Valoja

& ellos -voittaja!

Bongaatteko uuden lampun? :)) Se oli tosiaan mun Amsterdamin ostokseni zenzasta ja tuli oikein tarpeeseen. Kuinkas monta vuotta me ollaan tässä nyt asuttu…? Ja ihan tossa rappukäytävän yllä on roikkunut johto ja sen päässä sokeripala koko ajan. Siis sen reilu neljä vuotta. Vähän käytävä kaunistui kun saatiin lamppu siihenkin. Mitään isoa en tohon ollut kaavaillutkaan; rappujen yllä on kuitenkin jo aika iso kristallikruunu ja kahdesta ihan erilaisesta (tai isosta) olisi voinut tulla aikamoinen törmäys.

Molemmista valaisimista lähtee kyllä mahtavat kuvioinnit ympäriinsä; luovat sellaista omaa kimallustaan.

Että sellaista tällä kertaa. 😀 Eipä sen kummempaa. 🙂

Paitsi hei, meinasi jo unohtua tämä tärkeä: ellokselle shoppailemaan pääseen 100 euron lahjakortilla:

Lahjakortti ellokselle olisi ihana piristys tähän kaiken kiireen ja stressin keskelle! Voin samaistua sun tunteeseen, että ei osaa kertoa ääneen väsymyksestään. Tsemppiä ja lepoa siis sinullekkin!<3

Laitathan s-postia kalastajanvaimo@yahoo.com osoiteeseen hyvä voittaja! :))

Muille iloksi ja lohduksi mun tän hetken suosikkijuoksubiisi (okei, myös aika suosikki zumbassa 🙂 mutta myös loistava juoksutempo):

28 vastausta artikkeliin “Valoja

 1. Onpa kaunis valaisin!
  Hei tuli mieleen, että ostitko kahvikoneen ja minkä merkkisen? Muistan sun keväällä itselleen lukijoiden vinkkejä. Sama hankinta on edessä, mutta aikamoinen on tuo kahvikoneviidakko…

  Tykkää

  1. Joo! Tai en ostanut, me saatiin se vähän vahingossa kälyltä, joka on sellaisessa kahvifirmassa töissä ja sillä oli kotona yksi joka oli jäänyt käyttämättä niin mies toi sen meille yks päivä! 😀 Se on kyl oikein hyvä, Illy -merkkinen. En ois varmaan osanut tehdä päätöstä itse… 😉

   Tykkää

 2. Moi 🙂 ❤
  Tuli mieleen kysyä, että onko sinulla koskaan ollut mitään liikunnasta aiheutuneita vammoja / loukkaantumisia tms.? Olen ite ollut viimeise kolme viikkoa henkisesti kovilla, kun polveni menivät yhdessä jumpassa… Polvet ovat siitä lähtien olleet todella sökönä, en esimerkiksi oikein edes portaita viitsi kävellä. Yhden viikon pidin keppejäkin. Magneettikuvassa kävin viime viikon torstaina ja ensi maanantaina pääsen lääkärille kuulemaan tulokset. Aika masentavaa, että epäilevät sellaista kondromalasiaa, jonka myötä ei enää oikein saisi kyykkäillä jne…… buuuuu! On ollut mieli koetuksella. Olen sitten jotain kotijumppaa yrittänyt kipujen rajoissa tehdä, mutten tosiaan juuri mitään jaloilla pysty tekemään. Elämä on! Ihanaa joulunalusaikaa teidän perheelle :] ❤
  t. Heinis

  Tykkää

  1. Moi Heinis ❤ olen ollut kyllä tosi onnekas näidedn suhteen; ei kai koskaan mitään nilkan vääntymistä suurempaa… o_o ihme kyllä. Jonain päivinä huomaa että alkaa tulemaan vanhemmaksi kun on niin kankea :’D Mut se on sit eri asia se. 
   Voin kuvitella et munkin mieli ois ihan maassa kyllä… 😦 Tsemppiä Heini… ❤ Toivotaan nyt vielä että jotenkin palautuisit ennalleen, mut jos ei, niin onhan noita mahtavia liikuntamuotoja sit muita… joskin ymmärrän tuskan kun itsekin olen niiiiin ”jalkaliikkuja”…. 
   Sitä samaa sinne :))

   Tykkää

 3. Paljon onnea onnelliselle voittajalle 🙂
  Valo heijastuu kauniisti uudesta valaisimestanne. Kävin jo aiemmin katsomassa Amsterdam postauksen linkistä noita lamppuja ja lyhtyjä. Kivoja ovat. Ja mukavasti vähän erilaisia.
  *PirjoW

  Tykkää

  1. Moikka, ei, tää neule on vanha… 🙂 En ostanutkaan mitään vaatetta Amsterdamista. Oli vähän enemmän sisustusintoa 😛 ChillNorwayn vanhoja juttuja on tää neule.

   Tykkää

 4. Onpa kaunis valaisin!
  Hei tuli mieleen, että ostitko kahvikoneen ja minkä merkkisen? Muistan sun keväällä itselleen lukijoiden vinkkejä. Sama hankinta on edessä, mutta aikamoinen on tuo kahvikoneviidakko…

  Tykkää

  1. Joo! Tai en ostanut, me saatiin se vähän vahingossa kälyltä, joka on sellaisessa kahvifirmassa töissä ja sillä oli kotona yksi joka oli jäänyt käyttämättä niin mies toi sen meille yks päivä! 😀 Se on kyl oikein hyvä, Illy -merkkinen. En ois varmaan osanut tehdä päätöstä itse… 😉

   Tykkää

 5. Moi 🙂 ❤
  Tuli mieleen kysyä, että onko sinulla koskaan ollut mitään liikunnasta aiheutuneita vammoja / loukkaantumisia tms.? Olen ite ollut viimeise kolme viikkoa henkisesti kovilla, kun polveni menivät yhdessä jumpassa… Polvet ovat siitä lähtien olleet todella sökönä, en esimerkiksi oikein edes portaita viitsi kävellä. Yhden viikon pidin keppejäkin. Magneettikuvassa kävin viime viikon torstaina ja ensi maanantaina pääsen lääkärille kuulemaan tulokset. Aika masentavaa, että epäilevät sellaista kondromalasiaa, jonka myötä ei enää oikein saisi kyykkäillä jne…… buuuuu! On ollut mieli koetuksella. Olen sitten jotain kotijumppaa yrittänyt kipujen rajoissa tehdä, mutten tosiaan juuri mitään jaloilla pysty tekemään. Elämä on! Ihanaa joulunalusaikaa teidän perheelle :] ❤
  t. Heinis

  Tykkää

  1. Moi Heinis ❤ olen ollut kyllä tosi onnekas näidedn suhteen; ei kai koskaan mitään nilkan vääntymistä suurempaa… o_o ihme kyllä. Jonain päivinä huomaa että alkaa tulemaan vanhemmaksi kun on niin kankea :’D Mut se on sit eri asia se. 
   Voin kuvitella et munkin mieli ois ihan maassa kyllä… 😦 Tsemppiä Heini… ❤ Toivotaan nyt vielä että jotenkin palautuisit ennalleen, mut jos ei, niin onhan noita mahtavia liikuntamuotoja sit muita… joskin ymmärrän tuskan kun itsekin olen niiiiin ”jalkaliikkuja”…. 
   Sitä samaa sinne :))

   Tykkää

 6. Paljon onnea onnelliselle voittajalle 🙂
  Valo heijastuu kauniisti uudesta valaisimestanne. Kävin jo aiemmin katsomassa Amsterdam postauksen linkistä noita lamppuja ja lyhtyjä. Kivoja ovat. Ja mukavasti vähän erilaisia.
  *PirjoW

  Tykkää

  1. Moikka, ei, tää neule on vanha… 🙂 En ostanutkaan mitään vaatetta Amsterdamista. Oli vähän enemmän sisustusintoa 😛 ChillNorwayn vanhoja juttuja on tää neule.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: