Viiniä siskolla

& batiikkitunikat

yhteistyössä Perlage Cabernet Del Veneto

(meidän samikset batiikkiteknikalla värjätyt tunikat Tallinnasta, mun valkoinen pitsihame Saint Tropez, saatu)

Istuimme perjantai-iltaa siskon luona pikkasen punaviiniä hörppien -eikö ole söpö tunnelma tuolla? 🙂 Morsiamen hääkengätkin koristavat kaapinreunaa ja odottavat h-hetkeä. ❤

Sain kokeiluuni noita italialaisia Perlagen luomupunaviinejä ja ensimmäistä kertaa maistelin niitä siskon kanssa jo polttareissa. Sisko on siitä loistava koemaistaja, että hän on kärsinyt kovista migreeneistä eikä ole punaviinejä pystynyt lainkaan juomaan. Koska tämän punaviinin vinkattiin toimivan myös migreenipäisille, uskalsi siskokin kokeilla. Eikä muuten tullut kolmestakaan lasillisesta edes päänsärkyä! 😉 Siis oikeasti hyvä tulos ihmiselle, jolle puolikaskin lasillinen on ennen ollut mahdottomuus.

Plussaa siis paitsi tästä migreeniominaisuudesta, myös ekologisuudesta -olen oikeastaan pitänyt ihan kaikista maistamistani luomuviineistä. Tätä tarjoaisin ehkä juuri pikkunaposteltavan (esim. juustot) kera ja melko kevyt maku sopii helposti aloittelevammallekin punaviinimaistelijalle.

Sitten vain leppoisaa lauantai-iltaa, jospa vielä tänä iltanakin maistaisi lasillisen… 🙂

Loppuun ehkä täydellinen viini- ja lauantai-iltafiilistelybiisi, jonka luulin olivat niin pop että kaikki ovat sen jo kuulleet, mutta koska sisko ei ainakaan ollut niin laitetaan nyt varmuuden vuoksi tähän! 😀

 http://www.youtube.com/watch?v=iS1g8G_njx8

34 vastausta artikkeliin “Viiniä siskolla

 1. Te ootte kyllä söpöt siskokset että tulee vaan niin hyvä mieli kun kattoo näitä kuvia 🙂 ihanaa lauantaita ja siskolle ikimuistoisia häitä ja paljon onnea ❤

  Tykkää

 2. Ihania kuvia! Ja kaunis on siskosi koti, kiinnitin huomiota turkoosiin tyynyyn hänen takanaan. 🙂 Olette hyvin kauniita molemmat! 😀
   
  Piia

  Tykkää

 3. Siskolla on juuri sellaisen näköistä kotona kun saattoi kuvitella, kodikasta! Ja aina hän tuo mieleen Ainon, ainakin minulle. 🙂 Hienot tunikat, ja  ne Tallinnan tyttösten vaatteet oli kyllä myös aivan hurmaavia! Taisit tuoda kesän tullesssasi, nyt VIHDOINKIN tarkenee mekossa, jee!
   
  P.S. Käytin miehen lenkilläoloajan hyödyksi zumbaten olkkarissa. Kotiin palatessaan ja minut työn touhussa yllätettyään hän totesi päätään pudistellen: ”Tuota mä en kyllä tajua, en.” No, en ole ainut joka tähän on hurahtanut! 😀
   
  EmJei

  Tykkää

 4. Ihania kuvia! Tästä tuli oma rakas sisko mieleen, joka asuu liian kaukana, on niin ikävä yhteisiä höpöttelyhetkiä..!! ❤ Ihanaa loman jatkoa!

  Tykkää

 5. Olet varmaan siellä lomatunnelmissa, mutta minä utelen koska teet ohjetta siihen ihanaan Kroatian kietaisumekkoon? Täällä yksi odottelee että saisi loppukesän juhliin vielä jonkun kivan uuden asun 🙂 Sinun ohjeella tehty pitsineule (hanko-langasta) onnistui jo mainiosti ja on ihan lemppari! ❤ Sitten sellainen tuli mieleen, että käsitteletkö kuviasi jotenkin vai oletko itse vain todella ruskea lähes aina ympäri vuoden? 🙂 Kun siskoosi esimerkiksi vertaa, hän on selvästi vaaleampi.
  Kiitos ihanan inspiroivasta blogista!

  Tykkää

 6. Oioi valloittavat viinit parhaassa seurassa on kyllä elämän ilo! Jos sisko antaa luvan, niin lisäpalat hänen sisustuksestaan maistuisivat kyllä :>

  Tykkää

 7. Hei Johanna, kerro ihmeessä mistä liikkeestä noita vatiikkitunikoita saa, sun väri aivan ihana! Heti Tallinnaan….:)

  Tykkää

 8. Ehdin lukea juuri blogiasi pitkästä aikaa. Ihania tunikoita, kun kiireiltäsi ehdin niin vinkkaa kauppa mistä tunikat löysitte. Aivan ihania :))))

  Tykkää

 9. Te ootte kyllä söpöt siskokset että tulee vaan niin hyvä mieli kun kattoo näitä kuvia 🙂 ihanaa lauantaita ja siskolle ikimuistoisia häitä ja paljon onnea ❤

  Tykkää

 10. Ihania kuvia! Ja kaunis on siskosi koti, kiinnitin huomiota turkoosiin tyynyyn hänen takanaan. 🙂 Olette hyvin kauniita molemmat! 😀
   
  Piia

  Tykkää

 11. Siskolla on juuri sellaisen näköistä kotona kun saattoi kuvitella, kodikasta! Ja aina hän tuo mieleen Ainon, ainakin minulle. 🙂 Hienot tunikat, ja  ne Tallinnan tyttösten vaatteet oli kyllä myös aivan hurmaavia! Taisit tuoda kesän tullesssasi, nyt VIHDOINKIN tarkenee mekossa, jee!
   
  P.S. Käytin miehen lenkilläoloajan hyödyksi zumbaten olkkarissa. Kotiin palatessaan ja minut työn touhussa yllätettyään hän totesi päätään pudistellen: ”Tuota mä en kyllä tajua, en.” No, en ole ainut joka tähän on hurahtanut! 😀
   
  EmJei

  Tykkää

 12. Ihania kuvia! Tästä tuli oma rakas sisko mieleen, joka asuu liian kaukana, on niin ikävä yhteisiä höpöttelyhetkiä..!! ❤ Ihanaa loman jatkoa!

  Tykkää

 13. Olet varmaan siellä lomatunnelmissa, mutta minä utelen koska teet ohjetta siihen ihanaan Kroatian kietaisumekkoon? Täällä yksi odottelee että saisi loppukesän juhliin vielä jonkun kivan uuden asun 🙂 Sinun ohjeella tehty pitsineule (hanko-langasta) onnistui jo mainiosti ja on ihan lemppari! ❤ Sitten sellainen tuli mieleen, että käsitteletkö kuviasi jotenkin vai oletko itse vain todella ruskea lähes aina ympäri vuoden? 🙂 Kun siskoosi esimerkiksi vertaa, hän on selvästi vaaleampi.
  Kiitos ihanan inspiroivasta blogista!

  Tykkää

 14. Oioi valloittavat viinit parhaassa seurassa on kyllä elämän ilo! Jos sisko antaa luvan, niin lisäpalat hänen sisustuksestaan maistuisivat kyllä :>

  Tykkää

 15. Hei Johanna, kerro ihmeessä mistä liikkeestä noita vatiikkitunikoita saa, sun väri aivan ihana! Heti Tallinnaan….:)

  Tykkää

 16. Ehdin lukea juuri blogiasi pitkästä aikaa. Ihania tunikoita, kun kiireiltäsi ehdin niin vinkkaa kauppa mistä tunikat löysitte. Aivan ihania :))))

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: