen hankkinut? Kiittää jo etukäteen vastauksesta 🙂

  Tykkää

  1. Heisan, se on Lumoan -Suvin tekemä… Googleta vaikka Lumoan. varmaan Lumoan.fi 🙂

   Tykkää

  1. Jeps, mieluummin vähän kevyempää sadetta, mullakin oli tossa vain pientä tihkua…

   Tykkää

 35. Onko nuo trikoosi minkä merkkiset? Pystyisitkö johonkin tuotteeseen laittamaan linkkiä? Jotenkin en osaa vaan käyttää trikoita… Toki ymmärrän, että niillä juokseminen on kaikkein helpointa, mutta jotenkin ne vaan ahdistaa… Vaikka kaikkkihan niitä käyttää… Ajattelin vaan, kun en ole ennen törmännyt tuollaisiin fleecevuorisiin, niin nyt syksyllä ne olisi varmaan ihat hyvät ja pärjäisi sitten talvemmallakin….

  Tykkää

  1. Suosin norjalaista Trim Texiä, joka tekee vetimet mm. Suomen suunnistumaajoukkueelle… tosi laadukkaita tuotteita. Vinkkailen kun alkavat myydä Suomeen! 🙂 Ja suosittelen kyllä juoksutrikoita, pian niihin tottuu 😉

   Tykkää

 36. Ihanat maisemat! Noista ei kai oikein raaskisi sisällekään mennä 🙂 Ja niin totta tuo sadesään happirikkaus, luulisi että se on ihan tieteellisesti todistettukin 🙂 Ja sitä paitsi sade tekee iholle ja hiuksille hyvää.
  Mutta enpä valita vaikkei nyt ihan näytä, että pääsisi sateella juoksemaan, sillä aurinkoa ja reilut 20 astetta lämpöä on ennustettu kuun puoliväliin saakka. Mutta pimeälläkin voi juosta, niin kukaan ei näe 🙂
  Lämmöstä ja auringosta huolimatta odottelen jo pientä sneak peakia missä vaiheessa villatakkisi on menossa… Jos ohje ei ole liian vaikea aion tehdä samanlaisen 🙂
  Aurinkoa viikonloppuusi!
  Aava
   

  Tykkää

 37. juuri näin; banda eva, Zumba ja juokseminen ❤ aikanaan, n. 15 vuotta sitten, olin brasiliassa ja ostin banda evan levyn. Niin ihanaa musiikkia 🙂
  Oletko kokeillut Body attackia? Ihan huippua.
  Kaunista viikonloppua, Terhi

  Tykkää

  1. Oiiiih, syvä huokaus. tahtoo brasiliaan. 
   olen kokeillut Body Attacia… Kerran 😉 Se ei siis ollut mun juttu 😉
   Kivaa viikonlopun jatkoa :))

   Tykkää

 38. Oot mainio. 🙂 Diili tehty, tääkin täti juoksee seuraavalla sadekelillä. Ihanan positiivista patistusta!

  Tykkää

  1. JES!!!!! Tulkaa sit kertomaan tänne… siis raportoimaan etta tehtävä on suoritettu kanssa 😉

   Tykkää

 39. Tiedätkö Johanna, että sun blogi saa aina vaan hymyilemään. Jos on huono päivä niin pitää tulla lukemaan sun päivittelyjä ja heti samantien päivä paranee! En valehtele! 🙂 Äskenkin olin apealla tuulella ja tulin lukemaan sun höpötyksiä niin sait välittömästi hymyn mun huulille. Sun blogista välittyy sellaista positiivista energiaa, ettei tätä voi lukea kulmat kurtussa!!
  Aloitin juoksutreenit kaks viikkoa sitten. Mulla oli ääretön tsemppi päällä, että nyt se alkaa, nyt oikeesti alan juoksemaan ja haluan ens vuonna juosta puolimaratonin. Viikko sitten mursin jalkani. Niin pahasti ettei juoksusta taida tulla mitään ainakaan tämän vuoden puolella. Silti vaikka harmittaa oma lenkkeilemättömyys on ihana lukea sun sateessa juoksusta. 🙂
  Kiitos ihanasta blogista ♥
  -Laura

  Tykkää

  1. Ooooooiiiiiii ❤ Ihanasti sanottu, tällainen palaute on niin parasta. ikinä en jaksaisi täällä vain ”muotikuvia” kuvailla jollen tietäisi että tästä saa jotain parempaa, eli sitä hyvää oloa :)) Kiitti!
   Ja paljon paljon onnea ja paranemista jalalle<3 Sitä odotellessa keksit kaikkea muuta kivaa! :))

   Tykkää

 40. Aika jännä, että juurikin eilen ajattelin tuolla lähes helteessä puuskuttaessani aivan  samaa. Sateella on helpompi lenkkeillä. Ja musiikilla on tosi iso vaikutus vauhtiin ja jaksamiseen. Tosin mulla menee näkökyky, ja aiheutan vaaratilanteita itselle ja muille musiikki korvilla. Jotenkin taidan syventyä liikaa siihen.

  Tykkää

  1. 😀 Ei musiikkikaan kaikille sovi, mulle se on ihan must enkä liikkuis kilometriäkään ilman. ihan totta.

   Tykkää

 41. Meillä täällä ei voi koskaan oikein sateella juosta, koska a) sataa niin harvoin, b) ja kun sataa, niin sataa rajusti c) kun sataa, niin yleensä myös ukkostaa ja salamoi rajusti.
  Joskus (lue: joka päivä) kaipaan sadetta, sellaista lempeää sadetta, ja hapekasta ilmaa. Juuri tähän aikaan vuodesta meillä päin ilma on ihan hapetonta, tuntee olevansa kuin kala kuivalla maalla.
  Onneksi syksy tulee joskus, ja silloin on mahdollista saada sadetta ilman ukkosia, ja siksi pidänkin syyssateista. Voi, sitä onnea kun vihdoinkin sataa (jos sataa), ja pohoisesta puhaltaava tuultakin kaipaan älyttömästi, sieltä kun sitä happeakin sitten tulee.   
  Viime vuosina meillä on satanut tavallista vähemmän, ja uutisissa juuri eräänä paivänä sanottiin, että isot puut alkavat kuolemaan monen vuoden kuivuuden seurauksena.
  -sadetta kaipaava- 

  Tykkää

 42. Lisäisin tähän vielä, että illan viileydssä on helpompi ja kevyempi juosta 😀 
   
  -Tina’s-

  Tykkää

 43. Ihan mahtavaa! Jatka liikunnan ilosanomaa tulevaisuudessakin. Ihmiset liikkuu ihan liian vähän! 🙂 Tällaiset kokemukset saa mut aina hyvälle tuulelle. Työn puolesta jo minulla on ilo kertoa liikunnan iloista ja kannustaa kaikkia liikkumaan. Vaikka vaan lähtisi kävelyllä ensin liikkeelle.
  Ihanaa syksyä ja toivottavasti happirikkaita lenkkisäitä riittää ;)!
  -Tanja

  Tykkää

 44. Moikka 🙂 Blogin mukaan harrastat zumbaa, tanssia ja juoksemista. Miten pidät huolto lihaskunnosta, teetkö siis jonkinlaista punttijumppaa?
   
  Heli

  Tykkää

 45. Voi ihana Johanna ja aivan ihania kuvia! Tuli taas niin hyvä mieli, kun lueskelin juttuja ja katselin kuvia.
  Minä tykkään myös juosta sateella. Lenkin jälkeen on joka tapauksessa (hiestä) märkä ja pitää mennä suihkuun, joten eipä se kastuminenkaan pahemmin haittaa. Happirikkaampaa ilma ei ehkä ole, mutta kosteampaa ja siten hengittäminen on helpompaa, kun limakalvot eivät kuivu niin herkästi.
  Oikein ihanaa syksyn alkua!
   
  Eva

  Tykkää

 46. Heeiii, kiitos biisivinkeistä! Itsekin olen tiheä-tikuttaja ja usein juoksubiiseiksi kaupatut soittolistat ovat minulle tempoltaan liian hitaita. Lisään tästä ilman muuta kokeeksi muutaman omalle listalleni! Jos joskus haluat testata muita biisejä, niin omia suosikkejani on Kim Wilden Kids in America, Billy Idolin Rebell yell ja vastapainoksi tasapainottamaan aavistuksen vähemmän tikuttavat 🙂 Hanoi Rocksin Tragedy ja El Pescaon Buscando El Sol. Siis näin niin kuin vinkkinä. 🙂
  Marjo

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: