Kasa kuvia kuvauksista

& arvonta… 🙂

Heippa hei! Tässäpä vielä ihan vaan meidän omia otoksia (pari kuvaa on lainattu Pian blogista; toi missä Paulina kuvaa mun päällä ja toinen, jossa on pelkkä sohva), mikään näistäkään ei siis ole Paulinan ottamia. Huomaatte kyllä sitten eron! 😛 Niistä tulee ihan älyhienoja. Melkein tuli vähän sellainen kamera/objektiivi/++tarvike -kuume tuolla… Huoh. Mutta eihän me muutkaan maltettu kuvailematta olla, sen verran kivoja tunnelmia rakenneltiin.

Enpä tällä kertaa höpise turhia, ei kai kukaan jaksa mihinkään syvällisyyksiin maanantaina keskittyäkään… Voin muuten sanoa, että ihan on kalsareissa mennyt tää viikonloppu, sen verran sai vaihdella vaatetta tuolla reissussa. 😉

No mutta, koska moni teistä tuntui rakastuvan tohon byPias kashmir-villaponchoon; arvotaan yksi sellainen nyt! :)) Värivaihtoehtoja on paljon muitakin, kurkkase verkkokaupasta. Ja kommentoihan jotain boksiin jos poncho kelpaisi! Lykkyä tykö!

 ^^ arpajaisvoitto^^ 

      Kommentoimaan! :))

3 220 vastausta artikkeliin “Kasa kuvia kuvauksista

 1. Hei! Hartiat istumatyössä jumissa tämän tästä, poncho voisi helpottaa oloa. Minua miellyttävät erityisesti tummanharmaa ja nutria. Kiitos piristävästä blogista!:)
  Rike

  Tykkää

 2. Tämän haluaisin. Kaikki värit näyttävät kauniilta. Poncho tulisi ihan tarpeeseenkin.
  Nimimerkillä ”niska ja hartiat aina jumissa…”

  Tykkää

 3. Meillä on töiss jostain syystä aika kylmä ja oon kaivannu just jotain tällästa. Tummanharmaa! Jos ei arpaonni suosi, niin täytyypä pistäytyä Porvoon by Pias liikkeessä, ihanaa että löytyy omasta kaupungista näitä. 

  Tykkää

 4. Uijui, nyt rakastuin ❤ En voittanut lotossa! Mutta toivottavasti arpaonni osuu nyt. Vaaleanharmaa on toiveena!

  Tykkää

 5. EN ymmärtänyt kuvien pointtia, Pias vaatteita käytän, mutta kuvaus ja mallit ei sykähdyttänyt.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: