Nimikkopaita

työpäivän jälkeen

Heippa hei. :)) Näin pimeää on kun töistä ehtii kotiin! Aika hurjaa. Tänään oikein töissä mietittiin että miten pimeys voi vaikuttaa näin paljon energiatasoihin… Kaikki on jotenkin ihan loppu. 😛

Pakko vaan liikkua ja treenata vähän enemmän, neuloa vähän enemmän ja tehdä kaikkia terveellisiä herkkuja vähän enemmän. En oikein muuta pelastusta keksi tähän, noi on mun niksit. Ja hei, me ollaan kaikki samassa veneessä… jos se yhtään lohduttaa. 😛 Niin ihan yhtä toivottomalta tää näyttää meille kaikille. Huoh.

Mulle yksi kiva pieni piristys oli Johanna -paita, (sain sen -ja liivin tuolla kuvausreissulla). Toi Pian pellavapaita, joka mulla on päälläni – se on nimetty meidän Johannoiden mukaan. Aika ihanaa. Miten ne arvasikin, että tykkäsin tästä ihan hulluna(!). Ohutta, laadukasta pellavaa; nyt kolmen työpäivän jälkeen alkaa olemaan jo rypyssä, mutta kaunis silti. Eikä tietty Malenallakaan hullumpi nimikkoliivi toi Pian tekoturkisliivi. :)) Nahkatakki + turkisliivi on aikast piristävä yhdistelmä näihin marraskuukeleihin kanssa! 

Voi toi mun tukkakin on melkoisen sotkussa ja kaikki, nää on nyt oikein tällaisia marraskuisia arkikuvia… Voi kauhea. Mut ei me lannistuta. Ei tässä nyt auta lakata elämästä (tai edes bloggaamasta) vaikka kuinka vähän ois valoa ja hiukset lätässä. 😛

Seuraavassa postauksessa tuleepi sitten Pian ponchon voittaja, joten nähdään pian! :))

92 vastausta artikkeliin “Nimikkopaita

 1. Kuvat ovat tämän blogin juttu, ihania ja tunnelmallisia. Muissa blogeissa muita, tässä tätä 🙂 Kaikkia ei voi ikinä miellyttää… älä vaan muuta tyyliä.

  Tykkää

 2. Silmän ilo olet Johanna ! Kuviasi on mukava katsella.tulee jotenkin hyvälle mielelle.Kiitos blogistasi ! Mukavaa talven odotusta !

  Tykkää

 3. Noissa monissa blogeissa on se ero että ne ovat tyyliltään moderneja ja vähäeleisiä. Ja kuvat eivät ole monestikaan normaaleja vaan ylivalotettuja kuvanmuokkauksen kanssa a noita samantyylisiä on pilvin pimein. Tyylejä on erilaisia ja Johannan tyyli on enemmän tunnelmallinen, rustiikkinen, kotoisa. Miksi sen pitäisi valokuviltaan olla jotain muuta kuin on. Johannalla on ihana oma tyyli, ja kuvien tunnelma on lämmin ja kotoisa, juuri tähän blogiin sopiva. Miksi pitäisi olla samanlainen persoonaton kuin kaikilla muilla. Saa kai omasta tyylistä pitää kiinni.

  Tykkää

 4. Ei näkymyksille annettakoon tilaa. Joskus on kyselty, miksi on kuvat vinossa ja epätarkkoja jne. Kaikki ei pidä kaikesta.  Kysyähän aina saa, tää blogi on tällainen. Olen ollut lukematta nyt kuukauden ja kävin kurkistamassa.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: