Luksusluomua

ylellistä ekokosmetiikkaa

Vaikka mökillä mennäänkin ihan meikittä, on mulla sielläkin vähän kosmetiikkaluksusta mukana… 🙂

Tässäpä siis Jolie.fista saamieni luomukosmetiikkatuotteiden parhaimmistoa! Kesäihokin tarvii huolenpitoa ja mikäs mökillä sen parempaa kuin yleensäkin ihonhoidossa suosimani luomu.

^Absolutionin laadukkaissa tuotteissa on korkeat luomupitoisuudet ja niiden käyttäjiin sanotaan kuuluvaan mm. Johnny Deppin ja Keira Knightleyn. Supertyyliikkäät paperiset pakkaukset ja kohtuuhinnat! Tässäpä mun suosikkeja:

-Kasvovesipurkissa (poistaa myös silmämeikin) on nerokas annostelukansi.

-Rauhoittava, viilentävä ja runsaasti vitamineja sisältävä energia-seerumi käy vaikkapa päivävoiteen alle.

-Kevyesti sävyttävä meikkivoide on aivan ideaali kesäiseksi meikkipohjaksi. Korostaa auringon antamaa hehkua, suojaa ja hoitaa ihoa. Suojakerroin noin 10. Tykkään!

-Vihreää kahvia sisältävää silmänympärysvoidetta voi lisäillä päivän mittaan meikin päällekin antamaan kirkastusta. Suositellaan säilyttämään jääkapissa viilentävän efektin lisäämiseksi! 

-Korjaava ja uudistava yövoide sisältää stressiä lieventävää ja ihoa rentouttavaa magnesiumia ja argan-öljyä -eli E-vitaminia ja Omega-3:a. Ihanan runsasta voidetta voi toki käyttää päivälläkin.

mekkopaita Saint Tropez*

^Iroisie on Absolutionin tavoin raskalaista ja pariisilaista alkuperää ja se on muuten myös maailmankuulun pariisilaishotelli Ritzin valinta. Todella ylellinen ihonhoitosarja, jonka kaikki tuotteet sisältävät mm. merileväuutetta sekä merivettä Ranskan rannikon Iroise -merestä, joka on yksi maailman rikkaimmista ja puhtaimmista UNESCOn suojelemista meristä. Hinnat näissä tuotteissa pyörivät 20 ja 50 euron paikkeilla -ei ollenkaan paha laatuun nähden!

Mulla käytössä on:

-La Creme Gommante -kuorinta, joka sisältää hedelmähappoja ja supistaa ihohuokosia. Hedelmähappojen vaikutusta voi tehostaa antamalla kuorinnan levätä kasvoilla noin 10 min.

-Instant beauty mask, joka on yksi Jolie.fi:n bestsellereistä. maskin tuoksu on ihanan raikas ja voide vilkastuttaa mikroverenkiertoa nopeasti sekä antaa iholle tehokkaa pika-detoxin! Voi käyttää niin usein kuin haluaa.

-First Step Anti Age -päivävoide tuoksuu aivan ihanasti laventelille ja rauhoittaa sekä kosteuttaa ihoa tehokkaasti.

-Iroisien kevyt seerumi sopii kesällä vaikka yksin yövoiteeksi. merileväuute kosteuttaa ja uudistaa ihoa.

Sellaisia tällä kertaa. 🙂 Nämä ovat mulla nyt koko kesän olleet käytössä ja voin ihan rehellisesti sanoa näitä varmasti jatkossakin käyttäväni ja itse ostavani, sillä hinnat ovat laadukkaaksi luomukosmetiikaksi huokeat ja tuotteet raakaaineineen todella laadukkaan ja toimivan tuntuisia. Tykkään siis sen verran että voin lämpimästi suositella! 🙂 Sekä luksus- ettäluomufaktori ovat justiinsa kohdillaan! 

Ja hei, jolie.fi tarjoaa Teille -10% alennuksen koko valikoimastaan 17.7. asti koodilla ”kalastajan vaimo”, jippii!

Hienoa keskiviikkoiltaa. Jos taas saunaan ja uimaan. 🙂

64 vastausta artikkeliin “Luksusluomua

 1. Vierailija
  10.07.2014 klo 08:29

  Joo, mutta blogi ei myöskään ole yh-äitien parkumispaikka 

  Miten yh-äitiys liittyy näihin kommentteihin mitenkään? Minua loukkaa se, että yh-äitiys liitetään näihin loukkaaviin kommenteihin. Tuolla ylhäällähän nimenomaan neljän lapsen yh-äiti kiitti näistä vinkeistä. Yhtä hyvin voisi sanoa, että joku omassa avioliitossaan katkeroitunut täällä käy parkumassa idyllistä perhe-elämää.

  Tykkää

 2. Voih, miksi kommentointi on mennyt nega-sävyiseksi.. Surullista.
  ennen kommenteistakin sai sitä samaa positiivista energiaa, kuin Johannan kirjoituksista ja kuvistakin. 
   

  Tykkää

 3. Jeps. Ilmaisnäytteet eivät ole kaikkien mieleen. Todella ikävää että mukava palsta pilataan katkeruudella ja kateudella. Turhalla marinalla. Sitähän se pääasiassa on. Hyvä kirjoitus oli nega-sävystä Kodinkuvalehdessä. Oli ihan pakko lainata ..
  ”Negatiivisuus on ennen kaikkea tapa. Vanha sanonta sanoo, että niin makaa kuin petaa. Jos lähtee valituksen tielle, ei loppua tule.
  Joillakin ihmisillä on tietysti kovia kohtaloita. Jotkut joutuvat kärsimään niin paljon elämässään, että valituksen ymmärtäisi. Mutta useimmiten pahimpia valittajia eivät ole ne, joilla siihen olisi todellista syytä. Suurin osa tuntemistani valittajista on herkkähipiäisiä prinsessa ja herne -tyyppejä, joiden elämän käyntivoima tuntuu olevan valituksessa.
  Ihminen ei usein huomaa omaa valitustaan, koska siitä tulee hänelle olemisen normaalitila. Silloin tarvitaan peiliä, toista ihmistä, joka ystävällisesti sanoo toisen olevan vakiovalittaja.
  Jos valittaja tiedostaa oman tilansa, siitä lähtee parhaassa tapauksessa liikkeellekasvuprosessi, ja valitusloppuu tai ainakin vähenee. Olen nähnyt sen tapahtuvan. Useimmiten valittaja ei kuitenkaan myönnä omaa tilaansa vaan loukkaantuu. Pahimmassa tapauksessa peiliksi asettuminen on ystävyyden loppu. Mutta eihän siinä suurta vahinkoa tule, jos valittavaa ystävää on joka tapauksessa vaikea kestää.
  Sosiaalinen media on nykyisin täynnä kaikenlaisia positiivisuuskampanjoita. Samanlaista meininkiä tarvittaisiin arkeen. Positiivisuushaasteen voi tehdä itselleen joka aamu.
  Peili kertoo totuuden”

  Tykkää

 4. Iroisien tuotteet ovat huippuja, käytössä putsari, kasvovesi sekä kuorinta ja kasvovoide.. niin hyviä ja iho-ongelmat vähentyneet.. että jolie putiikkiin vaan 🙂 mukavia kesäpäiviä johannalle!
  Hennah

  Tykkää

 5. Ei kannata tuohon kosmetiikan mainostamiseen luomuna aivan niin sinisilmäisesti uskoa. Luomua ei ole kosmetiikassa rajoitettu samalla lailla kun elintarviketeollisuudessa eli sen ei tarvitse täyttää vastaavia kritiikkejä ollakseen luomua. Periaatteessa minkä purkin kylkeen saa laittaakin sanan luomu vaikka sillä ei mitään tekemistä sen asian kanssa olisikaan.. Tämä niin sanottu viherpesu on tämän hetken juttu kun ekologisuus ja luonnonmukaisuus ovat ajan trendi. Puhtaita raaka-aineita kannattaa aina suosia mutta ei sokeana ostaa tuotteita vaan koska ne markkinoidaan luomuna. Hyvä esimerkki on esimerkiksi luomu sheavoi (karitevoi) jota näkee paljon luontaistuotekaupoissa. Sheavoihan on kasvirasva, jota saadaan villinä kasvavan karitepuun pähkinöistä. Kohta meillä on varmaan luomuvettäkin myynnissä.. 

  Tykkää

 6. Täällä on taas on ollut monta typerää kommentia ja monta fiksua kommentia. Ei täällä kyllä mun mielestä ”mainospostauksia” ole ollut niin paljoa kuin jotkut täällä väittävät. Tiedän monta blogia, jotka sisältävät paljon enemmän mainoksia tuotteista ja paikoista. Mun mielestä Johanna kirjoittelee täällä kyllä aika laajalla skaalalla juttuja ja se on musta mukavaa. Eikä edelleenkään ole pakko lukea mitään sellaista mikä ei kiinnosta! Jos Johannan jutut eivät kiinnosta, niin älä ihmeessä lue! Se on helppoa. Harva jaksaa lukea pelkkää mainosta mainoksen perään ja luulen monen bloggarin tekevän kyllä kovaa karsintaa mainostamiensa tuotteiden kohdalla. Moni jotka valittavat bloggarien saamista tuotteista (kuulemma aika monesti niitä lähetetään vaikka ei pyydetä) ei tiedä sitä, että myös lehtien toimittajat saavat ko. tuoteitta myös ilmaiseksi. Eikä he sitä jutuissaan mainitse lainkaan!
   
  Tuotteiden kalleus/halpuus on aina  suhteellista. Moni on valmis satsaamaan joihinkin asioihin ja toiset asiat eivät ole niin tärkeitä. Koska suurin osa kuitenkin joutuu miettimään mihin rahansa voi käyttää ja laittavat sitten asiat tärkeys järjestykseen kukin oman arvostuksensa mukaan. Esim. mun miehen vanhemmilla olla 40 000 euroa maksava auto, jota he käyttävät mielestäni aika vähän. Mutta se auto on heille tärkeä. Meillä ei sitten ole autoa lainkaan, ja sitten välillä vuokraamme auton kun on tarvetta tai sitten kuljemme taksillakin joskus. Tämä on taas miehen vanhempien mielestä tuhlausta ja tähän menee liika rahaa. Siitä huolimatta, vaikka tietävät että meillä ei ole kustannuksia omasta autosta lainkaan. 🙂

  Tykkää

 7. Kommentoija 21: kirjoitit täyttä asiaa! En ymmärrä tätä katkeruuden ja kateuden määrää. Negatiiviset ja katkerat ihmiset levittävät pahaa oloaan muihinkin. Olenkin itse päättänyt pysyä mahdollisimman kaukana tällaisista ikuisista valittajista. Oma elämäni ei ole helppoa tai ihanaa läheskään aina, mutta positiivinen asenne ja kiitollisuus hyvistä asioista tuottaa ainakin itselleni hyvän mielen ja olon. Kateu, katkeruus ja kaikkinainen narina kylvää pahaa oloa sekä itselle että myös läheisille. Oikein aurinkoista kesää kaikille!
  -Sunshine-

  Tykkää

 8. Huomaa kyllä ettei teillä ole autoa. 🙂 Jos auton hinta on ostettaessa ollut tuo 40-tuhatta niin vuoden kuluttua on tapahtunut jo merkittävä arvonlasku hinnassa, jopa yli kymmenen tuhatta merkkiautoissa. Meillä on tapana juurikin vaihtaa auto vähän alle vuoden vanhaan malliin, niin hintalapusta on pudonnut jo auton arvonlasku, ja kilometrejä koeajoautoissa on vain muutama tuhat.. No yleensä ne on ex tempore vaihdoksia, hirvittävän autokuumeen kourissa. Joka tuntuu olevan hyvinkin yleinen ilmiö ainakin tässä maassa. Naapurin setä teki samalla tavoin ja seuraili Cadillacin hintalapun muutosta. Ja toisekseen, auton pitää olla myös turvallinen ja nautittava ajo-ominaisuksiltaan. Kaikenkaikkiaan ajamisen iloa, siihen kyllä kannataakin satsata. 🙂 – Itse ostan tuotteita jotka olen jo hyväksi havainnut, enkä etsi pullojen kyljestä luomu-sanaa, kuuntelen mieluummin asiantintijan neuvoa.. Mutta se on todettava että vaihtelu virkistää, vaikka olisi luottotuotteen joskus löytänyt. – Mutta tämä ei päde aviomiehen kohdalla, jos hänet on hyväksi havainnut. Eilen vietimme hääpäivää ja totesimme, että vaikka taivas onkin harmaa, niin samaa ei voi todeta avioliitostamme. 🙂
  Hellikää ja rakastakaa itseänne naiset, omasta arvostuksesta puhumattakaan!

  Tykkää

 9. Ihan ihme touhua täällä: jos yhtään on eri linjoilla blogipostauksen suhteen, välittömästi alkaa keittiöpsykologien simppeli virsi katkeruudesta ja kateudesta. Kipeetä.

  Tykkää

 10. Ei se kipeetä ole. Luksus tuntuu olevan Suomessa kirosana. Ja suhtautuminen kohtuuhintaisiin tuotteisiin on sen mukaista.

  Tykkää

 11. Apua, kylläpäs asia suistuu raiteliltaan, nyt puhutaan autoista ja niiden arvonlaskusta!!!!!! Minusta on hyvä että esim. kosmetiikasta tulee tietoa/mielipiteitä – oli sitten mainosta tai ei. Ja itse saa valita mitä lukee ja kenen blogeja seuraa. Tämähän on vähän niinkuin lehteä lukisi ja niissäkin on tietoa ( mainosta ) kosmetiikasta, vaatteista yms.
  Jatka Johanna samaan malliin, sulla on ihana blogi 🙂

  Tykkää

 12. Vaihtelee niin paljon, mikä kellekin on luksusta. Yhdelle kalliit meikit, toiselle mahdollisuus meikittömyyteen. Jollekin tyyris kaukomatka, toiselle yksinkertainen eräretki. Ei voi yksioikoisesti määritellä luksusta, vaikka usein se ymmärretäänkin joksikin vaihtoehtojaan kalliimmaksi ja sen myötä laadukkaammaksi. 
   

  Tykkää

 13. Hassua, näin sinut tänään Linnanmäellä! Meinasin tervehtiä vahingossa kuin vanhaa tuttua Näytitte kauniilta siskosi kanssa  Kiitos ihanasta blogista! 
   

  Tykkää

 14. Olisipa näistä ollut lukijoille tuotearvonta, hyvä mieli kaikille ja joku muukin olisi päässyt kokeilemaan.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: