Pssst.. Ystävämyyntivinkki

En ole ystäviä myymässä, mutta ajattelin pikapikaa vinkata Fashionstoren isoista aleista; kannattaa käydä ihan paikan päällä kaupoissa kurkaamassa esim. niitä Liu Jo Bottom Up -farkkuja, joiden kokojen loppumista harmiteltiin. Tai aurinkolaseja kevääksi, tai makeita saappaita tai toppatakkeja -juttuja jopa 80% alennuksella, kurkkaa täältä Fashionstoresta! (Mitään palkkiota en saa klikkauksista, jos joku miettii, kunhaan vinkkaan yhteistyökumppanin aleista. :))

Palailen vielä ihan toisella asialla illemmalla, see you! Kivaa maanantai-iltaa. ❤

2 vastausta artikkeliin “Pssst.. Ystävämyyntivinkki

  1. Ostin juuri elämäni ensimmäiset Liu Jo:n farkut, juuri nuo Bottoms Upit. Olin jotenkin siinä kuvitelmassa, että nuo ovat vain pitkille ja hoikille tarkoitettuja farkkuja, mutta ei toki. Ostoskassissani on nyt varmaankin kautta aikojen istuvimmat ja mukavimmat farkut, mitä minulla on koskaan ollut! 🙂 Suuri kiitos vinkistä! Sain 155 euron farkut Fashionstoresta 62 eurolla. 🙂
    Aurinkoisin terveisin, Mia

    Tykkää

  2. Ostin juuri elämäni ensimmäiset Liu Jo:n farkut, juuri nuo Bottoms Upit. Olin jotenkin siinä kuvitelmassa, että nuo ovat vain pitkille ja hoikille tarkoitettuja farkkuja, mutta ei toki. Ostoskassissani on nyt varmaankin kautta aikojen istuvimmat ja mukavimmat farkut, mitä minulla on koskaan ollut! 🙂 Suuri kiitos vinkistä! Sain 155 euron farkut Fashionstoresta 62 eurolla. 🙂
    Aurinkoisin terveisin, Mia

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: