Kivoi Lintsin kuvii

Yksi päivä kesässä pitää viettää Lintsillä! 🙂 Siellähän oli sitäpaitsi vaikka kuinka paljon ilmaislaitteita lapsille, tosi hyvä! Ainakin meidän lasten ikäisten vesseleiden kanssa voisi viettää ihan ilmaisen Lintsipäivän jos ottaisi omat vielä omat eväät mukaan. Kun ei oma pää taida kestää kauheasti noita lasten laitteita hurjempaa pyöritystä enää. Ja ehkä kolme euroa siihen yhteen hattaraan ois pakko sijoittaa. 😛 Ja ehkä Vekkulassakin ois pakko käydä nauramassa vatsalihakset kipeiksi. Se on aina yhtä hullun hauska. :))

Joku taisi meistä vilauksen nähdäkin, kommenteista nopeasti lukaisin. 🙂 Kiva. 🙂 Palailen vielä vastailemaan ed. kommentteihin, siellä oli ihan mielenkinntoista asiaa, johon mieluusti kyllä vastailen. Just wait a minute, nyt on lauantai-illan grillailut edessä! 🙂 Ja ehkä joku terassilasillinenkin… ^_^

Ps. Sisko on muutens ottanut permanentin, kauhean helppo vaihtoehto kaikille, joille sopii kiharat ja jotka pitävät esim. lettikampauksista; saa paljon tuuheamman näköiset letit. Ihan vaan tällainen pieni inspis-muistutus nyt, kun permis ei ehkä kai ole mediassa kaikkein ajankohtaisin. 

See you söpöliinit, kivaa iltaa! 

42 vastausta artikkeliin “Kivoi Lintsin kuvii

 1.  
  Tarttuuks se kyminmurre aina ku oot suames käymäs? Puhut siä sit aina, vai kirjakiältä, silloin ku puhut suamee? 
  😉 

  Tykkää

  1. 😀 Kyl mie sit aina puhun, ihan Norjaskii, paitsi en nyt tänne blogii viiti ihan kirjottaa 😀 Mut kyl ne tuol Hesas aina tunnistaa etten mie sieltpäin oo  😛

   Tykkää

 2. Voi Johanna! Ei mitään väliä mikä kieli tai murre. Kaikki käy. Sun kuvat saavat kaiken näyttämään kauniilta, värikkäältä, hauskalta ja haluttavalta. Taidan ottaa miehen mukaan ja lähteä joku päivä Lintsille. En ole siellä käynyt aikoihin (tarkoittaa moooneen vuoteen) 😀
  *Pipari

  Tykkää

 3. Ihana päivä teillä ❤ ja aivan ihanat housut sun siskolla – mistä?! ;0) Mukavaa lauantai iltaa teille ihanat* 
  – Caro

  Tykkää

 4. Olipa se hauska yhteensattuma,että  automatkalla  Helsinkiin virkkasin sinun ohjeen mukaan itselleni hellehatun ja sitten näin teidät Lintsillä. Söimme vielä samassa paikassakin! Olisin tullut kiittämään hattuideasta ja mukavasta blogistasi,mutta ujous iski… Sieviä olette kumpainenkin siskosi kanssa. Lintsillä oli kyllä tosi kivaa!-Anu –

  Tykkää

 5. Kivalta näyttää Lintsipäivänne!
  Yritin tässä taannoin etsiä tuota hellehatun virkkausohjetta, josta lukija yllä puhuu. Voisitko vinkata mistä sen löydän.
   
   

  Tykkää

 6. Kaunis mekko sinulla 🙂 Mekin kävästiin lintsillä ihan vaan katselemassa Helsingin reissullamme. Poika on vielä niin pieni että laitteisiin ei tarvinnut mennä, mutta mukava tunnelma siellä aina on. Ja pitihän se hattara syödä ja olipa hyvää kun harvoin saa 😉
  Maiju

  Tykkää

 7. Moikka,
  Kyselisin tuosta sun LV: n Palermo laukusta… Onko sulla siinä sen alkuperäinen olkahihna? Riiittääkö se ihan hyvin olanyli heitettäväksi? Mitä kaikkea saat sopimaan Palermoon?
  Funtsin tässä Palermon tai Mulberryn regular alexan välillä? Vaikea valinta? Lähinnä arkikassia haen kaupungille, töihin ja silleen….
  Mukavaa kesän jatkoa:0)
  terv, Taru

  Tykkää

 8. Hei, siskollasi on niin ihana tyyli (kuten sinullakin!) 🙂 Olisikos mahdollista saada postausta, jossa olisi enemmän siskosi pukeutumistyyliä, ideoita ym.? 

  Tykkää

 9. Siskollasi on ihanat pöksyt, mistähän ne on löytyneet? Ihania huvipuistokuvia !
  Ja iso kiitos viime kesäisestä paperilankahattu vinkistä; sain itse tänä kesänä tehtyä sellaisen 😉  ( Hattu ohje löytyy helposti esim. googlen kautta kalastajan vaimo diy straw hattu – sanoilla  )

  Tykkää

 10. Voi hyvänen aika sentään, nyt on sitten aika hankkia ne lukulasit. Ihmettelin nimittäin, että miten ihmeessä ehdit yhden päivän aikana vaihtaa asua lintsillä ja olitko vaalentanut ja permanentannut hiuksesi -kunnes luin tekstin ja tajusin, että olit kuvissa siskosi kanssa. Noloa, mutta toisaalta te olette kyllä kuin kaksi kaunista marjaa. Mukavaa kesänjatkoa!

  Tykkää

 11. Ihanaa menoa teillä ollut. 🙂 Onko tuo mekkosi minkä merkkinen? Todella kaunis mekko. 
  -Nanna 

  Tykkää

 12. Hei…
   
  Kirjoitit tuossa että: Joku taisi meistä vilauksen nähdäkin, kommenteista nopeasti lukaisin. 🙂 Kiva. 🙂 Palailen vielä vastailemaan ed. kommentteihin, siellä oli ihan mielenkinntoista asiaa, johon mieluusti kyllä vastailen.//
  Mutta en näe vastauksiasi kyllä missään…? Olisi kiva kuulla niistä.
  Ihanat tunnelmat näissä kuvissa.
   
   
   

  Tykkää

 13. Hei, ihan mielenkiinnosta kysyn siskosi laukusta. Mistähän se on hankittu? Nimittäin isäni on joskus tuonut minulle samanlaisen ollessaan merimiehen ammatissaan muistaakseni Saudi Arabiasta. Muistan että olen vienyt laukun joskus johonkin kirppikselle myyntiin Kotkassa…
  Mukavia valokuvia taas.
  Inger

  Tykkää

 14. Pitääkö sun sisko blogia? Mainosta please! 🙂 Oon niin innoissani sen tyylistä, että mielelläni lukisin/katselisin lisää. 🙂

  Tykkää

 15.  
  Tarttuuks se kyminmurre aina ku oot suames käymäs? Puhut siä sit aina, vai kirjakiältä, silloin ku puhut suamee? 
  😉 

  Tykkää

  1. 😀 Kyl mie sit aina puhun, ihan Norjaskii, paitsi en nyt tänne blogii viiti ihan kirjottaa 😀 Mut kyl ne tuol Hesas aina tunnistaa etten mie sieltpäin oo  😛

   Tykkää

 16. Voi Johanna! Ei mitään väliä mikä kieli tai murre. Kaikki käy. Sun kuvat saavat kaiken näyttämään kauniilta, värikkäältä, hauskalta ja haluttavalta. Taidan ottaa miehen mukaan ja lähteä joku päivä Lintsille. En ole siellä käynyt aikoihin (tarkoittaa moooneen vuoteen) 😀
  *Pipari

  Tykkää

 17. Ihana päivä teillä ❤ ja aivan ihanat housut sun siskolla – mistä?! ;0) Mukavaa lauantai iltaa teille ihanat* 
  – Caro

  Tykkää

 18. Olipa se hauska yhteensattuma,että  automatkalla  Helsinkiin virkkasin sinun ohjeen mukaan itselleni hellehatun ja sitten näin teidät Lintsillä. Söimme vielä samassa paikassakin! Olisin tullut kiittämään hattuideasta ja mukavasta blogistasi,mutta ujous iski… Sieviä olette kumpainenkin siskosi kanssa. Lintsillä oli kyllä tosi kivaa!-Anu –

  Tykkää

 19. Kivalta näyttää Lintsipäivänne!
  Yritin tässä taannoin etsiä tuota hellehatun virkkausohjetta, josta lukija yllä puhuu. Voisitko vinkata mistä sen löydän.
   
   

  Tykkää

 20. Kaunis mekko sinulla 🙂 Mekin kävästiin lintsillä ihan vaan katselemassa Helsingin reissullamme. Poika on vielä niin pieni että laitteisiin ei tarvinnut mennä, mutta mukava tunnelma siellä aina on. Ja pitihän se hattara syödä ja olipa hyvää kun harvoin saa 😉
  Maiju

  Tykkää

 21. Moikka,
  Kyselisin tuosta sun LV: n Palermo laukusta… Onko sulla siinä sen alkuperäinen olkahihna? Riiittääkö se ihan hyvin olanyli heitettäväksi? Mitä kaikkea saat sopimaan Palermoon?
  Funtsin tässä Palermon tai Mulberryn regular alexan välillä? Vaikea valinta? Lähinnä arkikassia haen kaupungille, töihin ja silleen….
  Mukavaa kesän jatkoa:0)
  terv, Taru

  Tykkää

 22. Hei, siskollasi on niin ihana tyyli (kuten sinullakin!) 🙂 Olisikos mahdollista saada postausta, jossa olisi enemmän siskosi pukeutumistyyliä, ideoita ym.? 

  Tykkää

 23. Siskollasi on ihanat pöksyt, mistähän ne on löytyneet? Ihania huvipuistokuvia !
  Ja iso kiitos viime kesäisestä paperilankahattu vinkistä; sain itse tänä kesänä tehtyä sellaisen 😉  ( Hattu ohje löytyy helposti esim. googlen kautta kalastajan vaimo diy straw hattu – sanoilla  )

  Tykkää

 24. Voi hyvänen aika sentään, nyt on sitten aika hankkia ne lukulasit. Ihmettelin nimittäin, että miten ihmeessä ehdit yhden päivän aikana vaihtaa asua lintsillä ja olitko vaalentanut ja permanentannut hiuksesi -kunnes luin tekstin ja tajusin, että olit kuvissa siskosi kanssa. Noloa, mutta toisaalta te olette kyllä kuin kaksi kaunista marjaa. Mukavaa kesänjatkoa!

  Tykkää

 25. Ihanaa menoa teillä ollut. 🙂 Onko tuo mekkosi minkä merkkinen? Todella kaunis mekko. 
  -Nanna 

  Tykkää

 26. Hei…
   
  Kirjoitit tuossa että: Joku taisi meistä vilauksen nähdäkin, kommenteista nopeasti lukaisin. 🙂 Kiva. 🙂 Palailen vielä vastailemaan ed. kommentteihin, siellä oli ihan mielenkinntoista asiaa, johon mieluusti kyllä vastailen.//
  Mutta en näe vastauksiasi kyllä missään…? Olisi kiva kuulla niistä.
  Ihanat tunnelmat näissä kuvissa.
   
   
   

  Tykkää

 27. Hei, ihan mielenkiinnosta kysyn siskosi laukusta. Mistähän se on hankittu? Nimittäin isäni on joskus tuonut minulle samanlaisen ollessaan merimiehen ammatissaan muistaakseni Saudi Arabiasta. Muistan että olen vienyt laukun joskus johonkin kirppikselle myyntiin Kotkassa…
  Mukavia valokuvia taas.
  Inger

  Tykkää

 28. Pitääkö sun sisko blogia? Mainosta please! 🙂 Oon niin innoissani sen tyylistä, että mielelläni lukisin/katselisin lisää. 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: