Villaa på villaa perjantaityyliin

& ensimmäinen joulun merkki

mekko Vilan pooloneule / neuletkki Part Two / korvikset Accessorize

Heippa hei ja kivaa perjantai-iltaa! Nyt on hiuksetkin vähän siistimmin… 😛  Loivat laineet ovat muuten jäänet eilisestä, yönylinukutusta letistä. 

Joku ehkä muistaakin tän mun poolopaita-mekkoidean viime joulukuulta; nyt se on taas käytössä, tykkään tästä tosi kovasti. Villamekon päälle olen taas pukenut vähän lisää villaa, eipä tuu kylmä (sisällä tällaisessa villamekossa pärjää ihan ilman takkia tai sukkiksia).

Ja hei, meillä on jo ensimmäiset joulufiilistelyt lähteneet käyntiin, huomaatteko? 🙂 No hyasintti! Nuo kasvoivat niin pitkiksi, että leikkasin maljakkoon. Enkä muuten keksi mitään koristetta, ääntä tai tuoksua, josta tulisi niin joulufiilis kuin hyasintista. Se on mun ihan ultimate joulukoriste. 

Nyt täytyy kai siirtyä tacontekopuuhiin; meidän(kin) perjantaiperinne. 

Sitä ennen ponchovoittaja:

Todella kaunis ja tyylikäs!! Juuri tuollaista ponchoa olen etsinyt kaikkialta! Ihan täydellinen töihin ja kotiin 🙂

Otathan yhteyttä kalastajanvaimo@yahoo.com! 🙂

Ja loppuun vielä yksi tän hetken perjantaichillailubiisisuosikki (voiks noin pitkiä sanoja tehdä… sorry), J. Balvinin ja Farrukon 6 AM. Ihana biisi, mut sulkekaa silmät… Noi lattareiden musiikkivideot ovat aina niin… poolpartyjä ja bikinejä. Huoh. Kivaa perjantai-iltaa kuitenkin!

32 vastausta artikkeliin “Villaa på villaa perjantaityyliin

 1. Ilo katsella näitä sivujasi. Ja arvaas mitä, kun olen kertonut blogistasi mun hyvien mieskavereiden seurassa, hekin ovat sanoneet: ”Hei, mäkin alan seuraamaan tätä blogia”.
  Hyvä viihdyttävä blogi, ei liian informatiivinen, mutta mieltä kohottava. Kohderyhmä on puhunut: tarvitsemme viihdyttävää, emme liian heavyä. Olet tässä  hyvin onnistunut, siitä kertovat katsojalukusi. Pidä tyylisi!

  Tykkää

  1. Kuvissa se näyttää tosiaan nyt hirmu vahvalta, mut ei oikeastaan iltameikki kuitenkaan. Vaikka kyllä tää vahvempi on kuin normi silmämeikki. Perjantaina tulee usein meikattua vähän enemmän, se on mulle on vähän niinkuin viikonloppua kun on vapaapäivä 🙂

   Tykkää

 2. Hyasintti, se ihanan kamala hajusintti…Meikäläinen tulee sen lähellä todella kipeäksi, kurkku turpoaa, naama punottaa ja kuume nousee pilviin. Kaunis tosin mutta kaukaa katsottuna 🙂 
  Mekko on loistava idea! Itse olen tuunannut lähinnä paidoista pipoja. 
  -Nelli-
  http://villananna.blogspot.fi/

  Tykkää

  1. Voi kauhee :S No kyllä siinä aika vahva tuoksu onkin, en yhtään ihmettele niitä jotka sitä eivät kestä :/

   Tykkää

 3. Jäin miettimään tota ykköskommenttia, että miten ihmeessä mies voi kiinnostua tällaisesta blogista. Siis kun on niin meidän naisten juttua pelkästään. Vaikka onhan niitä kovin naismaisia miehiä – samoin kuin on miehekkäitä naisia 🙂

  Tykkää

 4. Kaipailen hius vinkkejäsi, erityisesti pohjustus tuotteiden käytölle? Minulla myös käytössä Kerastasen Nectar Termique ja nyt opettelen Tigin Small Talkin käyttöä. Miten käytät tuota Small Talkia? Ja jos teet lämpörulla kiharoita niin miten/millä pohjustat?
   
  Monta kysymystä, mutta ihailen hiustyyliäsi ja ottaisin mielelläni tapojasi myös käyttööni. Ja kiitos kauniista, inspiroivasta ja viihdyttävästä blogistasi 🙂

  Tykkää

 5. Voi ei! Mä en ole ainoa, joka kutsuu Hyasinttejä Hajusinteiksi. Mä en kestä sitä hajua. Mä luulen, että se on sellainen tuoksu josta joko tykkää tai ei tykkää. Mulle se on nimenomaan Hajusintti, ja kun rupesin seurustelemaan mieheni kanssa niin ilmoitin heti alkuun et ei ikinä Hajusinttejä (mies tykkää ostella kukkia). 🙂

  Tykkää

 6. Minullekin tuli mieleen kommentoida tuota meikkiä. Minusta sinulle sopii luonnollisempi ja kevyempi meikki, varsinkin poskipunaa on ehkä joskus liikaa?
  Toisaalta olet kyllä kaunis sekä meikattuna että ilman meikkiä, joten jos itse tykkäät meikata, niin ei tässä(kään) asiassa tarvitse blogin lukijoiden mielipiteitä ajatella 🙂

  Tykkää

 7. Ihania kuvia taas Johanna. Minäkn rakastan hyasintin tuoksua;se on kyl niiiiin ihana joulutuoksu. Minusta tuo sun meikki on tosi kiva ja olinkin jo ajatellut kysyä mitä silmämeikkiä käytät nyt? Tykkään tosta tummasta väristä. Ymmärrän et se ei oo sun arkimeikki mut sopii sulle;-) Siis mikä merkki/paletti nyt käytössä. ihanaa joulun odotusta sulle ja koko perheelle. Haleja /Sanna

  Tykkää

 8.  
  Vastasit tähän aiemmin että 4 vuotta sitten olet sen kerran tehnyt…mikset voi olla rehellinen?? Onhan aivan selvästi nähtävissä miten viimeaikaisissa kuvissa hampaat on lähes Ross-valkoiset! Mitä hävettävää valkaisussa on, ei sitä oikein peitellä voi ja kai näkymisen ja näön vuoksi olet sen tehnyt. ;D
   

  Vierailija
  16.11.2014 klo 10:27

  Hei
  millä/miten valkaiset hampaasi?

  Tykkää

 9. Samaa olen katsonut viime aikoina minäkin, niin on hampaat että aurinkolaseja kohta tarvitaan katsojilla! 😉
   

  Vierailija
  17.11.2014 klo 09:53

   
  Vastasit tähän aiemmin että 4 vuotta sitten olet sen kerran tehnyt…mikset voi olla rehellinen?? Onhan aivan selvästi nähtävissä miten viimeaikaisissa kuvissa hampaat on lähes Ross-valkoiset! Mitä hävettävää valkaisussa on, ei sitä oikein peitellä voi ja kai näkymisen ja näön vuoksi olet sen tehnyt. ;D
   

  Vierailija
  16.11.2014 klo 10:27

  Hei
  millä/miten valkaiset hampaasi?

  Tykkää

 10. Ilo katsella näitä sivujasi. Ja arvaas mitä, kun olen kertonut blogistasi mun hyvien mieskavereiden seurassa, hekin ovat sanoneet: ”Hei, mäkin alan seuraamaan tätä blogia”.
  Hyvä viihdyttävä blogi, ei liian informatiivinen, mutta mieltä kohottava. Kohderyhmä on puhunut: tarvitsemme viihdyttävää, emme liian heavyä. Olet tässä  hyvin onnistunut, siitä kertovat katsojalukusi. Pidä tyylisi!

  Tykkää

  1. Kuvissa se näyttää tosiaan nyt hirmu vahvalta, mut ei oikeastaan iltameikki kuitenkaan. Vaikka kyllä tää vahvempi on kuin normi silmämeikki. Perjantaina tulee usein meikattua vähän enemmän, se on mulle on vähän niinkuin viikonloppua kun on vapaapäivä 🙂

   Tykkää

 11. Hyasintti, se ihanan kamala hajusintti…Meikäläinen tulee sen lähellä todella kipeäksi, kurkku turpoaa, naama punottaa ja kuume nousee pilviin. Kaunis tosin mutta kaukaa katsottuna 🙂 
  Mekko on loistava idea! Itse olen tuunannut lähinnä paidoista pipoja. 
  -Nelli-
  http://villananna.blogspot.fi/

  Tykkää

  1. Voi kauhee :S No kyllä siinä aika vahva tuoksu onkin, en yhtään ihmettele niitä jotka sitä eivät kestä :/

   Tykkää

 12. Jäin miettimään tota ykköskommenttia, että miten ihmeessä mies voi kiinnostua tällaisesta blogista. Siis kun on niin meidän naisten juttua pelkästään. Vaikka onhan niitä kovin naismaisia miehiä – samoin kuin on miehekkäitä naisia 🙂

  Tykkää

 13. Kaipailen hius vinkkejäsi, erityisesti pohjustus tuotteiden käytölle? Minulla myös käytössä Kerastasen Nectar Termique ja nyt opettelen Tigin Small Talkin käyttöä. Miten käytät tuota Small Talkia? Ja jos teet lämpörulla kiharoita niin miten/millä pohjustat?
   
  Monta kysymystä, mutta ihailen hiustyyliäsi ja ottaisin mielelläni tapojasi myös käyttööni. Ja kiitos kauniista, inspiroivasta ja viihdyttävästä blogistasi 🙂

  Tykkää

 14. Voi ei! Mä en ole ainoa, joka kutsuu Hyasinttejä Hajusinteiksi. Mä en kestä sitä hajua. Mä luulen, että se on sellainen tuoksu josta joko tykkää tai ei tykkää. Mulle se on nimenomaan Hajusintti, ja kun rupesin seurustelemaan mieheni kanssa niin ilmoitin heti alkuun et ei ikinä Hajusinttejä (mies tykkää ostella kukkia). 🙂

  Tykkää

 15. Minullekin tuli mieleen kommentoida tuota meikkiä. Minusta sinulle sopii luonnollisempi ja kevyempi meikki, varsinkin poskipunaa on ehkä joskus liikaa?
  Toisaalta olet kyllä kaunis sekä meikattuna että ilman meikkiä, joten jos itse tykkäät meikata, niin ei tässä(kään) asiassa tarvitse blogin lukijoiden mielipiteitä ajatella 🙂

  Tykkää

 16. Ihania kuvia taas Johanna. Minäkn rakastan hyasintin tuoksua;se on kyl niiiiin ihana joulutuoksu. Minusta tuo sun meikki on tosi kiva ja olinkin jo ajatellut kysyä mitä silmämeikkiä käytät nyt? Tykkään tosta tummasta väristä. Ymmärrän et se ei oo sun arkimeikki mut sopii sulle;-) Siis mikä merkki/paletti nyt käytössä. ihanaa joulun odotusta sulle ja koko perheelle. Haleja /Sanna

  Tykkää

 17.  
  Vastasit tähän aiemmin että 4 vuotta sitten olet sen kerran tehnyt…mikset voi olla rehellinen?? Onhan aivan selvästi nähtävissä miten viimeaikaisissa kuvissa hampaat on lähes Ross-valkoiset! Mitä hävettävää valkaisussa on, ei sitä oikein peitellä voi ja kai näkymisen ja näön vuoksi olet sen tehnyt. ;D
   

  Vierailija
  16.11.2014 klo 10:27

  Hei
  millä/miten valkaiset hampaasi?

  Tykkää

 18. Samaa olen katsonut viime aikoina minäkin, niin on hampaat että aurinkolaseja kohta tarvitaan katsojilla! 😉
   

  Vierailija
  17.11.2014 klo 09:53

   
  Vastasit tähän aiemmin että 4 vuotta sitten olet sen kerran tehnyt…mikset voi olla rehellinen?? Onhan aivan selvästi nähtävissä miten viimeaikaisissa kuvissa hampaat on lähes Ross-valkoiset! Mitä hävettävää valkaisussa on, ei sitä oikein peitellä voi ja kai näkymisen ja näön vuoksi olet sen tehnyt. ;D
   

  Vierailija
  16.11.2014 klo 10:27

  Hei
  millä/miten valkaiset hampaasi?

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: