Lemppareita ja ajatuksia

-luksuspaloja-

No niin neidit ja leidit. 🙂 Kiireisen päivän päätteksi heitän teille tällaisen pikkujutun. Jotta pääsemme taas eteenpäin. :))

Ensinnäkin muutaman kuvan mun tämän päiväisistä arjen iloista, arjen pienistä ja pinnallisista luksuksista.

1) Ykkösenä treenien aloitus taas. Alkoikin jo toi kesä vähän tuntumaan (ja näkymään) kropassa. 😛 Niin, niin superihanaa taas treenailla. Aika monen viikon totaalitauko olikin takan, uups. Ei edes mikään pieni ja pinnallinen juttu, vaan ihan perustavanlaatuinen tarve mun hyvinvoinnin kannalta.

2) No, seuraavana ihan eri maailmasta; Hipanema -ranneke! Ehkä vähän tyhmä juttu, mutta tää nyt vaan ilahduttaa joka päivä. Hintansa arvoinen, paljon käytetty kapistus. Ihastelen useamman kerran päivän mittaan. 😛

3) Kerastasen Discipline -sarjaa olenkin kehunut täällä ennenkin, mutta mainitaan nyt vielä, että etenkin tämä hiuksiin jätettävä, suihkutettava hoitoaine/ lämpösuoja tekee mun arjesta joka päivä pikkasen luksuksempaa. Siis tän tuoksu. Parempi kuin parfyymi. Tullut jäädäkseen!

4) Ja sitten… Naked in the woods… Hmm, tän on mun mies ostanut mulle, sitä puhutteli varmasti toi ensimmäinen sana. En sit tiedä tajusiko se tuotteesta muuta, mutta tää on kuitenkin hyvä! Lämmintä steariinia voidellaan iholle ja siihen se jää kuten mikä tahansa öly tai kosteusvoide. En tiedä mistä näitä saa, mutta jos törmäätte, niin voin suositella!

5) Ja viimeinen dagens luksus on pala italiaa; oliivipasta ja sesamlastut iltapalaksi. Mmm. Takker. 🙂

Lopuksi haluan vain sanoa, että uskokaa itseenne. :))

Kyllä vain, maailmassa on aina joku, joka on parempi tai kauniimpi tai whatever (who cares), mutta Sinä voit iloita joka aamu herätessäsi siitä, että juuri sinä voit olla sinä. Sinä olet kaunis, merkityksekäs ja erityinen. Käyttäydy niin, että muut voivat nauttia ja inspiroitua siitä. – Sinusta. 🙂

Hyvää keskiviikkoa! ❤

66 vastausta artikkeliin “Lemppareita ja ajatuksia

 1. Hyvin sanottu Johanna. Jos et itse arvosta itseäsi, ei kukaan muukaan tee sitä puolestasi. Itsekin välillä unohdan kuinka hyvin asiat on kun on terve, kiva perhe ja meillä kaikilla on asiat hyvin. 
  Nautitaan elämästämme sellaisena kun se on meille annettu. Joka päivästä löytyy ilon aiheita kun vaan huomaa ne. 
   
  Mukavaa päivää kaikille!
  S

  Tykkää

  1. Näin on, yleensä kaikki vieläpä löytyy ihan läheltä, kauas ei tarvitse/kannata kurkottaa 🙂

   Tykkää

 2. Minä tähän istahdin aamun alotukseksi koneelle kahvikupposen ja kahden suklaapalan kanssa. Toivoin saavani virtaa tähän koulujen alotusviikon uuvuttaman kotiäidin keskiviikkoaamuun. Taisin saada enemmän virtaa tästä sun postauksesta kuin kahvista ja suklaasta. 🙂 Ja nyt tunnen olevani erityisen ylpeä itsestäni ja siitä, että väännyin illalla ulos juoksulenkille vaikka energiataso tuntui olevan nollassa. 
  Ihanaa, aurinkoista – ja aavistuksen syksyn tuntuista viikkoa sinne Norjaan ja kaikille muillekin! 🙂 – Annastiina

  Tykkää

 3. Ihana kirjoitus!  Itse huomaan lähes joka päivä vertailevani itseäni muihin, ja paha mielihän siitä  vain tulee.. Täytyisi muistaa vain olla oma itsensä ja olla tyytyväinen siihen ja nauttia elämästä. 🙂

  Tykkää

 4. Hyvää keskiviikkoa sinnekin ja myöhästyneet synttärionnittelut 🙂
  Ja olipa upea astiakaappi Maisemoineen. Miten muistelin, että sulla oli Maisema-sarjan kahvikuppeja aseteineen punaisena? Kerro, muistanko omiani? Joka tapauksessa Löytö 🙂
  Keep on going!
  scandinavyanlife.blogspot.fi

  Tykkää

  1. Heippa, mulla on kahvikupit jotain toista ikivanhaa Arabiaa, sellaista punaista kyllä, mutta ruusukuvioista. Hyvin muistettu siis! 🙂

   Tykkää

 5. Kiitos ihanista ajatuksista! Näiden voimalla jaksaa 🙂 On mukava kun joku välillä muistuttaa näistä, koska tällaiset asiat tuppaavat joskus unohtumaan…Kiitos ihanasta blogistasi, sitä on ilo lukea. ❤

  Tykkää

 6. Ihanan myönteinen postaus kauniilla kuvilla taas kerran!:) Siun blogista huokuu arjesta nauttiminen ja aitous, joka on jo pidempään inspiroinut tätäkin lukiolaista, joten ehkä ois aika sanoakin se!
  Tuo sininen paita (onkohan se toppi?) tuossa ensimmäisessä kuvassa pisti heti silmään, ja pakko kysyä, onko se minkä merkkinen? Juuri sen näköinen kuin olen koittanut kuntoiluun löytää:)
  Pirteetä loppuviikkoa kaikille, olen muiden kommentoijien kanssa samaa mieltä – kiitos kauniista postauksista!:)

  Tykkää

  1. Heippa ja kiitos 🙂 Kuva kuulla että täältä löytyy sullekin kiinnostavaa luettavaa 🙂 Toppi on sellanen pitkähihainen trikoopaita, joka on muistaakseni Stadiumilta… Mut vanha 😦

   Tykkää

 7. Edelliselle: urheilukaupat ja -osastot ovat näin syksyisin pullollaan kuntoiluun sopivia toppeja, kipaisepa katsomassa 🙂

  Tykkää

 8. Mä olen tullut siihen lopputulokseen, että kaikkein onnellisimpia ja inspiroivimpia ihmisiä ovat yleensä ne, joille tyytyväisyys omaan itseen on hyvin merkityksetön asia, siis sellaiset ihmiset jotka miettivät omaa itseään ja itsetyytyväisyyttä enemmän sitä mihin he ovat maailmassa tyytyväisiä tai tyytymättömiä. Ikäänkuin suuntautuvat poispäin omasta itsestä, kohti ulkomaailmaa. Kiinnostuvat kaikesta siitä mitä maailmalla on tarjota – luonto, muut ihmiset, yhteiskunnalliset ilmiöt, taiteet, politiikka, tieteet, kulttuuri, kirjallisuus. Vanhanaikaisessa mielessä sivistävät itseään, eivätkä mieti omaa erityisyyttään tai sen puutetta. Minä en ainakaan aamuisin herää iloitsemaan omasta itsestäni tai siitä kuka olen (usein kyllä siitä mihin olen synytynyt), mutta aina iloitsemaan siitä, että maailma on äärettömän mielenkiintoinen paikka, eikä 24 tuntia vuorokaudessa meinaa ikinä riittää siihen, että sen eri puolista ehtisi ikinä ottaa tarpeeksi selvää. Anteeksi tämä ohis, mutta joskus nämä feel good -tyyppiset mantrat alkavat ärsyttää kaikessa individualismissaan.

  Tykkää

  1. No tottavie! 🙂 Maailma on loputon paikka tutkia ja kaikenlaista voisi niin löytää kuin luoda itsekin… Ei mullakaan aina tunnu tää elämä riittämään kaikkeen 😉 Mutta luulen, että jaksaakseen innostua elämästä ja maailmasta, täytyy olla oma hyvinvointi ja energia kohdillaan. Joillain on se asenne jo kohdillaan ja joku tarvitsee pieniä muistutuksia 🙂 Onhan nää ihan kliseitä, mut joskus saattavat tehdä merkityksen  -jollekin toiselle. Jos sulle ehkä tuntuukin tyhmiltä. 🙂  Muistan Salvador Dalin sanoneen ton aamuheräämisen ja itsestä nauttimisen, se oli niin hyvänkuuloinen alku päivälle että jäi mieleen! 🙂

   Tykkää

 9. Moikka,
  Tuo Hipanema koru on nätti, sattuisitko muistamaan mallin nimeä, kun nettikaupassa niitä näyttää olevan niin iso valikoima etten osaa valita minkä ottaisi;-) Kiitos!

  Tykkää

 10. Kiitos vastauksesta, olisin vielä kysynyt minkäkokoinen ranne sinulla on? Itselläni on aika pieni (15.5cm), mutta en ole varma uskallanko tilata S-kokoa ja kun nettikauppaan on aina oma vaivansa palautella.Sulla on hyvä blogi, ainoita joita seuraan aktiivisesti;-)

  Tykkää

  1. Mun ranteenymp. On vähän pienempi, 14,5 mut kyllä mulla mahtuukin helposti kaksi sormea tonne eli kyllä s koko menee sentin pidemmällekin ranteenympärykselle!  Nää saa olla napakoita, ottaisin s-koon 🙂

   Tykkää

 11. Kiva postaus taas – ihania yksityiskohtia päivän varrelta. Pienet asia tovat tärkeitä ja niistä tuleekin yllättävän hyvä mieli ; ) Kivaa loppuviikkoa! Noista mietelauseistasi tulee aina myös hyvälle tuulelle ❤

  Tykkää

  1. Kiitos 🙂 joo ne pikkujutut on ne tärkeimmät – joku yks hassu juttu saattaa tehdä tosi paljon 🙂

   Tykkää

 12. Toi naked purkki näyttää siis olevan kynttilä, hierontavoide ja kosteusvoide.. mulla on monta vuotta sitten siskon ostama hierontavoide Body shopista, on kyllä kiva, tuota pyydät miestä levittelemään niskaan ja hartioihin ja hieromaan jos tarvis 🙂

  Tykkää

 13. Hei Johanna
  Ihana tuo edellisen postauksesi majakuva.
  Se herätti lämpöisiä tunteita ❤
  -Annika-

  Tykkää

 14. Voi, että mää tykkään tästä blogista. Tää on aito ja ihana.
  PS. En mäkään ainakaan kenenkään työpaikalle mee arvosteleen toisen työntekoa, joten mitä jos tekään ette tekis sitä? 🙂

  Tykkää

 15. Hyvin sanottu Johanna. Jos et itse arvosta itseäsi, ei kukaan muukaan tee sitä puolestasi. Itsekin välillä unohdan kuinka hyvin asiat on kun on terve, kiva perhe ja meillä kaikilla on asiat hyvin. 
  Nautitaan elämästämme sellaisena kun se on meille annettu. Joka päivästä löytyy ilon aiheita kun vaan huomaa ne. 
   
  Mukavaa päivää kaikille!
  S

  Tykkää

  1. Näin on, yleensä kaikki vieläpä löytyy ihan läheltä, kauas ei tarvitse/kannata kurkottaa 🙂

   Tykkää

 16. Minä tähän istahdin aamun alotukseksi koneelle kahvikupposen ja kahden suklaapalan kanssa. Toivoin saavani virtaa tähän koulujen alotusviikon uuvuttaman kotiäidin keskiviikkoaamuun. Taisin saada enemmän virtaa tästä sun postauksesta kuin kahvista ja suklaasta. 🙂 Ja nyt tunnen olevani erityisen ylpeä itsestäni ja siitä, että väännyin illalla ulos juoksulenkille vaikka energiataso tuntui olevan nollassa. 
  Ihanaa, aurinkoista – ja aavistuksen syksyn tuntuista viikkoa sinne Norjaan ja kaikille muillekin! 🙂 – Annastiina

  Tykkää

 17. Ihana kirjoitus!  Itse huomaan lähes joka päivä vertailevani itseäni muihin, ja paha mielihän siitä  vain tulee.. Täytyisi muistaa vain olla oma itsensä ja olla tyytyväinen siihen ja nauttia elämästä. 🙂

  Tykkää

 18. Hyvää keskiviikkoa sinnekin ja myöhästyneet synttärionnittelut 🙂
  Ja olipa upea astiakaappi Maisemoineen. Miten muistelin, että sulla oli Maisema-sarjan kahvikuppeja aseteineen punaisena? Kerro, muistanko omiani? Joka tapauksessa Löytö 🙂
  Keep on going!
  scandinavyanlife.blogspot.fi

  Tykkää

  1. Heippa, mulla on kahvikupit jotain toista ikivanhaa Arabiaa, sellaista punaista kyllä, mutta ruusukuvioista. Hyvin muistettu siis! 🙂

   Tykkää

 19. Kiitos ihanista ajatuksista! Näiden voimalla jaksaa 🙂 On mukava kun joku välillä muistuttaa näistä, koska tällaiset asiat tuppaavat joskus unohtumaan…Kiitos ihanasta blogistasi, sitä on ilo lukea. ❤

  Tykkää

 20. Ihanan myönteinen postaus kauniilla kuvilla taas kerran!:) Siun blogista huokuu arjesta nauttiminen ja aitous, joka on jo pidempään inspiroinut tätäkin lukiolaista, joten ehkä ois aika sanoakin se!
  Tuo sininen paita (onkohan se toppi?) tuossa ensimmäisessä kuvassa pisti heti silmään, ja pakko kysyä, onko se minkä merkkinen? Juuri sen näköinen kuin olen koittanut kuntoiluun löytää:)
  Pirteetä loppuviikkoa kaikille, olen muiden kommentoijien kanssa samaa mieltä – kiitos kauniista postauksista!:)

  Tykkää

  1. Heippa ja kiitos 🙂 Kuva kuulla että täältä löytyy sullekin kiinnostavaa luettavaa 🙂 Toppi on sellanen pitkähihainen trikoopaita, joka on muistaakseni Stadiumilta… Mut vanha 😦

   Tykkää

 21. Edelliselle: urheilukaupat ja -osastot ovat näin syksyisin pullollaan kuntoiluun sopivia toppeja, kipaisepa katsomassa 🙂

  Tykkää

 22. Mä olen tullut siihen lopputulokseen, että kaikkein onnellisimpia ja inspiroivimpia ihmisiä ovat yleensä ne, joille tyytyväisyys omaan itseen on hyvin merkityksetön asia, siis sellaiset ihmiset jotka miettivät omaa itseään ja itsetyytyväisyyttä enemmän sitä mihin he ovat maailmassa tyytyväisiä tai tyytymättömiä. Ikäänkuin suuntautuvat poispäin omasta itsestä, kohti ulkomaailmaa. Kiinnostuvat kaikesta siitä mitä maailmalla on tarjota – luonto, muut ihmiset, yhteiskunnalliset ilmiöt, taiteet, politiikka, tieteet, kulttuuri, kirjallisuus. Vanhanaikaisessa mielessä sivistävät itseään, eivätkä mieti omaa erityisyyttään tai sen puutetta. Minä en ainakaan aamuisin herää iloitsemaan omasta itsestäni tai siitä kuka olen (usein kyllä siitä mihin olen synytynyt), mutta aina iloitsemaan siitä, että maailma on äärettömän mielenkiintoinen paikka, eikä 24 tuntia vuorokaudessa meinaa ikinä riittää siihen, että sen eri puolista ehtisi ikinä ottaa tarpeeksi selvää. Anteeksi tämä ohis, mutta joskus nämä feel good -tyyppiset mantrat alkavat ärsyttää kaikessa individualismissaan.

  Tykkää

  1. No tottavie! 🙂 Maailma on loputon paikka tutkia ja kaikenlaista voisi niin löytää kuin luoda itsekin… Ei mullakaan aina tunnu tää elämä riittämään kaikkeen 😉 Mutta luulen, että jaksaakseen innostua elämästä ja maailmasta, täytyy olla oma hyvinvointi ja energia kohdillaan. Joillain on se asenne jo kohdillaan ja joku tarvitsee pieniä muistutuksia 🙂 Onhan nää ihan kliseitä, mut joskus saattavat tehdä merkityksen  -jollekin toiselle. Jos sulle ehkä tuntuukin tyhmiltä. 🙂  Muistan Salvador Dalin sanoneen ton aamuheräämisen ja itsestä nauttimisen, se oli niin hyvänkuuloinen alku päivälle että jäi mieleen! 🙂

   Tykkää

 23. Moikka,
  Tuo Hipanema koru on nätti, sattuisitko muistamaan mallin nimeä, kun nettikaupassa niitä näyttää olevan niin iso valikoima etten osaa valita minkä ottaisi;-) Kiitos!

  Tykkää

 24. Kiitos vastauksesta, olisin vielä kysynyt minkäkokoinen ranne sinulla on? Itselläni on aika pieni (15.5cm), mutta en ole varma uskallanko tilata S-kokoa ja kun nettikauppaan on aina oma vaivansa palautella.Sulla on hyvä blogi, ainoita joita seuraan aktiivisesti;-)

  Tykkää

  1. Mun ranteenymp. On vähän pienempi, 14,5 mut kyllä mulla mahtuukin helposti kaksi sormea tonne eli kyllä s koko menee sentin pidemmällekin ranteenympärykselle!  Nää saa olla napakoita, ottaisin s-koon 🙂

   Tykkää

 25. Kiva postaus taas – ihania yksityiskohtia päivän varrelta. Pienet asia tovat tärkeitä ja niistä tuleekin yllättävän hyvä mieli ; ) Kivaa loppuviikkoa! Noista mietelauseistasi tulee aina myös hyvälle tuulelle ❤

  Tykkää

  1. Kiitos 🙂 joo ne pikkujutut on ne tärkeimmät – joku yks hassu juttu saattaa tehdä tosi paljon 🙂

   Tykkää

 26. Toi naked purkki näyttää siis olevan kynttilä, hierontavoide ja kosteusvoide.. mulla on monta vuotta sitten siskon ostama hierontavoide Body shopista, on kyllä kiva, tuota pyydät miestä levittelemään niskaan ja hartioihin ja hieromaan jos tarvis 🙂

  Tykkää

 27. Hei Johanna
  Ihana tuo edellisen postauksesi majakuva.
  Se herätti lämpöisiä tunteita ❤
  -Annika-

  Tykkää

 28. Voi, että mää tykkään tästä blogista. Tää on aito ja ihana.
  PS. En mäkään ainakaan kenenkään työpaikalle mee arvosteleen toisen työntekoa, joten mitä jos tekään ette tekis sitä? 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: