New knit on the blog

Kesäneule Kaislasta

Vilautin vähän aikaa sitten tätä melkoisen iloisen väristä puuvillaneuletta puikoilla. Kierrätyspuuvillaneuletta. Novitan Kaisla -lankaa ostin Suomesta (Prismasta) pääsiäisen alla ja aloittelin neulomaan jonkinlainen kuva päässäni. Lentsikassa paluumatkalla Norjaan muuten lentohenkilökuntakin pysähtyi juttelemaan et tosta tulee hieno. 🙂 Silloin valmiina oli tosin vasta vähän helman vihreää ja mustaa ja oranssia. Ja matkan varrella on tullut purettua ja kokeiltua aika montaa kertaa.

En tehnyt missään vaiheessa neuleeseen mitään kuviopiirustuksia, joten en tähän hätään edes yritä raapustaa mitään ohjeita, sorry. Mutta ehkä vähän inspistä; Kaisla oli tosi helppo ja nopea lanka neuloa eikä paitaan tarvitse kuin kaksi valkoista kerää ja yhden kutakin väriä. Huom: kaikki noi jäljellä olevat värilliset kerät ovat siis todella jäljellä paidan valmistuttua, eli paljon lankaa tähän ei missään nimessä kulu. Valkoisia keriä mulla meni puolitoista.

Valitsemani väriyhdistelmän huomaan olevan myös siitä hyvä, että se käy loistavasti paitsi kesäfarkkujen, myös vaaleiden ja mustien alaosien kanssa. Vähän niinkuin kaikkeen. Ja vaikka neule on melkoisen boheemi ja hippi hapsuineen, saa asusta yllättävän hillityn ja hienostuneen esimerkiksi vaaleiden suorien housujen kanssa. Tai sellaisten luonnonpellavaisten rentoilupöksyjen kera. Uskokaa pois. 😉 You’ll see. 

Mulla muuten jäi sen verran vielä tuota Kaislaa että täytynee neuloa siitä toinenkin juttu… Jos sitten saisi taas ohjeita kasattua. 🙂

Ja hei, Hurmaava Huvila -kirjan voitti….:

Mukana ehdottomasti.Koskaan ei ole onni suosinut mutta sinnikäs sisustaja olen 😉 ❤

Laitathan s-postia kalastajanvaimo@yahoo.com 🙂

Vielä lopuksi: kommentteihin vastailu yksitellen ei tosiaan onnistu vieläkään. Mun ”Vastaa tähän viestiin” -nappula ei toimi. Mutta kysykää ihmeessä jos neuleesta on kysyttävää. Tulen vastailemaan boksiin vaikka en jokaiseen suoraan pystykään vastaamaan. 😦 Pahoittelen!!

Ja hyvää äitienpäivää!!! ( -jota täällä ei vietetä, mulla ei siis oo odotettavissa mitään huomionosoituksia.)

108 vastausta artikkeliin “New knit on the blog

 1. Mitä ja mistä nuo ”irralliset” tupsut helmassa ovat? Ihana neule, kiitos inspiraatiosta! 🙂

  Tykkää

 2. Vielä noista puikkojen koneeseen viemisestä, onko sinulla ollut bambuiset pyöröpuikot vai normaalit? Olen miettinyt useasti niiden koneeseen viemistä, mutta viimeksi pari vuotta sitten kun asiaa googlasin sain tosi erilaisia kokemuksia tuloksiksi… enkä jaksanut säätää. Mutta ehkä seuraavalle lennolle.. eihän siinä muuta voi ku jättää puikot turvatarkastukseen jos ei saa viedä 🙂 mutta kiva kuulla sinulta et voi, niitä pyöröpuikkoja vaan mietin..

  Tykkää

 3. Hei!
  Niin pehmeän näköistä ja kutsuvaa.. mielellään lököilisimme tuossa koko viisihenkinen perheemme 🙂

  Tykkää

 4. Upea neule, piti näin ulkomailla myöskin asuvana heiti soittaa äidille että lähettäisi mulle tänne Kaislaa. :)Ymmärrän että kuviopiirustuksen tekemiseen menisi aikaa, mutta voisitko noin ilman kuviota selittää, miten teit ja kiinnitit hihat, sekä neuloit pääntien? Kuvion keksiminen itse on vain mukava lisähaaste. 😉

  Tykkää

 5. Upea neule, piti näin ulkomailla myöskin asuvana heiti soittaa äidille että lähettäisi mulle tänne Kaislaa. :)Ymmärrän että kuviopiirustuksen tekemiseen menisi aikaa, mutta voisitko noin ilman kuviota selittää, miten teit ja kiinnitit hihat, sekä neuloit pääntien? Kuvion keksiminen itse on vain mukava lisähaaste. 😉

  Tykkää

 6. Upea neule, piti näin ulkomailla myöskin asuvana heiti soittaa äidille että lähettäisi mulle tänne Kaislaa. :)Ymmärrän että kuviopiirustuksen tekemiseen menisi aikaa, mutta voisitko noin ilman kuviota selittää, miten teit ja kiinnitit hihat, sekä neuloit pääntien? Kuvion keksiminen itse on vain mukava lisähaaste. 😉

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: