Luksusluomua

ylellistä ekokosmetiikkaa

Vaikka mökillä mennäänkin ihan meikittä, on mulla sielläkin vähän kosmetiikkaluksusta mukana… 🙂

Tässäpä siis Jolie.fista saamieni luomukosmetiikkatuotteiden parhaimmistoa! Kesäihokin tarvii huolenpitoa ja mikäs mökillä sen parempaa kuin yleensäkin ihonhoidossa suosimani luomu.

^Absolutionin laadukkaissa tuotteissa on korkeat luomupitoisuudet ja niiden käyttäjiin sanotaan kuuluvaan mm. Johnny Deppin ja Keira Knightleyn. Supertyyliikkäät paperiset pakkaukset ja kohtuuhinnat! Tässäpä mun suosikkeja:

-Kasvovesipurkissa (poistaa myös silmämeikin) on nerokas annostelukansi.

-Rauhoittava, viilentävä ja runsaasti vitamineja sisältävä energia-seerumi käy vaikkapa päivävoiteen alle.

-Kevyesti sävyttävä meikkivoide on aivan ideaali kesäiseksi meikkipohjaksi. Korostaa auringon antamaa hehkua, suojaa ja hoitaa ihoa. Suojakerroin noin 10. Tykkään!

-Vihreää kahvia sisältävää silmänympärysvoidetta voi lisäillä päivän mittaan meikin päällekin antamaan kirkastusta. Suositellaan säilyttämään jääkapissa viilentävän efektin lisäämiseksi! 

-Korjaava ja uudistava yövoide sisältää stressiä lieventävää ja ihoa rentouttavaa magnesiumia ja argan-öljyä -eli E-vitaminia ja Omega-3:a. Ihanan runsasta voidetta voi toki käyttää päivälläkin.

mekkopaita Saint Tropez*

^Iroisie on Absolutionin tavoin raskalaista ja pariisilaista alkuperää ja se on muuten myös maailmankuulun pariisilaishotelli Ritzin valinta. Todella ylellinen ihonhoitosarja, jonka kaikki tuotteet sisältävät mm. merileväuutetta sekä merivettä Ranskan rannikon Iroise -merestä, joka on yksi maailman rikkaimmista ja puhtaimmista UNESCOn suojelemista meristä. Hinnat näissä tuotteissa pyörivät 20 ja 50 euron paikkeilla -ei ollenkaan paha laatuun nähden!

Mulla käytössä on:

-La Creme Gommante -kuorinta, joka sisältää hedelmähappoja ja supistaa ihohuokosia. Hedelmähappojen vaikutusta voi tehostaa antamalla kuorinnan levätä kasvoilla noin 10 min.

-Instant beauty mask, joka on yksi Jolie.fi:n bestsellereistä. maskin tuoksu on ihanan raikas ja voide vilkastuttaa mikroverenkiertoa nopeasti sekä antaa iholle tehokkaa pika-detoxin! Voi käyttää niin usein kuin haluaa.

-First Step Anti Age -päivävoide tuoksuu aivan ihanasti laventelille ja rauhoittaa sekä kosteuttaa ihoa tehokkaasti.

-Iroisien kevyt seerumi sopii kesällä vaikka yksin yövoiteeksi. merileväuute kosteuttaa ja uudistaa ihoa.

Sellaisia tällä kertaa. 🙂 Nämä ovat mulla nyt koko kesän olleet käytössä ja voin ihan rehellisesti sanoa näitä varmasti jatkossakin käyttäväni ja itse ostavani, sillä hinnat ovat laadukkaaksi luomukosmetiikaksi huokeat ja tuotteet raakaaineineen todella laadukkaan ja toimivan tuntuisia. Tykkään siis sen verran että voin lämpimästi suositella! 🙂 Sekä luksus- ettäluomufaktori ovat justiinsa kohdillaan! 

Ja hei, jolie.fi tarjoaa Teille -10% alennuksen koko valikoimastaan 17.7. asti koodilla ”kalastajan vaimo”, jippii!

Hienoa keskiviikkoiltaa. Jos taas saunaan ja uimaan. 🙂

32 vastausta artikkeliin “Luksusluomua

 1. Onpas kummallinen tuo ensimmäinen kommentti…. 
  Käytän Absolitionin, Patykan ja muutamaa Iroisien tuotetta ja ovat ihan parasta kosmetiikkaa ikinä! Iho voi hyvin ja on tosiaan luksusluonnonkosmetiikkaa joten luontokin kiittää. En muita tuotteina iholle enää käytäkkään ja juurikin Joliesta hankin tuotteet. Sieltä saa loistavaa palveluakin ja lähden sieltä aina hymyssä suin. 

  Tykkää

 2. sorry, ei vakuuta. Jotta luonto kiittäis, pitäiskö suosia paikallista luomua? ja mahdollisesti mennyt luomu ja luonnonnkosmetiikka sekaisin?

  Tykkää

 3. Mainosta mainoksen perään: tiedoksi sinulle että tämähän blogi on kaupallisella alustalla. Ihan normaalia toimintaa siis.

  Tykkää

 4. Kiitokset alekoodista, onkin tehnyt mieli kokeilla Joliessakin myynnissä olevia L’atélier des Délices -sarjan tuotteita! Nyt lähti muutama tilaukseen. 🙂

  Tykkää

 5. Löysin blogiisi vasta hiljattain, en ole aiemmin juurikaan ollut kiinnostunut blogeista mutta tänne jäin 🙂 Kuka kuvaa kaikki kauniit postauksesi? Ihania kuvia! Hyvää kesää sinulle ja muillekin lukijoillesi.

  Tykkää

 6. Huokeat hinnat… mikä kellekin on huokea. Mulle huo oli huikeat. Huikean kalliit. Toki jos ilmaiseksi saa, niin voi huokeaksi sanoa.

  Tykkää

 7. Kiitos vinkistä 🙂
  Itse en kiireisenä neljän lapsen yh-äitinä matkustele enkä käy kosmetiikkaputiikeissa (en edes netissä).
  Nämä tällaiset suosittelut ovat kullan arvoisia !!! 🙂

  Tykkää

 8. Oi miten ihanaa tällaisella säällä olla mökillä, pulahtaa välillä uimaan, ja vielä kokeilla ihania kuorintoja ja naamioita =) Ihanaa lomaa!

  Tykkää

 9. Nimenomaan, vierailija 4! Ja mitä pahaa siinä kun Johanna esittelee hyväksi kokemiaan tuotteita, saman voi tehdä Gloria-lehden kauneustoimittaja lehden sivuilla. Molemmat saavat tuotteensa ilmaiseksi, ja hyvä näin. Moni voi säästyä pahimmilta virheostoksilta. Joten suurkiitos Johanna tästä postauksesta. Innostuin kovasti ja luin tuotteista kaiken mahdollisen, perustajasta lähtien. Ranskalaiset ovat hyvän luomukosmetiikkatuotteiden valmistamisessa ammattilaisia. Kokeilen heti kunhan saan käytettyä Mèthode Jeanne Piaubert’in tuotteet loppuun, sekin on varsin hyvä tuotemerkki. Helsingin Jolie-liike vaikuttaa myös luksusmaiselta, ja sain hyvän idean siskolleni tai ystävälleni, molemmat kun täyttävät pyöreitä vuosia. Kuka nyt nautittavasta kasvohoidosta voisi kieltäytyä. 😉
  Aurinkoista lomanjatkoa!

  Tykkää

 10. Sua pukee muuten meikittömyyskin :). Oletkohan vastannut kyselyihin jonka minäkin lähetin eli mistä liikkeestä Tallinnasta saa niitä batiikkitunikoita…matka Tallinnaan lähiaikoina ja tuollainen tunika olisi tarpeen?! 

  Tykkää

 11. Nyt on tää blogi jotenkin mennyt mainostuspuolelle. Harmi, tykkäsin tästä ennen. Mutta eipä mitään, jokainen lukee sitä mitä haluaa. Tai sit olen itse muuttunut ja kiinnitän eri asioihin nykyään enemmän huomiota. Tsemppiä kaikille omannäköiseen elämään. Aurinkoa ja mukavia päiviä!

  Tykkää

 12. Kaikki blogit ovat suosituksi tullessaan enemmän täynnä mainoksia. Otetaan nyt se vaan annettuna ja hyväksyttävänä asiana.
  Nämä kosmetiikat tässä ei ole munkaan juttu, mutta en nyt ala sen takia pahoittamaan bloggarin mieltä ja arvostelemaan mainonnasta! Joku saa näistä hyvän vinkin, joa ei olisi itse hoksannut kokeilla.Mä olen taas saanut bloggarin asukokonaisuuksista tosi monta hyvää vinkkiä ja onnistumista omassa pukeutumisessa. Joku saa inspiraatioita yhdestä toinen toisesta.
  Älkää nyt ottako näitä mainoksia näin vakavasti…
   

  Tykkää

 13. Haloo, tämä on blogin kommenttiboksi, ei Johanna fanclub! Kommentointiin kuuluu vastakkaistenkin mielipiteiden esittäminen. Totta hitossa saa arvostella jatkuvasta mainonnasta, jos se alkaa tökkiä. Bloggari pahoittakoon mielensä tai ei, niin lukijakin..
   
   
   
   
   

  Tykkää

 14. Joo, mutta blogi ei myöskään ole yh-äitien parkumispaikka ja syyllistää bloginpitäjää omasta elämästään. Kun on kiire sinne ja tänne, mutta kommentointiin on kyllä aikaa. Jännää! Näin nyt sitten ihan tasapuolisuuden vuoksi. Hakekaan ihmiset omannäköistä seuraa itsellenne ja omille ongelmillenne.

  Tykkää

 15. Vierailija
  09.07.2014 klo 11:37

  sorry, ei vakuuta. Jotta luonto kiittäis, pitäiskö suosia paikallista luomua? ja mahdollisesti mennyt luomu ja luonnonnkosmetiikka sekaisin?

  Eihän luomu tarkoita samaa kuin lähi.. Luomusti tuotetuissa tuotteissa ja tuotteiden ainesosissa on ihan omat kriteerinsä ja varmasti luonto kiittäisi vielä siitä, että tuote olisi lähellä tuotettua. Ostan heti, kun joku alkaa tekemään tyrnäväläistä luomukosmetiikkaa =) siihen asti minulle riittää tyrnäväläinen peruna ja vihannekset, mausteet, vilja, maito jne. Luomu&luonnonkosmetiikka vaan on kokeiltava, luonnonkosmetiikka ei välttämättä sovi kaikille, allergisille varsinkaan. Se saa tulla mun puolesta vaikka Indokiinasta, kunhan on ekologisesti ilman myrkkyjä tuotettua eli LUOMUA. Meistä jokainen tekee valintansa itse, toisia ei kiinnosta luonnon ajattelu pätkääkään, toisille luonnosta huolehtiminen on luonnollinen osa itsestään huolehtimista myös. Joku toinen ei lennä lentokoneella samoihin luontoarvoihin vedoten, ja samaan aikaan syö mäkkärillä, poltaa tupakkaa jne… Sori, paasasin, en vain viestin kirjoittaneelle vaan noin yleensä. Valitse itse niin, että voit elää valintasi kanssa. Ja anna muiden elää omien valintojensa kanssa. Peace ja aurinkoa =)!

  Tykkää

 16.  
   
  Onpas taas ollut arvostelua monessa kommentissa mainostuksesta. No, aivan samä, mä oisin halunnu kysyä yhtä asiaa jota jo vuosi sitten kyselin mutta en tainnu saada vastausta. Toivottavasti ehtisit lomailuilta vastata. Liittyy Hipaneman koruihin. Olen meinannut ostaa mutta kun niitä on eri kokoisia. Tais olla S-M koot. Niin mietin vaan, että mitähän kokoa sulla on?

  Tykkää

 17. Voiko tosiaan kutsua luomuksi, jos jopa alle 50 % organic? Ehkä Ranskassa muttei Suomessa. Täyttä mainoshömppää. Ainesosat suurelta osin natural origin, eli puurot ja vellit nyt sekaisin, kuten joku jo kirjoittikin. 

  Tykkää

 18. Vierailija
  10.07.2014 klo 08:29

  Joo, mutta blogi ei myöskään ole yh-äitien parkumispaikka 

  Miten yh-äitiys liittyy näihin kommentteihin mitenkään? Minua loukkaa se, että yh-äitiys liitetään näihin loukkaaviin kommenteihin. Tuolla ylhäällähän nimenomaan neljän lapsen yh-äiti kiitti näistä vinkeistä. Yhtä hyvin voisi sanoa, että joku omassa avioliitossaan katkeroitunut täällä käy parkumassa idyllistä perhe-elämää.

  Tykkää

 19. Voih, miksi kommentointi on mennyt nega-sävyiseksi.. Surullista.
  ennen kommenteistakin sai sitä samaa positiivista energiaa, kuin Johannan kirjoituksista ja kuvistakin. 
   

  Tykkää

 20. Jeps. Ilmaisnäytteet eivät ole kaikkien mieleen. Todella ikävää että mukava palsta pilataan katkeruudella ja kateudella. Turhalla marinalla. Sitähän se pääasiassa on. Hyvä kirjoitus oli nega-sävystä Kodinkuvalehdessä. Oli ihan pakko lainata ..
  ”Negatiivisuus on ennen kaikkea tapa. Vanha sanonta sanoo, että niin makaa kuin petaa. Jos lähtee valituksen tielle, ei loppua tule.
  Joillakin ihmisillä on tietysti kovia kohtaloita. Jotkut joutuvat kärsimään niin paljon elämässään, että valituksen ymmärtäisi. Mutta useimmiten pahimpia valittajia eivät ole ne, joilla siihen olisi todellista syytä. Suurin osa tuntemistani valittajista on herkkähipiäisiä prinsessa ja herne -tyyppejä, joiden elämän käyntivoima tuntuu olevan valituksessa.
  Ihminen ei usein huomaa omaa valitustaan, koska siitä tulee hänelle olemisen normaalitila. Silloin tarvitaan peiliä, toista ihmistä, joka ystävällisesti sanoo toisen olevan vakiovalittaja.
  Jos valittaja tiedostaa oman tilansa, siitä lähtee parhaassa tapauksessa liikkeellekasvuprosessi, ja valitusloppuu tai ainakin vähenee. Olen nähnyt sen tapahtuvan. Useimmiten valittaja ei kuitenkaan myönnä omaa tilaansa vaan loukkaantuu. Pahimmassa tapauksessa peiliksi asettuminen on ystävyyden loppu. Mutta eihän siinä suurta vahinkoa tule, jos valittavaa ystävää on joka tapauksessa vaikea kestää.
  Sosiaalinen media on nykyisin täynnä kaikenlaisia positiivisuuskampanjoita. Samanlaista meininkiä tarvittaisiin arkeen. Positiivisuushaasteen voi tehdä itselleen joka aamu.
  Peili kertoo totuuden”

  Tykkää

 21. Iroisien tuotteet ovat huippuja, käytössä putsari, kasvovesi sekä kuorinta ja kasvovoide.. niin hyviä ja iho-ongelmat vähentyneet.. että jolie putiikkiin vaan 🙂 mukavia kesäpäiviä johannalle!
  Hennah

  Tykkää

 22. Ei kannata tuohon kosmetiikan mainostamiseen luomuna aivan niin sinisilmäisesti uskoa. Luomua ei ole kosmetiikassa rajoitettu samalla lailla kun elintarviketeollisuudessa eli sen ei tarvitse täyttää vastaavia kritiikkejä ollakseen luomua. Periaatteessa minkä purkin kylkeen saa laittaakin sanan luomu vaikka sillä ei mitään tekemistä sen asian kanssa olisikaan.. Tämä niin sanottu viherpesu on tämän hetken juttu kun ekologisuus ja luonnonmukaisuus ovat ajan trendi. Puhtaita raaka-aineita kannattaa aina suosia mutta ei sokeana ostaa tuotteita vaan koska ne markkinoidaan luomuna. Hyvä esimerkki on esimerkiksi luomu sheavoi (karitevoi) jota näkee paljon luontaistuotekaupoissa. Sheavoihan on kasvirasva, jota saadaan villinä kasvavan karitepuun pähkinöistä. Kohta meillä on varmaan luomuvettäkin myynnissä.. 

  Tykkää

 23. Täällä on taas on ollut monta typerää kommentia ja monta fiksua kommentia. Ei täällä kyllä mun mielestä ”mainospostauksia” ole ollut niin paljoa kuin jotkut täällä väittävät. Tiedän monta blogia, jotka sisältävät paljon enemmän mainoksia tuotteista ja paikoista. Mun mielestä Johanna kirjoittelee täällä kyllä aika laajalla skaalalla juttuja ja se on musta mukavaa. Eikä edelleenkään ole pakko lukea mitään sellaista mikä ei kiinnosta! Jos Johannan jutut eivät kiinnosta, niin älä ihmeessä lue! Se on helppoa. Harva jaksaa lukea pelkkää mainosta mainoksen perään ja luulen monen bloggarin tekevän kyllä kovaa karsintaa mainostamiensa tuotteiden kohdalla. Moni jotka valittavat bloggarien saamista tuotteista (kuulemma aika monesti niitä lähetetään vaikka ei pyydetä) ei tiedä sitä, että myös lehtien toimittajat saavat ko. tuoteitta myös ilmaiseksi. Eikä he sitä jutuissaan mainitse lainkaan!
   
  Tuotteiden kalleus/halpuus on aina  suhteellista. Moni on valmis satsaamaan joihinkin asioihin ja toiset asiat eivät ole niin tärkeitä. Koska suurin osa kuitenkin joutuu miettimään mihin rahansa voi käyttää ja laittavat sitten asiat tärkeys järjestykseen kukin oman arvostuksensa mukaan. Esim. mun miehen vanhemmilla olla 40 000 euroa maksava auto, jota he käyttävät mielestäni aika vähän. Mutta se auto on heille tärkeä. Meillä ei sitten ole autoa lainkaan, ja sitten välillä vuokraamme auton kun on tarvetta tai sitten kuljemme taksillakin joskus. Tämä on taas miehen vanhempien mielestä tuhlausta ja tähän menee liika rahaa. Siitä huolimatta, vaikka tietävät että meillä ei ole kustannuksia omasta autosta lainkaan. 🙂

  Tykkää

 24. Kommentoija 21: kirjoitit täyttä asiaa! En ymmärrä tätä katkeruuden ja kateuden määrää. Negatiiviset ja katkerat ihmiset levittävät pahaa oloaan muihinkin. Olenkin itse päättänyt pysyä mahdollisimman kaukana tällaisista ikuisista valittajista. Oma elämäni ei ole helppoa tai ihanaa läheskään aina, mutta positiivinen asenne ja kiitollisuus hyvistä asioista tuottaa ainakin itselleni hyvän mielen ja olon. Kateu, katkeruus ja kaikkinainen narina kylvää pahaa oloa sekä itselle että myös läheisille. Oikein aurinkoista kesää kaikille!
  -Sunshine-

  Tykkää

 25. Huomaa kyllä ettei teillä ole autoa. 🙂 Jos auton hinta on ostettaessa ollut tuo 40-tuhatta niin vuoden kuluttua on tapahtunut jo merkittävä arvonlasku hinnassa, jopa yli kymmenen tuhatta merkkiautoissa. Meillä on tapana juurikin vaihtaa auto vähän alle vuoden vanhaan malliin, niin hintalapusta on pudonnut jo auton arvonlasku, ja kilometrejä koeajoautoissa on vain muutama tuhat.. No yleensä ne on ex tempore vaihdoksia, hirvittävän autokuumeen kourissa. Joka tuntuu olevan hyvinkin yleinen ilmiö ainakin tässä maassa. Naapurin setä teki samalla tavoin ja seuraili Cadillacin hintalapun muutosta. Ja toisekseen, auton pitää olla myös turvallinen ja nautittava ajo-ominaisuksiltaan. Kaikenkaikkiaan ajamisen iloa, siihen kyllä kannataakin satsata. 🙂 – Itse ostan tuotteita jotka olen jo hyväksi havainnut, enkä etsi pullojen kyljestä luomu-sanaa, kuuntelen mieluummin asiantintijan neuvoa.. Mutta se on todettava että vaihtelu virkistää, vaikka olisi luottotuotteen joskus löytänyt. – Mutta tämä ei päde aviomiehen kohdalla, jos hänet on hyväksi havainnut. Eilen vietimme hääpäivää ja totesimme, että vaikka taivas onkin harmaa, niin samaa ei voi todeta avioliitostamme. 🙂
  Hellikää ja rakastakaa itseänne naiset, omasta arvostuksesta puhumattakaan!

  Tykkää

 26. Ihan ihme touhua täällä: jos yhtään on eri linjoilla blogipostauksen suhteen, välittömästi alkaa keittiöpsykologien simppeli virsi katkeruudesta ja kateudesta. Kipeetä.

  Tykkää

 27. Ei se kipeetä ole. Luksus tuntuu olevan Suomessa kirosana. Ja suhtautuminen kohtuuhintaisiin tuotteisiin on sen mukaista.

  Tykkää

 28. Apua, kylläpäs asia suistuu raiteliltaan, nyt puhutaan autoista ja niiden arvonlaskusta!!!!!! Minusta on hyvä että esim. kosmetiikasta tulee tietoa/mielipiteitä – oli sitten mainosta tai ei. Ja itse saa valita mitä lukee ja kenen blogeja seuraa. Tämähän on vähän niinkuin lehteä lukisi ja niissäkin on tietoa ( mainosta ) kosmetiikasta, vaatteista yms.
  Jatka Johanna samaan malliin, sulla on ihana blogi 🙂

  Tykkää

 29. Vaihtelee niin paljon, mikä kellekin on luksusta. Yhdelle kalliit meikit, toiselle mahdollisuus meikittömyyteen. Jollekin tyyris kaukomatka, toiselle yksinkertainen eräretki. Ei voi yksioikoisesti määritellä luksusta, vaikka usein se ymmärretäänkin joksikin vaihtoehtojaan kalliimmaksi ja sen myötä laadukkaammaksi. 
   

  Tykkää

 30. Hassua, näin sinut tänään Linnanmäellä! Meinasin tervehtiä vahingossa kuin vanhaa tuttua Näytitte kauniilta siskosi kanssa  Kiitos ihanasta blogista! 
   

  Tykkää

 31. Olisipa näistä ollut lukijoille tuotearvonta, hyvä mieli kaikille ja joku muukin olisi päässyt kokeilemaan.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: