Tyttöjen ilta

= jentekveld

video ( Fireball – Pitbull)

video (Soha – Mil Pasos)

 (mun mekko Malene Birger)

 

Kiitos kivasta illasta!

Ja kivaa lauantai-iltaa Teille! Tässä taas mun tän hetken suosikkibiisejä; ihan kaikkein lempparein tällä hetkellä taitaa olla toi Pitbullin Fireball! 😀 Hmm, saiskohan sen jotenkin zumban alkulämppäriksi… 😛

Muuten varmaan joitain samoja vanhoja, mut vaan niin hyviä. Ja tohon Sohaan oon kanssa vähän ihastunut. Katsokaa vaikka toi ihana Mil Pasos -tanssivideo… ❤ Loistavan rentouttavaa, sensuellia, kaunista, lauantai-iltaan ja yön täudellisesti sopivaa ranskalais-afrikkalaista maailmanmusiikkia.

Mut huh, nyt teki sauna hyvää, sit kultsin kainalo ja vähän viime yötä aiemmin nukkumaan niin saa taas yksi ikävuosi lisää tullakin… :)) Hyvässä seurassa. ❤

Takk for en super kveld vakre, fine, kjære venner. ❤

42 vastausta artikkeliin “Tyttöjen ilta

 1. Kiitos kun kirjoitat. Blogisi on ollut yhtenä innoittajana omassa ”elämäntapamuutoksessani”: tämä on yksi niitä juttuja jotka on pitkän ajan kuluessa inspiroineet miettimään, että millaista elämää haluan ja voinkaan elää. Muutos on tapahtunut pikkuhiljaa, takana on pitkä masentuneisuuskausi ja sitä nousua olen tekemässä edelleen. Blogistasi olen saanut intoa kuntoiluun, terveellisempään syömiseen ja itsensä&kotinsa kauniiksi laittamiseen. Siispä: kiitos ja toivottavasti saamme nauttia näistä postauksista vielä pitkään ❤

  Tykkää

  1. Tuhannet kiitokset. Tällaisia palautteita joskus silloin tällöin tulee ja ovat kyllä niitä parhaita 🙂 Tuhannet kiitokset siis ja kumarrus perään. Lykkyä tykö ja onnea matkaan! Elämä ei oo helppo paikka, mutta koitetaan tehdä siitä omasta pienestä edes joskus hyvä ja ihana 🙂 Mielettömän mahtavaa jos pystyn jotain siinä hommassa auttaa!

   Tykkää

 2. Meillä oli eilen myös tyttöjen ilta työkavereiden kesken. Oli ihan älyttömän mukavaa vain saunoa, uida ja nauraa, nauttia vielä tästä kesästä ja pimenevistä illoista. Ah 🙂
  Elämässä pitäisi olla enemmän sellaisia hetkiä.
  Sydämellä, Elena

  Tykkää

 3. Hei
  Seuraavatko paikalliset ystäväsi myös tätä blogia? Tuli mieleen, kun kiittelit illanvietosta.
   

  Tykkää

 4. Lämpimät onnittelut, synttärisankari! ❤
  Oot aivan ihana tyyppi. Muista aina, että sulla on älyttömän monta lukijaa jotka ajattelee näin 🙂
  -Sohvi

  Tykkää

 5. Ai että kuinka ihana tuo ensimmäinen kommentti oli! Kyllä toista lukijaa täällä lämmitti, kun ajattelee, kuinka kaikkea ilkeää välillä Johannaa kohtaan täältä sataa. Tässä kohtaa on aihetta kyllä miettimiseen monella. Eikö tätä blogia voisi ottaa sittenkin kannustuksena, eikä kiukunpurkupaikkana. Kiitos Johanna, varmasti tämänlainen palaute mikä ykkösessä oli, auttaa jaksamaan kaikki turhat moitteet taas pitkäksi aikaa.

  Tykkää

  1. Juu, totta… Ja kun jotenkin toivon/uskon, että ne moittijat/ivailijatkin saavat tästä kuitenkin jotain kivaa itselleen niin ois kai sit ihan kohtuullista olla yrittämättä tehdä mulle pahaa mieltä 😉 Mut kiitos tästä, eiköhän me suurimmaksi osaksi kaikki ajatella aika samaan tapaan 🙂

   Tykkää

 6. Vierailija
  10.08.2014 klo 01:13

  Look at my butt….on picture Moi. It’s on FIRE! 

  Voih, miksei ne nyt kehu ;))

  Tykkää

  1. Heh, olen itseasiassa luovuttanut kehujen toivomisen täällä jo tovi sitten… Yleensä herkemmin tulee tätä tällaista ivailua 😉 Milloin on littana peppu ja milloin sit jotain muuta. Mut kun en kuvaa vaatteita henkarissa niin täytyy sit vaan hyväksyä et joskus saattaa jotain kurviakin näkyä. 😛 Pärjään kuitenkin oikein hyvin ilman kehujakin! :)) 

   Tykkää

 7. Ei kai blogia pidetä kehujen toivossa, vaan ihan jostakin muista syistä?! Jos näin, kannattaa varman sitten lopettaa ajoissa. Annetaan sellaisten näkökulmien mennä ohi, jos eivät miellytä. Ei me kukaan voida kaikkia miellyttää, se kannattaa muistaa. Sallitaan erilaiset mielipiteet eikä tartuta niihin eikä hyökätä kuin hyeenat kimppuun. Annetaan olla. Kissa elää kiitoksella.

  Tykkää

  1. Joo ei blogia pidemmän päälle ainakaan voi pitää jos vain kehuja toivoo/ odottaa 😛 
   En nyt oo varma tarkoititko viestiä mulle, että sallitaan mielipiteet eikä hyökätä… Toivottavasti et  :S  Yritän täällä vaan parhaan kykyni mukaan vastailla muille ja ehkä sitten esittää oman näkökulmani… 🙂 Ja kehu ja kiitos on kaikkien mielestä aina kiva – niitä voi tuskin liikaa antaa kenellekään ❤

   Tykkää

 8. Ollaan ihmiset lempeitä ja hyviä toisillemme, tässä maailmassa on ihan tarpeeksi jo pahuutta…

  Tykkää

 9. Olisi kiinnostavaa saada postaus, jossa kerrot ystävystymisestäsi paikallisten kanssa Norjassa. Mistä (työpaikat, harrastus tms) ystävät ovat tarttuneet matkaan. Onko ystävystyminen muuttunut helpommaksi kun olet oppinut kielen, tuntemaan paremmin norjalaisen mielenlaadun. Onko suomalaisuus vaikeuttanut ystävystymistä norjalaisten kanssa.  Onko sinulla ystävien joukossa eri kansallisuuksia olevia henkilöitä jne. Onko sielläpäin tapana, että otetaan ystävän lapset hoitoon pariksi tunniksi, jos kaverilla on jokin tärkeä meno. Eli onko mitään selviä eroja mitä ystävän kanssa tehdään ja miten autetaan jne.

  Tykkää

 10. Laitanpa kauniin lusikan ihanaan keittoon minäkin. Olen lukenut blogiasi säännöllisesti jo usean vuoden, mutta nyt uskaltaudun kommentoimaan. 
  Olet kertakaikkiaan luonnon kaunis, rohkea ja oikeastaan minunlaiselleni ihmiselle jonkinlainen esikuvakin. Ihailen kykyäsi heittäytyä ja paljastaa itsestäni niin paljon blogisi lukijoille. Kommentit, ne ilkeätkin ovat merkkejä jostain. Ehkä siitä,että lukija kokee kateutta. Ärsyyntyy siitä, että toisella menee hyvin, näyttää kauniilta, omistaa jotakin mitä itse ei. Mene ja tiedä. Syitä on monia. Mutta sellainen tämä virtuaalinen maailma on, että niitä ilkeyksiä tulee. Heidät voidaan jättää omaan arvoonsa. 
  Sinulla on kaunis koti, sievät lapset ja komea mies. Asut kauniilla paikalla, ihanissa maisemissa ja omaat terveen itsetunnon (Ja aivan ihastuttavia vaatteita :))) ) 
  Oikein paljon onnea syntymäpäiväsi johdosta (vaikkakin myöhässä) ja aurinkoisia syyspäiviä paljon lisää! 
  Terkuin vakkari lukijasi Iitukka 

  Tykkää

 11. Kiitos kun kirjoitat. Blogisi on ollut yhtenä innoittajana omassa ”elämäntapamuutoksessani”: tämä on yksi niitä juttuja jotka on pitkän ajan kuluessa inspiroineet miettimään, että millaista elämää haluan ja voinkaan elää. Muutos on tapahtunut pikkuhiljaa, takana on pitkä masentuneisuuskausi ja sitä nousua olen tekemässä edelleen. Blogistasi olen saanut intoa kuntoiluun, terveellisempään syömiseen ja itsensä&kotinsa kauniiksi laittamiseen. Siispä: kiitos ja toivottavasti saamme nauttia näistä postauksista vielä pitkään ❤

  Tykkää

  1. Tuhannet kiitokset. Tällaisia palautteita joskus silloin tällöin tulee ja ovat kyllä niitä parhaita 🙂 Tuhannet kiitokset siis ja kumarrus perään. Lykkyä tykö ja onnea matkaan! Elämä ei oo helppo paikka, mutta koitetaan tehdä siitä omasta pienestä edes joskus hyvä ja ihana 🙂 Mielettömän mahtavaa jos pystyn jotain siinä hommassa auttaa!

   Tykkää

 12. Meillä oli eilen myös tyttöjen ilta työkavereiden kesken. Oli ihan älyttömän mukavaa vain saunoa, uida ja nauraa, nauttia vielä tästä kesästä ja pimenevistä illoista. Ah 🙂
  Elämässä pitäisi olla enemmän sellaisia hetkiä.
  Sydämellä, Elena

  Tykkää

 13. Hei
  Seuraavatko paikalliset ystäväsi myös tätä blogia? Tuli mieleen, kun kiittelit illanvietosta.
   

  Tykkää

 14. Lämpimät onnittelut, synttärisankari! ❤
  Oot aivan ihana tyyppi. Muista aina, että sulla on älyttömän monta lukijaa jotka ajattelee näin 🙂
  -Sohvi

  Tykkää

 15. Ai että kuinka ihana tuo ensimmäinen kommentti oli! Kyllä toista lukijaa täällä lämmitti, kun ajattelee, kuinka kaikkea ilkeää välillä Johannaa kohtaan täältä sataa. Tässä kohtaa on aihetta kyllä miettimiseen monella. Eikö tätä blogia voisi ottaa sittenkin kannustuksena, eikä kiukunpurkupaikkana. Kiitos Johanna, varmasti tämänlainen palaute mikä ykkösessä oli, auttaa jaksamaan kaikki turhat moitteet taas pitkäksi aikaa.

  Tykkää

  1. Juu, totta… Ja kun jotenkin toivon/uskon, että ne moittijat/ivailijatkin saavat tästä kuitenkin jotain kivaa itselleen niin ois kai sit ihan kohtuullista olla yrittämättä tehdä mulle pahaa mieltä 😉 Mut kiitos tästä, eiköhän me suurimmaksi osaksi kaikki ajatella aika samaan tapaan 🙂

   Tykkää

 16. Vierailija
  10.08.2014 klo 01:13

  Look at my butt….on picture Moi. It’s on FIRE! 

  Voih, miksei ne nyt kehu ;))

  Tykkää

  1. Heh, olen itseasiassa luovuttanut kehujen toivomisen täällä jo tovi sitten… Yleensä herkemmin tulee tätä tällaista ivailua 😉 Milloin on littana peppu ja milloin sit jotain muuta. Mut kun en kuvaa vaatteita henkarissa niin täytyy sit vaan hyväksyä et joskus saattaa jotain kurviakin näkyä. 😛 Pärjään kuitenkin oikein hyvin ilman kehujakin! :)) 

   Tykkää

 17. Ei kai blogia pidetä kehujen toivossa, vaan ihan jostakin muista syistä?! Jos näin, kannattaa varman sitten lopettaa ajoissa. Annetaan sellaisten näkökulmien mennä ohi, jos eivät miellytä. Ei me kukaan voida kaikkia miellyttää, se kannattaa muistaa. Sallitaan erilaiset mielipiteet eikä tartuta niihin eikä hyökätä kuin hyeenat kimppuun. Annetaan olla. Kissa elää kiitoksella.

  Tykkää

  1. Joo ei blogia pidemmän päälle ainakaan voi pitää jos vain kehuja toivoo/ odottaa 😛 
   En nyt oo varma tarkoititko viestiä mulle, että sallitaan mielipiteet eikä hyökätä… Toivottavasti et  :S  Yritän täällä vaan parhaan kykyni mukaan vastailla muille ja ehkä sitten esittää oman näkökulmani… 🙂 Ja kehu ja kiitos on kaikkien mielestä aina kiva – niitä voi tuskin liikaa antaa kenellekään ❤

   Tykkää

 18. Ollaan ihmiset lempeitä ja hyviä toisillemme, tässä maailmassa on ihan tarpeeksi jo pahuutta…

  Tykkää

 19. Olisi kiinnostavaa saada postaus, jossa kerrot ystävystymisestäsi paikallisten kanssa Norjassa. Mistä (työpaikat, harrastus tms) ystävät ovat tarttuneet matkaan. Onko ystävystyminen muuttunut helpommaksi kun olet oppinut kielen, tuntemaan paremmin norjalaisen mielenlaadun. Onko suomalaisuus vaikeuttanut ystävystymistä norjalaisten kanssa.  Onko sinulla ystävien joukossa eri kansallisuuksia olevia henkilöitä jne. Onko sielläpäin tapana, että otetaan ystävän lapset hoitoon pariksi tunniksi, jos kaverilla on jokin tärkeä meno. Eli onko mitään selviä eroja mitä ystävän kanssa tehdään ja miten autetaan jne.

  Tykkää

 20. Laitanpa kauniin lusikan ihanaan keittoon minäkin. Olen lukenut blogiasi säännöllisesti jo usean vuoden, mutta nyt uskaltaudun kommentoimaan. 
  Olet kertakaikkiaan luonnon kaunis, rohkea ja oikeastaan minunlaiselleni ihmiselle jonkinlainen esikuvakin. Ihailen kykyäsi heittäytyä ja paljastaa itsestäni niin paljon blogisi lukijoille. Kommentit, ne ilkeätkin ovat merkkejä jostain. Ehkä siitä,että lukija kokee kateutta. Ärsyyntyy siitä, että toisella menee hyvin, näyttää kauniilta, omistaa jotakin mitä itse ei. Mene ja tiedä. Syitä on monia. Mutta sellainen tämä virtuaalinen maailma on, että niitä ilkeyksiä tulee. Heidät voidaan jättää omaan arvoonsa. 
  Sinulla on kaunis koti, sievät lapset ja komea mies. Asut kauniilla paikalla, ihanissa maisemissa ja omaat terveen itsetunnon (Ja aivan ihastuttavia vaatteita :))) ) 
  Oikein paljon onnea syntymäpäiväsi johdosta (vaikkakin myöhässä) ja aurinkoisia syyspäiviä paljon lisää! 
  Terkuin vakkari lukijasi Iitukka 

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: