Kauneudenhoitosuosikkeja

& laiska sunnuntaiasu

neule Don’t Label Me (lahja siskolta :)) / pellavahousut By Pia’s

 

Aamupalla pelattiin shakkia. Tai en minä. Kunhan join kahviani siinä vieressä ja loikoilin villasukissani. Kiitos Magnus Karlsenin, shakki on tässä taloudessa ihan superpop.

Sitten tuli Ollin paras kaveri kylään ja toi ison kasan pullia. Mulle. Niin, se oli halunut leipoa ihan mulle. Voi liikutus. :’) Koska olen niin kiltti. Tuplaliikutus.

Jossain vaiheessa jaksoin sitten ihan meikatakin ja ajattelin sanoa sanasen noista muutamasta tuotteesta. Eli höpistään vähän kauneudenhoidosta! 🙂

Jos nyt lähdetään ihan ihon puhdistuksesta, niin mun on ihan pakko väittää ihoni kunnon parantuneen huomattavasti otettuani käyttöön Konjac Spongen. Tätä olen ennenkin kehunut, mutta kehutaan vielä uudelleenkin. Olen aina ollut huolellinen ihonpuhistuksen ja meikinpoiston kanssa, mutta epäpuhtaudet ja epätasaissuudet ovat todellakin kadoneet sienen avulla ja iho on yksinkertaisesti kirkastunut. Sienestä sanotaankin näin: Konjac Sponge ihonpuhdistussieni puhdistaa ihohuokosista lian ja talin, jolloin mustapäiden muodostuminen vähenee. Lisäksi se kosteuttaa ihoa luonnollisesti, kuorii hellävaroen kuolleita ihosoluja kirkastaen ihon pinnan ja tasapainottaa ihon pH:n.

Toinen ihon takuuvarma kaunistaja on primeri. Mulla on nyt käytössä tollainen Diorin Pore Minimizer, mutta olen kuulut todella paljon kehuja myös Chaneleista, että niitä saatan kokeilla seuraavaksi. Käytän primeria useammin kuin meikkivoidetta; se tasoittaa kauniisti ihon pinnan peittämättä mitään ja päälle riittää mainiosti mineraalipuuteri. Lopputulos on todella kuulaan luonnollinen. Pikkasen vielä valokynää pokipäiden ylle, silmien sisäkulmiin ja kulmaluille. 

Olen usein kertonut suosivani mahdollisimman paljon luomutuotteita ihonhoidossa, mutta yksi voide on kyllä sellainen mun ihon täsmätuote, että ilman sitä en pärjäisi: Avenen Cleanance K. Tätä saa ihan apteekista Suomestakin ja on aivan loistava pitäämään ihon puhtaana; siis tällaisen ihon, joka helposti muuten keräisi epäpuhtauksia. Ihohuokoset ovat pienentyneet ja epäpuhatudet vähentyneet tämänkin tuotteen ansiosta. Cleanance K:n teho perustuu AHA (ja myös BHA?)-happoihin ja joskus kipristelyn oikein tuntee ihon alla. Silti miellyttävä, hyvin kosteuttava tuote. En voi luopua. 🙂

Ja koska joku kyselikin mun silmämeikeistä, niin viime aikoina mulla on ollut käytössä tasan kaksi tuotetta; kestosuosikkini Sensain nestemäinen rajauskynä (yksi täyttökerta kestää muuten ainakin vuoden!) ja Isa Doran Pashmina -luomiväripaletti; aivan ihanat, monikäyttöiset sävyt, joilla saa niin päivä- kuin iltameikinkin.

Kivaa alkavaa viikkoa -ja pian tulee sitten muuten vähän hiusasiaa samaan tyyliin. Hiusvinkkejäkin kun taas kaipailtiiin. Coming up! Kiva että kyselette ja toivotte. Ja käytte. ❤

28 vastausta artikkeliin “Kauneudenhoitosuosikkeja

 1. Sitä olen monesti miettinyt, että kun kuvista näkee, että sulla on tosi vahva silmämeikki (näissä vähemmän vahva), niin teetkö sen ihan näitä blogin kuvia varten, vai onko se todella sun arkimeikki? Tiedän nimittäin omien hääkuvieni kautta, että ennen kuin meikki näkyy kuvissa, niin siitä on kyllä tehtävä jo aikasta vahva. Muuten siitä meikistä ei näy juuri jälkeäkään.

  Tykkää

  1. Luulen  (tai siis tiedän) että jotkut kuvanmuokkausefektit/ varjot ym. Tekevät joskus silmämeikistä vahvemmannäköisen kuin mitä se on. Eli ei mulla välttämättä ole kovin vahva meikki vaikka siltä näyttäisi ja ei, en tee blogia varten vahvempaa silmämeikkiä. Mutta toisaalta tykkään kyllä meikata silmät melko vahvasti silloin tällöin… Oli sitten blogipostausta tulossa tai ei. 😉

   Tykkää

 2. Olen pidemmän aikaa seuraillut blogiasi mutta kommentoin harvoin. Blogisi on persoonallinen jossa toinen toistaan ihanimpia kuvia! Muuten, tiedätkö tv:stä teema-kanavalta tulevan espanjalainen sarja nimeltä ”Gran Hotel”? Siinä näyttelee pääosassa hotellin omistajan tytär nimeltä (näytelmä-) Alicia. Hän muistuttaa erehdyttävän paljon sinua mikä hämmästyttää minua! 🙂

  Tykkää

 3. Hei taas, olen sama joka kommentoi tuossa ylemmässä 2/2. Piti lisätä lopussa linkin siitä näyttelijättärestä joka muistuttaa sinua jos sopii. Hänen nimi on muuten Amaia Salamanca. Olette kuin kaksoissiskot!! Tämä on vain mielipiteeni. Ovatkohan muut samaa mieltä? 🙂
  http://www.formulatv.com/fotos/amaia-salamanca-festval-vitoria-2012/
  http://www.mujerhoy.com/pic.aspx?w=651&h=366&img=GH-2-b140484171.jpg
  http://www.antena3.com/clipping/2011/10/06/00166/30.jpg
   
   

  Tykkää

 4. Voi kun nuo pikkumiehet osaa olla suloisia. Leiponut pullaa kaverin äidille……ihanaa!
  En ole edellisen kommentoijan kanssa samaa mieltä Johannan ja espanjalaisen näyttelijän yhdennäköisyydestä. Kauniita ovat kyllä molemmat. 
  Kiitti ihonhoitovinkeistä! Pitääpä kokeilla.

  Tykkää

 5. Hei Johanna!
  kiitos elämänmakuisesta blogistasi 🙂 Minulla on samantyyppinen iho kuin sinulla ja luultavasti meillä on suurinpiirtein samat haasteet ihossa. Olen ammatiltani kosmetologi ja työskentelen apteekissa. Oletko koskaan kokeillut Japanilaista V-10plus sarjan seerumeita,olen itse käyttänyt sarjan C-vitamiini seerumia.Se on tosi hyvätuote kirkastamaan seka-ja rasvaista ihoa,se myös pienentää huokosia 🙂 Kannattaa kokeilla.Sarjaa myydään vain apteekissa,empä tiedä löytyykö Norjasta,mutta Suomesta nyt ainakin 😉

  Tykkää

 6. Huomenta. Kiitos ihonhoito- ja tuotevinkeistä :o) Itselläni on joskus aikoinaan ollut myös Pore Minimizer aine, en ihan muista kenen valmistama olisikohan ollut Cliniquen. Nyt olen taas miettinyt kyseisen aineen hankkimista. Keiden valmistamista sinulla kokemusta ja mikä niistä mahdollisesti ollut paras? Valokynäni myös kohta lopussa ja ostettava uusi. Mikä sävy sinulla YSL valokynästä? Mainitsit että käytät sitä korostuksiin mutta käykö vaaleampi myös tummien silmänurkkien peittämiseen vai onko sitä tarkoitusta varten parempi mahdollisesti valita tummempi ja paksumpi peittävämpi värisävy (olen itse ihosävyltäni tummempi kuin suomalaiset yleensä)? Vielä yxi pieni kysymys, poskipunasuosikkisi, mitä käytät ja mitä värisävyä? Kiitos etukäteen :o)

  Tykkää

 7. Vierailija
  17.11.2014 klo 06:33

  Hei, Mikä tämä Konjac Spongen on? 

  Hei ystävä ,tuossa Johannan  tekstissähän siitä juuri kerrotaan, ja jos haluat enemmän tietää niin klikkaat punaista tekstiä Konjac Spongen, yksinkertaista vai mitä ? 🙂

  Tykkää

 8. Hei,
   
  Sinulla oli jossain kuvassa, jossa istut terassilla ihana valkoinen hartiahuivi. Olisiko mahdollista saada siitä kuvio ruutupaperille? Äitini haluaisi kovasti ohjeen siihen samalla tavoin, kun teit sinivalkoisesta villapaidasta.
  Lisäksi tarvitsisin tietää mistä langasta ja monta silmukkaa luodaan ja minkä numeron puikoilla sekä kuinka monta cm se on leveä/pitkä. 
   
  T.Tanja

  Tykkää

 9. Hei, haluan hieman oikaista kommenttiasi Avène-ihonhoitosarjaa koskien. Kerroit vinkissäsi, että myös suomalaisista apteekeista löytyy Avène Cleanance K -voide. Meillä kuitenkin tuotevalikoima on eri kuin esim. Norjassa ja Cleanance K -voidetta ei löydy suomalaisten apteekkien hyllyistä. Emme maahantuo kyseistä voidetta. Valikoimiimme sitä vastoin kuuluu Avène Triacnéal -voide, joka on pitkälti vastaava tuote. Triacnéal soveltuu monimuotoisen aknen hoitoon.
  Triacnéal on: Erikoishoitovoide rasvoittuvalle, epäpuhtaalle näppyläiselle iholle. Kevyt hyvin imeytyvä voide, joka jättää iholle mattapinnan. Kirkastaa ihoa, tasoittaa ja vaalentaa aknearpia. Voiteessa on A-vitamiinijohdannaista, retinaldehydiä, joka ehkäisee talirauhasen tukkeumia ja vähentää tulehdusta. Lisäksi voide sisältää glykolihappoa, joka kuorii kemiallisesti ihoa sekä vaalentaa ja pehmentää mustapäitä sekä patentoidun vaikuttavan aineen Efectiosen, joka ehkäisee tulehdusta.
  On hienoa huomata, että blogillasi on lukijoita, jotka ottavat vinkeistäsi vaarin. Olen nimittäin saanut yhteydenottoja kuluttajilta, jotka tiedustelevat sitä, mistä apteekista he voisit ostaa Cleanance K -voiteen, kun lähiapteekin hyllystä sitä ei löytynyt. http://www.avene.fi sivuilta voi tietysti kuka tahansa varmistaa Suomessa myynnissä olevan Avène-valikoiman.
  Kiitos, että nostit Avènen blogissasi esiin. Tekevälle sattuu 🙂
  Terveisin Jatta

  Tykkää

 10. Hei,Tiedustelin tuossa aiemmin, jos voisit tehdä ohjeen valkoiseen peittoon/hartiahuiviin joka näkyy paremmin elokuun 1.8.2014 pesä otsikolla kulkevassa tekstissä. Ajattelin, että et välttämättä tiedä muuten mitä huivia tarkoitan 🙂
  T.Tanja

  Tykkää

 11. Moikka!
  Aivan törkeen ihanat nuo pellavahousut!! Piti heti mennä by Pia´s:in sivuille niitä etsimään, vaikka muuten en pellavavaatteista niin ole välittänyt 🙂 Onko ne nuo Tease-malliset, jotka verkkokaupastakin löytyy?
  -Miia

  Tykkää

 12. Sitä olen monesti miettinyt, että kun kuvista näkee, että sulla on tosi vahva silmämeikki (näissä vähemmän vahva), niin teetkö sen ihan näitä blogin kuvia varten, vai onko se todella sun arkimeikki? Tiedän nimittäin omien hääkuvieni kautta, että ennen kuin meikki näkyy kuvissa, niin siitä on kyllä tehtävä jo aikasta vahva. Muuten siitä meikistä ei näy juuri jälkeäkään.

  Tykkää

  1. Luulen  (tai siis tiedän) että jotkut kuvanmuokkausefektit/ varjot ym. Tekevät joskus silmämeikistä vahvemmannäköisen kuin mitä se on. Eli ei mulla välttämättä ole kovin vahva meikki vaikka siltä näyttäisi ja ei, en tee blogia varten vahvempaa silmämeikkiä. Mutta toisaalta tykkään kyllä meikata silmät melko vahvasti silloin tällöin… Oli sitten blogipostausta tulossa tai ei. 😉

   Tykkää

 13. Olen pidemmän aikaa seuraillut blogiasi mutta kommentoin harvoin. Blogisi on persoonallinen jossa toinen toistaan ihanimpia kuvia! Muuten, tiedätkö tv:stä teema-kanavalta tulevan espanjalainen sarja nimeltä ”Gran Hotel”? Siinä näyttelee pääosassa hotellin omistajan tytär nimeltä (näytelmä-) Alicia. Hän muistuttaa erehdyttävän paljon sinua mikä hämmästyttää minua! 🙂

  Tykkää

 14. Hei taas, olen sama joka kommentoi tuossa ylemmässä 2/2. Piti lisätä lopussa linkin siitä näyttelijättärestä joka muistuttaa sinua jos sopii. Hänen nimi on muuten Amaia Salamanca. Olette kuin kaksoissiskot!! Tämä on vain mielipiteeni. Ovatkohan muut samaa mieltä? 🙂
  http://www.formulatv.com/fotos/amaia-salamanca-festval-vitoria-2012/
  http://www.mujerhoy.com/pic.aspx?w=651&h=366&img=GH-2-b140484171.jpg
  http://www.antena3.com/clipping/2011/10/06/00166/30.jpg
   
   

  Tykkää

 15. Voi kun nuo pikkumiehet osaa olla suloisia. Leiponut pullaa kaverin äidille……ihanaa!
  En ole edellisen kommentoijan kanssa samaa mieltä Johannan ja espanjalaisen näyttelijän yhdennäköisyydestä. Kauniita ovat kyllä molemmat. 
  Kiitti ihonhoitovinkeistä! Pitääpä kokeilla.

  Tykkää

 16. Hei Johanna!
  kiitos elämänmakuisesta blogistasi 🙂 Minulla on samantyyppinen iho kuin sinulla ja luultavasti meillä on suurinpiirtein samat haasteet ihossa. Olen ammatiltani kosmetologi ja työskentelen apteekissa. Oletko koskaan kokeillut Japanilaista V-10plus sarjan seerumeita,olen itse käyttänyt sarjan C-vitamiini seerumia.Se on tosi hyvätuote kirkastamaan seka-ja rasvaista ihoa,se myös pienentää huokosia 🙂 Kannattaa kokeilla.Sarjaa myydään vain apteekissa,empä tiedä löytyykö Norjasta,mutta Suomesta nyt ainakin 😉

  Tykkää

 17. Huomenta. Kiitos ihonhoito- ja tuotevinkeistä :o) Itselläni on joskus aikoinaan ollut myös Pore Minimizer aine, en ihan muista kenen valmistama olisikohan ollut Cliniquen. Nyt olen taas miettinyt kyseisen aineen hankkimista. Keiden valmistamista sinulla kokemusta ja mikä niistä mahdollisesti ollut paras? Valokynäni myös kohta lopussa ja ostettava uusi. Mikä sävy sinulla YSL valokynästä? Mainitsit että käytät sitä korostuksiin mutta käykö vaaleampi myös tummien silmänurkkien peittämiseen vai onko sitä tarkoitusta varten parempi mahdollisesti valita tummempi ja paksumpi peittävämpi värisävy (olen itse ihosävyltäni tummempi kuin suomalaiset yleensä)? Vielä yxi pieni kysymys, poskipunasuosikkisi, mitä käytät ja mitä värisävyä? Kiitos etukäteen :o)

  Tykkää

 18. Vierailija
  17.11.2014 klo 06:33

  Hei, Mikä tämä Konjac Spongen on? 

  Hei ystävä ,tuossa Johannan  tekstissähän siitä juuri kerrotaan, ja jos haluat enemmän tietää niin klikkaat punaista tekstiä Konjac Spongen, yksinkertaista vai mitä ? 🙂

  Tykkää

 19. Hei,
   
  Sinulla oli jossain kuvassa, jossa istut terassilla ihana valkoinen hartiahuivi. Olisiko mahdollista saada siitä kuvio ruutupaperille? Äitini haluaisi kovasti ohjeen siihen samalla tavoin, kun teit sinivalkoisesta villapaidasta.
  Lisäksi tarvitsisin tietää mistä langasta ja monta silmukkaa luodaan ja minkä numeron puikoilla sekä kuinka monta cm se on leveä/pitkä. 
   
  T.Tanja

  Tykkää

 20. Hei, haluan hieman oikaista kommenttiasi Avène-ihonhoitosarjaa koskien. Kerroit vinkissäsi, että myös suomalaisista apteekeista löytyy Avène Cleanance K -voide. Meillä kuitenkin tuotevalikoima on eri kuin esim. Norjassa ja Cleanance K -voidetta ei löydy suomalaisten apteekkien hyllyistä. Emme maahantuo kyseistä voidetta. Valikoimiimme sitä vastoin kuuluu Avène Triacnéal -voide, joka on pitkälti vastaava tuote. Triacnéal soveltuu monimuotoisen aknen hoitoon.
  Triacnéal on: Erikoishoitovoide rasvoittuvalle, epäpuhtaalle näppyläiselle iholle. Kevyt hyvin imeytyvä voide, joka jättää iholle mattapinnan. Kirkastaa ihoa, tasoittaa ja vaalentaa aknearpia. Voiteessa on A-vitamiinijohdannaista, retinaldehydiä, joka ehkäisee talirauhasen tukkeumia ja vähentää tulehdusta. Lisäksi voide sisältää glykolihappoa, joka kuorii kemiallisesti ihoa sekä vaalentaa ja pehmentää mustapäitä sekä patentoidun vaikuttavan aineen Efectiosen, joka ehkäisee tulehdusta.
  On hienoa huomata, että blogillasi on lukijoita, jotka ottavat vinkeistäsi vaarin. Olen nimittäin saanut yhteydenottoja kuluttajilta, jotka tiedustelevat sitä, mistä apteekista he voisit ostaa Cleanance K -voiteen, kun lähiapteekin hyllystä sitä ei löytynyt. http://www.avene.fi sivuilta voi tietysti kuka tahansa varmistaa Suomessa myynnissä olevan Avène-valikoiman.
  Kiitos, että nostit Avènen blogissasi esiin. Tekevälle sattuu 🙂
  Terveisin Jatta

  Tykkää

 21. Hei,Tiedustelin tuossa aiemmin, jos voisit tehdä ohjeen valkoiseen peittoon/hartiahuiviin joka näkyy paremmin elokuun 1.8.2014 pesä otsikolla kulkevassa tekstissä. Ajattelin, että et välttämättä tiedä muuten mitä huivia tarkoitan 🙂
  T.Tanja

  Tykkää

 22. Moikka!
  Aivan törkeen ihanat nuo pellavahousut!! Piti heti mennä by Pia´s:in sivuille niitä etsimään, vaikka muuten en pellavavaatteista niin ole välittänyt 🙂 Onko ne nuo Tease-malliset, jotka verkkokaupastakin löytyy?
  -Miia

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: