Nimikkopaita

työpäivän jälkeen

Heippa hei. :)) Näin pimeää on kun töistä ehtii kotiin! Aika hurjaa. Tänään oikein töissä mietittiin että miten pimeys voi vaikuttaa näin paljon energiatasoihin… Kaikki on jotenkin ihan loppu. 😛

Pakko vaan liikkua ja treenata vähän enemmän, neuloa vähän enemmän ja tehdä kaikkia terveellisiä herkkuja vähän enemmän. En oikein muuta pelastusta keksi tähän, noi on mun niksit. Ja hei, me ollaan kaikki samassa veneessä… jos se yhtään lohduttaa. 😛 Niin ihan yhtä toivottomalta tää näyttää meille kaikille. Huoh.

Mulle yksi kiva pieni piristys oli Johanna -paita, (sain sen -ja liivin tuolla kuvausreissulla). Toi Pian pellavapaita, joka mulla on päälläni – se on nimetty meidän Johannoiden mukaan. Aika ihanaa. Miten ne arvasikin, että tykkäsin tästä ihan hulluna(!). Ohutta, laadukasta pellavaa; nyt kolmen työpäivän jälkeen alkaa olemaan jo rypyssä, mutta kaunis silti. Eikä tietty Malenallakaan hullumpi nimikkoliivi toi Pian tekoturkisliivi. :)) Nahkatakki + turkisliivi on aikast piristävä yhdistelmä näihin marraskuukeleihin kanssa! 

Voi toi mun tukkakin on melkoisen sotkussa ja kaikki, nää on nyt oikein tällaisia marraskuisia arkikuvia… Voi kauhea. Mut ei me lannistuta. Ei tässä nyt auta lakata elämästä (tai edes bloggaamasta) vaikka kuinka vähän ois valoa ja hiukset lätässä. 😛

Seuraavassa postauksessa tuleepi sitten Pian ponchon voittaja, joten nähdään pian! :))

46 vastausta artikkeliin “Nimikkopaita

 1. Pimeällä lähdetään, pimeällä tullaan kotiin…kovin on pimeää joo. Mutta jospa tuleva joulu antaisi ”valoa” pään ja sydämen sisään, niin selvitään tästäkin kaamoksesta!
  Ihana paita, pellava on ihan Pop!
   
  Terkkuja Suomen Lapista 🙂 Ei vieläkään lunta…
   
  Terkuin iDis & iNTeRiÖÖRi

  Tykkää

  1. Joo pään sisässä sitä on oaltava nyt -ja sydämessä. Niillä pärjää kyllä ihan hyvin. 🙂

   Tykkää

 2. Tykkään niin kovasti sun asupostauksista! Ja nyt viime aikoina on ollut tosi ihanaa saada lukea postauksia näin usein 🙂 -Sanna

  Tykkää

  1. Juu munkin mielestä asupostit ovat ihan parhaita!! 🙂 Siis niinkuin muiden blogeissa, niitä tykkään seurailla. Yritän pitää jonkinlaista tempoa tässä jatkossakin yllä. 🙂

   Tykkää

 3. Ihana röyhelöpaita ja on niin sun tyylinen 🙂 Itse olen himoinnut noita kuvauksissa näkyneitä (beigen värisiä) pellavahousuja, joiden lahkeissa on kiristysnyörit. Muistatko vielä minkä kokoiset sulla oli yllä? Itse olen yleensä S-kokoinen, mutta kuvauksessa lukee että ovat reilun kokoisia…toki kutistusmisvaraa on hyvä olla mukana, joten sen takia pähkäilen sopivaa kokoa.
  – laura 
   

  Tykkää

  1. Moi Laura! Joo nää ovat ehkä vähän reilua kokoa… Mulla oli näistä xs, mutta pehvasta teki kyllä vähän tiukkaa kiskoa päälle 😛 Eli jos sulla on vähän enemmän lantiota ja pyllyä, saattaa xs olla liian pieni. On mullakin kuitenkin sentään jotain pyöreyttä tossa lantion seudulla, että kyllä vähän voi ollakin ja silti xs on hyvä.

   Tykkää

 4. Kaunis olet kuten aina 🙂 Minä kiinnitin huomioni tuohon Cleanin tuoksuun. Onko tuo minkä niminen? Olen toivonut joulupukilta Cleanin Skin-tuoksua 😀 josta pidän ihan hulluna. Onko tuo yhtä hyvä? -Maarit

  Tykkää

  1. Heippa Maarit, munkin suosikki on kyllä edelleenkin Skin… Pysy vaan siinä… 😉 

   Tykkää

 5. Ihania vaatteita:) ja niin kauniita kuvia!
  osallistun mielelläni ponchon arvontaan 🙂
   
  susanna

  Tykkää

 6. Vielä reilu vuosikymmen sitten elettiin marraskuu(kin) sen enempiä tuskailematta ja väsymättä kun ei tiedetty, että pitäisi kuulemma kaamoksesta masentua. Nyt tätä ”ongelmaa” jauhetaan kyllästymiseen asti joka tuutista ja tulokset sen mukaiset 😉 Hämäränhyssy on ihanaa aikaa: saa luvan kanssa lötkötellä sohvalla kynttilöistä nauttien..

  Tykkää

  1. Olen kyllä kuulut syysmasennuksesta (tai kaamosmasennuksesta) jo ennen kuin edes tiedin mitä se tarkoittaa 😛 Et ei se välttämättä ihan uusi keksintö ole. Mut olen kyllä siinä ihan samaa mieltä että tää on ihanan hidasta aikaa… ❤

   Tykkää

 7. Ihana tuo sitaatti, hyvä pitää mielessä! Loisteliasta viikon jatkoa sinulle, oma blogisi varmasti tartuttaa valoaan monelle. 🙂

  Tykkää

 8. Hei mutta arkikuvathan ovat just kaikkein parhaita 🙂
  Teillä oli varmaan iki-ihana kuvausreissu Amsterdamissa, ihanaa oli nähdä kuvia sieltä…

  Tykkää

 9. Parasta ulkoilu ja kävelyaikaa iltaisin. Aivan ihanaa kävellä ja katsella valoja ihmisten pihoilla ja ikkunoissa. Ja kyllä se ulkoilma vaan piristää mieltä, ei vajota sinne sohvan pohjalle puoleks vuodeks pimeetä pakoon!
  Ylös ulos ja lenkille, vaikka olis koiranilmakin, vaatteet vaan sään mukaan päälle.
  Kannattaa kokeilla.

  Tykkää

 10. Minusta tämä loppuvuoden hämärä on aivan parasta aikaa. En haikaile edes kynttilöitä tai muita tunnelmannostattajia ja olen kaukana jouluihmisestä. Paljas, harmaankaru luonto, joka kyyhöttää talven edellä – ennen niitä sinäsnsä kauniita talvisäitä, jotka eivät vedä vertoja tälle vuodenajalle. Sen kruunaa pieni tihku. Saa olla itse siinä mukana omana itsenään. Toki kesäisempikin vuokdenaika on ihana, mutta minulle jotenkin poikkeustila tähän omaan suosikkivuodenaikaani.Tää on niin mahtavaa.
   
  Virvel Vind

  Tykkää

  1. Syksy on oikeastaan munkin lemppari ja toi sun kuvailema karu tihku on ihan raikkaimpia ja makeimpia ilmoja mitä voi olla… Te ootte hyviä näkemään näitä positiivisia puolia. :)) 

   Tykkää

  1. :)) Niinpä… aina on jotain pientä puuhaa kyllä. Ja ihanasti aikaa tehdä enemmän juttuja kotona/sisällä kuin kesällä!

   Tykkää

 11. Hei Johanna
  Olen tekemässä tilausta tuosta ihqusta paidasta, mikä sulla on päällä :-)- mikä koko sulla on kuvissa?
  Terkuin Satuliini

  Tykkää

 12. Olet aina niin upean näköinen! Kiitos mieltä lämmittävästä blogista, piristät pimeänkin marraskuun illan! Sydämellä!

  Tykkää

 13. Huippu päivän asu.
   
  Pimeys ja murheet meinaavat vetää sohvan pohjalle , mutta ei auta!!! Lihat liikkeelle, sillä mieli kohentuu.
  Saunan lauteille treenin jälkeen, kynttilät palamaan ja rentoilua.
  Tunnelmallista viikonloppua.
   
  Katinka
   

  Tykkää

  1. Kuulostaa oikeinkin täydelliseltä, eihän tässä mitään syytä ole murehtia kun on noin hyviä vaihtoehtoja ❤

   Tykkää

 14. Surkeita melko tyylitajuttomia tuhruisia kuvia, värit haljuja, valaistukset päin persettä ja tuollainen uusvanha vaalea väri kaikkialla on aivan hirveä… Tulee jotenkin mieleen se sarja, olikohan se ruotsalaiset miljonääriäidit yms. 

  Tykkää

 15. Erilaisetkin mielipiteet voi kertoa asiallisesti, toista kunnioittaen, tai sitten noin, niin kuin edellinen kommentoija, moukkamaisesti.

  Tykkää

  1. Jollain oli huono hetki 😛 Joo eihän nää maailman laadukkaimpia kuvia ollut, mut eihän se Elina oo blogin tarkoituskaan… 🙂

   Tykkää

 16. Minä taas tykkään, että Johannan rustiikkinen kuvatyyli on just hieno, ja sopii blogin tyyliin. Kuvat ja värimaailma on persoonallisia ja tyylikkäitä. Tosi monet blogit on kuvitukseltaan aika kliinisiä. Kukin tykkää mistä tykkää, mut minä en ainaka käy rumasti haukkumassa sellasia blogeja, joiden tyyli ei itseäni viehätä. Asiat voi ilmaista aika monella tavalla. 
  Kaunis tuo Johanna-paita, vois itekin hankkia ja onpas toinen nimenikin Johanna 🙂 

  Tykkää

 17. Kiitos ihanasta blogista♡. Näytät aina kauniilta ja freesiltä..siksi on ihana seurata juttujasi.
  Vaatteet on taas kauniit… meidän pappa sanoi aina, kun ruinattiin uusia vaatteita : ”Rumat ne vaatteilla koreilee.” (Ei pidä sinun kohdalla ainakaan paikkansa)
   

  Tykkää

 18.  
  Tosi kiva asu ja liivin&nahkatakin yhdistelmä. Kiinnostaisi nuo housut, mistä&kenen ne on?Tsemppiä kaamosaikaan!

  Tykkää

 19. Kuvat ovat tämän blogin juttu, ihania ja tunnelmallisia. Muissa blogeissa muita, tässä tätä 🙂 Kaikkia ei voi ikinä miellyttää… älä vaan muuta tyyliä.

  Tykkää

 20. Silmän ilo olet Johanna ! Kuviasi on mukava katsella.tulee jotenkin hyvälle mielelle.Kiitos blogistasi ! Mukavaa talven odotusta !

  Tykkää

 21. Noissa monissa blogeissa on se ero että ne ovat tyyliltään moderneja ja vähäeleisiä. Ja kuvat eivät ole monestikaan normaaleja vaan ylivalotettuja kuvanmuokkauksen kanssa a noita samantyylisiä on pilvin pimein. Tyylejä on erilaisia ja Johannan tyyli on enemmän tunnelmallinen, rustiikkinen, kotoisa. Miksi sen pitäisi valokuviltaan olla jotain muuta kuin on. Johannalla on ihana oma tyyli, ja kuvien tunnelma on lämmin ja kotoisa, juuri tähän blogiin sopiva. Miksi pitäisi olla samanlainen persoonaton kuin kaikilla muilla. Saa kai omasta tyylistä pitää kiinni.

  Tykkää

 22. Ei näkymyksille annettakoon tilaa. Joskus on kyselty, miksi on kuvat vinossa ja epätarkkoja jne. Kaikki ei pidä kaikesta.  Kysyähän aina saa, tää blogi on tällainen. Olen ollut lukematta nyt kuukauden ja kävin kurkistamassa.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: