Kampaamoillan kaunottaret

kuvaraportti

Kiitos eilisestä kaunottaret! 🙂

Mun blogilla täytyy olla ehkä kauneimmat (ja kivoimmat) lukijat, vai mitä sanotte? :)) Pikkasen oli harmaahiirulaisolo teidän keskellä. ^^

Ihana puheensorina täytti koko illan ja ehkä ainoa mikä harmittaa (jos jotain negatiivista täytyy mainita) on se, etten ehtinyt jutella enenmmin/paremmin kaikkien kanssa. Se ei johtunut siitä, etten  olisi halunut, sillä juttua olisi ihan varmasti riittänyt ihan jokaisen kanssa. Aika meni vaan ihan hirmu nopeasti. Onneksi ehdittiin jotain kuitenkin! Näitä pitäisi epäilemättä järjestää useammin… 😉

Kiitos eilisestä myös koko Inochin porukalle; kaikille taitaville kampaajille ja eritoten Inotchin omistajille (hyvin raskaana olevalle) Anskulle ja Makelle (kurkkaa ihmeessä sympaattisen Maken blogi), jotka olivat nähneet tosissaan vaivaa ja hemmottelivat meitä omatekemillä sienipiirailla ymym.. Kiitos! ❤

Toivottavasti te osallistuneet saitte illalta sen mitä olitte toivoneet ja että palailitte turvallisesti ja hyvillä mielin kotiin eilen.

Ja kiitos että tulitte. Oli ilo ja kunnia tutustua. Ja jälleen kerran; taas muistan miksi yritän tehdä hyvää ja laadukasta blogia; koska te olette sen arvoisia. :))

Hyvää perjantai-iltaa kaikille muillekin näiden kuplivan iloisten hemmottelukuvien myötä! Itse täällä vieläkin hymyilen onnellisena. :))

32 vastausta artikkeliin “Kampaamoillan kaunottaret

 1. Ilta oli todella lämminhenkinen,  iloa ja tutustumista ihaniin ihmisiin. Ja Iso kiitos Johanna sinulle, että pääsin mukaan kokemaan jotain sellaista, joka jää muistoihin! Toivottavasti otat tästä tavan,  jotta muutkin pääsisivät kokemaan ainutlaatuisia iltoja parhaassa seurassa ♡
  ”Those who don’t believe in magic, never find it”
   
  Sanna

  Tykkää

 2. Tosi mahtava oli päästä tutustumaan Johannaan ja muihin lukijoihin, kiitos kivasta illasta teille kaikille! Myös Inochin ammattitaitoiselle porukalle, joiden hemmoteltaviksi pääsimme!
   
  Silja

  Tykkää

 3. Oi vitsi, teillä oli varmasti mahtava ilta! Ihan näyttää siltä, kuin joku ystäväporukka olisi koolla pitkästä aikaa 🙂 
  Ihanaa, syksyistä viikonloppua kaikille 🙂

  Tykkää

 4. Jossain on vieläpä moitittu että Suomessa on rumat naiset?No ei todella pidä paikkaansa on kyllä kaunista naista pilvinpimein upea kattaus,näin ruokatermein ilmaistuna upeat hiuksetkin kaikilla huhu!

  Tykkää

 5. Kiitos Johanna aivan mahtavasta illasta, joka jää mieleen varmasti pitkäksi aikaa! Sanna tuossa yläpuolella kiteytti täysin omat ajatukseni: toivottavasti jaksat olla mukana järjestämässä jatkossakin vastaavanlaisia tilaisuuksia, joissa lukijoilla on mahdollisuus päästä mukaan tapaamaan toisiaan ja sinua 🙂 minua kosketti myös se, kuinka paljon Inochin väki oli panostanut iltaan, kiitos vielä kovasti heille kaikille! 
  -taru

  Tykkää

 6. Minäkin lainaan Sannaa:
  ”Those who don’t believe in magic, never find it.”
  Me kymmenen taisimme uskoa, koska pääsimme mukaan taianomaiseen iltaan. Kiitos Johannalle ja Inochille valtavasti ❤
  Toivottavasti samantyyppisiä iltoja on vielä tulossa, jokainen nainen ansaitsee osakseen jotakin tällaista. 
  -Suvi

  Tykkää

 7. Iki ihana ilta hiusten hemmottelun merkeissä superhauskassa seurassa.:)) Kiitos viehättävä Johanna sekä kampaajat. Oli ilo tavata.:)) -Jatta

  Tykkää

 8. Oi, onpa iloisen näköinen joukko kauniita naisia! Oikein tuli itsellekin hyvä mieli, kun katsoi näitä kuvia. Mahtavaa, että saitte nauttia hemmotteluillasta. Ehkä sitä voisi itsekin kehitellä jotain vastaavaa itselleen vain vähän pienemmessä mittakaavassa ihan kotosalla!
   
  Katriina

  Tykkää

 9. Ei todella voi suomalaisia rumiksi moittia teidän kuvien perusteella, wau! Kertoisitko vielä, minkä merkkisiä nuo ihanan näköiset treenivaattteet on?
   
  EmJei

  Tykkää

 10. Kiitos ihanasta illasta ihanalle Johannalle ja Inochille ja kaikille osallistujille, oli kiva tutustua! Illasta jäi ihanat muistot ja tosi mukavia tyyppejä kaikki:) Hemmottelu piristi näin pimeän syksyn keskellä ja kotimatka Poriin sujui turvallisesti;)
  -Joski-

  Tykkää

 11. Heh, aika hauskasti sattunut mukaan samansuuntaisen tyylin omaavia naisia 🙂 pitkät vaaleat kutrit melkein kaikilla:)

  Tykkää

 12. Näytti todella kivalta! Ihanaa, jos tapahtumia tulee myöhemmin, tuollaiset on niin parasta irtiottoa arjesta. Saa varmasti uutta energiaa ja iloa ☺ 
  Ja niin kauniitakin kaikki, kyllä suomalaiset naiset on!
  -maarit-

  Tykkää

 13. Kyllä on kauniita ja upeita naisia! Wau! Upeita olette 🙂 
  Mimosa – lukija about 6 vuoden takaa :):)

  Tykkää

 14. Ilta oli todella lämminhenkinen,  iloa ja tutustumista ihaniin ihmisiin. Ja Iso kiitos Johanna sinulle, että pääsin mukaan kokemaan jotain sellaista, joka jää muistoihin! Toivottavasti otat tästä tavan,  jotta muutkin pääsisivät kokemaan ainutlaatuisia iltoja parhaassa seurassa ♡
  ”Those who don’t believe in magic, never find it”
   
  Sanna

  Tykkää

 15. Tosi mahtava oli päästä tutustumaan Johannaan ja muihin lukijoihin, kiitos kivasta illasta teille kaikille! Myös Inochin ammattitaitoiselle porukalle, joiden hemmoteltaviksi pääsimme!
   
  Silja

  Tykkää

 16. Oi vitsi, teillä oli varmasti mahtava ilta! Ihan näyttää siltä, kuin joku ystäväporukka olisi koolla pitkästä aikaa 🙂 
  Ihanaa, syksyistä viikonloppua kaikille 🙂

  Tykkää

 17. Jossain on vieläpä moitittu että Suomessa on rumat naiset?No ei todella pidä paikkaansa on kyllä kaunista naista pilvinpimein upea kattaus,näin ruokatermein ilmaistuna upeat hiuksetkin kaikilla huhu!

  Tykkää

 18. Kiitos Johanna aivan mahtavasta illasta, joka jää mieleen varmasti pitkäksi aikaa! Sanna tuossa yläpuolella kiteytti täysin omat ajatukseni: toivottavasti jaksat olla mukana järjestämässä jatkossakin vastaavanlaisia tilaisuuksia, joissa lukijoilla on mahdollisuus päästä mukaan tapaamaan toisiaan ja sinua 🙂 minua kosketti myös se, kuinka paljon Inochin väki oli panostanut iltaan, kiitos vielä kovasti heille kaikille! 
  -taru

  Tykkää

 19. Minäkin lainaan Sannaa:
  ”Those who don’t believe in magic, never find it.”
  Me kymmenen taisimme uskoa, koska pääsimme mukaan taianomaiseen iltaan. Kiitos Johannalle ja Inochille valtavasti ❤
  Toivottavasti samantyyppisiä iltoja on vielä tulossa, jokainen nainen ansaitsee osakseen jotakin tällaista. 
  -Suvi

  Tykkää

 20. Iki ihana ilta hiusten hemmottelun merkeissä superhauskassa seurassa.:)) Kiitos viehättävä Johanna sekä kampaajat. Oli ilo tavata.:)) -Jatta

  Tykkää

 21. Oi, onpa iloisen näköinen joukko kauniita naisia! Oikein tuli itsellekin hyvä mieli, kun katsoi näitä kuvia. Mahtavaa, että saitte nauttia hemmotteluillasta. Ehkä sitä voisi itsekin kehitellä jotain vastaavaa itselleen vain vähän pienemmessä mittakaavassa ihan kotosalla!
   
  Katriina

  Tykkää

 22. Ei todella voi suomalaisia rumiksi moittia teidän kuvien perusteella, wau! Kertoisitko vielä, minkä merkkisiä nuo ihanan näköiset treenivaattteet on?
   
  EmJei

  Tykkää

 23. Kiitos ihanasta illasta ihanalle Johannalle ja Inochille ja kaikille osallistujille, oli kiva tutustua! Illasta jäi ihanat muistot ja tosi mukavia tyyppejä kaikki:) Hemmottelu piristi näin pimeän syksyn keskellä ja kotimatka Poriin sujui turvallisesti;)
  -Joski-

  Tykkää

 24. Heh, aika hauskasti sattunut mukaan samansuuntaisen tyylin omaavia naisia 🙂 pitkät vaaleat kutrit melkein kaikilla:)

  Tykkää

 25. Näytti todella kivalta! Ihanaa, jos tapahtumia tulee myöhemmin, tuollaiset on niin parasta irtiottoa arjesta. Saa varmasti uutta energiaa ja iloa ☺ 
  Ja niin kauniitakin kaikki, kyllä suomalaiset naiset on!
  -maarit-

  Tykkää

 26. Kyllä on kauniita ja upeita naisia! Wau! Upeita olette 🙂 
  Mimosa – lukija about 6 vuoden takaa :):)

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: