One more lettinuttura

+ taivaansininen ja ruusunpunainen

Tässä taas yksi lettinutturaversio; tiedän että tekin pidätte näistä ja tää on tällainen tosi monikäyttöinen yksilö, joka ansaitsee ehdottomasti tulla esitellyksi. :)) 

Kampaus sopii niin arkeen kuin monenlaiseen juhlaankin. Rennoimmillaan kampauksen voi jättää vaiheeseen neljä letiksi –mikä ettei tehdä letin loppuosan vaikkapa kalanruotona; kaunis lopputulos sekin. ”Nutturaa” mielivä taittaa kuitenkin letin loppuosan niskaan hiusten alle niin, että takaosa kohoaa pikkasen nutturamaiseksi. 

Jos taas ei ihan näin letti-lettiä täyteen halua päätä, voi nuo sivurasnskalaiset aloittaa paljon alempaa, vasta korvan yläpuolelta; silloin kampaus näyttää edestä ihan tavallisesti taakse vedetyltä, mutta sivuilta ja takaa huomaa että nuttura on koottu leteillä!

Ja jakaus voi olla ihan missä tahansa; ei tarvitse olla keskellä päätä. 

Tää on mulla yleensä sellainen badhairday -ratkaisu kun hiuksia ei yksinkertaisesti voi pitää auki ja ponkkari on sellainen, noh, rasvainen luiru. Silloin tällaiset jutut pelastavat. Paljon kuivashampoota vaan pohjalle ja hiukset pysyvät kuin tärkätty. 😉 Mutta jos tän systeemin laittaa vastapestyihin hiuksiin, voi jonkin ajan kuluttua avata aika unelmaiset, loivat surffikiharat. Edellyttäen tosiaan vastapestyä, mielellään vielä hieman kosteaa pohjaa ja monen tunnin odottelua; esim. aamulla suihkuun, letit töissä ja kiharat työpäivän jälkeisiin iltamenoihin!

Katotaan huomenna, yritän laittaa niistä kiharoista sitten vaikka kuvaa seuraavaksi. 😉 Näissä eilisissä kuvissa on toi bhd- versio, mutta laitoin letit tänäänkin suihkun jälkeen niin voidaan tarkistaa ne kiharatkin! 

Taivaansininen neule on saatu; se on ChillNorwayn kevätpastilleja ja aika taivallinen ruusuisen huulipunan kera, nams. :)) 

28 vastausta artikkeliin “One more lettinuttura

 1. Sinulla on aina ihania kampauksia, harmi kun oma tukka on niin toisenlainen että näistä ei juuri itselle ole iloa, mutta jos joskus raskin pätkästä lyhyeksi niin ehkä sitten 🙂
  Kaunis neule.
   

  Tykkää

 2. Voi vitsi miten ihana kampaus! Itsellä on vaan niin hiirenhäntähiukset, että ei näihin mitään noin kuohkeaa saa aikaan. Pitäisi laittaa sekaan lisähiusta :/

  Tykkää

 3. Ihanaa, kun sinun kampauksien tekemiseen ei tarvitse kymmentä erilaista kiharrinta vaan ne voi toteuttaa näppärästi ilman aikaavievää pohjatyötä! Omaan hiukseen kun ei meinaa kihara tarttua ilman väkivaltaisia lämpötiloja ja tunnin työskentelyä, mutta kovasti kampausten tekeminen kiinnostaisi. Siis kiitoksia ohjeesta ja ainakin täällä innolla otetaan niitä lisääkin vastaan! 😀

  Tykkää

 4. Minulla ei ole erityisen ohuet hiukset (mistä olen kyllä kiitollinen), mutta tuontyyppistä kampausta ei niistä kovin helposti saa, koska hiukseni eivät ole kovin karkeat. Ainahan on sitä on helppo jotain kadehtia, mutta olisi kyllä niin siistiä, jos olisi karkeahkot hiukset; niihin on niin paljon helpompi tehdä kampauksia, joista tulee myös näyttävän näköisiä. Sinulla on mitä ilmeisimmin karkeat ja siten myös melko paksut hiukset. Tämäkin kampauksesi, kuten niin moni muukin, on kyllä todella hienon näköinen!
  Kysynkin nyt hiuspuuterista. Olen ajatellut hankkia sellaista, mutta epäröin kovasti. Kokeilin kerran kaverini hiuspuuteria (sellaisessa punaisessa purkissa), mutta se oli minusta jotenkin pelottavan tujua. Tuntui, että se jäi hiuksiin kiinni kuin liima, enkä ymmärtänyt, miten sitä olisi voinut vielä ”työstää”. Käytän aika harvoin muotoilutuotteita, joten saatoin tietty jollain tasolla myös säikähtää aineen vahvuutta. Hiuksiani ei ole myöskään käsitelty, joten voisikohan sekin vaikuttaa siihen, miltä puuteri tuntuu? En tiedä. Ensimmäisen pesunkin jälkeen hiukset tuntuivat vielä tahmeilta. Olisiko sinulla ahkerana hiuspuuterin käyttäjänä vinkkejä tähän ”ongelmaani”?

  Tykkää

 5. Ihana kampaus, voi kun olisi paksumpi hius niin letit saisi näyttämään noin hyviltä. Täytyy kokeilla laittaa enemmän tuota hiuspuuteria, jos siitä olisi vähän apua 🙂

  Tykkää

 6. ihanan söpö kampaus! 🙂 
  tuli mieleen et onkos sun ne vanhat videot vielä jossain näkyvillä? ja uusiakin olis toki kiva katsella 🙂 
  kivaa kevään alkua! 

  Tykkää

 7. ”Kysynkin nyt hiuspuuterista. Olen ajatellut hankkia sellaista, mutta epäröin kovasti. Kokeilin kerran kaverini hiuspuuteria (sellaisessa punaisessa purkissa), mutta se oli minusta jotenkin pelottavan tujua. Tuntui, että se jäi hiuksiin kiinni kuin liima, enkä ymmärtänyt, miten sitä olisi voinut vielä ”työstää”. Käytän aika harvoin muotoilutuotteita, joten saatoin tietty jollain tasolla myös säikähtää aineen vahvuutta. Hiuksiani ei ole myöskään käsitelty, joten voisikohan sekin vaikuttaa siihen, miltä puuteri tuntuu? En tiedä. Ensimmäisen pesunkin jälkeen hiukset tuntuivat vielä tahmeilta. Olisiko sinulla ahkerana hiuspuuterin käyttäjänä vinkkejä tähän ”ongelmaani”?”
   
   
  En ole Johanna, mutta voin vastata omasta kokemuksestani. Olet luultavasti käyttänyt Osiksen hius”puuteria”, joka on kyllä hirveää kamaa. Suihkutettava hiuspuuteri on paljon helppokäyttöisempi ja lähtee hiuksista jopa harjaamalla, pesusta puhumattakaan.
  Oma suosikkini on 4R:n hiuspuuteri (saa esim. Sokokselta, se vihreäkorkkinen pullo), joka on mainio vaaleille hiuksille. Myös Klippotekin kuivasamppoolla saa aikaan saman vaikutuksen. Minullakin on liukas hiuslaatu, vaikka muuten hiusta on ihan riittämiin. Suihkuttelen pää alaspäin hiuspuuteria / kuivasamppoota päänahkaan ja pyörittelen sormin puuterin paikoilleen. Samalla tunnustelen, onko määrä sopiva vai suihkutanko vielä lisää. Sitten kevyt harjaus pää alaspäin, jotta ylimääräinen pölyisyys poistuu.
  Sopivan määrän löytäminen vie aikansa, mutta kannattaa aloittaa lyhyin suihkauksin, jolloin hiuspuuteri on helppo kohdistaa oikeaan paikkaan. Tsemppiä harjoitteluun! 🙂
  Terv. Sigga

  Tykkää

 8. Ihana nuttura, mutta olen huomannut, että kivoihin kampauksiin tarvitaan ainakin omalle ohkaiselle ja liukkaille hiuksille todelliset taidot, ennen kuin niihin luodaan mitään upeaa. Karheampaan hiuslaatuun saa niin paljon helpommin luotua kaikkea. Serkkutytöllä on nimittäin just sellaiset karheat hiukset ja niihin nuorempana tuli väkerrettyä jos minkä sortin juhlakampausta.
  http://www.tuhlaajatytonpaluu.blogspot.co.uk
   

  Tykkää

 9. Tuota testaan tyttärelleni. Sinulla on upean paksut hiukset. Omat hiukseni on aivan liian ohutta, jotta niihin saisi mitään ilman tyvikohotuksia ym.
  Oikein mukavaa keskiviikkoa!
   
  -Anu
   

  Tykkää

 10. Ihana kampaus, mutta en ymmärtänyt tuota ohjeen kohtaa ”jaa lettien yhteensä kuusi osiota kolmeen”. Kuusi osiota? Siis tuossa on kaksi ponnaria? Pitääkö niistä irrottaa noi lenksut ja sitten jakaa ne kolmeen vai miten? Häh? 😀

  Tykkää

 11. Nämä sun lettikampaukset on niin kauniita. Ja tämä kuulostaa aika helpoltakin. Pitää siis ehdottomasti kokeilla. Ja tää olis tosi kiva ihan juhliinkin, monikäyttöinen siis. Kiitos taas tästä hyvästä vinkistä.
  http://niittykulma.blogspot.fi/
   

  Tykkää

 12. Tosi nätti ja ihanan rento, romanttinen suorastaan. Tällaisia tykkään väkertää, en vaan osaa tehdä noin ”löyhiä”, ei tule yhtä nättejä:) Pitää opetella ja miettiä oisko joistain tuotteista apua, käytän niiitä ihan kamalan harvoin…
  http://sannamamainprogress.blogspot.fi/

  Tykkää

 13. Tosi kaunis kampaus jälleen kerran 🙂 Harmi,kun en osaa noita ranskalaisialettejä tehdä. Voisikohan siihen kokeilla tavallisia lettejä?!
  Tikru

  Tykkää

 14. Ihana kampaus! Kiitos mahtavasta vinkistä kuvineen ja piirroksineen. Lisää näitä! Näistä hiusohjeistasi olisi kiva saada kokonaisuus Menaisten sivuille tai lehteen! Ohjeesi ovat helpohkoja, taviskin pystyy niitä toteuttamaan. Pystyisitkö jotenkin linkittämään yhteen kaikki postaamasi hiusvinkit? Muistan että niitä on ollut useampikin. Vai löytyykö ne jotenkin kaikki helposti? Kysyy tumpelo.

  Tykkää

 15. Kiva kampaus ja sinulla ihan kivan näköinen tuo neulekin, 80-luku tulee siitä kovasti mieleen. Tuollaisia saman tapaisia neulottiin silloin itsekin 🙂

  Tykkää

 16. Kiitos!
  t. Haiha
   

  Vierailija
  19.02.2014 klo 06:32

  ”Kysynkin nyt hiuspuuterista. Olen ajatellut hankkia sellaista, mutta epäröin kovasti. Kokeilin kerran kaverini hiuspuuteria (sellaisessa punaisessa purkissa), mutta se oli minusta jotenkin pelottavan tujua. Tuntui, että se jäi hiuksiin kiinni kuin liima, enkä ymmärtänyt, miten sitä olisi voinut vielä ”työstää”. Käytän aika harvoin muotoilutuotteita, joten saatoin tietty jollain tasolla myös säikähtää aineen vahvuutta. Hiuksiani ei ole myöskään käsitelty, joten voisikohan sekin vaikuttaa siihen, miltä puuteri tuntuu? En tiedä. Ensimmäisen pesunkin jälkeen hiukset tuntuivat vielä tahmeilta. Olisiko sinulla ahkerana hiuspuuterin käyttäjänä vinkkejä tähän ”ongelmaani”?”
   
   
  En ole Johanna, mutta voin vastata omasta kokemuksestani. Olet luultavasti käyttänyt Osiksen hius”puuteria”, joka on kyllä hirveää kamaa. Suihkutettava hiuspuuteri on paljon helppokäyttöisempi ja lähtee hiuksista jopa harjaamalla, pesusta puhumattakaan.
  Oma suosikkini on 4R:n hiuspuuteri (saa esim. Sokokselta, se vihreäkorkkinen pullo), joka on mainio vaaleille hiuksille. Myös Klippotekin kuivasamppoolla saa aikaan saman vaikutuksen. Minullakin on liukas hiuslaatu, vaikka muuten hiusta on ihan riittämiin. Suihkuttelen pää alaspäin hiuspuuteria / kuivasamppoota päänahkaan ja pyörittelen sormin puuterin paikoilleen. Samalla tunnustelen, onko määrä sopiva vai suihkutanko vielä lisää. Sitten kevyt harjaus pää alaspäin, jotta ylimääräinen pölyisyys poistuu.
  Sopivan määrän löytäminen vie aikansa, mutta kannattaa aloittaa lyhyin suihkauksin, jolloin hiuspuuteri on helppo kohdistaa oikeaan paikkaan. Tsemppiä harjoitteluun! 🙂
  Terv. Sigga

  Tykkää

 17. Moikka!
  Mulla on samainen Vilan minihame (keinonahkaa ja pitsit reunoissa) kuin sulla. Se on ihana, mutta kävellessä hame nousee ja pyörii liukkaan vuorin vuoksi. Onko sulla sama ongelma ja kenties ratkaisu pulmaan? 🙂
  Minsku
   

  Tykkää

 18. Heippa! Oiskohan sun blogi mahdollista saada Blogloviniin? 🙂 Sitä kautta blogeja seurailen, ja sun blogiasi en oo sieltä vielä löytänyt! Toki toistaiseksi oon jaksanut käydä lukemassa tätä ”erikseenkin” 😛

  Tykkää

 19. Jos ei osaa letittää (kuten minä) paljon helpompi versio on vain kieputtaa hiusosioita toistensa ympärille ja lopputulos on ihan yhtä kiva 🙂

  Tykkää

 20. Kiitos tosi paljon tosta kieputusnuttura vinkistä! Täytyy heti kokeilla ostaisinko tehdä sen 🙂
  Tikru

  Tykkää

 21. Tykkäsin kovasti tästä vinkistä. En ole mikään hiustenlaittaja, mutta kokeilin! Tulos oli aivan riittävän hyvä, kun en ole oikeasti kampauksia laittanut sitten lasten syntymän…

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: