Vanhoja vastauksia

– kysymyksiin

Heippa hei kultaset 🙂

Tässä tulee nyt mun kesäloman aikana esitettyihin kysymyksiin kovasti kaivattuja ja kauniisti peräänkyseltyjä vastauksia. 😉 Toivottavasti kaikki löytävät omansa. Kertokaa jos ei; olen taas paljon aktiivisempi boksin puolella nyt kun loma on ohi. 🙂 Kiitos ymmärryksestä ettei aina kesälomalla halua tai voi viettää yhtä paljon aikaa täällä somessa! 🙂

Hei!

Mistä kaupasta Porvoosta ostit ne hauskat housut, jotka olivat viime tai edelliskesän postauksissa=)?

Sina

Siskollasi on ihanat pöksyt, mistähän ne on löytyneet? Ihania huvipuistokuvia !

-Toivottavasti joku muu osaa antaa vastauksen tähän, sillä en muista kaupan nimeä ja asiasta on kyllä ollut puhetta ennenkin -joku varmasti muistaa kaupan! 🙂  Samasta kaupasta molemmat housut. 🙂

Ethän Johanna välitä noista ilkeistä kommenteista? Olet hyvä ihminen etkä ansaitse tuollaista. t: monivuotinen lukija

– 😀 Täällä on ollut kesän aikana ihan ihmeen negatiivisia kommentteja! 😀 Älkää ihmiset pilatko yhtäkään hetkeä ihanaa kesää negatiivisuuteen! Yksikin valituskommentin somessa tuhlaa ihan kauheasti sun kallisarvoista aikaa! 😉 En pahoita mieltäni, mutta välitän toki, koska ei tähän blogiin eikä Teihin voi ihan välinpitämätöntäkään asennetta ottaa. ❤

Hei, superkaunismekko! Voisitko sanoa minkä koon olet ostanut, onko 1 hyvin pienesti mitoitettu? Mukavaa kesää, nauti siitä ja mekosta!

Ihana mekko! Kuule mikä koko Odd Mollylla vastaa kokoa 36/s? Ja onkohan ton merkin koot normikokoja vai pieniä? Tuota mekkoa voisi itsekin harkita.. 🙂

-(Odd Mollyn Como Dress) Tässä koko 1 vastaa hyvin kokoa 36, ei kummemmin pientä mitoitusta ollenkaan.

Moikka Johanna!

Olen nyt lukenut sun blogin alusta loppuun kuten yhdessä kommentissa sanoin ja täytyy sanoa, että siitä on tullut mun lempparini 🙂

Miehenikin lupasi lukea sen suurena Norjan (ja norjalaisten) fanina ja kun olin näyttänyt sun kuvia sanoi,  että wau onpa kaunis mimmi:D

Saako kysyä, että missäpäin Norjaa te asutte? Meillä on ystäviä Ardalissa. 

Olen itse puoliksi virolainen mutta yli puolet elämästäni asunut Helsingissä. Tallinna on kyllä nykyään hirveän kiva ja trendikäs paikka, kesällä varsinkin. Puhuvatko sun tallinnalaiset kaverit suomea vai keskusteletteko englanniksi?

Hyvää kesää ja kiitos vielä kerran ihanasta blogista!!!

t.Lilian

-Me asumme myös ”Sørlandet’ssa”, eli Arendal on ihan lähellä 🙂 Mun tallinnalaisten kanssa puhun enkkua ja suomea; mm. Bless This Messin Leela puhuu ihan sujuvaa suomea! 🙂

Mistä teidän ihanat rannekorut on hankittu?
 
-(viiniä siskolla) Nää on Hipanema -merkkiä, tilattu brasilianbikinishop.comista (koska siellä usein alennuksia ja mun mielestä edullisin valikoima).
 
 

Minuakin kiinnostaa mistä noin kauniita tunikoita saa Tallinnassa? Kauniit siskokset! Hei mistä liikkeestä Tallinnasta nuo tunikat on? Aivan ihania

-Hei nää oli sieltä Telliskivi 60 -osoitteesta, F-Hoone -alueelta, jossa on paljon ihania pikkuputiikkeja, seconhandia ja itsetehtyä jne. 🙂 Kannattaa käydä siellä!

Olet varmaan siellä lomatunnelmissa, mutta minä utelen koska teet ohjetta siihen ihanaan Kroatian kietaisumekkoon? Täällä yksi odottelee että saisi loppukesän juhliin vielä jonkun kivan uuden asun 🙂 Sinun ohjeella tehty pitsineule (hanko-langasta) onnistui jo mainiosti ja on ihan lemppari!

Kiitos ihanan inspiroivasta blogista!

– Huppista 😦 Sorry, lupaan palata kietaisumekkoasiaan pian! Ymmärrän että odottelet 🙂

Moi! Kiva postaus! 🙂 Minkä ikäinen siskosi on? Teissä on paljon samaa näköä!!.

– Sisko on kolme vuotta minua nuorempi. 🙂

Onpas taas ollut arvostelua monessa kommentissa mainostuksesta. No, aivan samä, mä oisin halunnu kysyä yhtä asiaa jota jo vuosi sitten kyselin mutta en tainnu saada vastausta. Toivottavasti ehtisit lomailuilta vastata. Liittyy Hipaneman koruihin. Olen meinannut ostaa mutta kun niitä on eri kokoisia. Tais olla S-M koot. Niin mietin vaan, että mitähän kokoa sulla on?

-Heippa, mun kaikki Hipanemat ovat kokoa S, mutta mulla on kyllä tosi ohut ranne… Niissä on ne cm -mitat, kannattaa oikein mitata! Ja suosittelen kurkkaamaan valikoiman tosiaan brasilianbikinishop.comista; siellä on aina jotain alessa ja muutenkin paremmat hinnat kuin ainakaan Norjan kaupopissa….!

sorry, ei vakuuta. Jotta luonto kiittäis, pitäiskö suosia paikallista luomua? ja mahdollisesti mennyt luomu ja luonnonnkosmetiikka sekaisin?’

-Joo varmasti kaikkein ideaalein tilanne olisi ihan paikallinen luomu, jos sellaiseen pystyy… Kyllähän tässäkin asiassa on toimintaa aika monella tasolla. Mulle luksusta on usein se, että tuote sisältää edes jonkin verran luonnon raaka-aineita. Harva kosmetiikka _täysin_ luonnosta suoraan on poimittu.

Kivalta näyttää Lintsipäivänne!

Yritin tässä taannoin etsiä tuota hellehatun virkkausohjetta, josta lukija yllä puhuu. Voisitko vinkata mistä sen löydän.

Ja iso kiitos viime kesäisestä paperilankahattu vinkistä; sain itse tänä kesänä tehtyä sellaisen 😉  ( Hattu ohje löytyy helposti esim. googlen kautta kalastajan vaimo diy straw hattu – sanoilla .

-Heip, hattuohje löytyy täältä: http://www.menaiset.fi/artikkeli/blogit/kalastajan_vaimo/diy_straw_hat 

Moikka,

Kyselisin tuosta sun LV: n Palermo laukusta… Onko sulla siinä sen alkuperäinen olkahihna? Riiittääkö se ihan hyvin olanyli heitettäväksi? Mitä kaikkea saat sopimaan Palermoon?

Funtsin tässä Palermon tai Mulberryn regular alexan välillä? Vaikea valinta? Lähinnä arkikassia haen kaupungille, töihin ja silleen….

Mukavaa kesän jatkoa:0)

terv, Taru

-Moi Taru, joo pidän usein palermoa olan yli! Mullahan on se pienempi eli PM ja kyllä siellä on usein järjestyskamera, clutch +++ että kyllä saan sinne ihan kivasti tavaraa mahtumaan. 😉 Mulla on alkuperäinen olkahihna joo. Ranta- ja matkakassiksi kaipaan suurempaa, töissä ja kaupungilla toi on perfect! 🙂 Lykkyä tykö, ei oo helppo päätös. 😛

Hei, ihan mielenkiinnosta kysyn siskosi laukusta. Mistähän se on hankittu? Nimittäin isäni on joskus tuonut minulle samanlaisen ollessaan merimiehen ammatissaan muistaakseni Saudi Arabiasta. Muistan että olen vienyt laukun joskus johonkin kirppikselle myyntiin Kotkassa…

Mukavia valokuvia taas.

Inger

-Tosi hauska yhteensattuma Inger!! Se vois kai hyvinkin olla… Sisko on ostanut ton kirpputorilta,  mut Loviisasta… :/ Hmm, oisko se kulkeutunut sinne…? 🙂

Pitääkö sun sisko blogia? Mainosta please! 🙂 Oon niin innoissani sen tyylistä, että mielelläni lukisin/katselisin lisää. 🙂

– No niinpä, voiku pitäiski! 😀 Ei se saa aloitettua sitä! 😉

Perheenne naisilla on kaikilla omanlainen, upea tyyli! Mukavaa nähdä kuvia kesälookeistanne. Siskollakin taitaa olla ulkomaalainen sulhanen :)?

-Hihi, siskon sulho on kyllä ihan suomalainen :))

Ihan ot, mutta mistä on tuo siskosi shortsihaalari? Ihana!

Iisa //

– Se on Asos.comista 🙂

Keski-Euroopassa asuvana kyllä miettisin vielä useamman kerran, mitä Suomella on annettavaa enemmän kuin Norjalla? Samoja tuntemuksia kesälomien jälkeen kipuillut, mutta muutto maahan, josta kaikki työpaikat suurinpiirtein loppuneet ja karanneet muihin maihin.. mietityttäisi nyt kyllä vieläkin enemmän. Olen jääräpää siinä mielessä etten usko, että elämänonni löytyy yksin suomesta. Se on mukana missä tahansa. Näin olen kokenut useammassa eri maassa asuneena.

Välität kyllä uskomattoman hyvän energian kuvillasi, ja niitä on todella mukava katsoa. Aurinkoisia kesäpäiviä Norjaan!

– Joo tää ei ole mikään yksioikoinen juttu… Mulle ei aina auta sanoa että Norja on niiiiin hyvä maa asua, kun iso osa rakaita on Suomessa. 😉 työpaikat ja taloudellinen hyvinvointi ovat siinä kohtaa ihan yhdentekeviä. Onnen voi tottakai löytää muuallakin, sen tiedän itsekin ja varmasti usein kaipuussa onkin vain kaipuuta taas lähteä… 😉

Osaako sun mies miten hyvin suomea?

-Noup 😀

Tuli mieleen, että onko teillä siellä Norjassa sukulaisia lähettyvillä, lasten isovanhempia, serkkuja tms.? En muista ainakaan, että olisit koskaan maininnut (en ole lukenut blogia alusta asti).

Tuntuu kyllä vähän hassulta, että norjalainen kalastusekspertti muuttaisi Suomeen. Voiko sellaista edes vaatia.. 🙂

-Ei ole valitettavasti ketään lähellä… 😦

Täydet tyylipisteet Ainolle! Mistä hänen vaatteet on ostettu?

-(just another happy walk) Ainolla oli Lindexin norsukuvioinen mekko ja Noa Noan neuletakki ❤ 

Sellaisia 🙂 Löytyihän kaikille omansa?  

Kuvat on tänään lenksulta; meillä on täällä tosiaan näitä suomalaisia arvovieraita. :))

Nähdään ja kuullaan! 🙂

28 vastausta artikkeliin “Vanhoja vastauksia

 1. Kiva kun jaksat vastailla meille. 🙂 Oman kysymykseni vastaus ei sattunut kuitenkaan silmääni. Kysyin lintsi-postauksessa ihanasta mekostasi, että mistä se on ostettu. 🙂 Kiitos paljon jos voit vielä vastata. Onnellista kesää sinulle Johanna ja kiitos parhaasta blogista! 
  -Nanna
   

  Tykkää

  1. Oi ei, sorry :(( Aina joku jää pois 😦 Lintsi -postauksen mekko on tosiaan Tiger of Sweedenin ja se oli Kotkan Pukumiehen aleissa viimeinen yksilö… Kiitos että kysyit uudelleen! 🙂

   Tykkää

 2. Katselin vanhoja postauksia ja näyttäisi että haremhousut olisi Doris & Duke’s sekondhand shopista Porvoosta. Todella on ihanat housut!! 

  Tykkää

 3. Moi!
  kiitän monien muiden tapaan ihanasta ja joka kerta mieltä ilahduttavasta blogista. Samaan aikaan tunnen kateudenpistoksia blogin kautta välittyvää elämääsi kohtaan. Tiedä, kadehtiminen onturhaa ja kenenkään elämä tuskin on täydellistä. Itse ajattelen kateuden tunnetta tietyllä tavalla positiivisena tunteena; sitä kautta voi kehittää omaa elämäänsä ja luoda niitä omia unelmia, jos tiedät mitä tarkoitan?! 🙂
  mullakin olisi muutama kysymys siihen chanelin itseruskettavaan kasvovoiteeseen liittyen. Kuinka usein käytät sitä ja käytätkö näin kesälläkin? Mille alueelle levität voiteen? Olisin kiitollinen kaikkiin tuon voiteen käyttöön liittyviin vinkkeihin, sillä kämmenselkään sitä testattuani ihastuin siihen!!
  aurinkoista kesän jatkoa!
  -Miia

  Tykkää

  1. Heippa ja kiitos kivan avoimesta kommentista.  Ymmärrän niin hyvin ton kateuden tunteekin ja voisin ihan yhtä hyvin tuntea ihan samoin…  Enkä todellakaan halua tehdä ketään kateelliseksi tai yrittää vaikuttaa siltä et mulla olisi jotenkin muita parempi elämä…  Joten tosi hyvä että käytät sitä just noin -oikein- eli kannustumena omassa elämässä! 🙂 
   itseruskettavasti se Chanel on tosiaan ihan mun lemppari, muttei kesällä ollenkaan käytössä. Kesällä mennään niin luomuna kuin mahdollista :)) Levitän sitä normaalin kosteusvoiteen päälle koko kasvoille ja kaulaan ja korvien taakse asti. Hieron rauhassa että levittyy mahdollisimman tasaisesti ja pyrin myös kuorimaan ihon ennen käyttöä.  Sit siitä tulee hyvä! 🙂

   Tykkää

 4. Katselin vanhoja postauksia ja näyttäisi että haremhousut olisi Doris & Duke’s sekondhand shopista Porvoosta. Todella on ihanat housut!! 

  Tykkää

 5. Vierailija
  18.07.2014 klo 09:00

  Moi!
  kiitän monien muiden tapaan ihanasta ja joka kerta mieltä ilahduttavasta blogista. Samaan aikaan tunnen kateudenpistoksia blogin kautta välittyvää elämääsi kohtaan. Tiedä, kadehtiminen onturhaa ja kenenkään elämä tuskin on täydellistä. Itse ajattelen kateuden tunnetta tietyllä tavalla positiivisena tunteena; sitä kautta voi kehittää omaa elämäänsä ja luoda niitä omia unelmia, jos tiedät mitä tarkoitan?! 🙂
  -Miia

  Kirjoitat kuin omasta kynästäni! Täällä on muitakin, jotka osaavat ottaa blogit näyttämään osviittaa, että olisiko joku tällainen asia omassa elämässä tai tavoiteltavana sen huomion arvoista. Kaikilla ei voi olla kaikkea eikä kaikki ihanat asiat voi kuuluua kaikkien elämään kaikkialla ja koko ajan. Elämä on vaan sellaista. Tämä blogi haluaa välittää lämpöä ja iloa, joten lukijan on tervettä suhtautua siihen tällä tavoin.
  Itsekin saan välillä kateuden nipistyksiä. Sehän on ihan luonnollista. Otan sen kannustuksena ja tiennäyttäjänä, että mitä itse elämältäni haluan ja miten oma elämäni näyttäytyisi, jos sitä katselisi vaan koneelle tallennetuista kuvista.
  Äiti aina sanoi, että hakeudu sellaisten ihmisten pariin, joiden kaltaiseksi haluaisit. Niin. Tämä on sitten yksi blogi jota luen.

  Tykkää

  1. 🙂 Totta… Blogeissa on varmasti helposti vähän liian vaaleanpunaista menoa… Mulle olisi kuitenkin jotenkin oman luonteen vastaistakin marmattaa täällä julkisesti 😉 plus että tykkään toki tuoda esiin niitä vähän heikompiakin puolia tässä elämässä. Kun ei tän elämänedes kuuluisi olla vain positiivista enkä missään nimessä niin haluaisikaan. Ehkä niihin heikkoihin osa-alueisiinkin vaan voi suhtautua eritavalla… Ettei anna liian suurta valtaa.  Kateus nipistää aina itse kutakin silloin tällöin, se on normaalia! Sen kannattaa vaan antaa mennä ohi eikä jäädä viljelemään sitä esim. kommentoimalla  kiukkuisia juttuja 😉 Siitä on eniten haittaa vain itselle…
   kkiitos kivasta kommentista 🙂

   Tykkää

 6. Mä jäin moneksi päiväksi miettimään tuota kommentia, jossa suomi todettiin toivottamaksi paikaksi, jonne muuttoa ei kannata edes harkita. Tolla asenteella ei kyllä mitään maata nosteta ylöspäin. Ilmeisesti myös Kreikka on ihan toivoton paikka ja kaikkien Kreikkalaisten kannattaisi myös häipyä… Ehkä tämä on jotenkin kliseistä, mutta kyllä sodan jälkeen suomi oli ”pahemmassa” jamassa kuin nykyään ja kyllä siitäkin suosta noustiin. Jos toivottomuuden asenne leviää, niin ei silloin asioita pysty korjaamaan, vikoja löytyy suomesta(kin), mutta ei mitään sellaista mitä ei pystyisi korjaamaan, jos vaan halua ja tahtoa löytyy. 
   
  Itse asun PK-seudun tuntumassa ja olen vuosia haaveillut muuttamisesta Kotkaan ja saanut tartutettua ajatuksen mun mieheeni. Ainoa este on pelko työllistymisestä. Mies pystyisi (ehkä) järjestämään nykyisen työpaikkansa Kouvolaan, ja siten tarttis löytää mulle työpaikka. Suurin ongelma on ehkä se, että kummankin koulutusala on sellaisella sektorilla, jonka työpaikat ovat pahiten karanneet pois Kotkan seudulta. Jonkin verran paikkoja on, mutta mulla ei ole hajuakaan on niihin paljonkin hakijoita. Tosin itse olen harkinnut myös alan vaihtoa, joten ei olisi suuri ongelma, ja kun asunnot olisi reilusti halvempi, niin opiskelukin onnistuisi. Ehkä meidän vaan pitäisi rohkeasti toteuttaa haave. 🙂

  Tykkää

 7. Vierailija
  18.07.2014 klo 06:50

  Kiva kun jaksat vastailla meille. 🙂 Oman kysymykseni vastaus ei sattunut kuitenkaan silmääni. Kysyin lintsi-postauksessa ihanasta mekostasi, että mistä se on ostettu. 🙂 Kiitos paljon jos voit vielä vastata. Onnellista kesää sinulle Johanna ja kiitos parhaasta blogista! 
  -Nanna
   

  Kiitos paljon vastauksesta. 🙂 Heti lähti tilaukseen ja hyvällä alella vielä. Mikä koko sinulla on tuossa mekossa? Onko niukkaa vai reilua mallia? 

  Tykkää

 8.  Eiköhän tässä mennä jo hieman liian iholle, kun bloginpitäjän kokoa kysytään vaikka oma vaate ”lähti” jo tilaukseen. Ei tuo jatkuva kysely ole blogin tarkoitus, että kyselyä, kyselyn perään. Olkaa ihmiset enemmän itsenäisiä. Vai onko tämä sitä kuuulua uusavuttomuutta?

  Tykkää

 9. Vierailija
  20.07.2014 klo 02:17

   Eiköhän tässä mennä jo hieman liian iholle, kun bloginpitäjän kokoa kysytään vaikka oma vaate ”lähti” jo tilaukseen. Ei tuo jatkuva kysely ole blogin tarkoitus, että kyselyä, kyselyn perään. Olkaa ihmiset enemmän itsenäisiä. Vai onko tämä sitä kuuulua uusavuttomuutta?

  Hei,
  En nyt oikein ymmärtänyt, mitä tarkoitat tuolla ”iholle” menemisellä. 🙂
  Ymmärrän toki, ettei blogi ole mikään tietotoimisto. Olen vain kauan etsinyt nudea mekkoa ja kun sellaisen täällä näin, oli pakko kysyä Johannalta sen merkkiä. Monesti näiden blogien kautta me lukijat inspiroidumme ja haluamme ostaa jonkin tuotteen. Yleensä Johanna ilmoittaakin postauksessaan esim. vaatteidensa merkin ehkä myös osittain tästä syystä. Ymmärrän kyllä tuon pointtisi, enkä monestikaan ole ollut blogeissa kyselemässä. 🙂
   
  T. Se mekosta kysellyt 🙂

  Tykkää

 10. Kiva kun jaksat vastailla meille. 🙂 Oman kysymykseni vastaus ei sattunut kuitenkaan silmääni. Kysyin lintsi-postauksessa ihanasta mekostasi, että mistä se on ostettu. 🙂 Kiitos paljon jos voit vielä vastata. Onnellista kesää sinulle Johanna ja kiitos parhaasta blogista! 
  -Nanna
   

  Tykkää

  1. Oi ei, sorry :(( Aina joku jää pois 😦 Lintsi -postauksen mekko on tosiaan Tiger of Sweedenin ja se oli Kotkan Pukumiehen aleissa viimeinen yksilö… Kiitos että kysyit uudelleen! 🙂

   Tykkää

 11. Katselin vanhoja postauksia ja näyttäisi että haremhousut olisi Doris & Duke’s sekondhand shopista Porvoosta. Todella on ihanat housut!! 

  Tykkää

 12. Moi!
  kiitän monien muiden tapaan ihanasta ja joka kerta mieltä ilahduttavasta blogista. Samaan aikaan tunnen kateudenpistoksia blogin kautta välittyvää elämääsi kohtaan. Tiedä, kadehtiminen onturhaa ja kenenkään elämä tuskin on täydellistä. Itse ajattelen kateuden tunnetta tietyllä tavalla positiivisena tunteena; sitä kautta voi kehittää omaa elämäänsä ja luoda niitä omia unelmia, jos tiedät mitä tarkoitan?! 🙂
  mullakin olisi muutama kysymys siihen chanelin itseruskettavaan kasvovoiteeseen liittyen. Kuinka usein käytät sitä ja käytätkö näin kesälläkin? Mille alueelle levität voiteen? Olisin kiitollinen kaikkiin tuon voiteen käyttöön liittyviin vinkkeihin, sillä kämmenselkään sitä testattuani ihastuin siihen!!
  aurinkoista kesän jatkoa!
  -Miia

  Tykkää

  1. Heippa ja kiitos kivan avoimesta kommentista.  Ymmärrän niin hyvin ton kateuden tunteekin ja voisin ihan yhtä hyvin tuntea ihan samoin…  Enkä todellakaan halua tehdä ketään kateelliseksi tai yrittää vaikuttaa siltä et mulla olisi jotenkin muita parempi elämä…  Joten tosi hyvä että käytät sitä just noin -oikein- eli kannustumena omassa elämässä! 🙂 
   itseruskettavasti se Chanel on tosiaan ihan mun lemppari, muttei kesällä ollenkaan käytössä. Kesällä mennään niin luomuna kuin mahdollista :)) Levitän sitä normaalin kosteusvoiteen päälle koko kasvoille ja kaulaan ja korvien taakse asti. Hieron rauhassa että levittyy mahdollisimman tasaisesti ja pyrin myös kuorimaan ihon ennen käyttöä.  Sit siitä tulee hyvä! 🙂

   Tykkää

 13. Katselin vanhoja postauksia ja näyttäisi että haremhousut olisi Doris & Duke’s sekondhand shopista Porvoosta. Todella on ihanat housut!! 

  Tykkää

 14. Vierailija
  18.07.2014 klo 09:00

  Moi!
  kiitän monien muiden tapaan ihanasta ja joka kerta mieltä ilahduttavasta blogista. Samaan aikaan tunnen kateudenpistoksia blogin kautta välittyvää elämääsi kohtaan. Tiedä, kadehtiminen onturhaa ja kenenkään elämä tuskin on täydellistä. Itse ajattelen kateuden tunnetta tietyllä tavalla positiivisena tunteena; sitä kautta voi kehittää omaa elämäänsä ja luoda niitä omia unelmia, jos tiedät mitä tarkoitan?! 🙂
  -Miia

  Kirjoitat kuin omasta kynästäni! Täällä on muitakin, jotka osaavat ottaa blogit näyttämään osviittaa, että olisiko joku tällainen asia omassa elämässä tai tavoiteltavana sen huomion arvoista. Kaikilla ei voi olla kaikkea eikä kaikki ihanat asiat voi kuuluua kaikkien elämään kaikkialla ja koko ajan. Elämä on vaan sellaista. Tämä blogi haluaa välittää lämpöä ja iloa, joten lukijan on tervettä suhtautua siihen tällä tavoin.
  Itsekin saan välillä kateuden nipistyksiä. Sehän on ihan luonnollista. Otan sen kannustuksena ja tiennäyttäjänä, että mitä itse elämältäni haluan ja miten oma elämäni näyttäytyisi, jos sitä katselisi vaan koneelle tallennetuista kuvista.
  Äiti aina sanoi, että hakeudu sellaisten ihmisten pariin, joiden kaltaiseksi haluaisit. Niin. Tämä on sitten yksi blogi jota luen.

  Tykkää

  1. 🙂 Totta… Blogeissa on varmasti helposti vähän liian vaaleanpunaista menoa… Mulle olisi kuitenkin jotenkin oman luonteen vastaistakin marmattaa täällä julkisesti 😉 plus että tykkään toki tuoda esiin niitä vähän heikompiakin puolia tässä elämässä. Kun ei tän elämänedes kuuluisi olla vain positiivista enkä missään nimessä niin haluaisikaan. Ehkä niihin heikkoihin osa-alueisiinkin vaan voi suhtautua eritavalla… Ettei anna liian suurta valtaa.  Kateus nipistää aina itse kutakin silloin tällöin, se on normaalia! Sen kannattaa vaan antaa mennä ohi eikä jäädä viljelemään sitä esim. kommentoimalla  kiukkuisia juttuja 😉 Siitä on eniten haittaa vain itselle…
   kkiitos kivasta kommentista 🙂

   Tykkää

 15. Mä jäin moneksi päiväksi miettimään tuota kommentia, jossa suomi todettiin toivottamaksi paikaksi, jonne muuttoa ei kannata edes harkita. Tolla asenteella ei kyllä mitään maata nosteta ylöspäin. Ilmeisesti myös Kreikka on ihan toivoton paikka ja kaikkien Kreikkalaisten kannattaisi myös häipyä… Ehkä tämä on jotenkin kliseistä, mutta kyllä sodan jälkeen suomi oli ”pahemmassa” jamassa kuin nykyään ja kyllä siitäkin suosta noustiin. Jos toivottomuuden asenne leviää, niin ei silloin asioita pysty korjaamaan, vikoja löytyy suomesta(kin), mutta ei mitään sellaista mitä ei pystyisi korjaamaan, jos vaan halua ja tahtoa löytyy. 
   
  Itse asun PK-seudun tuntumassa ja olen vuosia haaveillut muuttamisesta Kotkaan ja saanut tartutettua ajatuksen mun mieheeni. Ainoa este on pelko työllistymisestä. Mies pystyisi (ehkä) järjestämään nykyisen työpaikkansa Kouvolaan, ja siten tarttis löytää mulle työpaikka. Suurin ongelma on ehkä se, että kummankin koulutusala on sellaisella sektorilla, jonka työpaikat ovat pahiten karanneet pois Kotkan seudulta. Jonkin verran paikkoja on, mutta mulla ei ole hajuakaan on niihin paljonkin hakijoita. Tosin itse olen harkinnut myös alan vaihtoa, joten ei olisi suuri ongelma, ja kun asunnot olisi reilusti halvempi, niin opiskelukin onnistuisi. Ehkä meidän vaan pitäisi rohkeasti toteuttaa haave. 🙂

  Tykkää

 16. Vierailija
  18.07.2014 klo 06:50

  Kiva kun jaksat vastailla meille. 🙂 Oman kysymykseni vastaus ei sattunut kuitenkaan silmääni. Kysyin lintsi-postauksessa ihanasta mekostasi, että mistä se on ostettu. 🙂 Kiitos paljon jos voit vielä vastata. Onnellista kesää sinulle Johanna ja kiitos parhaasta blogista! 
  -Nanna
   

  Kiitos paljon vastauksesta. 🙂 Heti lähti tilaukseen ja hyvällä alella vielä. Mikä koko sinulla on tuossa mekossa? Onko niukkaa vai reilua mallia? 

  Tykkää

 17.  Eiköhän tässä mennä jo hieman liian iholle, kun bloginpitäjän kokoa kysytään vaikka oma vaate ”lähti” jo tilaukseen. Ei tuo jatkuva kysely ole blogin tarkoitus, että kyselyä, kyselyn perään. Olkaa ihmiset enemmän itsenäisiä. Vai onko tämä sitä kuuulua uusavuttomuutta?

  Tykkää

 18. Vierailija
  20.07.2014 klo 02:17

   Eiköhän tässä mennä jo hieman liian iholle, kun bloginpitäjän kokoa kysytään vaikka oma vaate ”lähti” jo tilaukseen. Ei tuo jatkuva kysely ole blogin tarkoitus, että kyselyä, kyselyn perään. Olkaa ihmiset enemmän itsenäisiä. Vai onko tämä sitä kuuulua uusavuttomuutta?

  Hei,
  En nyt oikein ymmärtänyt, mitä tarkoitat tuolla ”iholle” menemisellä. 🙂
  Ymmärrän toki, ettei blogi ole mikään tietotoimisto. Olen vain kauan etsinyt nudea mekkoa ja kun sellaisen täällä näin, oli pakko kysyä Johannalta sen merkkiä. Monesti näiden blogien kautta me lukijat inspiroidumme ja haluamme ostaa jonkin tuotteen. Yleensä Johanna ilmoittaakin postauksessaan esim. vaatteidensa merkin ehkä myös osittain tästä syystä. Ymmärrän kyllä tuon pointtisi, enkä monestikaan ole ollut blogeissa kyselemässä. 🙂
   
  T. Se mekosta kysellyt 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: