One more lettinuttura

+ taivaansininen ja ruusunpunainen

Tässä taas yksi lettinutturaversio; tiedän että tekin pidätte näistä ja tää on tällainen tosi monikäyttöinen yksilö, joka ansaitsee ehdottomasti tulla esitellyksi. :)) 

Kampaus sopii niin arkeen kuin monenlaiseen juhlaankin. Rennoimmillaan kampauksen voi jättää vaiheeseen neljä letiksi –mikä ettei tehdä letin loppuosan vaikkapa kalanruotona; kaunis lopputulos sekin. ”Nutturaa” mielivä taittaa kuitenkin letin loppuosan niskaan hiusten alle niin, että takaosa kohoaa pikkasen nutturamaiseksi. 

Jos taas ei ihan näin letti-lettiä täyteen halua päätä, voi nuo sivurasnskalaiset aloittaa paljon alempaa, vasta korvan yläpuolelta; silloin kampaus näyttää edestä ihan tavallisesti taakse vedetyltä, mutta sivuilta ja takaa huomaa että nuttura on koottu leteillä!

Ja jakaus voi olla ihan missä tahansa; ei tarvitse olla keskellä päätä. 

Tää on mulla yleensä sellainen badhairday -ratkaisu kun hiuksia ei yksinkertaisesti voi pitää auki ja ponkkari on sellainen, noh, rasvainen luiru. Silloin tällaiset jutut pelastavat. Paljon kuivashampoota vaan pohjalle ja hiukset pysyvät kuin tärkätty. 😉 Mutta jos tän systeemin laittaa vastapestyihin hiuksiin, voi jonkin ajan kuluttua avata aika unelmaiset, loivat surffikiharat. Edellyttäen tosiaan vastapestyä, mielellään vielä hieman kosteaa pohjaa ja monen tunnin odottelua; esim. aamulla suihkuun, letit töissä ja kiharat työpäivän jälkeisiin iltamenoihin!

Katotaan huomenna, yritän laittaa niistä kiharoista sitten vaikka kuvaa seuraavaksi. 😉 Näissä eilisissä kuvissa on toi bhd- versio, mutta laitoin letit tänäänkin suihkun jälkeen niin voidaan tarkistaa ne kiharatkin! 

Taivaansininen neule on saatu; se on ChillNorwayn kevätpastilleja ja aika taivallinen ruusuisen huulipunan kera, nams. :)) 

56 vastausta artikkeliin “One more lettinuttura

 1. Heippa! Oiskohan sun blogi mahdollista saada Blogloviniin? 🙂 Sitä kautta blogeja seurailen, ja sun blogiasi en oo sieltä vielä löytänyt! Toki toistaiseksi oon jaksanut käydä lukemassa tätä ”erikseenkin” 😛

  Tykkää

 2. Jos ei osaa letittää (kuten minä) paljon helpompi versio on vain kieputtaa hiusosioita toistensa ympärille ja lopputulos on ihan yhtä kiva 🙂

  Tykkää

 3. Kiitos tosi paljon tosta kieputusnuttura vinkistä! Täytyy heti kokeilla ostaisinko tehdä sen 🙂
  Tikru

  Tykkää

 4. Tykkäsin kovasti tästä vinkistä. En ole mikään hiustenlaittaja, mutta kokeilin! Tulos oli aivan riittävän hyvä, kun en ole oikeasti kampauksia laittanut sitten lasten syntymän…

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: