Kurittomille hiuksille

& vaaleat kesäraidat

 kesäraidat ja tuotteet yhteistyössä taas jälleen kantapaikkani Inochin (Unioninkatu 25, Helsinki) kanssa

 

Moikka moi! Tässä tulee nyt taas suoraan sanottuna, ihan puhtaasti mainostusta, mutta en nyt vaan voi olla mainitsematta näin hyvistä tuotteista… 🙂 Ja koska Kerastasen uusi Disicpline -sarja kiinostaa varmasti teitä muitakin vähänkin saman hiustyypin omaavia; tämä on paras meille karkeahiuksisille.

Maininnan arvoista on myös valehtelematta tähän asti paras nuuhkaisemani hiustuotetuoksu; hiuksista tuulahtaa ihan kuin jotain raikasta parfyymia. Disciplineissa on vähän pionin tuoksua muistuttava raikas ja todella hyvin kestävä tuoksu. Nämä jäävät pysyvään käyttöön jo siis harvinaisen hyvän tuoksunsakin tähden!

Pari mun rutiini-vinkkiä:

Kuvien ohut suihkepullo on hoitava lämpösuoja, jota käytän aina ennen kuumennusrautoja. Pitkiä kutreja hoidan aina myös myös viikoittaisilla naamioilla (pidän hiuksissa usein parikin tuntia kerrallaan). Ja vielä yksi pikku vinkki; shamppoopesu kannattaa tehdä aina kahdesti. Ei siksi, että shampoota kuluisi enemmän, vaan siksi, että usein ensimmäisellä shampoota tulee liian vähän ja sen sijaan, että sitä vain lisäilisi, saa paremman lopputuloksen pesemällä suosiolla kahdesti; ehkä vähän eri kohtia vaikka.

Hyvin pestyä, hoidettua ja laitettua hiusta ei muuten tarvitse pestäkään niin usein!

Suuria kiharoita tykkään sitten taas tehdä noilla pyöreillä muotoiluraudoilla niin, että kiharran hiukset ensin aika suurissa osoissa loiviksi laineiksi ja lopuksi poimin pieniä, sormenpaksuisia osoita vähän tiukemmiksi kiharoiksi; saa kivasti luonnollista eloa erikoisilla laineilla! 🙂

Pysykää muuten kuulolla, Inochin –ja Teidän– kanssa on tulossa jotain kivaa lukijailtaa vielä syksyn mittaan… :)) 

See you! ❤

140 vastausta artikkeliin “Kurittomille hiuksille

 1. Kun sulla on karhea (= kuiva) hiuslaatu, niin miten ihmeessä se kestää noin useat vaalennusraidat menemättä korpuksi? Omani on samaa tyyppiä ja kyllä on pesun jälkeen niin takkuinen että. Käytätkö jotain erityisiä selvitysaineita? Ja ehkä olet löytänyt tosi hyvän ja ravitsevan naamion. Taisit joskus mainitakin muistaakseni Redkenin tuotteen? 

  Tykkää

  1. Varmaan oikea hoitokin auttaa kestämään 🙂 Hyvä naamio on tosiaan mulle tärkeä juttu. Redkenin All Soft sarja on sellanen varma superhyvä valinta, mut tää Disicpline on kyllä ihan samaa, paksun runsasta tyyliä ja tuoksusta iso plussa! 🙂

   Tykkää

 2. Kérastase tuotteista löysin shampoon kutiavaan päänahkaan, joka on erityisesti kiusana talvella. Pitäisköhän tätäkin kokeilla ihan tuon tuoksun takia.. pioni on yksi lempikukistani. 😉

  Tykkää

  1. Kerastasella on tosiaan laadukkaita tuotteita! Näissä tuoksu vielä plussana 🙂

   Tykkää

 3. Heips kaunokainen. Ihailen todellan hiuksiasi ja olen jo hyvän aikaa ”jäljitellyt” upeaa tyyliäsi.
   
  Joten nyt super tärkee kysymys tästä viimeisimmästä kampaamoreissusta: laitettiinko vain 
   
  Vaaleita raitoja ? Tuliko ruskeasävyä? 
   
  Oih…oot niin kyllä niin kaunis ja blogisi on kyllä yksi elämäni inspislähde ❤
   
  T. Ann

  Tykkää

  1. Kiitos Ann ❤ Tuli kyllä myös ruskeita raitoja 🙂 Toivon niitä aina vaaleiden sekaan, ettei mee liian blondiksi, mikä mulle ei kauhean hyvin sovi. Kiitos kullanarvoisesta ja ihanan avoimesta palautteesta!! ❤

   Tykkää

 4. Kokeilemisen arvoinen tuote näihin ihaniin ”luonnonkiharan karheisiin” hiuksiin ja rakastan PIONIN tuoksua!

  Tykkää

 5. Varmasti hyvät tuotteet taas nämäkin, mut luvattuja vastauksia ed. postausten kysymyksiin ei näy, ei kuulu.

  Tykkää

  1. Coming up 🙂 Suomilonalla tällaiset jutut jäävät niin toisarvoiseksi ja nytkin on vieraita Suomesta niin yrittää minimoida tietokone ajan 🙂

   Tykkää

 6. Vierailija
  17.07.2014 klo 09:38

  Varmasti hyvät tuotteet taas nämäkin, mut luvattuja vastauksia ed. postausten kysymyksiin ei näy, ei kuulu.

  Varmaan ymmärrätte, että Johanna kirjoittaa blogia vuoden ympäri ja välillä melekin päivittäin. Onhan hänellä nyt varmaan oikeus ja kohtuus elää normaaliakin elämää ja ottaa välillä vähän chillimmin varsinkin kun on kesä! Relatkaa nyt muutkin 😉 !

  Tykkää

  1. Siis niin ihanaa saada ymmärrystäkin tässä asiassa vaikka tajuan kyllä että ärsyttä 🙂

   Tykkää

 7. Juuri näin, relataan. Tosin sama aika – varmaan enemmänkin – menee uuden postauksen tekemiseen kuin edellisten kysymyksiin vastaaamiseen, eikö?

  Tykkää

  1. Juu mutta hirmu moni ja useampi arvostaa kuitenkin enemmän uutta postausta kuin vastauksia, joita edes jokainen kommentoinut ei käy tarkastamassa… Hyöty uudesta postauksesta tulee siis 99% useammalle kuin vastauksista… 🙂

   Tykkää

 8. Mutta onpa kyllä mennyt pelkäksi mainokseksi! Ehkä pitäisi hieman muuttaa blogista kertovaa tekstiä: Johanna kertoo hieman elämästään ja paljon mainostusta varten annetuista tuotteista? En ole kateellinen, en härikkö, kunhan vain totean. Miksi ei voi puhua asioista niiden oikeilla nimillä? Mainos on mainosta. Tämä norjalainen kalastajakaan ei taida hommaa tehdä työkseen.

  Tykkää

  1. No enkö just ihan suoraan sanonutkin että tää on puhdasta mainosta? 😉 Siitä, että blogi kasvaa suureksi on mm se hyöty, että haluamiaan tuotteita saa ilmaiseksi eikä niitä tarvitse ostaa, vai mitä? 🙂 Yhtälailla olen ennen ”mainostanut” ostamani hiustuotteita.

   Tykkää

 9. Mahtava hiuspaketti taas, on mukava saada välillä täsmätietoa erilaisista tuotteista. Palaan myös blogiisi ”Kivoi lintsin kuvii” joka on alla…
  Hei, ihan mielenkiinnosta kysyn siskosi laukusta. Mistähän se on hankittu? Nimittäin isäni on joskus tuonut minulle samanlaisen ollessaan merimiehen ammatissaan muistaakseni Saudi Arabiasta. Muistan että olen vienyt laukun joskus johonkin kirppikselle myyntiin Kotkassa…
  Mukavia valokuvia taas.
  Inger

  Tykkää

  1. Hei, hauska kuulla -mielenkiintoinen juttu!! Sisko on tosiaan ostanut laukun kirppikseltä, muttei Kotkasta…hmm 🙂

   Tykkää

 10. Vanha kansa jo sanoi, että sen lauluja laulat, jonka leipää syöt. Näkyyhän se näissä blogeissakin: parhaimpia ja laadukkaimpia ovat aina ne tuotteet, jotka liittyvät kulloiseenkiin yhteistyöhön. Ei kai bloggaajalle juuri vaihtoehtoja jää, jos siihen leikkiin mukaan on lähtenyt. Valveutunut lukija eli kuluttaja voi onneksi aina pohtia ihan omassa päässään tuotteiden tosiasiallista arvoa ja omaa kulutuskäyttäytymistään.

  Tykkää

  1. … Eikä valveutunut bloggaaja ota vastaan tuotteita, joista ei pidä. 😉 Näinhän se on, aina, kaikkia mainoksia kannattaa vähän miettiä ja kyseenalaistaa ja uskoa niihin joihin haluaa.

   Tykkää

 11. Minä en blogin kuvista edes tunnista aina tätä bloggaajaa. On niin muokattuja kuvat kuin mainoksissa. Miksi pitää olla kaiken niin muokattua kuin sadussa. 

  Tykkää

  1. Koska tykkään kauniista kuvista, siksi. 😉 Aika hassua kuitenkin, sillä mulla ei edes ole kovin proffeja kuvanmuokkausohjelmia kuten Photoshoppia -kuten monella muulla suomalaisellakin bloggaajalla. Eli ei nää periaattessa ihan kauhean muokattuja ole, lähinnä leikin värisävyillä juurikin tunnelman luomiseksi. 🙂

   Tykkää

 12. Pilalle on mennyt tämä blogi, ei voi mitään. Mainosta, koko ajan vaatteita ym. pinnallista. Sama jatkuu MN-vaatetusvinkeissä. Toistunut usein ”näitä minulla on useita”. Ei kiinnosta enää, pitää käydä kuukauden päästä kurkkaamassa, onko edelleen sama fiilis tästä. Aiemmin oli jotenkin syvällisempi ja laadukkaampi, muuttunut on. Ja ihan oikein huomautti edellä joku, että on luvattu vastata kysymyksiin, ja edelleen vastuksia odottelevat. Aiemmin tuolla joku henkilö odotti vinkkiä mekkoasiassa, joku toinen käsityöohjetta ja niin edelleen.
  Olivia-lehdessä oli viime syksynä hyvä vinkki, että kannattaa shopppailla omassa vaatekaapissa, sen olen huomannut kannattavan, vaatteet pitoon. Kaunista kesää kaikille!
   

  Tykkää

  1. No niin, sit kannattaa vaan siirtyä muualle. Tiedätkö mitä, mun ei tulisi koskaan mieleenkään käydä valittamassa tällaista johonkin blogiin, joten en oikein ymmärrä tätäkään. Pahoittelen että vastaukset ovat kestäneet tässä kun mulla on ollut kesäloma… :/

   Tykkää

  1. Heippa, tää on MQ:n toppeja 🙂 Suomesta ei varmaan saa (?) sellanen ruotsalainen ketju.

   Tykkää

 13. Kyllähän jokainen ymmärtää, jollei esim. lomalla viitsi bloggailla. Eikö voisi halutessaan pitää vaikka muutaman viikon breikin silloin tällöin? Ei kai kukaan odota, että toinen suoltaa uutta juttua tauotta.. Olen kuitenkin bloggaajan kanssa eri mieltä siitä, mitä lukijat pitävät tärkeimpänä.

  Tykkää

  1. Jep, varmasti moni ymmärtää kesäloman, kiitos siitä :). Jokunen on sitten vaan innokas saamaan vastauksen. Täytyy kuitenkin muistaa, ettei kommenttiboksia lue ollenkaan kaikki, saati sitten odota niitä vastauksia. Jollekin kommentit saattavat olla tärkeämpää kuin uusi postaus, mutta kannattaa muistaa että se on kuitenkin hyvin pieni osa koko pottia… Yhtään väheksymättä kommentin jättäneitä; arvostan paljon ja tottakai pyrin vastaamaan!

   Tykkää

 14. Voi että, kun on hankala olla lukematta jos ei kiinnosta aiheet/kuvat… Miksi lähteä kommentoimaan ja olemaan negatiivinen 😦 kun ei ole pakko lukea…
  olen lukenut vuosia kalastajan vaimoa ja monia muita blogeja ilman pahaa mieltä tai tarvetta kommentoida negatiivisesti…kaikki jutut ei aina kolahda mutta tykkään blogeista kumminkin 🙂
  eikä mikään varmaankaan velvoita bloggaajaa olemaan läsnä 24/7 ja vastaamaan kaikkiin heti 🙂  jotkut voi niin tehdä mutta eiköhän jokaisella ole omat tärkeysjärjestykset elämässä 🙂
  minusta on kiva lukea elämästä, lapsista, maisemista, retkistä, tuotteista, vaatteista ja jokin näistä on ollut alku blogin seuraamiseen 🙂 
  Kiitos Johanna Kalastajan Vaimo blogistasi ja jatka samaan tyyliin 🙂 ❤
  -Niina

  Tykkää

 15. Kiitos kauniista ja laadukkaasta blogista! Itse käyn täällä ammentamassa hyvää fiilistä kauniita kuvia katsellen ja kivoja tekstejä lukien. Olen myös pitänyt blogista siksi, että muut lukijat ovat myöskin olleet mukavan positiivisia – paitsi viime aikoina. Mulle opetettiin lapsena, että jos asiasta ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin ei kannata sanoa mitään. Mikä ihme saa ihmiset purkautumaan tällaisille palstoille negatiivisesti ja ruikuttamaan mainoksista, kuvista ym.? Vaihtakaa blogia, jos ei miellytä, kiitos! Uskoisin, että itseni lisäksi on muitakin blogin seuraajia, jotka eivät halua halua törmätä typeriin valituksiin (Johannasta puhumattakaan). Kohteliaat käytöstavat pätevät myös keskustelupalstoilla. Johanna laittaa paljon likoon elämästään tämän blogin hyväksi, joten ollaan me lukijat ihmisiksi, eikö niin.  
  -Hanna-

  Tykkää

 16. Sulla on kyllä mielettömän kauniit hiukset Johanna. Itse kävin blogisi innoittamana keväällä Inochin Kaisulla laitattamassa raitoja ja aion mennä kyllä uudestaan! Kiitos vinkistä siis 🙂

  Tykkää

 17. Minä vaan tykkään tästä blogista edelleen! Tää on kestosuosikki ollut jo vuosia 🙂 Mulle on ihan sama onko joku mainosta tai ei tai onko joku tuote saatu ilmasiks tai ei. Täällä on kauniita kuvia ja aina saa uusia ideoita pukeutumiseen, kampauksiin jne.      
  Maiju                  

  Tykkää

 18. Lukemisen pakon logiikasta…täytyykö sitten välttämättä lukea niitä kommentteja, jos ärsyttää toisten mielipiteet?

  Tykkää

 19. Kiitos tähänastisesta. Siirrynpä sitten muualle ohjeen mukaan. En valittanut, kerroin havaintojani. Ihmettelen kommenttia. Jotain pinnallistumista on tapahtunut tässä blogissa. Mukavaa jatkoa kaikille!

  Tykkää

  1. Hyvä niin 🙂 Ei kai mun kommentissakaan mitään niin ihmeellistä pitäisi olla, ihan asialliseen sävyyn luulin mielipiteeni esittäneeni. Ei kai olisi sen aidompi vastaus  multa olla superystävällinen ja ”vaaleanpunainen”  vastaanottaessaan vain neg.sävyistä kritiikkiä, vai? 🙂

   Tykkää

 20. Minä ❤ sun hiukset – ihanat, sensuellit, kauniit!Jospa itekin jonain päivänä jaksaisin/osaisin laittaa noin luonnollisesti ja kauniisti kutrini (väitän, että mulla on sama hiuslaatu ku sulla…ainakin tällä vuosien lukukokemuksella arvioituna ;D ).

  Tykkää

 21. [quote author=”Vierailija” time=”18.07.2014 klo 10:15″]
  Kiitos tähänastisesta. Siirrynpä sitten muualle ohjeen mukaan. En valittanut, kerroin havaintojani. Ihmettelen kommenttia. Jotain pinnallistumista on tapahtunut tässä blogissa. Mukavaa jatkoa kaikille!
   
  Ihan samoilla linjoilla kanssasi. Olen huomannut blogin kirjoittajan taipumuksen närkästyä, jos mistään huomauttaa. Aina pitäisi vain imarrella ja ylistää, niin sitten on mielissään vuolaasti kiitellen. Myös harras fanijoukko säännöllisesti nuhtelemassa ”huonosta käytöksestä”.
  Alkuvuodet blogi oli tosi kiva, normaalia elämää ylä- ja alamäkineen eikä ollut pienen lukijakunnan myötä tietenkään tarvetta näyttää elämäänsä täydellisenä, eikä tarvinnut mainostaa sitä sun tätä. Mutta aikansa kutakin, onneksi meille kaikille löytyy tarvittaessa mieluista seurattavaa – ja onhan tässä tämä omakin elämä elettävänä 🙂

  Tykkää

  1. Voi ei, pahoittelen jos olen jollekin närkästynyt, mutta mulla taas toisaalta on vähän sellainen huomio että mihin tahansa negailuun odotetaan vain  ystävällisiä vastauksia… 😉 Ei sekään ihan oikein mee. Mun näkökulmasta katsottuna.

   Tykkää

 22. Pinnallistumista…. Eikös blogien voisi ajatella olevan samanlaista viihdettä ja hyvänmielen hömppää kuin naistenlehtien? Jos ei joku juttu kiinnosta, selaan sen yli. Jos mikään ei enää kiinnosta, ostan seuraavalla kerralla jonkun toisen lehden. 
  Joka haluaa filosofoida elämän syvemmästä tarkoituksesta, löytää varmasti tähänkin tarkoitukseen sopivan blogin netin uumenista. Siskot hyvät, jokaiseen makuun löytyy varmasti blogi josta ammentaa hyvää mieltä! 

  Tykkää

 23. Mulle kyllä tulee mieleen näistä nalkuttajista ettei heillä muuta elämää olekaan kuin blogien seuraaminen, ja sekin tehdään varmaan hiukka hiprakassa.. Ei pitäisi ripustautua toisten elämään edes blogeissa.. Tältä se todellisuudessa vaikuttaa lukijan silmissä. Sorry vaan katkuiset ja kateelliset! Ja ihan nätisti Johanna otti kantaa tähän arvottomaan kiukutteluun. Pisteet hänelle. Jatka vain samaan malliin blogin pitämistä. Ja jätä negatiivisiin kommentteihin rohkeasti vastaamatta. Ne eivät tarvitse ylimääräistä kasvualustaa edes tältä saitilta.
  Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan. 😉

  Tykkää

 24. Hassua,  itse olen aina ajatellut näistä sormen heristelijöistä, ettei heillä muuta elämää olekaan kuin blogit. Niin kovasti vahtivat ja moralisoivat, mitä ”kateelliset” (taas kerran!) saavat kirjoittaa ja mitä ei. Mahdoton vimma kannatella ja hyysätä fiksua ja tervettä, kaikinpuolin pärjäävää ihmistä, ikäänkuin tämä olisi joku onneton reppana.

  Tykkää

 25. Elämä on mennyt läpi sormien jollei ole huomannut, että positiiviset ihmiset viihtyvät toistensa seurassa – negatiivinen viihtyy omanlaisessa, ja kutakuinkin passiivisten ihmisten kumpaneina. Mutta eihän sen tarvitse olla lopunikäistä senkään. Ihminen voi aina muuttaa omat ajatuksensa parempaan suuntaan. Silloin pikkuhiljaa kaikki väsyttävät egergiasiepot häviävät itsensänäköiseen seuraan. Muuta ajatuksesi – muutat elämäsi. Kirjallisuutta on olemassa jos tuntuu ettei yksin pärjää.

  Tykkää

 26. Vierailija on vierailija, tapahtuu vierailu fyysisesti jonkun kotona tai netissä blogia lukiessa. Ja tuskin meistä kukaan menee kaverille kylään ja aloittaa heti narisemisen tai muun negatiivisen arvostelemisen?! Normaaleilla käytöstavoilla pääsee aika pitkälle!
  Lämmintä kesää kaikille!
  paola
   

  Tykkää

 27. Et siis koskaan törmännyt negatiiiviseen olemukseen, oli kyseessä sitten mies tai nainen? Kyllä näitä vaan riittää joka sormelle.. Tai ei kai sitä huomaa jos on itse vähän samansuuntainen ajatuksissaan.
  Pääasia, että Kerastase-tuotteet ovat hyviksi todettu. Niistä varmasti löytyy jokaiselle jotakin.

  Tykkää

 28. Enitenhän täällä narisevat toisia lukijoita ja kommentoijia arvostelevat! Varsinaisia häirikköjä 😦

  Tykkää

 29. No joskus tekee ihan hyvää vähän ravitsella ihmisten ajatusmaailmoja. Mutta ei joka postauksessa. Jos se kolahti, niin ehkä silloin on syytä pieneen mietiskelyyn, eikä jatkaa syyttelyä omalta osaltaan. Eiks vaan?
  Aurinkoista viikonloppua! Elämä hymyilee 🙂

  Tykkää

 30. Näin miehenä en ymmärrä näitä blogeja, naiset viitsivät laittaa päälleen jotain nättiä vaatetta, sitten otetaan kuvia ja laitetaan nettiin muiden arvosteltavaksi. Eikö se ole vähän teiniä? Ja sekin vielä, että muut naiset kuorossa sitten huokailevat, että kyllä olet nätti ja ihanat hiukset jne… Onko niin, että blogin pitäjät haluaisivat elää semmosta elämää kuin antavat kuvissaan ymmärtää elävänsä, mutta kuitenkin tosiasiassa elämä on ihan erilaista sitten kuvien takana. Meneekö elämässä monet asiat ohitse kun koko ajan pitää olla kuvaamassa hetkiä omaan blogiin, ei pysty täysillä nauttimaan siitä hetkestä, kun on blogin pitäminen mielessä. Semmoisia mietteitä, mukavaa kesän jatkoja. 🙂

  Tykkää

 31. Ymmärrän tämän ajatuksen täysin, näin naisenakin. Itsellenikin on vieras ajatus, että ottaisin itsestäni kuvia ja sitten laittaisin niitä nettiin kaiken kansan arvosteltavaksi. Mutta tykkään lukea blogeja samalla tavalla kuin tykkään katsella kauniita kuvia lehdistä ja lukea ihmisisten elämistä ja ajatuksista. Johannalla on mielestäni erityisen laadukkaat ja kauniit kuvat ja moneen muuhun blogiin verrattuna varsin elämänmakuiset.
  Uskon että naiset ovat sen verran esteettisempiä kuin miehet, että meille pukeutuminen ja sisustus sekä kauniit kuvat tuovat iloa arkeen tavalla, jota moni mies ei kai ymmärrä.
  Arvaa mitä minä aina olen ihmetellyt? Urheilumaailmaa! Aikuiset miehet ajavat työkseen autoa, tienaavat siitä hyvästä miljoonia, sadat insinöörit säätävät autoa ja minun mieheni ja muutama miljoona muu vielä jaksaa istua telkan edessä ja katsoa kun ukot ajavat radan ympäri 50 kertaa. Mitä järkeä? Ei yhtään mitään, mutta tämä on monelle loistavaa viihdettä ja kisojen ympärillä pyörii jättibisnes. Sama juttu jalkapallon kanssa… Mikäs siinä, joillekin se on tärkeää eikä se minua häiritse kunhan minun ei tarvitse mokomaa seurata!
  P.S. Johannan miehelläkin on blogi. Uteliaisuudesta kerran kävin vilkaisemassa, mutta kun siellä oli vain kuvia kaloista ja vieheistä ei ollut minua varten  

  Tykkää

 32. Tää on se blogi, jonne saa kirjoittaa vain ylistäviä lausuntoja ihan mistä vain. Aivan kuin Keisarin uudet vaatteet, mennään sokkona eteenpäin – jos ilmaisee yhtään muuta, saa sapiskaa. Joskus voisi toisten ajatuksista ottaa myös hivenen opikseen ja pohtia, minkä verran toisenlaisissa ajatuksissa on perää. Eikä olla kuin teflonpinta, ja tyrmätä heti vähänkään realistisemmat näkemykset kuin iih, ihanaa, olet kaunis jne. lausumat. Mieshenkilö kirjoitti edellä, ettei ymmärrä naisten blogia, kuvia itsestä, teiniä meininkiä. Niinpä!?

  Tykkää

  1. Miten perustelet väittämäsi ettei tänne voi kirjottaa muuta kuin ylistystä? Julkaisen kuitenkin kaikki kommentit -kuten tämän. 😉

   Tykkää

 33. Mulle kyllä Johanna kirjoitti ihan mukavan vastauksen, vaikka olin sitä mieltä ettei hänen kannattaisi edes ajatella Suomeen muuttoa. 🙂 Mutta oikein hyvin ymmärsin myös hänen tunteensa kaipuusta, joka vie mennessään.. Se ei katso aikaa, eikä kysele joutavia.. Tuttu tunne jossain mielesssä.
  Taas mieskommentoijalle sanoisin, ettei se kuvaaminen vie paljon aikaan jos on hyvä järjestelmäkamera, vaikka Olympus Pen Lite PL5. Hih mainostin! Sain vinkin tästä erään bloggaajan, joka harrastaa enemmän sisustusjuttuja.. Kiitos GK inspiksestä! Kuvaaminen on aivan ihanaa. Itse harrastan enemmän kukkien ja luonnon kuvaamista. Lomilla taas maisemat tai no, riippuu ihan fiiliksistä..
  Mutta vähiten tästä blogista jää teinimeininki mieleen. Näkyisi olevan enemmän siellä, missä hilluvat ne hassut huippukommentoijat. Kerta riitti.

  Tykkää

 34. Mietin myös, kun täällä useasti sanotaan, kuinka halutaan pitää blogi positiivisena ja hyvää mieltä tuovana jne. Että onko se tosiaan positiivista, jos aina lytätään ja moititaan toisia kommentoijia? Ei minusta ainakaan. 

  Tykkää

 35. Huh, mitä kommentteja. Meitä löytyy joka lähtöön. Sitä mieltä olen, että jokainen valitkoon blogin, jota lukea tai sitten olkoon lukematta. En tiedä, onko sellaista blogia olemassakaan, joka jokaista miellyttää. Ihmisillä on tarve mm. kateudesta alkaa solvata jos ties mitä, jopa ”liiallista” kauneutta. Milloin sisustusblogissa lukee ”hirveitä mööpeleitä” tai ”järkyttävä keittiö! ” Totta on, että yhteiskuntamme on liian ulkonäkökeskeinen, mutta jos sitä arvostella haluaa, fiksu tekee sen ihan itsekseen tai vaikka jakaa naapurin kanssa eikä solvaa bloginpitäjää. Jokaisen ihan omassa harkinnassa kun on tuo tietyn blogin seuraaminen! Aina on olemassa niitä, jotka kulkevat edellä ja niitä, jotka perässä arvostelemassa eli haukkumassa kuin koirat. Kiitos, Johanna, blogistasi. Aion kokeilla Inochia ja Kaisua… ❤

  Tykkää

 36. ” Aion kokeilla Inochia ja Kaisua… <3″
  Ja niin aion kokeilla minäkin:) Hei kun tulee siihen tilaisuus. Kävin jo nettisuilla kurkistamassa minkälainen paikka siellä mahtaakaan odottaa. Ja ei yhtään hassummalta näyttänyt, kun olen aika ulkona näistä Helsingin kampaamoista. Silloin vinkit ovat ulkosuomalaisellekin kullanarvoisia.
  Kalastajan vaimon blogista voi kukin onkia hyviä neuvoja. 🙂 Kiitos Johanna!

  Tykkää

 37. Hei Johanna
  Mun on pakko kommentoida hämmentyneenä tätä negatiivisten kommenttejen lähettelyä. Olen seurannut blogiasi vuosia ja mielestäni blogisi on yksi ainuita joka on pysynyt laadukkaana ja sisällöllisenä kun muissa alkaa näkyä liikaa mainostajat.
  Jatka hyvää työtäsi ja oikein kaunista lomaa:) Kiitos

  Tykkää

 38. Kukin taaplaa tyylillään. Annetaan kaikkien kukkien kukkia, annetaan ihmisten ajatella miten haluavat tyrmäämättä ketään. Tätä toivon teiltä kaikilta bloginpitäjästä alkaen. Ihanaa kesää kaikille!
   

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: