Keisarillinen kalastusmaja

~ a dream ~

I have a dream…

Tai montakin.

Ja hyvä niin.

Ilman unelmia elämä olisi vähän niinkuin pysähtynyt. Tuntuisi, ettei enää voi tapahtua mitään. Joskus unelmat saattavat tuntua pikkasen lohduttomilta ja joskus niitä uskaltaa toteuttaa. Veikkaan, että menestys ja onnellisuus syntyvät jälkimmäisen vaihtoehdon lopputuloksena. Harvoin kun mikään hyvä tai suuri syntyy täysin kivuttomasti.

Keisarillisesta kalastusmajasta tuli mieleen yksi vähän hassu haave. Mäntyinen talo. Ihan kokonaan männynvärinen koti; lattiasta kattoon. Koristettuna vaalein huonekaluin, paljolla lasia ja kristallikruunuja. Se olisi aivan sairaan makea.

Ja ikkunassa meri. Ja varpaiden alla männynkäpyjä.

Niistä muista, suurista haaveista sitten taas toiste. 🙂

Onnellista sunnuntai-iltaa. ❤

”Winner is a dreamer who never gives up.”  -Nelson Mandela

 

***

14 vastausta artikkeliin “Keisarillinen kalastusmaja

 1. Perheenne naisilla on kaikilla omanlainen, upea tyyli! Mukavaa nähdä kuvia kesälookeistanne. Siskollakin taitaa olla ulkomaalainen sulhanen :)?

  Tykkää

 2. Suosikkipaikkani kotikaupungissani on Langinkoski. Mieli lepää viikottain kosken kuohuja katsellessa. Lasten ollessa pieniä kalastusmajalla vierailimme useana kesänä. Voi kun joskus ”törmättäis”.. Blogiasi on ihana seurata, pysähtyä fiilistelemään arjen keskellä ajatuksiisi ja kauniisiin kuviin.

  Tykkää

 3. Kiitos tästä postauksesta! Työni puolesta ajelen muutaman kerran vuodessa Kotkan suunnalla ja tämä paikka on kiinnostanut mutta koskaan en vielä ole sinne saakka saanut itseäni hilattua. No, ehkä tulevaisuudessa kun palaan hoitovapaalta töihin. Kiitos siis tästä ja kiitos myös kivasta blogista joka tuo kivaa fiilistä! Oikein ihanaa kesän jatkoa!

  Tykkää

 4. Mä en tiedä miten suotavaa tää vanhoihin postauksiin kommentointi on, mutta tuo kalastusmaja :)! Taisi olla meidän tokaluokan luokkaretkikohde :). Mä niin muistan kuinka kamalan tylsä se silloin oli! Pitäisikin taas piipahtaa kun sinne kotikonnuille ensi viikolla tullaan. Ehkä nyt olisi jo vähän eri fiilis :).
   
  Blomma

  Tykkää

 5. Perheenne naisilla on kaikilla omanlainen, upea tyyli! Mukavaa nähdä kuvia kesälookeistanne. Siskollakin taitaa olla ulkomaalainen sulhanen :)?

  Tykkää

 6. Suosikkipaikkani kotikaupungissani on Langinkoski. Mieli lepää viikottain kosken kuohuja katsellessa. Lasten ollessa pieniä kalastusmajalla vierailimme useana kesänä. Voi kun joskus ”törmättäis”.. Blogiasi on ihana seurata, pysähtyä fiilistelemään arjen keskellä ajatuksiisi ja kauniisiin kuviin.

  Tykkää

 7. Kiitos tästä postauksesta! Työni puolesta ajelen muutaman kerran vuodessa Kotkan suunnalla ja tämä paikka on kiinnostanut mutta koskaan en vielä ole sinne saakka saanut itseäni hilattua. No, ehkä tulevaisuudessa kun palaan hoitovapaalta töihin. Kiitos siis tästä ja kiitos myös kivasta blogista joka tuo kivaa fiilistä! Oikein ihanaa kesän jatkoa!

  Tykkää

 8. Mä en tiedä miten suotavaa tää vanhoihin postauksiin kommentointi on, mutta tuo kalastusmaja :)! Taisi olla meidän tokaluokan luokkaretkikohde :). Mä niin muistan kuinka kamalan tylsä se silloin oli! Pitäisikin taas piipahtaa kun sinne kotikonnuille ensi viikolla tullaan. Ehkä nyt olisi jo vähän eri fiilis :).
   
  Blomma

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: