Just another happy walk

~ lisää kaunista Kotkaa

Näiden iltalenksukuvien myötä terveisiä sateisesta Norjasta! 

Kotona taas, mut ihan ok. 

Lentomatkat menivät hyvin. Hukkasin vaan meidän liput heti turvatarkastuksessa. Ja laukku oli ihan kamalan ylipainoinen, mutta hyvästä palvelusta Kiitos; sain sen mukaani. Ei mulla yleensä, eikä tapahdu toiste, promise. 

Nyt me yritetään taas ylipuhua pappa muuttamaan Suomeen. Miten joku jaksaa olla noin jääräpää. 😉 

Mut muuten mulla on kyllä näköjään kaikkea. 

Happy Tuesday honeys!

64 vastausta artikkeliin “Just another happy walk

 1. No kyllä taas neuvojia piisaa. Johanna on asunut valtaosan elämästään Suomessa, joten ehkei Suomen lokakuu hänelle tai toiselle pohjoismaalaiselle mikään outo asia ole 😉 Ja varmaan osaavat itse puntaroida, olisiko kakkosasunto mieluisin ratkaisu. Vai että ”Suomessakin kalastetaan”. Jep..

  Tykkää

 2. Totta. Suomessakin kalastetaan, mutta kaiketi arvaat, että ihan eri palkoilla kuin esimerkiksi Norjassa. Ja moni muukin ulkosuomalainen on asunut valtaosan elämästään Suomessa. Puhumme silti kokemuksen äänellä että on hyvä punnita kainenlaisia vaihtoehtoja. Me itse koimme pienen shokin muuttaessamme Suomeen, ja emme viihtyneet vuottakaan, kun mies piipahti ulkomailla ja tuli allekirjoitettu työsopimus mukanaan. Kahden viikon kulutua olimme jo toisissa maisemissa, ja nautimme olostamme edelleenkin. Anoppi kerran kyseli takaisintulosta, niin hassusti vain yhteen ääneen totesimme, ettei..!
  Yksi merkittävä asia on sekin, että lapset ja myös itse voi joutua kiusatuksi ulkomaankokemuksestaan. Näin kävi kollegan vaimolle, ja hän muutti lopulta yksin ulkomaille ja lapset ovat asuneet maasta toiseen, siellä sun täällä. Välillä myös kotimaassaan isän kanssa. Toiset taas lähtivät toiseen otteeseen niin, että lapsensa jäi kotimaahan käymään koulunsa loppuun. Tosin hän on täysi-ikäinen, ja pelkästään iloinen uudesta vapaudestaan.

  Tykkää

 3. Ja lisään vielä sekin, että mulle on ihan yks hailee, laitatko peukun ylös tai alaspäin. Olen senverran aikuinen ettei tuollaiset asiat vaikuta onnelliseen elämääni millään tavoin. 😉 Vaikka omista kokemuksistani kerronkin..

  Tykkää

 4. Vierailija
  16.07.2014 klo 06:47

  No kyllä taas neuvojia piisaa. Johanna on asunut valtaosan elämästään Suomessa, joten ehkei Suomen lokakuu hänelle tai toiselle pohjoismaalaiselle mikään outo asia ole 😉 Ja varmaan osaavat itse puntaroida, olisiko kakkosasunto mieluisin ratkaisu. Vai että ”Suomessakin kalastetaan”. Jep..

   
  Kun nyt blogissa kertoi ajatuksistaan, ehkä niistä on myös lupa kommentoida ilman että sitä pidetään näsäviisaana viisasteluna? minusta on antoisaa, että ihmiset ilmaisevat ajatuksiaan, näkee ikään kuin toisin silmin esim. omaa kotipaikkakuntaa lähellä asumisen. ja kun käy suomessa harvoin, sen arjen näkee toisin kuin sellainen joka asuu täällä koko ajan. joten ehkä ulkomailla asuvalla on antoisaa myös kuulla niitä negatiivisia asioita kotipaikkakunnalla asumisesta.

  Tykkää

 5. Leijonanaiset löytävät itsensä usein suhteesta mieheen, jonka kanssa heillä on joku ”ikuinen peruskriisi”, loppumaton kamppailu, tahtojen taisto. Miksi sitä sitten haluaakaan kutsua. Oli se sitten eri käsitykset lasten saamisesta parisuhteessa, tai lapsiluvun määrä, tai asuinmaa, tai asumisen muoto, ajankäyttö elämässä, tai aikansa elänyt avioliitto, josta leijonanainen yrittää miestä irrottaa itselleen. Mikä kullakin. En tiedä miksi näin on, mutta kaava on selkeä.
  En usko, että muutatte kokonaisena perheenä pysyvästi Suomeen. Se näkyy miehestäsi hyvin selvästi. En usko, että olisit häneen edes rakastunut, jos hän olisi sen tyyppinen, että lähtisi Suomeen kanssasi. Nämä ovat näitä elämän perusklikkejä, ristiriitoja, risteyksiä, joiden energioihin parisuhteet perustuvat. 

  Tykkää

 6. Käyn aika usein katsomassa blogiasi ja kauniita kuviasi ja hämmästyin, kun näin nämä kuvat tutuista paikoista! Itsekin olen Kotkasta kotoisin ja juuri nyt tällä käymässä Roomasta, missä asun 🙂 piasscrap-foto.blogspot.com

  Tykkää

 7. Se hyvä puolihan Norjassa asumisessa teillä on, että se on niin lähellä Suomea. Tänne on sieltä kohtuullisen helppo ja nopea tulla. Meidän perhe asui aikoinaan Kanadan länsirannikolla. Aikaero Suomeen oli 10 tuntia ja matkustamiseen piti varata aikaa. Koko Kanadassa olomme ajan itseäni vaivasi kova koti-ikävä vaikka tiesinkin, että me palataan sieltä takaisin. Sellaista koti-ikävää on nyt melkein mahdoton ymmärtää.
  Mukavan positiivinen ja elämäniloinen tämä sinun blogisi, kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi!

  Tykkää

 8. ..eihän nämä välttämättä mitään kovin vakavia puheita olleet suomeen muutosta, mutta mielenkiintoista olisi kuulla jotta minkä vuoksi sellaista kannattaisi edes harkita. En keksi yhtäkään todellista syytä, sikäli kun sukukaan ei oikeastaan ole riittävä syy. Sukua pääsee halutessaan vaikka joka lomilla näkemään mikä on monelle suomalaisellekin jo aika paljon..ja onhan niitä läheisiä ihmisiä kai aina siellä toisessakin paikkaa. Monesti on niin että sitä mukavampi on aina yhdessä aikaa viettää kun ei se ole itsestäänselvyys. Jokatapauksessa, oli tosi tai ei niin suosittelen viettämään muuten vain ei niinkään koemielessä rauhallisempaa aikaa suomessa, pari kuukautta kerrallansa, niin luulenpa että johan on taas mukavaa takaisin palata 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: