Viikonlopun kimallusta

paljetteja & villaa

neule Heart of lovika FABista saatu / hame Vila / nilkurit Laura Bellariva / riipus Wilhelmine

Hummeria ei saatu (merellä oli sen verran ukkosmyrskyt ettei ketään huvittanut lähteä nostamaan pyydyksiä), mutta tuli se illallinen siitä huolimatta! Lammaspataa ja sen sellaista. Ja hyvää seuraa.

Löysin muuten (suosikkikenkämerkkini) Laura Bellarivan nilkkurit puoleen hintaan tovi sitten, joten innostuin nyt kuvailemaan niitä hummereiden sijasta. 😉 Niin hyviä kenkiä, että. Jos jostain löydän alesta/ secondhandina niin aina on kyllä pakkoa ainakin harkita ostoa.

Ja lauantain asua toki; tykkään kovasti tollaisen rennon yksinkertaisen ja vähän askeettisen neuleen yhdistämisestä ylelliseen paljettihameeseen. Näyttäviä paljetteja on niin paljon helpompi käyttää kun yläosa on vaatimaton… Tällaisissa koti-illanistujaisissa etenkin. (Ja mitä tässä nyt ketään huijaamaan, enköhän olisi ravintolassakin ennemmin tällainen kotoisa villapaita-tyyppi. :P) 

No niin, nyt vielä sunnuntai-illan viimeiset hetket sohvalla nautiskellen… Kimallusta uuteen viikkoon!

Hmm, pakko sanoa että kuulostaapa jotenkin tosi kaukaiselta ajatukselta… 😉 No, kimallusta vaikkapa kynttilän valojen muodossa, onhan tässä lokakuussakin vaikka mitä valopilkkuja! ❤

56 vastausta artikkeliin “Viikonlopun kimallusta

 1. Ihanan herkullisen näköinen kakku. Voisiko saada ohjetta? Toivoisin myös ruokavinkkejä lisää sillä oon tykännyt sun ruokavinkeistä  🙂

  Tykkää

  1. Okei! Laitanpa mieleen 🙂 Ogjetta en just nyt pysty myustamaan, mut  ruokajuttuja laitan! 🙂

   Tykkää

 2. Ihana asu, tuollaista voisin itsekin käyttää! 🙂 Mukava, kaunis ja sopivan juhlava. Just tultu saunasta, kasvonaamio menossa ja kynttilöitä polttelen. Kohta nukkumaan 🙂 Mukavaa alkavaa viikkoa sinne ja kaikkea hyvää, pientä kimallusta!
   
  Tiina/Tina’s

  Tykkää

 3. Paljettihame, paljaat sääret ja nilkkurit ihan vaan kotosalla. Oliko tämä asu illanistujaisia vai blogia varten?

  Tykkää

  1. Joo, oli mulla sellaiset neulekuvioidut villasukkiksetkin tän asun kanssa mutta meillä oli sit loppujen lopuksi niin lämmin, etten jaksanut pukea niitä (muutenkaan sukkiksista kamalasti pidä). Kenkiä en toki koko iltaa pitänyt jalassa, mutta nekin tavallaan kuuluivat asuun -ja asu oli oli kivempi kuvata ”kokonaisenakin”. Eli joo, kengät vähän kuvausrekvisiittaa, muuten asu todellakin lauantai-iltaa; ei blogia varten 🙂

   Tykkää

 4. Mennyt viikkokin kimalteli uutisten kautta: Pakistanilaiselle 17-vuotiaalle aktivisti tytolle myonnettiin Nobelin rauhanpalkinto arvostuksena avoimesti puhuen:  erityisesti tyttojen oikeuksista koulutukseen. Tama  kimallus-aihe blogisi heratti nain vanhemman naisenkin pohtimaan jalleen kerran, kuinka elama kimaltelee  ihmisille niin eriarvoisesti talla planeetalla,paljolti riippuen lahto kohdistamme. Ps.Kiitos kimallus toivotuksista uuteen viikkoon,sita tarvitaan.

  Tykkää

 5. Hei Johanna, voisitko joskus vaihteeksi kuvata mielestäsi inspiroivasti pukeutuvia norjattaria? Tuli mieleen kun tuo bloginaapurisi Sofie on esitellyt pariisilaisten naisten katutyyliä. Lukijoiden mielestä huippuidea! 
  ◆ Kaisu◆

  Tykkää

  1. Juu… Mitenkään ihania norjattaria aliarvioimatta veikkaan että tää tehtävä on helpompi Pariisin kaduilla kuin täällä meillä, mutta idea ehdottomasti superhyvä, joten kehittelyyn menee!! 🙂

   Tykkää

 6. Heissan!
  Voisitko joskus tehdä postauksen, jossa esittelet kenkien säilyttämistäsi? Eli missä kaikki kenkäsi ovat? Nehän vievät julmetusti tilaa ja ainakin meidän kotona eteisessä on usein kenkäkaaos, vaikka melko vähillä kengillä kuljetaankin 🙂

  Tykkää

 7. Ihana blogi, joka tuo aurinkoa arkeen. Tollasta ”sun tyyliä” ihailen. Oma pukeutumistyyli pikkusen hukassa, mutta pikku hiljaa teinivuosien hankinnat poistuu kaapista ja alan näyttää ”katu-uskottavalta” parikymppiseltä 😀 

  Tykkää

  1. 🙂 Kiva kuulla, kannattaa etsiä ne omat värit (itse tykkään hyvin hillityistä ja maanläheisistä) ja pitää asut aika yksinkertaisina… Sillä pääsee pitkälle! ❤

   Tykkää

 8. Pakko kommentoida, kun välillä niin kovasti harmittaa ihmisten alhaisuus ja pahantahtoisuus tässä blogin kommenttiboksissa. Toivon Johanna, että et anna sen lannistaa ja käytät ”kanneltasi”, levität ympärillesi kauneutta, esteettisyyttä. Eino Leinon sanoin: ”Miks meillä kaikki kaunis tahtoo kuolta ja suuri surkastua alhaiseen? Miks meillä niin on monta mielipuolta? Miks vähän käyttäjiä kanteleen?”  Kiittäen ja tervehtien Kirsi

  Tykkää

  1. Mm, pakko sanoa että olen kyllä samaa mieltä; kiitos kauniista sanoista. 🙂 Kaunis, kaunis Eino Leino… Joskus vähän lannistaa, mutta enpä usko että voisin lakata näkemästä asioita tältä kauniilta kantilta, sehän se vasta lannistaisikin… Eli pakko jatkaa näin kun ei muutakaan osaa. Kiitos vielä todella kauniista kommentistasi ❤

   Tykkää

 9. Ihana kokonaisuus 🙂 Upeat nuo kengät ja neule… sopivasti kimallusta.  Kauniita kuvia jälleen. Mistähän kenkiä voisi etsiä täällä Turun suunnalla… koitan googlettaa…
  Todellakin oma tyyli välillä pahasti hakusessa… kaapista löytyy vaikka ja mitä, sitä sun tätä, mutta kun pitäisi johonkin lähteä ei ole mitään päälle pantavaa. Tuttu ongelma yhdelle jos toisellekkin… vinkkejä tähän kun saisi 😛
   
  Ihailen aina niitä jotka hallitsevat vaatemaailmansa ja osaavat pukeutua aina tyylikkäästi. Tosin vartalon malli antaa haastetta itselläni pukeutumiseen. Pientä (välillä isompaakin) omenavartaloa havaittavissa. Mukavaa ja ilon täytteistä alkavaa viikkoa!

  Tykkää

  1. Hei tämäkin on loistava postausaihe! Kirjoittelen teille pian jotain mun vinkkejä… Kyllä minustakin joskus tuntuu ettei kaapissa oo mitään… 😛 Eli se on vaan joku hullu tunne joka tulee kaikille. Mut muutamalla pikkuisella niksillä pääsee kyllä hyvin eteenpäin… Tulossa, ihan innostuin! 😉

   Tykkää

 10. Minusta kaikista parhaiten noita negatiivis-sävyisiä kommentteja kuvaa vanha sanonta: ”Sanoo kettu pihlajanmarjoista” 🙂 🙂
  Oikein kauniit nuo vaatteet. Minä myös pidän siitä, että paita on yksinkertaisempi, jos hame on erikoinen. Pidän kovin sinun kuvistasi asuistasi, kodistasi, luonnosta -kaikesta. Rakastan kaikkia kauniita, harmonisia ja romanttisia asioita ❤
  Kiitoksia sinulle blogistasi 🙂
  Oikein ihanaa viikkoa sinulle Johanna!
  Katriina

  Tykkää

 11. Moikka, onko niin ettei mobiiliversiossa voi kommentoida tai lukea kommentteja? Itse en ole ainakaan onnistunut, aina pakko käyttää tätä täysversiota, harmi..

  Tykkää

 12. Hei, olen kuulunut vakkari lukijoihisi reilu vuoden ja todella tykästynyt! Nyt selailin flunssa-sairas-sadepäivän iloksi vanhaa blogiasi vuosilta 09-10. Siis mahtavaa Johanna, että olet säilyttänyt ihanan positiivisen ja valoisan asenteesi vuodesta toiseen ❤ Hauskoja juttuja hyvällä asenteella, niiiin kauniita ja inspiroivia kuvia, luksusta arkeen ja juhlaan vaikuttamatta yhtään kuitenkaan pinnalliselta. Tuot kyllä varmasti monelle iloa ja valoa asenteellasi! Kiitos ihanasta hyvänmielen blogistasi! 🙂
  Valoa syksyyn ja mukavaa viikkoa!
  Linda

  Tykkää

 13. Voi miten kauniit vaatteet! Voisinpa itsekin käyttää hameita, mutta sääreni ovat niin lyhyet ja muodokkaat etten tunne oloani kotoisaksi hameissa.
  Ps. Kimalluksesta puheenollen, täällä pohjanmaalla on maa valkoisena ja kyllä kimaltaa kauniisti! Ihanaa,raikas pakkanen, lumi ja valon juhla joulu lähestyvät!
   
  Talviterveisin annika

  Tykkää

 14. Parasta kimallusta arkeen! Aamulenkki metsässä koiran kanssa ennen aurinkon nousua: taivaalla tähdet, maassa ja puissa otsalampun valossa säkenöivä kuura. Lumoavaa!

  Tykkää

 15. Sä vaan kaunistut kokoajan! Näytät aivan upealta! :*
   
  whoiamimlookingfomyself.blogspot.fi
   
  -norjafani Veera 😉

  Tykkää

 16. Ihanan herkullisen näköinen kakku. Voisiko saada ohjetta? Toivoisin myös ruokavinkkejä lisää sillä oon tykännyt sun ruokavinkeistä  🙂

  Tykkää

  1. Okei! Laitanpa mieleen 🙂 Ogjetta en just nyt pysty myustamaan, mut  ruokajuttuja laitan! 🙂

   Tykkää

 17. Ihana asu, tuollaista voisin itsekin käyttää! 🙂 Mukava, kaunis ja sopivan juhlava. Just tultu saunasta, kasvonaamio menossa ja kynttilöitä polttelen. Kohta nukkumaan 🙂 Mukavaa alkavaa viikkoa sinne ja kaikkea hyvää, pientä kimallusta!
   
  Tiina/Tina’s

  Tykkää

 18. Paljettihame, paljaat sääret ja nilkkurit ihan vaan kotosalla. Oliko tämä asu illanistujaisia vai blogia varten?

  Tykkää

  1. Joo, oli mulla sellaiset neulekuvioidut villasukkiksetkin tän asun kanssa mutta meillä oli sit loppujen lopuksi niin lämmin, etten jaksanut pukea niitä (muutenkaan sukkiksista kamalasti pidä). Kenkiä en toki koko iltaa pitänyt jalassa, mutta nekin tavallaan kuuluivat asuun -ja asu oli oli kivempi kuvata ”kokonaisenakin”. Eli joo, kengät vähän kuvausrekvisiittaa, muuten asu todellakin lauantai-iltaa; ei blogia varten 🙂

   Tykkää

 19. Mennyt viikkokin kimalteli uutisten kautta: Pakistanilaiselle 17-vuotiaalle aktivisti tytolle myonnettiin Nobelin rauhanpalkinto arvostuksena avoimesti puhuen:  erityisesti tyttojen oikeuksista koulutukseen. Tama  kimallus-aihe blogisi heratti nain vanhemman naisenkin pohtimaan jalleen kerran, kuinka elama kimaltelee  ihmisille niin eriarvoisesti talla planeetalla,paljolti riippuen lahto kohdistamme. Ps.Kiitos kimallus toivotuksista uuteen viikkoon,sita tarvitaan.

  Tykkää

 20. Hei Johanna, voisitko joskus vaihteeksi kuvata mielestäsi inspiroivasti pukeutuvia norjattaria? Tuli mieleen kun tuo bloginaapurisi Sofie on esitellyt pariisilaisten naisten katutyyliä. Lukijoiden mielestä huippuidea! 
  ◆ Kaisu◆

  Tykkää

  1. Juu… Mitenkään ihania norjattaria aliarvioimatta veikkaan että tää tehtävä on helpompi Pariisin kaduilla kuin täällä meillä, mutta idea ehdottomasti superhyvä, joten kehittelyyn menee!! 🙂

   Tykkää

 21. Heissan!
  Voisitko joskus tehdä postauksen, jossa esittelet kenkien säilyttämistäsi? Eli missä kaikki kenkäsi ovat? Nehän vievät julmetusti tilaa ja ainakin meidän kotona eteisessä on usein kenkäkaaos, vaikka melko vähillä kengillä kuljetaankin 🙂

  Tykkää

 22. Ihana blogi, joka tuo aurinkoa arkeen. Tollasta ”sun tyyliä” ihailen. Oma pukeutumistyyli pikkusen hukassa, mutta pikku hiljaa teinivuosien hankinnat poistuu kaapista ja alan näyttää ”katu-uskottavalta” parikymppiseltä 😀 

  Tykkää

  1. 🙂 Kiva kuulla, kannattaa etsiä ne omat värit (itse tykkään hyvin hillityistä ja maanläheisistä) ja pitää asut aika yksinkertaisina… Sillä pääsee pitkälle! ❤

   Tykkää

 23. Pakko kommentoida, kun välillä niin kovasti harmittaa ihmisten alhaisuus ja pahantahtoisuus tässä blogin kommenttiboksissa. Toivon Johanna, että et anna sen lannistaa ja käytät ”kanneltasi”, levität ympärillesi kauneutta, esteettisyyttä. Eino Leinon sanoin: ”Miks meillä kaikki kaunis tahtoo kuolta ja suuri surkastua alhaiseen? Miks meillä niin on monta mielipuolta? Miks vähän käyttäjiä kanteleen?”  Kiittäen ja tervehtien Kirsi

  Tykkää

  1. Mm, pakko sanoa että olen kyllä samaa mieltä; kiitos kauniista sanoista. 🙂 Kaunis, kaunis Eino Leino… Joskus vähän lannistaa, mutta enpä usko että voisin lakata näkemästä asioita tältä kauniilta kantilta, sehän se vasta lannistaisikin… Eli pakko jatkaa näin kun ei muutakaan osaa. Kiitos vielä todella kauniista kommentistasi ❤

   Tykkää

 24. Ihana kokonaisuus 🙂 Upeat nuo kengät ja neule… sopivasti kimallusta.  Kauniita kuvia jälleen. Mistähän kenkiä voisi etsiä täällä Turun suunnalla… koitan googlettaa…
  Todellakin oma tyyli välillä pahasti hakusessa… kaapista löytyy vaikka ja mitä, sitä sun tätä, mutta kun pitäisi johonkin lähteä ei ole mitään päälle pantavaa. Tuttu ongelma yhdelle jos toisellekkin… vinkkejä tähän kun saisi 😛
   
  Ihailen aina niitä jotka hallitsevat vaatemaailmansa ja osaavat pukeutua aina tyylikkäästi. Tosin vartalon malli antaa haastetta itselläni pukeutumiseen. Pientä (välillä isompaakin) omenavartaloa havaittavissa. Mukavaa ja ilon täytteistä alkavaa viikkoa!

  Tykkää

  1. Hei tämäkin on loistava postausaihe! Kirjoittelen teille pian jotain mun vinkkejä… Kyllä minustakin joskus tuntuu ettei kaapissa oo mitään… 😛 Eli se on vaan joku hullu tunne joka tulee kaikille. Mut muutamalla pikkuisella niksillä pääsee kyllä hyvin eteenpäin… Tulossa, ihan innostuin! 😉

   Tykkää

 25. Minusta kaikista parhaiten noita negatiivis-sävyisiä kommentteja kuvaa vanha sanonta: ”Sanoo kettu pihlajanmarjoista” 🙂 🙂
  Oikein kauniit nuo vaatteet. Minä myös pidän siitä, että paita on yksinkertaisempi, jos hame on erikoinen. Pidän kovin sinun kuvistasi asuistasi, kodistasi, luonnosta -kaikesta. Rakastan kaikkia kauniita, harmonisia ja romanttisia asioita ❤
  Kiitoksia sinulle blogistasi 🙂
  Oikein ihanaa viikkoa sinulle Johanna!
  Katriina

  Tykkää

 26. Moikka, onko niin ettei mobiiliversiossa voi kommentoida tai lukea kommentteja? Itse en ole ainakaan onnistunut, aina pakko käyttää tätä täysversiota, harmi..

  Tykkää

 27. Hei, olen kuulunut vakkari lukijoihisi reilu vuoden ja todella tykästynyt! Nyt selailin flunssa-sairas-sadepäivän iloksi vanhaa blogiasi vuosilta 09-10. Siis mahtavaa Johanna, että olet säilyttänyt ihanan positiivisen ja valoisan asenteesi vuodesta toiseen ❤ Hauskoja juttuja hyvällä asenteella, niiiin kauniita ja inspiroivia kuvia, luksusta arkeen ja juhlaan vaikuttamatta yhtään kuitenkaan pinnalliselta. Tuot kyllä varmasti monelle iloa ja valoa asenteellasi! Kiitos ihanasta hyvänmielen blogistasi! 🙂
  Valoa syksyyn ja mukavaa viikkoa!
  Linda

  Tykkää

 28. Voi miten kauniit vaatteet! Voisinpa itsekin käyttää hameita, mutta sääreni ovat niin lyhyet ja muodokkaat etten tunne oloani kotoisaksi hameissa.
  Ps. Kimalluksesta puheenollen, täällä pohjanmaalla on maa valkoisena ja kyllä kimaltaa kauniisti! Ihanaa,raikas pakkanen, lumi ja valon juhla joulu lähestyvät!
   
  Talviterveisin annika

  Tykkää

 29. Parasta kimallusta arkeen! Aamulenkki metsässä koiran kanssa ennen aurinkon nousua: taivaalla tähdet, maassa ja puissa otsalampun valossa säkenöivä kuura. Lumoavaa!

  Tykkää

 30. Sä vaan kaunistut kokoajan! Näytät aivan upealta! :*
   
  whoiamimlookingfomyself.blogspot.fi
   
  -norjafani Veera 😉

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: