About HAIR

mun hiusrutiineja

Hiusaiheisia postauksia toivotaan aina tasaisin väliajoin; nyt oli ilmeisesti taas aika. 🙂 Otan nyt tässä lähtökohdaksi omat kokemukset ja mun hiukseni; ihan suoraan sanottuna niitä juttuja, joita mun on tapana tehdä (ei välttämättä niitä, joita kuuluisi tehdä 😉 tai jotka sopivat kaikille hiuslaaduille).

Mun hiuksissa on varmaan tyypillisintä jonkinlainen luonnollinen huolettomuus; en oikeastaan koskaan föönää hiuksia (max. joka toinen kuukausi) eikä mulla ole edes hiusharjaa. Ihan totta. Kampaan joskus märkiä hiuksia miehen kammalla suoriksi, mutta… Hiusharja on kyllä ollut ostoslistalla jo tovin ja kai niitä on jokunen tullut omistettuakin, mutta… ei ilmeisesti käytettyä. 😉

En myöskään koskaan tupeeraa hiuksia (viime kerrasta täytyy olla vuosia), mutta kuten ylhäältä näkyy, papiljotit ovat mulle ihan ykkösjuttu. Tollaisessa lookissa kuljen kotona lähes joka ilta; ainkin aina suihkun jälkeen. Paras tapa mulle laittaa hiukset kuntoon on ehtiä ajoissa illalla suihkuun, antaa hiusten kuivua itsestään ja sitten viittä vailla kuivuneisiin hiuksiin kiepauttaa isot rullat ennen nukkumanmenoa. Puoli tuntia – tunti riittää hienosti. Joskus saatan jopa nukkua noiden rullien kanssa. Ihan totta. Tarpeeksi väsynyt kun on niin hienosti menee. Aamulla herätessä mun ei tosiaan tarvitse edes harjata kutreja; ne ovat paplareiden jälkeen heti menokunnossa! Niin paplarit kuin yön yli nukkuminen ja sopivasti sellainen sängystä-juuri-noussut-pörrö-tuuheus tekevät lookista luonnollisen kuohkean.

Samat rutiinit ovat rullanneet jo vuosia; tässä vähän hiuskuvasaldoa parin vuoden sisältä! 🙂

Kannattaa muistaa, että mun hiuslaatu on tosi karkea. Ja luonnostaan taipuisa. Esimerkiksi föönaaminen tekisi (ja tekee) tästä usein ihan kauhean karvakasan, jota sitten saa silotella muilla keinoin. Ei siis kauheasti kannata. Suosinkin hoitavia ja hiusten pintaa silottavia ja sulkevia muotoilutuotteita, joista suosikit kasasin tonne ylös kuvaan. Mukaan olisi voinut vielä lisätä jonkun hiusöjyn; ajaa aika samaa asiaa kuin toi Tigin Dream Drops. Hiusöljykin on mulla käytössä, mutten osanut valita mitään ykköstä tähän hätään suositeltavaksi.

Lettikampauksiin suosittelisin myös ehdottomasti, ehdottomasti hiuspauuteria (tai kuivashampoota). Letittäminen on huomattavasti helpompaa, letit pysyvät heti aloillaan ja tietysti myös näyttävät tuuheammilta. 

Muotoilutuotteitakin tärkeämpi keino vahvannäköisiin hiuksiin on tietysti taas jälleen kerran se ruokavalio… Tiedän, että moni norjalaisnainen vannoo kalanmaksaöljyn nimeen ja vaikka meidän perhe nyt varmasti keskivertoa enemmän kalaa syökin, niin yritän itsekin muistaa kapselini päivittäin. Olen kuullut siitä niin paljon vakuuttavaa faktaa… 😉 Eli niitä hyviä rasvoja hiuksillekin… kalaa ja pähkinöitä ja avokadoa. 

Ja ehkä vielä yksi juttu… hiusten värjääminen. Toivoisin, että mulla olisi ihan vain oma väri hiuksissa, mutta sitä ei taida tulla tapahtumaan ihan heti… 😉 Pidän kuitenkin hyvin luonnollisesta lopputuloksesta ja raitoja laitettaessa luoan kampaajan valitsemiin, mulle sopiviin sävyihin. Aina yhtä vaaleampaa ja yhtä suunnilleen omanväristä raitaa; niin, että juurikasvun on helppo tulla raitojen seasta.

En sen paremmin osaa siis kertoa väreistä ja sävyyistä, mutta kysykää muuten jos joku mietityttää -tai jäi puuttumaan! 🙂 Toivottavasti tässä tuli niitä juttuja, joita olitte kaipailleet! 

58 vastausta artikkeliin “About HAIR

 1. Hei,
  ja kiitos tuhannesti vinkeistä! Vielä olisin kysynyt, että kun noinkin usein noita tarrapaplareita käytät niin irtoaako/katkeileeko sulla hiuksia niihin? Muistan lukeneeni, että niitä ei hirveästi suositella ainakaan kauhean usein käytettäväksi juuri tuon katkeilun takia. Mutta sulla on kyllä kuvista päätellen paksut hiukset, joten siitä tuskin ongelmaa.
  Olen kokkeillut sellaisia samettiapäällisiä paplareita ja kiharaahan niistäkin tulee, mutta ei ollenkaan niin tuuhean ja kauniin näköisiä kuin noista tarrapapiljoista laitettuna…

  Tykkää

  1. Heisan, en oo huomannut että paplarit katkoisivat. Vedän jokaisella paplarilla hiusten läpi pariin kertaan ennen kiinnitystä, vähän niinkuin harjaan hiukset niillä 😉 -ehkä se auttaa?  Samettiset ovat kyllä varmaan hellemmät.

   Tykkää

 2. Täällä yksi paplari hirmu. Lyhyet suorat hiukset. Pesen hiukset joka työaamu ja kierrän paplarit muotoilu tuoreiden jälkeen. Syön aamupalan ja puen päälle. Just ennen kotoa lähtöä paplarit pois ka kampaus valmis. Minulla 4 lasta joten aamulla ei kerkiä paljon peilin edessä aikaa viettämään.
   
  -Wille-

  Tykkää

 3. Laatikossa purkki hiuspuuteria, mutta en osaa käyttää sitä! Miten sitä kannattaa tukkaan laittaa ettei jämähdä yhteen kohtaan? 

  Tykkää

 4. Hei, mahtavia vinkkejä, kiitos!
  Voihan se tuntua jotenkin oudolta selittää omista hiustenlaittorutiineistaan koko Internetille (musta ainakin voisi tuntua!), mutta jokainen meistä on tainnut luoda sellaisen mystisen rutiinin, että välillä ihan unohtuukin mitä kaikkea voisi saada aikaan kun vähän rikkoisi rajojaan 😉 Siksipä onkin niin kiva kuulla muidenkin hiustenlaittotavoista. Mulla on saman tyylinen karkea ja helposti muotoiltava, tosin vielä vähän kiharampi hiuslaatu, ja itse olen rutinoitunut käyttämään etuhiuksiin suoristusrautaa (=ärsyttävät otsakiharat sileäksi) ja loput kieputan pinneillä siisteiksi pötkylöiksi n. puolen tunnin ajaksi kunnes ovat kuivat. Sillä saa mukavat, hallitut kiharat jos tukka on yhtään taipuisa En myöskään käytä fööniä ikinä, samasta syystä kuin sinä. Toisin sanoen tuota paplarimetodia voisi ehdottomasti kokeilla munkin tukkaan! Ja tuo Small Talk on muuten ihan loistava tuote.
   
  Aurinkoisia syyspäiviä ja mukavaa joulunodotusta!

  Tykkää

 5. Miten selvität hiuksesi pesun jälkeen? Mulla olisi ainakin hirveä takkukasa jos en heti pesun jälkeen selvittäisi kammalla ja harjalla 🙂

  Tykkää

  1. Kyllä ne ihmeesti aina selviää… 😉 ”Kampaan” tosin paplareilla jotenkin ne läpi…

   Tykkää

 6. Vierailija
  14.11.2013 klo 08:20

  Laatikossa purkki hiuspuuteria, mutta en osaa käyttää sitä! Miten sitä kannattaa tukkaan laittaa ettei jämähdä yhteen kohtaan? 

  Juuri eilen tätä kyselin kampaajalta: nostat vain osion hiuksia ylös ja taputat hiuspuuteria tyveen kevyesti. Sama pari kertaa ja sen jälkeen ”rutistelet” (scrunch) ja hierot hiuksia tyvestä. Ja voila! Volyymia. Toimii kuulemma myös pidemmissä hiuksissa.
  Jos hiuksia vaivaa kuivuus ja/tai karheus, suosittelen Moroccanoil Repair -hiusnaamiota, jonka laitan aina silloin tällöin aamulla suihkussa hiuksiin noin 3 minuutiksi. Auttaa paljon! Parasta on, jos naamion laittaa hiuksiin, käärii hiukset pyyhkeeseen ja antaa olla vaikkapa 10 minuuttia (tehostuu saunassa). On hintava, mutta kaikenmaailman purnukoita kokeilleena voin sanoa, että on hintansa väärti.
  S @ Ladies Who Brunchhttp://lwbrunch.blogspot.fi
   

  Tykkää

 7. Täältäkin löytyy tarrapaplarit ja hiuspuuteri hyllyn perältä. Salaisuus olikin hyvä valmistautuminen jo edellisenä iltana. Kiitos PALJON näistä vinkeistä ja hienoista kuvista! Aamuinen arkiminä nyt kauniimmaksi heti huomenna!  :=)
  Jaana

  Tykkää

 8. Hitsi kun sinä olet niin näppärä laittamaan hiuksia, nuo lettikampaukset ja muut, huoh! Oon kattonu sen sun tekemän lettinutturavideon vaikka kuin monta kertaa ja en vaan saa omaan päähän mitään aikaan! =D Noh näillä mennään mitä on saatu 😉
  Maiju

  Tykkää

 9. Mulla on kanssa karhea ja taipuisa hiuslaatu. Ja ihmettelenkin, että eikö sulla tarrapaplarit jää hiuksiin kiinni? Itse pystyn käyttämään tarrapaplaria vaan edessä noissa lyhyemmissä hiuksissa. Jos laitan pidempiin osioihin, en saa niitä repimättä enää irti!!
  Sä olet muuten innoittanut mut noihin huolettomiin lettikampauksiin, kiitos siitä! Muutenkin mä tykkään sun huolettoman hauskasta tyylistä.

  Tykkää

  1. Höh, ei mulla kyllä oikein sitä tarttumisongelmaa oo… Laitatkohan liian märkiin hiuksiin ne paplarit? 

   Tykkää

 10. Hei, sinä kaunis ihana Johanna :)!
  Aatella – sua kaunistaa jo pelkästään paplaritkin :)!! Ihana juttu jälleen kerran ja jotenkin ihanaa nähdä, kuinka ainakin jotkut pääsevät oikeesti helpolla hiustenhoitonsa ja -laittonsa kanssa – itse kun omaan niin perin juurin työläät, todella karheat ja paksut hiukset, minkä hoidossa ja laittamisessa menee sitten ikä ja terveys (no ei nyt oikeesti kuitenkaan mutta papatusta ja marmatusta tulee ilmoille sitäkin enemmän :D). Papalartit ovat mulle ainakin ennen olleet kyllä niin nöy vei- juttuja, ne kun laitan, niin siinähän sitten ovat – tiukasti kiinni kuin takiaiset. Tai – mitä nyt enemmän sitten epäilen – käyttäjässä on suuresti vikaa ja harjoituksen puutetta :D!
  Mutta – toi mitä puhuit ruokavalion vaikuttamisesta myös hiusten vointiin, se on niin totta! Mitä monipuolisempi, terveellisempi ja ennen kaikkea niitä laadukkaita rasvoja sisältävä ruokavalio, sen parempi – kalanmaksaöljykapselit käytössä täälläkin, tosin kun on näinkin karhealaatuinen kuontalo kuin minulla, niin ilahtuneena kyllä otan korvan taakse ja käyttöönkin S @ Ladies Who Brunch- nikin vinkaaman Moroccanoil Repair- naamion. Kiitos siis sinulle :)!
  Hiuksien kuntoon vaikuttaa myös stressitasokin, kuten tiesittekin, joten yritetään pitää mieli kurissa kaiken tämän kiireen ja touhun keskellä – mm. hiuksia ja omaa jaksamista sekä mielenrauhaa ylläpitäen.
  Ei muuta kuin hiukset hulmuten taputtelemaan tätä päivää eteenpäin :)!
  – Tanja –

  Tykkää

 11. Kade! Mulla ei taitais toimia. Mulla kun on inhottava pyörylä takaraivossa ja sitä on tuskaa koittaa saada piiloon erittäin hyvien nukuttujen öiden jälkeen (tukka pörrössä ja sekaisin). Luonnostaan taipuisa ja itsepäinen tukka kun on, pitää käyttää järeitä ”aseita”. Kuivashampoo on ostoslistalla ollut jo pitkään. Josko se auttais.
  Mutta sulla onkin upea tukka..ja luonnostaan! 🙂
  -Tanja

  Tykkää

  1. Pyörylä on kyllä varmaan aika hankala, sitä mulla ei tosiaan oo :/ Järeät aseet vaan käyttöön juu 🙂 Taipusasta tukasta moni haaveilee, joten nauti siitä ainakin! :))

   Tykkää

 12. Vähän kade :)! Ihanat sun hiukset, jo siis luonnostaankin kun pääset noin helpolla! Aion kokeilla tota, mutta mun haaste on pyörylä takaraivossa jolloin erittäin hyvin nukutun yön jälkeen tuntuu kun tukka pakenee pyörylän keskustasta :/. Siinä onkin taistelemista! Kuivashampoo on ostoslistalla, sitä joku kehui.
  Ihailen hiuksiasi kuvien välityksellä ja koitan nauttia omistani :).
  -Tanja

  Tykkää

 13. Minulla on hyvin samanlaiset hiukset kuin sinulla. Yritin tuota paplari-juttuasikin kun viimeksi samasta aiheesta postasit, mutta ehkä minulla kuivuu hitaammin, sillä ei todellakaan ollut puolessa tunnissa valmista. Vaikka annoin kuivua ensin reilusti. 
  Minäkään en omista fööniä. Tuorein hankinta puolestaan on sauvakiharrin, sellainen simppeli puikko, jonka ympärille pyöräytän parit loivat kiharat nopsaan. Tätäkin käsittelyä käytän tosin käytän harvoin, erikoistilanteissa vain. Se on yhtä hassu juttu, kuinka pitkät hiukset oikeastaan ovat, kun se pörröisyys siliää tuolla sauvalla! 
  Kiinnostaisi kuulla kyllä millä tuotteilla peset hiuksiasi. Olet varmasti kertonutkin siitä jo joskus 🙂 näin karkeana luonnonkiharana otan kyllä kaikki vinkit vastaan!
  t. Pintapuolia-blogista
  http://pintapuolia.blogspot.fi

  Tykkää

  1. Heips, suosikkishampoita ovat Redkenin All soft -sarja, mutta oli mulla tässä sellainen aivan superhyvä Tigin hoitoainekin, jota kampaaja mulle suositteli…. Sellainen kirkkaan omenanvihreä purkki; jätti karvaisenkin tukan niin ihanan sileäksi ja kiiltäväksi… Täytyy tsekata mikä se on!

   Tykkää

 14. Luky you! Ihanat ja helpot hiukset sinulla. Omat ovat kai sitä tyypillisintä suomalaislaatua, silkkisen hienot ja lasimaiset. Föönauksen ja paplareiden jäljiltä ovat hetken hyvin ja kuohkeasti, mutta heti ulko-ovesta ulos astuessa lässähtävät. Aivan karmeat näissä syystalven kosteissa ja tuulisissa säissä. Erinäinen purtilo määrä erilaisia muotoilutuotteita on kokeiltu, mitään todella hyvää en ole vielä löytänyt. Noh näillä kutreilla mennään, antavaan sataa ja tuulla, tosin tänään pitkästä aikaa aurinko paistaa.

  Tykkää

  1. Jep, tuulet ja sateet ovat pahin -ja kosteus!- munkin tukalle; se kiharuus ja karvaisuus tulee heti esiin vaikka miten ois suoristanut ja lakannut 😉 Eli varmaan joka hiustyypin vihollisia :S

   Tykkää

 15. Kiitos vinkeistäsi! Sinulla on kauniit hiukset ja osaat laittaa ne kauniisti! Sinulla on myös kauniin muotoinen pää eli pyöreä takaraivo. Minun on tuo takaraivo tupeerattava, jotta saan päähäni/hiuksiini sivulta katsottuna tuollaista pyöreämpää muotoa… Vinkiksi muilla ”takaraivottomille” ;). Hiuspuuteri on kyllä aivan must, mullistanut minun hiusten laittoani. Eikä maksa halvimmillaan kuin 3e  🙂

  Tykkää

  1. Jeps, ihanaa kun heittelette näitä vinkkejä, jotka eivät mulle ois heti tulleet mieleen! 🙂

   Tykkää

 16. Ihanat hiukse sinulla kyllä on ja lohdullista kuulla, ettei niiden eteen tarvitse ihan hulluna tehdä töitä:)
  En koskaan föönää minäkään, nämä hiukset imevät niin paljon vettä itseensä että yleensä kampaajakin tuskastuu föönäämiseen. Tuollaiset isot rullat omistin aikaisemmin, mihin lie hävinneet, mutta pitänee ostaa uudet. Ne tosiaan toimivat ja tuli itsekin nukuttua niiden kanssa:)
  http://mamainprogess.blogspot.fi/

  Tykkää

  1. Jeps, rullat toimii ja niiden avulla tukka pysyy ainakin mulla pidempään kuosissa kuin muiden muotoiluvälineiden kanssa!

   Tykkää

 17. Wooh, oletpa sinä viitseliäs paplareiden kanssa. Ehkä nämä on niitä elämän prioriteetteja, mutta en ikikuuna päivänä jaksaisi väkertää päivittäin paplareitten kanssa. Toki, ei työni olekaan esitellä itseäni ja elämääni blogeissa, mutta silti, hatunnoston paikka!

  Tykkää

  1. Heips, aika hassua että monen muun mielesta tää on tosi helppo ja nopea tapa väkertää hiusten kanssa… ei ois mullekaan heti tullut mieleen että kamalasti kulutan aikaa tähän touhuun 🙂

   Tykkää

 18. Vierailija
  14.11.2013 klo 02:56

  Wooh, oletpa sinä viitseliäs paplareiden kanssa. Ehkä nämä on niitä elämän prioriteetteja, mutta en ikikuuna päivänä jaksaisi väkertää päivittäin paplareitten kanssa. Toki, ei työni olekaan esitellä itseäni ja elämääni blogeissa, mutta silti, hatunnoston paikka!

  Joo, sun elämä on niin hektistä, että hyvä kun ehdit ärsyttäviä blogeja lukemaan ja kommentoimaan 😀
  Ei paplareiden väkertäminen päähän nyt kovin kauaa aikaa vie. Isoja paplareita ei kovin montaa tarvitse ja siinä niitä voi kieputtaa päähän kävellessään ympäriinsä. Tottunut ei peiliä moiseen hommaan tarvitse 😀
  Itse tosin käytän klipsejä, kun nuo tarrapaplarit tarraa tukkaan turhan tiukasti..

  Tykkää

  1. Joo ei, kyllä tää taitaa olla nopeimmasta päästä laittaa hiuksia -jos niitä nyt haluaa/tarvitsee vaivautua laittamaan. Voihan jollain olla aina hyvä tukka tekemättä mitään!

   Tykkää

 19. Moikka,
  Minulla on myös paplareita joita olen käyttänyt ala-aste ikäisestä tyttösestä lähtien, milloin enmmän ja milloin vähemmän. Aina kaikkein helpoiten saan hiukseni juuri samalla tavalla eli paplarit päähän ja viuh miten hyvä lopputulos. Olen myös hankkinut lämpörullat jotka ovat myös osoittautuneet hyviksi.
  Toiveissani olisi saada vielä yhtä pitkät hiukset kuin sinulla Johanna. Ihailen niitä kovin.

  Tykkää

  1. Lämpörullia en ookaan koskaan kokeilut… Mutta juu, hiukset kasvaa kyllä nopsaan, eikä mullkaan kovin pitkät hiukset oo… Niin monet pituudet voivat olla kauniita 🙂

   Tykkää

 20. Kiitos blogistasi, tulee aina niin hyvä mieli kun juttujasi lukee ja katsoo kauniita iloisella mielellä otettuja kuviasi!
  Ja on sulla kyllä kauniit hiukset 😉
  Hyvää viikonloppua Johanna! 

  Tykkää

 21. Hei piiitkästä aikaa Johanna! Kiitos taas muistutuksesta, on aika kaivaa paplarit naftaliinista ja antaa hiuksille armoa rautojen jälkeen 😉 Kuohkeus olisi kyllä kiva lisä näissä piikkisuorissa suomalaisissa suortuvissa.
   
  Kuinka usein joudut pesemään hiukset, kun liikut kuitenkin paljon? Välillä tekisi mieli antaa hiusten ”levätä” pesuista mutta se on kyllä mahdotonta hikituntien jälkeen.
  Ihanaa joulun odotusta teidän perheelle!
  -Sanna

  Tykkää

  1. Heips, joo pesen kyllä hiuksia noin joka toinen päivä… Valitettavasti… pidempi väli ei oikein edes meinaa onnistua kun hiukset tähän on totuttanut 😦

   Tykkää

  1. Joo, oon periaatteesa ihan samaa mieltä. Luonnollisuus on aina cool ja huolettomuuskin antaa usein sellaisen… ehkä itsevarmemman kuvan? Ettei niin kauheasti välitä 😉

   Tykkää

 22. Huh, onhan täällä onneksi muitakin liukashiuksisia! Ette karkeahiuksiset tiedä, kuinka iloinen oisin, jos voitais vaihtaa. 😉
  Omassa päässä kasvaa siis ohutta, lasimaista, varsinkin heti pesun jälkeen todella liukasta ja suoraa karvaa ja lättänällä takaraivolla on sellainen kuuluista pyörre, joka löytyy muutamalta muultakin kommentoineelta. 😀 Överiksi menneen blondailun jäljiltä latva on huonossa kunnossa, joten turvottavien pesu- ja hoitoaineiden sijaan on puolipakko käyttää hoitavia. Lähtötilanne siis ei ole helpoin mahdollinen!
  Vaan niin sitä selvitään joka aamu ovesta pihalle: Kuivashampoo ja (miehen) hiuspuuteri käytössä, samoin tupeeraaminen. Pesuvälin olen ”harjoitellut” mahdollisimman pitkäksi, koska tukkani on heti pesun jälkeen raivostuttava liru ja vasta vähän klähmääntyneenä parhaimmillaan. Jos pyörre heittäytyy mahdottomaksi (=usein), paan tukan päällikerroksen klipsillä kiinni taakse.
  Ja tässä paras vinkki, josta toivottavasti on jollekulle iloa: kartan kuumakäsittelyä, mutta tällainen pyörteinen luirutukka on aika vaikea saada kuosiin ilmankaan. Oon ratkaissut ongelman siten, että pesen hiukset illalla, minkä jälkeen föönaan ne viileällä puhalluksella pää alaspäin. Sitten korkea ponnari, joka kostutetaan vedellä ja muotoilutuotteella ja sitten ponnariin kieputetaan yön ajaksi SUKKANUTTURA. Aamulla suihkaus lakkaa nutturaan hampaita pestessä ja vikana aamutoimena nutturan avaus, pieni tupeeraus, minne tarvitsee ja menoksi. Nutturaohjeita löytää Youtubesta over night sock bun curls -haulla (tms.). Pesu- ja föönausvaiheet tehdään siis vain silloin, kun tukka on likainen, muulloin kiepautan kuiviin hiuksiin illalla sukkanutturan ja annan sen tehdä hiustenlaittohommia yön ajan. Aamulla tuloksena kivat kiharat tai jos nuttura on löystynyt nukkuessa, ainakin mukava kuohkeus.
   
  Optimaalinen tilanne ois, jos föönauksen vois jättää välistä ja selviäisi vain sukalla. Mun tukkani jää silloin kuitenkin liian lättänäksi, joten 1-2 krt viikossa käyttelen vähän lämpöäkin siihen.
   
  Suositukset siis sukkanutturalle tämän venähtäneen kommentin päätteeksi! 🙂

  Tykkää

  1. Super kommentti!! Kiitti! ihanaa että annatte näin hyviä vinkkiä asioissa, joissa mulla ei oikein oo mitään kokemusta tai mielipidettä! 😀 Kiitti!

   Tykkää

 23. Minä varmaan ostin sitten liian isot paplarit, kun eivät meinanneet päässä pysyä 😉 Klipsejä, mitäs sellaiset ovat..? Siis ihan sellaisia tavallisia hiusklipsuja? Voisikin kokeilla tätä, kiitos vinkistä!
  t. Pintapuolia-blogistahttp://pintapuolia.blogspot.fi
   

  Tykkää

 24. Heh, laitan tosi harvoin paplarit päähän, mutta joka kerta kun mulla ne on olleet, mies on meinannut kuolla nauruun 😀 Tuon sun paplarikuvan perusteella omalla miehelläsi ei ehkä ole ihan samaa vaaraa 😉
  Noita lettikampauksia opettelen vielä joskus tekemään, ne on niin kivan näköisiä, mutta tuntuvat hankalilta tehdä, kädet väsyy ja hermo menee, eikä lopputulos ole ikinä kovin pitkäikäinen. Varmaan harjoituksen puutetta 🙂

  Tykkää

 25. Heh, muistinpa kun kokeilin lämpörullia ekan kerran. Mulla on niin paksu tukka, että piti laittaa melkein kaks pakettia. Ja lopputulos meinas ihan oikeesti tappaa mun miehen nauruun. Ulvoi: ”Sä näytät ihan Sally Spektralta!! Et kai sä lähe ulos tolleen!?” Joo, olihan se aika kuohkee..

  Tykkää

 26. Kiitos tästä! Minullakin on karhea ja paksu hiuslaatu ja ongelmana juurikin pörröisyys. Ilmeisesti sen hallitsemiseen olennaista olisivat myös nuo hiuksiin käytettävät aineet, joten olisinkin kysynyt mitä muotoilu/hoitoaineita käytät (esim. mitä nuo kuvassa näkyvät ovat nimeltään), ja missä vaiheessa mitäkin? Paplarit ajattelin minäkin testata 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: