Pikkujouluissa

in red

– Olen ihan rakastunut vaaleaan glögiin. Mmm. Mmmmm.

– Olen saanut takaisin iki-ihanat punaiset joulukorkoni. Oh, onni ja helpotus. Tietäisittepä, missä seikkailuissa toi  toinen on ollut…! Tai en minäkään ihan tiedä (paitsi että ainakin lumen alla); pääasia että nuppuset ovat taas jouluksi turvallisesti kotona. Ostin Elia Brunin mokkanahkaiset korkkarit neljä vuotta sitten Madridista ja olen yrittänyt (tuloksetta) löytää toisia samanmoisia. Todelliset kullannuppuset.

– Eilen juhlittiin pikkujouluja. In red. Itseassa samassa pikkujoulumekossa kuin viime vuonna. Ja sitä edellisenä vuonna. Nyt, kolmantena vuonna meinasi käydä huonosti. Mekkoa ei perjantaiaamuna meinanut löytyä mistään ja melkein jo onnistuin psyykkaamaan itseni ostamaan uuden. (Joku teistä kyselikin taannoisen muotinäytöksen punakirjavien mekkojen merkkiä; HOSS Intropia. Ei kovin paljon tarvitsisi ylipuhua tai psyykata yhtä sellaista ostamaan.) No, oma mekko löytyi kaapista viime hetkellä, ja joulupöytää juhlittiin tänäkin vuonna tässä Asoksen vanhassa, hyvässä ja niiiin joulunpunaisessa mekossa. Ja toinen hyvä vaihtoehto olisi ollut InWearin Patrice -mekko; moni on kyselyt mikä mekko mulla oli siskoni häissä elokuussa ja sehän oli juuri InWearin Patrice. Malli on niin loistava, että saatanpa joskus vielä hankkia sen toisessakin värissä.

– Norjaksi pikkujoulut on joulupöytä. Julebord.

– Itsenäisyyspäivää en ole kamalasti tällä kertaa juhlinut, mutta vietin kyllä pikkujouluja suomalaisessa seurassa! Se olkoon tarpeeksi hyvä se. Kiitos ja kumarrus silti turvallinen, hyvä Suomi. 

– Mutta oih, kyllä nyt on kiva olla kotona. Niin kiva. Mennä omaan sänkyyn omien kullannuppujen kanssa.

Ps. Mun Linnan juhla -suosikki taisi nyt kyllä ehdottomasti olla Satu Taiveaho ja kahvikapseleista tehty mekko! Klassisen tyylikäs, kaunis kokonaisuus ja ajankohtaisen kekseliäs. Vautsi. Tykkäsin. 

10 vastausta artikkeliin “Pikkujouluissa

 1. Minä kaipaan norjalaista Tomte-glögiä, jota joskus kannoin kotiin pullotolkulla ollessani siellä töissä. En ole saanut sitä nyt moneen vuoteen kun viimeisinä vuosina olen käynyt vain kesäisin Norjassa. Sitä myytiin ainakin Pohjois-Norjassa. Ei ole parempaa glögiä!  ❤ Oletko maistanut/pidätkö?
  Minua ei nyt oikein säväyttänyt mikään iltapuku Linnan juhlissa mutta ehkä eniten kuitenkin pidin tuosta Elina Kiikon  keltaisesta puvusta. Löysin tuollaisen hauskan pukukoneen
  http://www.hs.fi/kotimaa/a1305901177538
  jossa esitelty aika monia pukuja, myös viime vuodelta. Viime vuonna säväytti eniten Duudsonit, olivat niiin komeita 😉

  Tykkää

 2. Puvuista tyylikäimpiä ole jälleen kerran Leena Harkimon ihana puku, Leena kantaa puvut aina fantasitsesti ja rouvalla pettämätön maku ja tyyli. Ihana olet itse punaisessa, jotenkin eri näköinen, johtuneeko kirkaasta huulipunasta?
   
  HannaHHoo

  Tykkää

 3. Kaunis olet 🙂 Tuli tässä mieleen, että oliko teillä hääjuhlat kun menitte naimisiin? Olisi kiva nähdä kuvia 🙂
  t.Sanna Spårman

  Tykkää

 4. Hei. Muistanko oikein,oliko sinulla arvottavana by Pia`s neuleponcho? Onko arvonta jo suoritettu? T:Anne.H

  Tykkää

 5. Minä kaipaan norjalaista Tomte-glögiä, jota joskus kannoin kotiin pullotolkulla ollessani siellä töissä. En ole saanut sitä nyt moneen vuoteen kun viimeisinä vuosina olen käynyt vain kesäisin Norjassa. Sitä myytiin ainakin Pohjois-Norjassa. Ei ole parempaa glögiä!  ❤ Oletko maistanut/pidätkö?
  Minua ei nyt oikein säväyttänyt mikään iltapuku Linnan juhlissa mutta ehkä eniten kuitenkin pidin tuosta Elina Kiikon  keltaisesta puvusta. Löysin tuollaisen hauskan pukukoneen
  http://www.hs.fi/kotimaa/a1305901177538
  jossa esitelty aika monia pukuja, myös viime vuodelta. Viime vuonna säväytti eniten Duudsonit, olivat niiin komeita 😉

  Tykkää

 6. Puvuista tyylikäimpiä ole jälleen kerran Leena Harkimon ihana puku, Leena kantaa puvut aina fantasitsesti ja rouvalla pettämätön maku ja tyyli. Ihana olet itse punaisessa, jotenkin eri näköinen, johtuneeko kirkaasta huulipunasta?
   
  HannaHHoo

  Tykkää

 7. Kaunis olet 🙂 Tuli tässä mieleen, että oliko teillä hääjuhlat kun menitte naimisiin? Olisi kiva nähdä kuvia 🙂
  t.Sanna Spårman

  Tykkää

 8. Hei. Muistanko oikein,oliko sinulla arvottavana by Pia`s neuleponcho? Onko arvonta jo suoritettu? T:Anne.H

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: