Vappua

~ kotosalla ~

korvakorut, kaulaketju (ranteessa) ja rannekoru saatu, Ti Sento / mekko ChillNorway saatu, housut Container

***

Ja niin ne munkitkin vaan onnistuivat. Lopultansa. Muutaman mustan palleron, palohälyytyksen ja ihan pikkuruisen palovamman jälkeen. 😉

Leipominen on mun mielestäni kivaa hommaa, vaikken voi keittiöissä sanoakaan viihtyväni. Työskentelyäni siellä motivoi vain ja ainoastaan lopputulos, ei minkäänlainen ruoanlaiton nautinto. Siksi mieluiten leivon. Jotain herkkuja. Sen lopputuloksen toivossa. 

Voisin kai siis sanoa, ettei mun tapauksessani tie miehenkään sydämeen ole millään muotoa vienyt vatsan kautta. Haluatteko kuulla mitä tarjosin miehelleni tämän ensimmäistä kertaa vieraillessa mulla Helsingissä? Hmm, mies kai jotenkin telepaattisesti aavisti, ettei mun luona ehkä saa ruokaa ja otti omat kalat mukaan. Teki mulle herkullisen kalaillallisen. Mun vastuulle jäi sitten jälkkäri.  Ja koska vierailuajankohta sattui sopivasti pääsiäiseen, tarjoilin mitäpä muutakaan kuin mämmiä kermalla. Hehhe. Näin jälkeenpäin mietin että olisin voinut vähän enemmän panostaa. Kyse oli kuitenkin tulevasta aviomiehestä. Ja koska oikeasti kuitenkin teen aika hyviä leipomuksia. :/ No, hyvin se meni. Turha noita on stressata. 😉

Vappua me vietimme Hilden, Chrisin ja lasten kanssa. Ja nyt samalla kokoonpanolla (miinus miehet) eläintarhaan! Moikka moi ja hienoa toukokuista perjantaita! :))

20 vastausta artikkeliin “Vappua

 1. hauskannäköiset kesäpökät!! Koitin pikaisesti googlettaa mitään löytämättä joten tuumasin että kysytään suoraan 🙂 Mistäköhän tuollaisa saisi ostaa??

  Tykkää

 2. Heh, hyvä että se Tie miehen sydämeen käy vatsan kautta-sanonta ei ole ihan ehdoton. Mämmikin on hyvää, mutta Pavlova on parasta. Hauskaa kevättä ja kesää kaikille!
  Merja

  Tykkää

 3. Asuimme Kiinassa, kun tapasin tulevan mieheni. Päätin kokkailla ensimmäistä kertaa perunamuussia ja kanankoipia. Perunat jäivät raaoiksi, koska en osannut kunnolla käyttää kaasuliettä ja arvioida keittoaikaa. Luulin ostaneeni maitoa mutta olinkin ostanut muussia varten makeaa jugurttijuomaa. Kana olikin ankkaa ja aika sitkeää. Lopuksi olin niin uupunut ja pettynyt, että purskahdin itkuun (ensimmäistä kertaa koko suhteen aikana). No nyt ollaan oltu yhdessä jo neljä vuotta ja olemme myös naimisissa 🙂

  Tykkää

 4. Kahvikuppikaunotar tuo mieleeni lapsuuden ja nuoruuden. Niin tuttu. Lapsuudenkodissani nuo kupit katettiin pöytään silloin, kun tuli vieraita. Aikamatka jonnekin viisikymmen- ja kuusikymmenluvulle. Mielestäni Arabiaa, ellen ihan väärässä ole. 

  Tykkää

 5. Aika liikkistä että sun mies on lentäny sun luo omat kalat käsipakaasissa:-) Vai onkiko se ne joistain Töölönlahdesta?
  Johanna Suomesta
   

  Tykkää

 6. Aika liikkistä että sun mies on lentäny sun luo omat kalat käsipakaasissa:-) Vai onkiko se ne joistain Töölönlahdesta?
  Johanna Suomesta
   

  Tykkää

 7. Heippa kaikille ja kiitos taas kommenteista! Mulla on käytössä sellainen ”Vastaa tähän viestiin” -nappula kunkin viestin yhteydessä, mutta se ei ole jostain syystä toiminut aikoihin, joten en voi vieläkään vastata yksittäin viesteihin 😦 
  Vastaan kysymyksiin: 
  Nämä pöksyt ovat Containerin viime kesän mallistoa, ostin täältä paikallisesta putiikista loppukesän aleista… En osaa sanoa mista vielä voisi löytyä 😦
  Kahvikupit ovat tosiaan Arabiaa, kuulemma jopa 40 -luvulta. Ostin koko 12 kpl ihan priimakunnossa kerran huutonetistä. :)) 
  Ja juu, mies lensi Suomeen norjalaiset kalat mukaan 🙂 Ehkä se ajatteli että tie naisen sydämeen käy vatsan kautta 😛
  Ja ihana toi Kiina -juttu :’D Hahhaaa 😀 

  Tykkää

 8. hauskannäköiset kesäpökät!! Koitin pikaisesti googlettaa mitään löytämättä joten tuumasin että kysytään suoraan 🙂 Mistäköhän tuollaisa saisi ostaa??

  Tykkää

 9. Heh, hyvä että se Tie miehen sydämeen käy vatsan kautta-sanonta ei ole ihan ehdoton. Mämmikin on hyvää, mutta Pavlova on parasta. Hauskaa kevättä ja kesää kaikille!
  Merja

  Tykkää

 10. Asuimme Kiinassa, kun tapasin tulevan mieheni. Päätin kokkailla ensimmäistä kertaa perunamuussia ja kanankoipia. Perunat jäivät raaoiksi, koska en osannut kunnolla käyttää kaasuliettä ja arvioida keittoaikaa. Luulin ostaneeni maitoa mutta olinkin ostanut muussia varten makeaa jugurttijuomaa. Kana olikin ankkaa ja aika sitkeää. Lopuksi olin niin uupunut ja pettynyt, että purskahdin itkuun (ensimmäistä kertaa koko suhteen aikana). No nyt ollaan oltu yhdessä jo neljä vuotta ja olemme myös naimisissa 🙂

  Tykkää

 11. Kahvikuppikaunotar tuo mieleeni lapsuuden ja nuoruuden. Niin tuttu. Lapsuudenkodissani nuo kupit katettiin pöytään silloin, kun tuli vieraita. Aikamatka jonnekin viisikymmen- ja kuusikymmenluvulle. Mielestäni Arabiaa, ellen ihan väärässä ole. 

  Tykkää

 12. Aika liikkistä että sun mies on lentäny sun luo omat kalat käsipakaasissa:-) Vai onkiko se ne joistain Töölönlahdesta?
  Johanna Suomesta
   

  Tykkää

 13. Aika liikkistä että sun mies on lentäny sun luo omat kalat käsipakaasissa:-) Vai onkiko se ne joistain Töölönlahdesta?
  Johanna Suomesta
   

  Tykkää

 14. Heippa kaikille ja kiitos taas kommenteista! Mulla on käytössä sellainen ”Vastaa tähän viestiin” -nappula kunkin viestin yhteydessä, mutta se ei ole jostain syystä toiminut aikoihin, joten en voi vieläkään vastata yksittäin viesteihin 😦 
  Vastaan kysymyksiin: 
  Nämä pöksyt ovat Containerin viime kesän mallistoa, ostin täältä paikallisesta putiikista loppukesän aleista… En osaa sanoa mista vielä voisi löytyä 😦
  Kahvikupit ovat tosiaan Arabiaa, kuulemma jopa 40 -luvulta. Ostin koko 12 kpl ihan priimakunnossa kerran huutonetistä. :)) 
  Ja juu, mies lensi Suomeen norjalaiset kalat mukaan 🙂 Ehkä se ajatteli että tie naisen sydämeen käy vatsan kautta 😛
  Ja ihana toi Kiina -juttu :’D Hahhaaa 😀 

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: