Kaapin sisältö

~ vähän vanhaa Arabiaa ~

life is short -taulu Bloomingville

kristallikruunu ja ruokailukalusto peritty

pitsipaita ChillNorway*

pellavahousut äitin tekemät

ja huulissa Clinique 50 Matte beauty 🙂

 

 

Ei tullut kaappiin miehen pokaaleja ei.

Ostin tavallaan itse itselleni synttärilahjan, eh. Kaapin täydeltä vanhaa Arabiaa. Sovin kaupat (netissä) jo viikkoja sitten, mutta myyjä pääsi eilen Pohjois-Norjasta ajelemaan tänne etelään, joten sain ne just sopivasti voidakseni kutsua tätä synttärilahjaksi. 😉 

Astiastoon kuuluu niin syviä kuin mataliakin lautasia; pieniä ja suuria ja yhteensä noin 50 kpl. Kuusi erikokoista tarjoiluvatia, kaksi kastikekulhoa ja kaksi kannellista kulhoa. Ei hullumpi löytö, vai mitä?

Niin tai, haluatteko arvata paljonko tästä maksoin? Olen pikkasen innoissani, koska mun mielestä tää oli aika edullinen löytö. Riippuu tietty taas mitä kukakin arvostaa ja haluaa ostaa, mutta aika tarkalleen 300 euroa oli mun mielestä edullinen löytö. Noin hienoista Arabioista. (Älkää sanoko ettei ollut. :P)

Mies kysyi tietty heti astioiden kuvien alkuperää; mistä noi maisemat ovat? Onko Teillä muilla näitä samoja? Tiedättekö kertoa näistä jotain?

Sellasia. Eihän tollanen määrä astioita olisi meillä yhtäkkiä mihinkään mahtunut, niin kaappikin oli sitten ostettava. 

Mut mut, just nyt meillä katsellaan Eemeliä ja Aino totesi justiinsa että ”Emil on veldig, veldig villi.” Haha, vähän menee kielet välillä sekaisin. ❤

Niin ja tältä täällä nyt oikeesti näyttää:

 

 Rentoa sunnuntai-iltaa! :))

284 vastausta artikkeliin “Kaapin sisältö

 1. Moi
  Huikea löytö! Mainitsiko myyjä, miksi halusi myydä nuo? Oliko kyseessä esim. mies, joka perinyt ne, eikä ymmärtänyt niiden arvoa?
  Vai onko Arabialla lopultakin arvoa vain meille suomalaisille; muilla taas on omat arabiansa..

  Tykkää

  1. 😀 Mistä arvasit!? Joo se oli mies, sellanen pitkä-komea-uusi-audi-mies 😛 Ja joo, se oli perinyt noi. Kyllä Arabia täälläkin hyvin tunnetaan, mutta eiköhän suurin arvo kuitenkin ole meille suomalaisille. 🙂

   Tykkää

 2. Ihana postaus ja astiat, onnea löydölle! Ja kaapista tuli aivan mahtavan hieno! Itse sain aikoinaan sinulta inspiraatiota ja ostin myös tuollaisen vanhan kirjainlaatikon, maalasin sen heti valkoiseksi mutta en ole vieläkään saanut aikaiseksi laittaa sitä seinälle roikkumaan. Minkälaiset kiinnittimet sinä sinne takapuolelle kehittelit jotta sait sen seinälle riippumaan? Kun se on aika painava ja takapuolella on niin vähän tilaa kiinnittimille.
  Käy ihmeessä vilkaisemassa blogiani ehtiessäsi, olen Ruotsissa asuva tytsi joka bloggailee elämästään ja tyylistä. Olen aiemminkin joskus jättänyt jonkun kommentin tänne mutta seuraan ihanaa blogiasi päivittäin. 
  Kiitos ihanasta blogistasi ja hyvää syntymäpäivää! 
  http://lifeofluxonen.blogspot.com 

  Tykkää

  1. Heippa:) Laitoin takapuolelle sellaiset kolmionmalliset metallikoukut, joihin narun kiinni narun seinään koukkuun roikkumaan! 🙂

   Tykkää

 3. Heippa!
  Minulla on lautaset kaapissa pystyssä sinitarran avulla.
  Lautanen ei pääse lipsahtamaan kumoon, kun laittaa palan eteen.
  -Heidi- 
   

  Tykkää

 4. Aivan mahtava löytö! Mutta eikö tätäkään postausta voinut tehdä ilman noita sun pällistelykuvia??? Sinä se tykkäät itsestäs kun jaksat joka välissä kuvata itseäs edestä ja takaa. Ja ei, en ole kateellinen. Ei kukaan ajattele että sä olisit mitenkään parempi tai kauniimpi tai erikoisempi tai merkityksellisempi kuin kukaan mukaan. Paitsi sinä itse. 

  Tykkää

  1. Mistä tiedät miten minä ajattelen? 😦
   Aika ilkeästi sanottu muuten -kenellekään. Kyllä toivon olevani jollekin tässä maailmassa merkityksellinen ihminen…

   Tykkää

 5. Todella kaunis tuli! Haluaisin tiedustella, miten maalaamisen teit. (Koska ajattelin aloittaa samanlaisen projektin.) Raaputitko vanhat maalit pois, laitoitko pohjamaalin, vai suoraan päällimaalia…ja mitä maalia käytit? Upeaa sait aikaan! 🙂

  Tykkää

  1. Heippa, en rapsutellut mitään, pyyhkäisin vain kostealla ja maalasin ensimmäisen kerroksen peittävää valkoista ja sitten kaksi kerrosta tätä vaniljan väristä.  Jep, ihan hyvä siitä tuli! 🙂

   Tykkää

 6.  
  Ajattelin justiinsa samaa jo ennen kuin näin tämän kommentin! Miten jos otsikko on Kaapin sisältö niin useassa kuvassa seikkailet sinä?! Teepä haaste itsellesi ja kokeile pystytkö viikon tekemään postauksia ilman ainoatakaan omaan keikistelyä.
   

  Vierailija
  12.08.2014 klo 09:06

  Aivan mahtava löytö! Mutta eikö tätäkään postausta voinut tehdä ilman noita sun pällistelykuvia??? Sinä se tykkäät itsestäs kun jaksat joka välissä kuvata itseäs edestä ja takaa. Ja ei, en ole kateellinen. Ei kukaan ajattele että sä olisit mitenkään parempi tai kauniimpi tai erikoisempi tai merkityksellisempi kuin kukaan mukaan. Paitsi sinä itse. 

  Tykkää

  1. Miksi haastaisin itseni? Just näin tykkään blogiani tehdä ja paljon helpompi ratkaisu on että ne, jotka eivät pidä mun tavasta, lukevat muita blogeja 🙂 Eihän kukaan voi blogiaan tehdä lukijoiden mieltymysten mukaan? Olisin ehkä voinut julkaista postauksen ilman mun kuvia ja laittaa asukuvat seuraavaan postiin, mutta se nyt ei vaan oo mun tapa tehdä tätä…  Niin se vaan on että minä seikkailen mun blogissa halusitte tai ette 😛

   Tykkää

 7. Hei nyt alkaa taas tulla näitä ilkeämielisiä kirjoituksia tänne. Koittakaas pysyä asialinjalla.
  Mun mielestä nää postaukset on parempia just näin eli kun Johanna on kuvissa mukana.

  Tykkää

 8. En ole koskaan ymmärtänyt, miksi ihmisten täytyy kertoa, mitä jonku toisen blogissaan täytyy tai ei täydy julkaista. Netti on blogeja pullollaan: olkaa hyvät ja etsikää itsellenne luettavaa, joka ei teitä ärsytä. Tai perustakaa itse se täydellinen blogi, mut älkää sit pliis keikistelkö.. 😉
  P.S. Johannan kuvat ovat inspiroivia. Miten joku voi tulla huonolle tuulelle tuosta hymystä?

  Tykkää

  1. Niin samaa mieltä 😉
   blogia on niin helppo olla lukematta jos sen tyylistä ei pidä.  Ja kaikilla on tottakai jotain mitä haluaisi muuttaa blogissa, jotta siitä tulis just sellainen täydellinen.
   Kaikesta ei aina voi/tarvitse pitää, mutta jotenkin kohteliasta olisi -jos blogista tuntee jotain saavansa- ettei  sit kuitenkaan jaksais kertoa tuntemattomalle bloggaajalle miten  tyhmä/ omahyväinen tämä on… 😉 En oikein ymmärrä missä kohtaa mikään blogi voisi minua niin paljon ärsyttää että menisin jotain tollasta kommenttia jättämään… En vaan ymmärrä – mut me ollaan erilaisia 🙂 

   Tykkää

 9. Oi, itselläni Arabian Siroa samanmoinen satsi ja aika samalla hinnalla sain. Ymmärrän sua! Ostin itse ne kanssa kesällä ja odotin Joulua että saan kattaa 10 hengelle, ja kannatti odottaa. Paras hetki Joulussa oli täysin katettu kalapöytä ja uudet tarjoiluvadit ja täydellinen kattaus; niitä kuvia selaan aina välillä (ja odotan Joulua). Valkea vanha lasikaappikin löytyy, mutta sille ei vaan ole tilaa. Eli kipot eivät ole framilla.

  Tykkää

 10. Johannalle, valitettavasti en voi postata sisareni kotia kenellekään, mutta asia on tosi, uskoopa sitä kukaan tai ei.

  Tykkää

 11. Jokainen taaplaa tyylillään, jos haluaa laittaa keikistelykuvia edestä ja takaa joka välissä niin so what. Sen huomion olen tehnyt, että on monta samantyyppistä kuvaa postauksissa, mutta bloggari tekee, miten tykkää.

  Tykkää

  1. Eikö blogipostauksissa aika usein ole monta samantyyppistä kuvaa? Muidenkin blogeissa siis? Olettaisin, jos samasta aiheesta yhden postauksen tekee. :))

   Tykkää

 12. Ihana blogi, tykkään!!
  Eihän täällä ole kenenkään pakko vierailla… tee sillä aikaa vaikka omaa blogia, jossa mikään ei ärsytä 😉

  Tykkää

 13. Ja taas…Kannattaako provosoitua? Ei kai tää niin hemmetin vakavaa ole! Eikö mitenkään voisi antaa mennä vain ohi, suomatta kirjoittajalle sitä huomiota, jota hän tavoittelee? Sellaista nettipalstaa ei vaan ole olemassa, missä ei joku ilkeästikin kirjoittele. Jollei hyväksy sitä, kannattanee itse pysyä kaukana näiltä foorumeilta.
  Mitä taas tulee julkaistavien kommenttien rajoittamiseen, onko tarpeen jonkun reppanan kiukuttelulle antaa niin suuri merkitys, ettei anna sen näkyä? Oikeesti?

  Tykkää

  1. Hmm, parasta olisi kuitenkin jättää julkaisematta kommentit, joille ei halua antaa huomiota, eikö? 😉 
   Aika surullista jos kaikilla foorumeilla on ilkeilyä; tää on kuitenkin mun foorumi, josta minä saan päättää! 😉 Ikeilyä vastaan, kjäh kjäh.

   Tykkää

 14. Niin… etpä tainnut itsekään päästä läpi ilman tunnekuohuasi ja provosoitumista… olisit antanut vaan mennä 🙂
  Että tällaista.
  Jokaiselle on oikeus omaan mielipiteeseensä ja sitähän voi kommentoida jos haluaa ja vaikka ei haluaisikaan 😀

  Tykkää

 15. Kuulostaa hyvältä löydöltä, ai että sellaisten tekeminen tekee iloiseksi 🙂 Kaappi sisältöineen näyttää todella kauniilta, ihan paras synttärilahja!
  Ihme nega kommentointia taas muutamilla, en kyllä jaksa ymmärtää ihmisiä, jotka tarkoituksellisesti haluavat pahoittaa toisen ihmisen mielen – tutun tai tuntemattoman! Kyllä täytyy olla kurja elämä tai muuten ikävä tyyppi. Aika kova nahka saa sinullakin olla, kun saa tuollaista postia. But keep smiling and be happy as you are. Tuot paljon iloa kauniilla blogillasi meille muille.
  -Maarit-

  Tykkää

  1. Tällaiset löydöt ovat ihan ihmeitä! :)) Juu, ei tässä auta kiukuttelijaksi ruveta 😉 Kiitos tuhannesti kullanarvoisesta palautteestasi 🙂

   Tykkää

 16. Voi apua miten herkkänahkaisia toiset voivatkaan olla. Mitä väliä jonkun nobodyn mielipiteellä ja kirjoituksella.. Ollaan kuitenkin aikuisia ihmisiä.
  Mielestäni antaa kyllä vähän vääristyneen kuvan, jos ainoastaan kohteliaisuudet ja imartelut saisivat näkyä..? Silloinhan tuosta ylhäältä voisi tuon ”Kommentit” -sanan tilalle korjata ”Kehut” 🙂

  Tykkää

  1. Mmm. suosittelen kokeilemaan tätä bloggaamista tovin ja kommentoimaan sitten herkkänahkaisuudesta uudelleen…. 😉 Ja ööhm, pitäiskö mun vaan ajatella että kaikki te kommentoijat olette nobodyja… :O
   Kommentit voivat olla muutakin kuin kehuja, kyllä vain.

   Tykkää

 17. Voi apua taas noita ihmisten kommentteja! Kyllä taas ihmetyttää miksi luet tätä blogia jos ärsyttää samanlaiset kuvat, Johannan ilme, vaate tai joku muu juttu ja haluat täällä vielä ilkeillä kommenteillasi… Pakko tosiaan ei ole lukea eikä edes katsoa kuvia 😉
  Myöhästyneet onnittelut ihana Johanna!
  Blogisi on just hyvä tälläisenä! Siitä tulee aina hyvä mieli, sun positiivinen asenne, niin kauniita kuvia, ihania sisustus- ja vaateideoita!
  Kiitos päivän piristyksestä, hyvänmielen blogistasi ❤
  Linda

  Tykkää

 18. Ei välttämättä ole kysymys että ärsyttää jokin, tunneskaala voi olla vähän rikkaampi kuin ihastus / ärsytys. Eikö täällä saa ihmetellä aidosti mitään? Erikoisen naivia keskustelua. Kommenttiboksin nimeksi voisi vaihtaa kehut. Ja deletoida kaikki kysymykset ja muut kommentit, kun on niin pikkusieluista väkeä liikkeellä. 🙂

  Tykkää

  1. Saa ihmetellä… Kyllähän täällä usein ihmetellään ja kysellään, mutta kovasti on eroja noissa kommenteissa.

   Tykkää

 19. Ilkeily on suurimmaksi osaksi sitä, ettei itsellä ole samanlainen tai lähelläkään sellainen elämä kuin Johannalla. Se aiheuttaa katkeruutta, ja siitä nouseva paha olo puretaan ilkeiksi sanoiksi. Sitä en ymmärrä että tällaista vielä puolustetaan. Erilaisia mielipiteitä pitää tietysti olla, mutta sävy jolla ne esitetään, ei ole sivistystä nähnytkään. Sorry vaan!
  Ja blogi on Johannan, hänellä on valta ja oikeus puuttua loputtomaan kiusaukseen. Monen muun tapaan pidän tätä blogia mielenkiintoisena. Kuvien ja kertomusten kera. Ja nyt kävi niin että omakin antiikinruskea astiakaappi näkee kohta uuden päivänsä. Näitä pieniä innostuksen tekijöitä ihminen kyllä kaipaa elämäänsä.

  Tykkää

  1. Kiva kuulla ❤ Fiksu kommentti, täytyy sanoa, että olen samoilla linjoilla… Joskus, jotkut ”eriävät mielipiteet” ja ”ihmettelyt” tosiaan tuntuvat enemmän kiusaamiselta 😉 
   Mutta ihan parasta kuulla, että saatte kuitenkin inspiraatiota täältä, eikohän kiukuttelijoillakin joskus taas oo hyvä päivä 🙂

   Tykkää

 20. Ruotuun naiset järjestys, ymmärtääkseni juttu käsitteli Arabian astiastoa. Upea astiasto, todellinen löytö, toivottavasti siitä tule suvussa kulkeva perintö.

  Tykkää

 21. Vierailija
  12.08.2014 klo 01:49

  Niin… etpä tainnut itsekään päästä läpi ilman tunnekuohuasi ja provosoitumista… olisit antanut vaan mennä 🙂
  Että tällaista.
   
  No on sulla pieni maailma jos pitää blogiin tulla kettuilemaan ja sitten hihkua että menitpä trolliin! Mees vaikka lenkille, tulee parempi mieli:)
  Jokaiselle on oikeus omaan mielipiteeseensä ja sitähän voi kommentoida jos haluaa ja vaikka ei haluaisikaan 😀

  Tykkää

 22. Tässä postauksessa on näppärästi uudistettu kaappi, ihana ja vieläpä edullinen astiastolöytö ja kaunis Johanna, siinähän sitä onkin kademielille liikaa kestettävää 😀
   

  Tykkää

 23. Vierailija
  12.08.2014 klo 04:57

  Ilkeily on suurimmaksi osaksi sitä, ettei itsellä ole samanlainen tai lähelläkään sellainen elämä kuin Johannalla. Se aiheuttaa katkeruutta, ja siitä nouseva paha olo puretaan ilkeiksi sanoiksi. Sitä en ymmärrä että tällaista vielä puolustetaan. Erilaisia mielipiteitä pitää tietysti olla, mutta sävy jolla ne esitetään, ei ole sivistystä nähnytkään. Sorry vaan!
  Ja blogi on Johannan, hänellä on valta ja oikeus puuttua loputtomaan kiusaukseen. Monen muun tapaan pidän tätä blogia mielenkiintoisena. Kuvien ja kertomusten kera. Ja nyt kävi niin että omakin antiikinruskea astiakaappi näkee kohta uuden päivänsä. Näitä pieniä innostuksen tekijöitä ihminen kyllä kaipaa elämäänsä.

   
  Ystävä hyvä, mitä sinä – tai me kukaan – oikeasti tiedämme Johannan elämästä? On kovin naiivia ja vähän vaarallistakin seurata blogia tuolla asenteella, kuvitellen tuntevansa ihmisen, joka kertoo vain tarkoin valikoituja paloja elämästään.

  Tykkää

  1. Luulen, ettei tässä pointtina ollutkaan tietää kaikkea, vaan sen mitä blogissa näkyy -ja mitä sen perusteella kuvittelee.
   Totta kuitenkin, kannattaa aina muistaa, että blogi on vain palasia… Ja sellainen taulu, johon pinnaillaan kauniita asioita. Eihän kukaan täällä edes haluaisi kaikkea tietää. 🙂

   Tykkää

 24. Blokkaajan suuri tarve tuoda itseään (omia kuviaan) esille jokaisessa postauksessa on mielestäni erikoista. Kyseessä on kuitenkin keski-ikäinen perheellinen nainen. Itsestään saa toki jokainen tykätä mutta on asioita, joita voisi pitää vaan itsellään..  Valtakunnallisen naistenlehden blogin odotan olevan jatkossa tasokkaampi. Norjasta, perhe-elämästä, arjesta ylipäätään varmasti riittäisi kiinnostavaa kerrottavaa. Toivon myös, että kritiikkikin osataan ottaa vastaan kehittävänä, eikä asiallisia kommentteja enää poisteta. Vai onko kommentoinnin tarkoitus olla pelkkä Johannan mielistely ja kehupalsta?

  Tykkää

  1. Hei hei 🙂 Oletko muuten lukenut muita valtakunnallisten naistenlehtien blogeja? Tietääkseni niissäkin on kohtalaisen paljon kuvia bloggaajista? Vai miten muuten odotat blogiltani enemmän tasoa jatkossa? Voit tietysti odottaa mitä haluat lukemiltasi blogeilta, mutta loppujen lopuksi bloggaaja itse valitsee sisällön – Sinä saat sitten valita lukemasi blogit! 🙂 Norjasta kertovia blogeja on varmasti myös… ja perhe-elämästä. Mun blogi keskittyy hyvin paljon tyyliin ja toki elämään yleensä, mutta sitä tulee siinä sivussa sitten sopivina palasina. Ihan niin paljon perhe-elämääni en täällä halua avata kuin tyyliäni. 
   Tämä kommentti oli huomattavasti asiallisempi, hyvä. 🙂 Pahoittelen ed. poistoa, sellaista ihan ääreist harvoin teen, joten kiva että yritit uudelleen! 🙂

   Tykkää

 25. Ei oo todellista. Hankkikaa tekin elämä! Maailmassa löytyy aina kauniinpia, rikkaampia, onnekkaampia ja lahjakkaampia kuin mitä itse on. Johanna on tässä suhteessa ihan samassa asemassa suhteessa maailmankaikkeuteen. Keskittykää läheisiinne, perheeseenne, kotiinne ja hemmotelkaa ja hoitakaa itseänne. Täällä kiukuttelusta ja pahan olon purkamisesta te ette hyödy yhtään, vain pahemmaksi menee, vaikka hetken voi kommentoinnin jälkeen helpottaa.
  Hyvyys toisa kohtaan tuo hyvää myös omaan elämään. Katkeruus ja kateus myrkyttää sielua vain lisää. Kokeilkaa ensin mainittua, jos ette muuten usko. Saatatte yllättyä.

  Tykkää

 26. olen lukenu sun blogia vasta puolisen vuotta ja tykkään kovasti.
  Ihailen aina noita sun ottamia valokuvia ja oot niin kauniskin:)
  en ymmärrä noita kateellisten ihmisten kirjoituksia,
  eihän kenenkään ole pakko lukea tätä blogia, prkl!!
  t.sanna

  Tykkää

 27. Olisikohan tuo fakta, ettei kenenkään ole pakko lukea tätä(kään) blogia, nyt jo tarpeeksi monta kertaa sanottu? Turha jankkaus pois, kiitoooos.

  Tykkää

  1. No on täällä välillä tota toistoa muutenkin 😛 Kaikki ei jaksa lukea kaikkia kommentteja jne.

   Tykkää

 28. Vierailija
  12.08.2014 klo 08:35

  Olisikohan tuo fakta, ettei kenenkään ole pakko lukea tätä(kään) blogia, nyt jo tarpeeksi monta kertaa sanottu? Turha jankkaus pois, kiitoooos.

  Pakkohan sitä on jankata, kun millään ei mene perille. Ja tottahan se on. E-i o-l-e p-a-k-k-o l-u-k-e-a, j-o-s e-i t-y-k-k-ä-ä. Kyllä jäpti on asia näin.
  Johanna: Ihan kybällä ihailen ja arvostan sun asiallisia vastauksia välillä tosi rumiin kommentteihin.
  Tsemppii meille kaikille, jotka ollaan niin hyvässä kuin jossain muussakin koukussa tähän hurmaavaan blogiin ❤
  *Pipari

  Tykkää

 29. Hoh hoijakkaa, onko tämä aikuisten keskustelua?! Voi voi, jokaisella on omat haasteensa, vaikkei niistä blogissa tai muualla kerrotakaan. Kai blogin tarkoituksena on tuoda mukavia asioita julki. Itsellänikin on kaikkea kivaa elämässä, kiva mies, ihanat lapset ja vävy, lastenlapset, kaunis koti, oman tyyliset vaatteet, matkustamista, asioita, joista iloitsen ja ystävilleni kerron, vaikken blogia pidäkään. Eletään omaa ihanaa elämää, ei toisten kautta.

  Tykkää

 30. Blogi on julkinen ja sen perusteella, että tämä blogi on naistenlehdessä, todennäköisesti tarkoittaa, että kirjoittaja saa tästä palkkaa,
   
  kyllä tulisi siis kestää muös kritiikiäkin. E siitä nyt kannata niin hirveästi hermostua, vaan ottaa siitä onkeensa. Olihan tuolla kirjoittajalla pointti: pitääkö joka asuaan, kuten kaappipostaukseen laittaa omakuva? En sano, ettei pitäisi, vaan kysyn pitääkö?
   
  tämä on monella tapaa tosi kiva blogi, mutta ei kaikki kommentit voi olla pelkkää suitsutusta. Pitää kestää kritiikkiäkin. Niistä voi joskus jopa oppia.

  Tykkää

  1. Moikka, juu kyllä sitä kritiikkiä vähän pitää kestää. Tässä kohtaa pitää kuitenkin muistaa, että olen myös yksityishenkilö ja kritiikki ja nettikiusaamisen on kaksi eri asiaa. Silloin kun mennään ns. ilkeilyn ja henk.kohtaisuuksien puolelle, ei mun mielestä niinkään kritiikistä voida aina puhua.
   En ole kamalasti hermostunut ja taisin (kysymykseen nähden) aika asiallisesti vastatakin jo tuohon että pitääkö asukuvia olla. Eli ei välttämätt pitäisi; joku toinen olisi laittanut asukuvat seuraavan päivän postiin. Minä pidin seuraavan päivän kokonaan blogivapaata. Tää on mun tyyli. 🙂

   Tykkää

 31. Tässä blogissa on kivoja juttuja, mutta joskus vähän ihmetyttää pinnallisuuden määrä…
  Botoksia..

  Tykkää

  1. Naistenlehtien ja yleensäkin tyyliblogit ovat tyyliltään pinnallisia… Mutta botoksia täällä ei oo viel koskaan ollut 😀 😀

   Tykkää

 32. Olen samaa mieltä kuin kaksi edellistä kirjoittajaa. Samoja asioita olen mielessäni ihmetellyt. Ei kannata olla liian herkkähipiäinen, vähän sama asia kuin esimiestyössä, ettei hovin pitäminen ole se juttu.

  Tykkää

  1. En oo kovin herkkähipiäinen. 🙂 Jos saan oman mielipiteeni sanoa tähän asiaan 😛

   Tykkää

 33. Sohaisempa itsekin tänne jotain… Mielestäni tämä postaus olisi ollut huomattavasti tylsempi, jos kuvia olisi vain ollut tuosta suuren suosion saavuttaneesta kaapista, josta ainoastaan halutaan kuvia nähdä ( heh 😀 ). Minä ainakin jatkossa haluan nähdä Johannaakin blogissaan, asukuvien muodossa ja muutenkin. Se tekee blogista juuri Johannan blogin, persoonallisen. Naistenlehden artikkeleita voi halutessaan lukea ihan niistä lehdistä…
  En tiedä mikä näitä ”kriitikkoja” kannustaa kirjoittamaan sillä sävyllä, millä kirjoittavat. Mutta sepä olisikin hauska tietää. Kuinka he jaksavat täällä käydä ja naputella tuollaisia kommentteja. Ja sitten kun saavat vastauksen kommenttiinsa, palata tänne ja hähätellä, kun ei olisi tarvinnut vastata mitään. Että sekin oli väärin.
  Harvemmin (jos koskaan), olen täällä kommentoinut, mutta käyn kurkkimassa uusia postauksia joka päivä. Blogi on yksi lemppareistani! Joskus on päivityksiä, jotka ovat vähemmän mieleen, mutta ei haittaa. En koskaan haluaisin, että Johanna alkaisi muokata blogiaan tyylillisesti kenenkään mielipiteiden mukaan. Silloin siitä katoaisi osa sitä omaperäisyyttään, mikä siinä tällä hetkellä on.
  Kiitos Johanna! Upea kaappi ja ihanat astiat! Tästä inspiroituneena soitin heti äidilleni ja kyselin, josko hänellä olisi ullakolla vastaavia. Ja yksi lautanen kuulemma on! :))
  Ja kriitikot, älkää hei kirjoittako sellaisia, mitä ettet myös kasvokkain voisi sanoa. Nettikirjoittelun kultainen sääntö. Voi kumpa porukka sisäistäisi sen.

  Tykkää

  1. Heippa, fiksu kommentti; asiaa alusta loppuun. eli ihan samaa mieltä. 
   Ei siis lisättävää 😀 Kiitos tästä ❤

   Tykkää

 34. Mä en edes juurikaan jaksa lukea blogeja, joissa ei näy ihmisiä. Minusta on tylsää katsella vain kauniita maisemia tai tavaroita; paljon mielenkiintoisemman kuvasta tekee, kun sen reunassa on joku oikea ihminen. 🙂 Sä oot taitava Johanna! Kuvat on hienoja. Toivottavasti et lakkaa ”keikistelemästä” vai mitä täällä sanottiin… 🙂
   
  Lisäksi aika kohtuuton ajatus, että ilkeilyyn ei reagoitaisi. Siihen kuuluu reagoida, oli se sitten blogissa tai oikeassa maailmassa! Ei se oo herkkänahkaisuutta. Se on normaalia.

  Tykkää

  1. No täällä on joku jolla on vähän valtaväestöstä poikkeava maailmankatsomus… :S

   Tykkää

 35. Hui mitä täällä keskustellaan. Ihmiset voisivat tehdä vaikkapa vapaaehtoistyötä senkin ajan, kun ruotivat toisten blogeja 🙂 Maailma voisi paljon paremmin.Miksi ihmeessä pitää ängetä omaa mielipidettä joka asiaan. No en sen takia tänne tullut.
   
  En lukenut kaikkia viestejä, vain loppupäästä. Voi olla, että joku on jo kommentoinut kateellisena (jota en ole) noita astioitasi. Hui minkä löydön olet saanut. Siis jos tuo on sinistä maisemaa, niin yhden lauatsen arvo on 30 euroa ja muut osat kalliimpia. Tämä kannattaa muistaa, kun mies valittaa jostain turhasta rahanmenosta 😉
   
  Ihanaa syksyä sinne kauniiseen Norjaan!
   

  Tykkää

 36. Oli hyvä löytö nuo astiat! (: Ehdottomasti. Klassikot. Ja noinhan ne juuri kannattaa ostaa, että kerralla koko sarja. Muuten on aina harmillisesti eri määrä kippoja ja kuppeja.
  Kauniita kuvia taas. (: Omaa kotia sisustaessa on kiva bongailla täältä ideoita.
  Harmittaa epäasialliset kommentit täällä. Kuvausta vaan ihan samaan malliin, minä ainakin tykkään! Iloista elokuuta!
  Elina

  Tykkää

  1. Kerran se kirpaisee tollanen ”suurempi” summa, mutta pitkän päälle kannattaa, totta! 

   Tykkää

 37. Hei, aivan pakko sanoa tähän vielä omakin mielipide, että kyllä se tosiaan pistää ”ihmettelemään”, että miten ton ikäinen (en ole aivan varma…45 v.?) perheenäiti ”keikistelee” joka ikinen päivä jossain kuvassa?
  Hmmm..ja eniten minua on ihmetyttänyt, että kuka jaksaa ne kuvat ottaa? Se on hölynpölyä, että itse kuvaa itseään…heh. Miettikää vähän? Jalustanko joka kerran virittää kalliolle kukkulalle jne…missä liikkuukin…heehee…
  Ja mikä aika tässä kaikessa menee…kekkuloinnissa, kuvauksessa, töitäkin pitää tehdä joskus, ommella, kutoa, leivoskella, meikkailla ja testailla kaikkea, mitä ilmaiseksi saa. Ohjata zumbaa, lenkkeillä, pitää tyttöjen iltoja…jne…jne…
  Kuka hoitaa nämä lapset? Sitä varmaan miettii moni…

  Tykkää

  1. Sulta ainakin tulee RUNSAASTI näitä samansävyisiä viestejä tänne kommenttiboksiin, tsekkasin just huvikseni pari IP-osoitetta. Hassua että kaksikin eri IP osoitetta (joista juuri tän tyyppiset viestit tulevat) ovat samassa katuosoitteessa…
   Oisko sullakin myös hieman outoa käytöstä…? Ja aika kauan oot jaksanut tätä seurata. 😦

   Tykkää

  1. Joo, toiset tykkää tehdä jotain elämässään, toiset tykkää arvostella. Valintansa kullakin. Valitsen kyllä paljon mieluummin ton ekan vaihtiksen.

   Tykkää

 38. Niin kaunis koko huone! Mutta tuo huoneen tapetti…wau! Onko tapetti uudehko? Tiedätkö mistä tapetti on, minkä niminen/valmstaja? On nimittäin juuri tuollainen ollut jo pidempään hakusessa mutta ei tunnu löytyvän mistään 🙂

  Tykkää

 39. Vierailija
  13.08.2014 klo 08:15

  Niin kaunis koko huone! Mutta tuo huoneen tapetti…wau! Onko tapetti uudehko? Tiedätkö mistä tapetti on, minkä niminen/valmstaja? On nimittäin juuri tuollainen ollut jo pidempään hakusessa mutta ei tunnu löytyvän mistään 🙂

  Vastaan Johannan puolesta, koska omallakin seinällä on sama upea tapetti ihan tämän blogin ansiosta 🙂 Poikaystävällä on jo oma käsitteensä, ”meni ihan kalastajanvaimoks taas”, kun alan väkertää jotain.. Olen saanut täältä todella paljon ideoita ja innostusta, kiitos 🙂 Musta olisi outoa, jos kodin kuvissa ei olisi ketään, niistähän puuttuu silloin se ydin, ihmiset jotka siellä asuu. Jos ottaisin omista huoneista i kuvia niin kyllä sinne vahvasti kuuluisin myös minä itse mukaan. Niin eli siis tapetti on Tapettitehtaan, Pihlgren & Ritola, Toijalasta löytyy tehtaanmyymälä ja jälleenmyyjiä tietysti useita. Aivan upeita tapetteja, meillä meni koko talo pelkästään näillä ja vieläkin mietin että mihin saisin mahdutettua lisää.. Ehkä kattoon? 😀

  Tykkää

  1. Kiitti hauskasta vastauksesta! 😀 Joo se on tosiaan suomalaista Tapettitehdasta, nettisivu taitaa olla nimellä tapettitalo.fi.

   Tykkää

 40. Vierailija
  13.08.2014 klo 08:08

  Hei, aivan pakko sanoa tähän vielä omakin mielipide, että kyllä se tosiaan pistää ”ihmettelemään”, että miten ton ikäinen (en ole aivan varma…45 v.?) perheenäiti ”keikistelee” joka ikinen päivä jossain kuvassa?
  Hmmm..ja eniten minua on ihmetyttänyt, että kuka jaksaa ne kuvat ottaa? Se on hölynpölyä, että itse kuvaa itseään…heh. Miettikää vähän? Jalustanko joka kerran virittää kalliolle kukkulalle jne…missä liikkuukin…heehee…
  Ja mikä aika tässä kaikessa menee…kekkuloinnissa, kuvauksessa, töitäkin pitää tehdä joskus, ommella, kutoa, leivoskella, meikkailla ja testailla kaikkea, mitä ilmaiseksi saa. Ohjata zumbaa, lenkkeillä, pitää tyttöjen iltoja…jne…jne…
  Kuka hoitaa nämä lapset? Sitä varmaan miettii moni…

   
  Tää on niin selkeä trolli, että toivon, ettei Johanna säästää aikaansa, eikä reagoi tähän. Mikä tää Johanna-on-keski-ikäinen-nainen -juttu oikein on? Mistä lähtien kolmekymppinen on keski-ikäinen..? terv. Keski-ikäinen vuosimallia 84

  Tykkää

 41. Vierailija
  13.08.2014 klo 10:48

  Vierailija
  13.08.2014 klo 08:08

  Hei, aivan pakko sanoa tähän vielä omakin mielipide, että kyllä se tosiaan pistää ”ihmettelemään”, että miten ton ikäinen (en ole aivan varma…45 v.?) perheenäiti ”keikistelee” joka ikinen päivä jossain kuvassa?
  Hmmm..ja eniten minua on ihmetyttänyt, että kuka jaksaa ne kuvat ottaa? Se on hölynpölyä, että itse kuvaa itseään…heh. Miettikää vähän? Jalustanko joka kerran virittää kalliolle kukkulalle jne…missä liikkuukin…heehee…
  Ja mikä aika tässä kaikessa menee…kekkuloinnissa, kuvauksessa, töitäkin pitää tehdä joskus, ommella, kutoa, leivoskella, meikkailla ja testailla kaikkea, mitä ilmaiseksi saa. Ohjata zumbaa, lenkkeillä, pitää tyttöjen iltoja…jne…jne…
  Kuka hoitaa nämä lapset? Sitä varmaan miettii moni…

   
  Tää on niin selkeä trolli, että toivon, ettei Johanna säästää aikaansa, eikä reagoi tähän. Mikä tää Johanna-on-keski-ikäinen-nainen -juttu oikein on? Mistä lähtien kolmekymppinen on keski-ikäinen..? terv. Keski-ikäinen vuosimallia 84

   
  Joo erittäin kummallinen kommentti. Oikein pistää vihaksi! Mur. Häivy täältä haukkumasta! Perusta oma blogi, niin me tullaan sitten kaikki sinne ärisemään ja kiusaamaan. Piti oikein tulla takaisin tänne vielä ärhentelemään.

  Tykkää

 42. Hieno kaappi ja miten tilava! Ainakin kuvissa näyttäisi aika syvältä myös.
  Sitten totuuden nimessä tuohon yhteen vastaukseen sen verran, että bloggaajalla ei omin avuin ole mahdollisuutta tsekkailla kenenkään kotiosoitteita, ei huvikseen eikä muutenkaan. Se on ihan muiden tahojen tehtävä 🙂

  Tykkää

 43.  
   
   
   
   
   
  Ja vain siitä syystä että jonkun mielestä oman itsensä pidäkkeetön esittely versus ikä on vähän kulmakarvoja kohottavaa?? Ei siis kommenteissa mitään valtaisaa kampanjaa, nettikiusaamisesta puhumattakaan vaan lähinnä vino hymyä ja siitä syystä lähdettäisiin selvittämään lähettäjää. Herkkähipiäinen hetki, ilmeisesti. Se että tuollaisesta mainitsee ei tarkoita etteikö blogi sinällään kiinnosta mutta että ehkä hetkittäin joku tuonkaltainen asia ärsyttää yli äyräiden.  Tietysti Johannan vastaus siitä että yhdisti päivän asun kaappipostaukseen on ihan järkevä, otsikosta vaan sai eri kuvan joten siihen ehkä sitten toiset kompastui. 😉
   

  Vierailija
  14.08.2014 klo 08:58

  Hieno kaappi ja miten tilava! Ainakin kuvissa näyttäisi aika syvältä myös.
  Sitten totuuden nimessä tuohon yhteen vastaukseen sen verran, että bloggaajalla ei omin avuin ole mahdollisuutta tsekkailla kenenkään kotiosoitteita, ei huvikseen eikä muutenkaan. Se on ihan muiden tahojen tehtävä 🙂

  Tykkää

  1. Kuule, mainittakoon että samoista IP-osoitteista on tullut jo pitkän aikaa kommenttia niin anoreksiasta kuin lasten heitteillejätöstä kuin muuten vaan rumasta ulkonäöstäkin. Näistä kommenteista moni voisi mennä kiusaamisen puolelle helposti.  Saattaisi itse kullakin jossain vaiheessa herätä kiinnostus kuka tällaisia viestejä jaksaa lähettää… 
   Ja okei, en ihan omin neuvoin selvittänyt 😉
   Mutta nyt on varmaan aika siirtyä eteenpäin ja sulkea tää keskustelu! Tästä tuskin enää syntyy mitään kovin hedelmällistä. 😛 Katseet eteen ja ylös ja peace kaikille. 😉

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: