Hameväki

ruuduissa & palloissa

 mun paita ChillNorway / hame H&M Marni (molemmat saatu)

 

Tänään teki mieli pukeutua ennemmin hassusti kuin harmonisesti -mielessä oli oikeastaan ruutuhame Ainon tapaan, mutta omaani en aamukiireessä löytänyt kaapin kätköistä. Pallot saivat siispä kelvata, tuli tällaiset retron reippaat perjantaivaatteet. :))

Nyt alkaa olemaan jo pikkusen kiirus perjantai-illasta nautiskelemaan, ei oikein malta istua koneella… Hitsi onkohan meillä jotain tacoja tai siis sellaisia maissilastuja? Toi Voicen juontaja käski hakemaan kaapista eikä meillä kai oo. Ehtiskö tässä vielä käydä kaupassa. Hitsi. Ehkä täytyy.

Jutellaan järkevämpiä siis ensi kerralla! Nyt on nimittäin melkoisen akuutti tacokauppameno ja sit kultasen kainalo.

Kivaa, kivaa perjantai-iltaa nuppuset! ❤

42 vastausta artikkeliin “Hameväki

 1. Onpas kivoja asukokonaisuuksia teillä! Toi pallohame on ihana, harmittaa etten aikoinaan ostanut itsellenikin.

  Tykkää

 2. Tosi pirteä tuo sininen asu. Katselin arkistosta sun vanhoja postauksia ja nyt myös vasta tuon rentoutusvideon. Olet niin symppiksen ja herttaisen oloinen ihminen niin kuin monet muutkin ovat täällä moneen kertaan maininneet. On kiva, että jaksat kirjoittaa ja jakaa vinkkejä ja elämääsi meidän muiden iloksi ja päivien piristykseksi. Suuri kiitos ja hyvää jatkoa! 

  Tykkää

  1. Voi kiitti <3…. Kiva saada tällaista palautetta, tosi kiva… lämmittää pitkään ja innostaa tekemään näitä juttuja! 🙂

   Tykkää

 3. Meilläpä olikin tacoja tai oikeammin tacohässäkkää joksi minä sitä kutsun.Ja se on seuraavanlainen..tacolastut levitetään pellille sitten tehdään jauhelihakastike niistä valmiista tacomauste pss se keitetään kokoon ja kaadetaan lastujen päälle.Sitten siihen voi vielä maun mukaan laittaa ohuita tomaatti viipaleita tai valkosipulikurkku viipaleita.Sitten paljon juustoraastetta..uuniin n 200 tai alle niin että juusto sulaa ja hiukan ehkä saa väriä.Hyvää ja TOOOSIII KEVYTTÄ!

  Tykkää

 4. Suloinen pallohame 🙂 Ootte söpösiä! Nyt vasta hoksasin mikä tapetti teillä on tuossa hmm… yläaulassa/käytävässä? Mikä tila toi on… Eiks toi ole Tapettitalon Oratuomi? Täällä on kovat tapettimietinnät menossa 😀
   
  Aurinkoista viikonloppua, tänään se näyttää ihan oikeesti paistavan 🙂
  Tina’s / tinasdecoration2.blogspot.fi

  Tykkää

 5. Mahtavaa, että SUOMI näkyy teillä pienissä yksityiskohdissa, kuten tuikuissa. Kartoitin juuri kaikki meidän kodin Iittalat ( tein niistä myös postauksen) ja niitä on aika paljon. Pitäiskö jo pikkuhiljaa vaihtaa merkkiä? EI, en pääse niistä millään eroon ja on ilo tukea suomalaista designia. 😉
  http://vbelieveinyourdreams.blogspot.fi
   

  Tykkää

 6. Ihana kaulakoru! Olenkin etsinyt violettia kaulakorua pikkujoulupaitaani sopivaksi. Mistä moinen löytyi? 🙂 -Anna

  Tykkää

 7. Onpas kivoja asukokonaisuuksia teillä! Toi pallohame on ihana, harmittaa etten aikoinaan ostanut itsellenikin.

  Tykkää

 8. Tosi pirteä tuo sininen asu. Katselin arkistosta sun vanhoja postauksia ja nyt myös vasta tuon rentoutusvideon. Olet niin symppiksen ja herttaisen oloinen ihminen niin kuin monet muutkin ovat täällä moneen kertaan maininneet. On kiva, että jaksat kirjoittaa ja jakaa vinkkejä ja elämääsi meidän muiden iloksi ja päivien piristykseksi. Suuri kiitos ja hyvää jatkoa! 

  Tykkää

  1. Voi kiitti <3…. Kiva saada tällaista palautetta, tosi kiva… lämmittää pitkään ja innostaa tekemään näitä juttuja! 🙂

   Tykkää

 9. Meilläpä olikin tacoja tai oikeammin tacohässäkkää joksi minä sitä kutsun.Ja se on seuraavanlainen..tacolastut levitetään pellille sitten tehdään jauhelihakastike niistä valmiista tacomauste pss se keitetään kokoon ja kaadetaan lastujen päälle.Sitten siihen voi vielä maun mukaan laittaa ohuita tomaatti viipaleita tai valkosipulikurkku viipaleita.Sitten paljon juustoraastetta..uuniin n 200 tai alle niin että juusto sulaa ja hiukan ehkä saa väriä.Hyvää ja TOOOSIII KEVYTTÄ!

  Tykkää

 10. Suloinen pallohame 🙂 Ootte söpösiä! Nyt vasta hoksasin mikä tapetti teillä on tuossa hmm… yläaulassa/käytävässä? Mikä tila toi on… Eiks toi ole Tapettitalon Oratuomi? Täällä on kovat tapettimietinnät menossa 😀
   
  Aurinkoista viikonloppua, tänään se näyttää ihan oikeesti paistavan 🙂
  Tina’s / tinasdecoration2.blogspot.fi

  Tykkää

 11. Mahtavaa, että SUOMI näkyy teillä pienissä yksityiskohdissa, kuten tuikuissa. Kartoitin juuri kaikki meidän kodin Iittalat ( tein niistä myös postauksen) ja niitä on aika paljon. Pitäiskö jo pikkuhiljaa vaihtaa merkkiä? EI, en pääse niistä millään eroon ja on ilo tukea suomalaista designia. 😉
  http://vbelieveinyourdreams.blogspot.fi
   

  Tykkää

 12. Ihana kaulakoru! Olenkin etsinyt violettia kaulakorua pikkujoulupaitaani sopivaksi. Mistä moinen löytyi? 🙂 -Anna

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: