Partylauantai

aamusta iltaan

Huh. 🙂

Heinäkuun lopulla -ja tällaisilla helteillä ei kai pieniltä partyilta voi välttyä? ^^

Päivän vietimme lasten kanssa Sup&Stupissa supia (stand up padling) ja stupeja (syöksyhyppyjä mereen) katsellessa melkoisen monen muun paatin kera! Ja tietysti uiskennellen; meressä oli kai toisinaan yhtä paljon porukkaa kuin veneissä…

Illalla lapset jäivät vahdin kanssa syömään poppareita ja me aikuiset jatkoimme partyilya saaren konserttitarjonnasta nauttien. Ja tanssien koko yön niin että hiki valui ja jalkaterät ovat (jostain syystä) mustelmilla. Kyllä teki suihku ja vesilasillinen hyvää aamulla. 😛

Mikä päivä, mikä kuuma kesälauantai. Kyllä taas on energiaa mennä töihin huomenna. Älkää muutkaan työläiset surko; näin upeita kesäilmoja jo takana ja vielä on kaikki elokuuillat ja -viikonloput edessä! Kyllä näillä elää pitkään.

10 vastausta artikkeliin “Partylauantai

 1. Kiitos positiivisuudesta. Mä täällä ahdistelen. Työt alkaa huomenna jne. Mutta totta. Vielä on kesää jäljellä. ps. upeen kuuloinen party! t.kalamuija

  Tykkää

 2. Tulipas tästä hyvä mieli 🙂 Teidän lauantain hyvä fiilis ja kivan tapahtuman tunnelmat välittyivät kuvista ja tekstistä ihanasti! Sää Suomessa on upea, vesi järvessä superlämmintä, ja jotenkin pakahduttavan ihania päiviä… Näitä talletetaan mieleen, sieluun ja sydämeen talven varalle!
  Kaisa
   

  Tykkää

 3. Saitpa kuulostamaan tuon kivalta! Itsellä senkaltaisia kokemuksia armaasta kotimaasta sekä Tanskasta, että porukka örveltää liikaa, sattuu haavereita ym. Jospa norskit maltillisempia janojuomien suhteen..

  Tykkää

 4. Ihania kesäkuvia jälleen 🙂 onneksi täällä suomessakin on saatu nauttia aurinkoa varastoon taas talvea varten!
  Haluaisin vielä kysyä että mistä tuo ihana kukallinen playsuit? 🙂

  Tykkää

 5. Fantastisia kesäkuvia. Ihanaa että olemme saaneet nauttia lämmöstä, auringosta ja kesästä. Vertasin juhlaanne meidän Kotkan Meripäiviin jotka myös olivat nyt kuluneena viikonloppuna ja näytti ainakin siltä että alkoholilla ei teidän juhlissa olisi läheskään yhtä iso merkitys joka on todella hienoa. Tunnelma valokuvissa oli aivan ihana. Toivottavasti lämpöiset kelit vielä jatkuisivat pitkään sillä kesää on vielä jäljellä…
  Inger

  Tykkää

 6. Kiitos positiivisuudesta. Mä täällä ahdistelen. Työt alkaa huomenna jne. Mutta totta. Vielä on kesää jäljellä. ps. upeen kuuloinen party! t.kalamuija

  Tykkää

 7. Tulipas tästä hyvä mieli 🙂 Teidän lauantain hyvä fiilis ja kivan tapahtuman tunnelmat välittyivät kuvista ja tekstistä ihanasti! Sää Suomessa on upea, vesi järvessä superlämmintä, ja jotenkin pakahduttavan ihania päiviä… Näitä talletetaan mieleen, sieluun ja sydämeen talven varalle!
  Kaisa
   

  Tykkää

 8. Saitpa kuulostamaan tuon kivalta! Itsellä senkaltaisia kokemuksia armaasta kotimaasta sekä Tanskasta, että porukka örveltää liikaa, sattuu haavereita ym. Jospa norskit maltillisempia janojuomien suhteen..

  Tykkää

 9. Ihania kesäkuvia jälleen 🙂 onneksi täällä suomessakin on saatu nauttia aurinkoa varastoon taas talvea varten!
  Haluaisin vielä kysyä että mistä tuo ihana kukallinen playsuit? 🙂

  Tykkää

 10. Fantastisia kesäkuvia. Ihanaa että olemme saaneet nauttia lämmöstä, auringosta ja kesästä. Vertasin juhlaanne meidän Kotkan Meripäiviin jotka myös olivat nyt kuluneena viikonloppuna ja näytti ainakin siltä että alkoholilla ei teidän juhlissa olisi läheskään yhtä iso merkitys joka on todella hienoa. Tunnelma valokuvissa oli aivan ihana. Toivottavasti lämpöiset kelit vielä jatkuisivat pitkään sillä kesää on vielä jäljellä…
  Inger

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: