Kevätinspistä & kirpputoria!

pääsiäissuunnitelmia siis

 Kuvat: 1, 6: Denim&Supply, 2, 5, 9, 10: Katrin Uri, 3, 8: H&M 4, 11: Odd Molly 7: Santosh

Olen sivusilmällä keränyt sivuun inspiroivia, mutta yksinkertaisia kevättyylejä, joita on aika helppo luoda pienelläkin budjetilla/ vaatekaapilla. Sellaisia raikkaia yhdistelmiä siis, jotka pitäisi olla mahdollista luoda vaatemerkeistä ja hinnoista huolimatta. 

Melkien yllätyin itsekin miten yhteneväisiin sävyihin ihastuin taas… kertoo varmaan paljon mun tyylistäni 😀 ja aika tällaisesta lookeista tulee siis mun vaatekaappini kevään aikana koostumaan. Näihin harmonisen hillittyihin yhdistelmiin on sitäpaitsi aivan superkiva lisätä värikkäitä koruja ja laukkuja!

Jos muuten olette Helsingin suunnalla sunnuntaina 5.4. niin tulkaahan Kaapelitehtaalle blogi- ja vintagekirppikselle klo 12-17 inspiroitumaan kevätvaatteista vähän lisää! Siellä on mun lisäkseni paljon muita bloggaajia (pe-ma) ja mun kanssa pöydän jakaa siskoni! Eli Kaapelitehtaalle sunnuntaina! Jes jee, siellä me siskon, Pupulandian, Si Modan, visuaalisesti vaativan ym.ym. kanssa yritetään päästä eroon isosta kasasta ihanaa (kevät)vaatetta! Olen raahannut mukaani ison matkalaukullisen tavaraa – Nojassa kun kirppismeininkejä harrastetaan niin harvoin etten oikein koskaan pääse myymään ylimääräisiä. Nähdään!

Kotkalaiset voivat toki tulla moikkaamaan jo huomenna perjantaina torikahvila Paussiin klo 14; siellä sitten mun lisäkseni sosiaalisen median hasteista ja vaaroista höpisee Marko ”Fobba” Forss. Siitä on hyvä aloittaa pitkäperjantain ilta kuohuvilla meidän kanssa, eikö! 🙂 Niin että nähdään, toivottavasti aika monia! 🙂

96 vastausta artikkeliin “Kevätinspistä & kirpputoria!

 1. Harmi kun et enää vaivaudu vastailemaan kysymyksiin ollenkaan 😦 Mahtaisi kuitenkin käydä tylsäksi bloggaaminen, jos kommenttiboksi jäisikin tyhjäksi.

  Tykkää

  1. Heippa hei! Totta, se olisi hirmu tylsää! :S Koskus näitä aikoja vaan on kun nettiin ei juuri ylimääräisiä ehdi 😦 Pahoittelut siitä 😦

   Tykkää

  2. Vastasin nyt ainakin edellisen postauksen kommentteihin tässä illan hiljaisena hetkenä… 🙂 

   Tykkää

 2. Mainittua nettipoliisia en arvosta ollenkaan.
  Otin kerran yhteyttä nettivideosta, jossa vähäteltiin Yhdysvalloissa ollutta tilannetta, jossa naisopettaja käytti poikaoppilasta hyväkseen.
  Vastaus oli: eikös tuo vain ole jokaisen pojan märkä päiväuni.
  Uskomaton asenne..pojat ovat vapaata riistaa. Ilman lupaa olla lapsia, haluamatta.
   

  Tykkää

  1. No kuulostaa vähän ylimalkaisesti vastaukselta. :/ En nyt kuitenkaan uskalla ottaa kantaa sen enempää tähän tapaukseen :S

   Tykkää

 3. Tähän postaukseen varsinaisesti liittymättä; kävin eilen ostamassa kirjasi. Se on ihana! 🙂 Todella inspiroiva, kuten blogisikin. Mukavaa pääsiäisen aikaa!
  -Janina

  Tykkää

 4. Vierailija
  02.04.2015 klo 10:11

  Mainittua nettipoliisia en arvosta ollenkaan.
  Otin kerran yhteyttä nettivideosta, jossa vähäteltiin Yhdysvalloissa ollutta tilannetta, jossa naisopettaja käytti poikaoppilasta hyväkseen.
  Vastaus oli: eikös tuo vain ole jokaisen pojan märkä päiväuni.
  Uskomaton asenne..pojat ovat vapaata riistaa. Ilman lupaa olla lapsia, haluamatta.
   

   
  Nyt kyllä täytyy todeta minua arvostelevalle, että aprillipäivä meni jo. Ei pidä levittää väärää tietoa.
   
   
  g:
  t:fobba

  Tykkää

 5. Kiitos kivasta tapahtumasta tänään, puhuit hyvin! Ja oli kiva vaihtaa muutama sanakin lopuksi 🙂
  Terveisin, Syhisyhina.blogspot.fi

  Tykkää

 6. Niin en mä kyllä ymmärrä, miksei kysymyksiin ehdi vastata, jos kuitenkin uusia postauksia mainoskuvineen ehtii värkätä? Kysymyksiähän on kuitenkin aika vähän, eihän kaikkiin muihin kommentteihin tarvi mitään kirjoittaa. 
   
   

  Tykkää

  1. Jonkun mielestä sitten kaikkiin kommentteihin pitäisi vastata jne. Vaikka olen kyllä samaa mieltä että kysymyksiin pitäisi vastata. Kaikki eivät kuitenkaan edes lue kommenttiboksia/ edes palaa lukemaan vastauksia joten usein uusi postaus ilahduttaa useampaa kuin kommentteihin vastaaminen.

   Tykkää

 7. Kirjasi tuli torstaina postin mukana. Aivan ihanat, kauniit, inspiroivat kuvat ja kauniisti kirjoitettu. Olet saanut syntymälahjana kauniin sydämen. Ja osaat jakaa siitä toisillekin iloksi ja arjen voimaksi. Annoin toisen kirjan tyttärelleni, kahden pienen tytön äidille, arkeen iloksi ja innostukseksi.
  Kiitos Sinulle ❤
   

  Tykkää

 8. Myytkö nyt kaikki yhteistyökumppaneilta saamasi tavarat pois?
  Lahjoitatko niistä saamasi taloudellisen hyödyn hyväntekeväisyyteen vai nettootko yksillä tuotteilla moneen kertaan?

  Tykkää

  1. En myy kaikkia. 🙂
   aika usein olen lahjoittanut tuoton hyväntekeväisyyteen, tällä kertaa en ole vielä päättänyt mitä teen. 
   Yksi vastakysymys: moneen kertaan?  Miten olen netonnut vaatteilla moneen kertaan?

   Tykkää

 9. Mä kanssa ihan hyvällä haluan sanoa, että olisi kiva, jos vastailisit lukijoiden kysymyksiin. Tuntuu tyhmältä, kun tänne jää ilmaan kaikkea ihan mielenkiintoisia kysymyksiä. Pariin ekaan kommenttiin saatat vastata toki. Voisithan vaikka laittaa, että vastaat aina esim. viiteen kysymykseen tms. Mä en ole enää viittinyt kommentoida, kun en tiedä luetko ollenkaan kommentteja, kun et vastaa mihinkään. Jotenkin ajattelisin blogin olevan sellaista vuoropuhelua, niinkuin se muissa blogeissa on. Tai onko teille menaisten kanssa erilainen soppari, että vain kirjoitat. Sittenhän tämä ei ole blogi vaan kolumni viikottain.

  Tykkää

 10. Minäkin olen kysynyt joskus Johannalta saamistaan tuotteista, mitä hän niillä tekee, lahjoittaa, myy kirppiksellä omaan pussiin ymym…ei hän ole vaivautunut vastaamaan. Voi olla että ylpeys nostaa päätä kun on vientiä joka suuntaan. Harmi. Eihän tämä ole mitään anonyymina kirjoittelua, koska sähköpostiosoite vaaditaan.

  Tykkää

  1. 😦 No tätä on tosiaan kysytty monta kertaa ja pahoittelen jollet ole saanut vastausta.  Useimmiten olen lahjoittanut tuoton esim. Lääkärit ilman rajoja -yhdistykselle, mutta käsittääkseni moni bloggari myy näitä ihan omaan taskuunsa. 
   (Ps. Arvaa millaisia S-postiosoitteita tänne joskus annetaan? Aika anonyymejä ;))

   Tykkää

 11. Onpas arvostelevaa ja kärttyä porukkaa liikenteessä
  Mutta – jokainen taaplaa tavallaan
   
  Hiphei, nautitaan näistä pitkistä vapaista
  ST

  Tykkää

 12. Vierailija 5.4. klo 10:31
  Myytkö nyt kaikki yhteistyökumppaneilta saamasi tavarat pois?
  Lahjoitatko niistä saamasi taloudellisen hyödyn hyväntekeväisyyteen vai nettootko yksillä tuotteilla moneen kertaan?
   
  Johanna Kalastajan vaimo (19:48)
  En myy kaikkia. 🙂
  aika usein olen lahjoittanut tuoton hyväntekeväisyyteen, tällä kertaa en ole vielä päättänyt mitä teen. 
  Yksi vastakysymys: moneen kertaan?  Miten olen netonnut vaatteilla moneen kertaan?
   *** *** *** *** Vastaan; *** *** *** ***
   
  Saat tuotteen käyttöösi veloituksetta, eli säästät kun sinun ei tarvitse ostaa tuotetta, teet saamastasi tuotteesta postauksen blogiisi ja saat palkkion postauksestasi (et varmasti kirjoita tätä blogia ilmaiseksi)  ja lopuksi myyt saamasi tuotteen ja ansaitset tuotteella verovapaasti eli suomeksi saat pimeää tuloa, kuten kaikki kirppismyyjät. Tämä jos mikä on niin epäeettistä että puistattaa.
  Mielestäni sinun pitäisi tiedustella tuotteen lahjoittajalta mitä hyväntekeväisyyskohdetta he tukevat ja tilittää edes se kirppiksestä saamasi summa  hyväntekeväisyysjärjestölle.
  Sillä tavalla tästä blogien  pikimustasta villilänsi taloudesta tulisi edes jotenkin läpinäkyvää.
  Eikä sen lahjoituskuitin tänne blogiin laittaminen vaatisi yhtään enempää vaivaa kuin esim. tuon saadun,jatkuvasti esille asetellun rannekellon stailaaminen joka kuvaan 😉
  Pääsiäiseen sopii lause ”Hyvä antaa vähästäkin, paha ei paljostakaan”. 
  Vaikuttajilla eli bloggaajilla on mahdollisuus valita kummassa leirissä asuvat.
   

  Tykkää

  1. Heippa hei, kiitos vastauksesta! 🙂
   Saan toki palkkion blogin pitämisestä, mutten esim. vaatteiden vastaaottamisesta tai niiden esittelystä (jollei erikseen sovita ja nain todella harvoin on), eli en nettoa yksittäisellä vaatteella muuta kuin ehkä juuri sen säästetyn hinnan. Toisaalta vaatteen hinta on joskus yrityksen tapa maksaa julkisuudesta/mainoksesta eli teen toki työtä, jota vastaan saan palkkion kuten kuka tahansa missä tahansa tyossä. 
   Kirpputoreja on järjestetty ”iät ja ajat” ja minua puistattaisi jos sekin Suomessa kielletäisi. Syystä että…? Ettei kukaan vaan saisi kirpputorilta pimeää tuloa, jos sinne viitsii lähteä myymaän ja kierrättämään vaatteita? Onko kirpputori tosiaan epäeettistä koska sieltä saa pimeää tuloa -vai kenties eettistä, koska sen avulla voi kierrättää vaatteita tai ostaa hyvälaatuisia vaatteita halvalla?
   Miksi minun pitäisi kysellä tuotteen lahjoittajalta heidän hyväntekeväisyyskohteitaan? Apua, pitäisikö kaikkien firmojen (joista sinäkin ostat vaatteita) lahjoittaa jonnekin hyväntekeväisyyteen ennenkuin niiden kanssa voi asioida? Olisihan se aika ideaalia tietty… Jos kaikki lahjoittaisivat koko ajan hyväntekeväisyyteen… Pitäisikö vain minun tilittää nyt edes kirppikseltä tienaamani summa hyväntekeväisyyteen vai käytkö kehoittamassa kaikkia bloggaajia samaan? 
   Kuten sanottu, olen useissa blogikirppiksissäni lahjoittanut esim puolet tuotosta hyväntekeväisyyteen, vaikka en todellakaan ole siihen mitenkään velvoitettu – eikä kukaan muukaan bloggaaja. Teemme työtä, josta saamme palkkaa (joskus tuotteiden muodossa) ja josta verotamme sääntöjen mukaan, oli sitten palkkio vaatteiden tai valuutan muodossa. Omalla kohdallani palkkio on usein yksinkertaisinta pyytää pelkkänä vaatteena, vaikka raha kivempaa ja monikäyttöisempää olisikin! 😉 Siksi(kään) en jaksa ihan ylenmäärin vastaanottaa vaatetta tai muuta tavaraa, joten älä huoli, ei mulla niin kauheasti ole sitä ilmaistavaraa myynnissä että rikastumaan pääsisi. 😉

   Tykkää

 13. Vierailija
  05.04.2015 klo 10:31

  Myytkö nyt kaikki yhteistyökumppaneilta saamasi tavarat pois?
  Lahjoitatko niistä saamasi taloudellisen hyödyn hyväntekeväisyyteen vai nettootko yksillä tuotteilla moneen kertaan?

   
  Et sitten julkaissut vastaustani jossa perustelin kantani moninkertaisesta tulonsiirrosta kukkaroosi, joten kommentin julkaisemattomuus kertoo enempi sinusta kuin minusta.
   
   

  Tykkää

  1. Hei, en julkaise itse viestejä, vaan  ne tulevat automaattisesti tänne. Joskus saattaa kuitenkin kestää jokunen minuutti ennenkuin viesti näkyy. 🙂 Malttia vaan pari minuuttia siis. 🙂 

   Tykkää

 14. Kylläpä nyt ihmisiä taas nyppi kovin! Aika pikkumaista hei! Tosiaan, Johanna saa tuotteet ilmaiseksi ja voi vielä myydä ne eteenpäin. Ikäänkuin kahteen kertaan nettoaa lahjoista. Ja kun vielä sattumalta asuu Norjassa, niin ei tarvitse maksaa veroa missään välissä. Kyllä on ankeaa, jos se noin pistää harmittamaan. Tämä on oikeasti hei aika nappikauppaa kaiken harmaan talouden ääressä, johon kommentoija viittaa.
  Tässä tullaankin perikysymyksen ääreen. Saako toinen menestyä? Saako toinen ansaita näennäisesti helpommalla ja ansaita sillä enemmän? Jos ei, niin ponnistelisiko kukaan yhtään enemmän kuin on pakko tai jaksaa, jos tilipussi olisi aina samankokoinen teki mitä teki.
  Johanna on luonut vuosia blogiaan, joka on esteettisesti kaunis ja kaikinpuolin harmoninen. Onko se nyt ihan kamalan väärin sillä vähän ansaita?
  Ryhtykää itse sinnekkäästi tekemään jotain, mihin teillä on intohimoa, lahjoja tai jotain muuta annettavaa. Ehkä vuosien kuluttua se kantaa hedelmää (näennäisen) helposti.
  Jos luette vaikka jotain elämänkertoja tai yrittäjätarinoita vain loppupäästä, niin kaikki saattaa vaikuttaa helpolta rahalta, maineelta ja kunnialta joka on tullut kuin kaadettuna syliin. Lukekaa myös kirjat alusta, tie on voinut olla aika ankara ja työteliäs.
  Kikesta huolimatta tsemppiä Johannalle ja eritoten kaikille lukijoille!

  Tykkää

 15. Eiköhän se ole jokaisen oma asia mihin kirpputorilta saadut tuottonsa käyttää.Itsellänikin kun tavaraa kertynyt,lahjoiksi saatuja tai muita,olen myynyt kirpputorilla,koska  ei enään käyttöä ym.Eikä kukaan ole tullut kyselemään,mihin rahat olen käyttänyt.

  Tykkää

  1. Joo kyllähän kirpputorit sitä varten juurikin on kehitetty että toinen pääsee tarpeettomasta eroon ja toinen saa edullisesti uutta! Hyvä systeemi kaikinpuolin! 🙂

   Tykkää

 16. Kateellisten panettelua liikkeellä! Voi voi…
  Sääli että aina löytyy jostakin kolosta niitä, jotka haluavat pilata toisten ilon ilkeilemällä kiusallaan. Ihan vaan siitä syystä että itsellä ei ole ja toisella on. Kateus on rumaa.
  Johanna- teet aivan mielettömän upeaa työtä – jatka sitä kuten olet tehnyt tähänkin saakka, äläkä välitä näistä aivan turhista höpötyksistä – Keep on going*
  terkuin Hanne
   
   

  Tykkää

 17. Olin päättänyt etten kommentoi tähän, mutten nyt malta kumminkaan olla kommentoimatta:) En ymmärrä tätä ”kitinää”, kun tää blogien lukeminen on ihan vapaaehtoista. Jos kyrsii niin ei tarvii seurata. Niin minä ainakin teen. Kaikella ystävyydellä Johanna, olen välillä ollut useita kuukausia vilkaisemattakaan blogiasi kun vaikkapa joskus on niin räikeästi ne luottotuotteet niitä mitkä on satuttu just saamaan kun ne just vähän aiemmin oli jotain ihan muuta. Eikä todellakaan ole niin, että sulla olisi tämä edes kovin räikeää moniin muihin verrattuna, siksi olen kai tänne palannut, mutta moniin muihin blogeihin en. Muuten, minä jostain syystä nykyisin karsastan blogeissa kehuttuja tuotteita kun minusta siinä on jotain niin vääristynyttä, siis bloggarit kehuu kun saavat tuotteet ilmaiseksi ja me pöhköt kuluttajat maksetaan. Tokikaan aikani ei riitä seuraamaan kaikkia maailman blogeja ja sitten välttämään niissä mainittuja tuotteita;) Mutta tää on sun juttu, mun juttu on sitten se että mitä luen ja mihin rahani lopulta käytän. 
  Oikein ihanaa aurinkoista kevättä ja kaikkea hyvää Johannalle ja lukijoillesi. Jatka Johanna samalla omalla lämpimän positiivisella tyylilläsi, pidän siitä vaikka välillä lakkoilenkin:)

  Tykkää

  1. Näin on, jokainen päättää itse mitä ostaa! Luottotuitteikseni tuskin täällä kuitenkaan olen mitään kutsunut mikä ei sitä ole! 🙂

   Tykkää

 18.  
  Myytkö nyt kaikki yhteistyökumppaneilta saamasi tavarat pois?
  Lahjoitatko niistä saamasi taloudellisen hyödyn hyväntekeväisyyteen vai nettootko yksillä tuotteilla moneen kertaan?
  [/quote]
   
  Et sitten julkaissut vastaustani jossa perustelin kantani moninkertaisesta tulonsiirrosta kukkaroosi, joten kommentin julkaisemattomuus kertoo enempi sinusta kuin minusta.
   
   ≈ ≈ ≈
  Hei lähetäpä osoitteesi Johannalle ja pyydä, jos hän vaikka toimittaisi tavarat sinulle. Eikö ois hienoa? 

  Tykkää

 19. Ohhoh, täälläpäs on tullut tiukkaa palautetta..
  Käynnissä olevaan keskusteluun sen enempää kantaa ottamatta ajattelin kysäistä soittolistoistasi. Löytyykö sinulta julkista profiilia esim. Spotifysta, jota seurata? Erityisesti minua kiinnostaisivat juoksulenkeillä kuuntelemasi listat. Olen vastikään itse aloittanut juoksemisen ja kaipailisin askelta sopivasti rytmittävää (latino)musiikkia lenkkiseuraksi. 
  Jos valmiita listoja ei Spotifysta löydy, niin olisi kiva, jos joskus listaisit lenkkimusiikkia blogiin. Kappaleet voisi sitten itse etsiä käyttöönsä.
  Aurinkoista kevään jatkoa! 🙂
  Emmi

  Tykkää

  1. Heippa Emmi, mulla ei harmi vaan ole Spotifya mut teen pian treenipostia niin laitan siihen taas juoksumusaa! :)) Koko mun juoksulistan vaikka. Tällä hetkellä yks lemppari on Juanes: La Luz.

   Tykkää

 20. Jos myy kirpparilla ilmaiseksi saamiaan uutta vastaavia tuotteita, ei sitä ihan voi verrata siihen, että kaupittelee muutamalla eurolla vanhoja vaatteitaan tai tavaroitaan. Kumma juttu muuten että joskus oli kirppareilla säännöt, ettei uutta saa myydä. Nyt on vaikka kuinka paljon kirppareita, joissa myös yrittäjä itse muun toiminnan ohella kauppaa pilvin pimein uutta krääsää. Merkillistä veron- vai ties minkä kiertoa sekin.

  Tykkää

 21. Joillakin on oikeita suruja ja murheita (http://ajatelmiani.vuodatus.net/) – toiset jaksaa vääntää surkuhupaisia vuodatuksia bloggarin pienistä (tai vaikka suurista, so what!!!!) tienesteistä.
  -Huokaus-
  Tsemppiä Johanna, jatka aivan samaan malliin! Tän yksinhuoltajan elämän yks ilonpilkuista on sinun blogisi, kivat jutut ja ihanat kuvat. Kiitos 🙂

  Tykkää

 22. ”Kylläpä nyt ihmisiä taas nyppi kovin! Aika pikkumaista hei! Tosiaan, Johanna saa tuotteet ilmaiseksi ja voi vielä myydä ne eteenpäin. Ikäänkuin kahteen kertaan nettoaa lahjoista. Ja kun vielä sattumalta asuu Norjassa, niin ei tarvitse maksaa veroa missään välissä. Kyllä on ankeaa, jos se noin pistää harmittamaan…”
  Nappi kommentti kokonaisuudessaan. Johanna voi todellakin tehdä saamillaan tuotteilla mitä huvittaa. Antaa hyväntekeväisyyteen tai olla antamatta. Siitä ei erikseen tarvitse tehdä numeoa meille lukijoille vaikka jotkut uteliaat kyselevätkin. On taidettu hakea rohkaisua kun pääsiäisnoidat on päästetty liikenteeseen ja sormet näppäimille. Johannan puolesta harmittaa tuollainen käytös..

  Tykkää

  1. 😀 hehe, no täytyy ymmärtää että pääsiäinen saattaa olla ekstra noitamaista aikaa 😛

   Tykkää

 23. Kaikki kritiikki ei ole kateutta, mutta nyt kyllä kateus nostaa päätään. Maailmassa on harmaata taloutta, jotta voisi ja pitäisi vastustaa, mutta naapurin tai edes bloggarin kirpputulotienestit ei sitä ole. Kirpputoreilla näkee kyllä näitä, jotka tuo halpaa krääsää jostain ja myyvät sitä siellä ”kirpputoritavarana”, ja tällaisten myyjien ei kirpputoreilla kuuluisi olla.
  Jokainen, joka on kirpputorilla käynyt myymässä tietää minkälainen työmäärä siinä on. Kun peset, silität, hinnoittelet, raahaat tavaraa kirpputorille ja myymättömät takaisin kotiin, ja ehkä vielä seisot siellä myymässä koko päivän, niin se saatu tuotto ei kyllä ole edes käypä korvaus siitä työmäärästä. Useamman kohdalla kyse on siitä, että saa käyttämättömät vaatteet ja muun tavaran kiertoon, ja siitä, että varsinkin tuollaisissa tapahtumissa on yleensä hauskaa olla myymässä.

  Tykkää

 24. Harmi kun et enää vaivaudu vastailemaan kysymyksiin ollenkaan 😦 Mahtaisi kuitenkin käydä tylsäksi bloggaaminen, jos kommenttiboksi jäisikin tyhjäksi.

  Tykkää

  1. Heippa hei! Totta, se olisi hirmu tylsää! :S Koskus näitä aikoja vaan on kun nettiin ei juuri ylimääräisiä ehdi 😦 Pahoittelut siitä 😦

   Tykkää

  2. Vastasin nyt ainakin edellisen postauksen kommentteihin tässä illan hiljaisena hetkenä… 🙂 

   Tykkää

 25. Mainittua nettipoliisia en arvosta ollenkaan.
  Otin kerran yhteyttä nettivideosta, jossa vähäteltiin Yhdysvalloissa ollutta tilannetta, jossa naisopettaja käytti poikaoppilasta hyväkseen.
  Vastaus oli: eikös tuo vain ole jokaisen pojan märkä päiväuni.
  Uskomaton asenne..pojat ovat vapaata riistaa. Ilman lupaa olla lapsia, haluamatta.
   

  Tykkää

  1. No kuulostaa vähän ylimalkaisesti vastaukselta. :/ En nyt kuitenkaan uskalla ottaa kantaa sen enempää tähän tapaukseen :S

   Tykkää

 26. Tähän postaukseen varsinaisesti liittymättä; kävin eilen ostamassa kirjasi. Se on ihana! 🙂 Todella inspiroiva, kuten blogisikin. Mukavaa pääsiäisen aikaa!
  -Janina

  Tykkää

 27. Vierailija
  02.04.2015 klo 10:11

  Mainittua nettipoliisia en arvosta ollenkaan.
  Otin kerran yhteyttä nettivideosta, jossa vähäteltiin Yhdysvalloissa ollutta tilannetta, jossa naisopettaja käytti poikaoppilasta hyväkseen.
  Vastaus oli: eikös tuo vain ole jokaisen pojan märkä päiväuni.
  Uskomaton asenne..pojat ovat vapaata riistaa. Ilman lupaa olla lapsia, haluamatta.
   

   
  Nyt kyllä täytyy todeta minua arvostelevalle, että aprillipäivä meni jo. Ei pidä levittää väärää tietoa.
   
   
  g:
  t:fobba

  Tykkää

 28. Kiitos kivasta tapahtumasta tänään, puhuit hyvin! Ja oli kiva vaihtaa muutama sanakin lopuksi 🙂
  Terveisin, Syhisyhina.blogspot.fi

  Tykkää

 29. Niin en mä kyllä ymmärrä, miksei kysymyksiin ehdi vastata, jos kuitenkin uusia postauksia mainoskuvineen ehtii värkätä? Kysymyksiähän on kuitenkin aika vähän, eihän kaikkiin muihin kommentteihin tarvi mitään kirjoittaa. 
   
   

  Tykkää

  1. Jonkun mielestä sitten kaikkiin kommentteihin pitäisi vastata jne. Vaikka olen kyllä samaa mieltä että kysymyksiin pitäisi vastata. Kaikki eivät kuitenkaan edes lue kommenttiboksia/ edes palaa lukemaan vastauksia joten usein uusi postaus ilahduttaa useampaa kuin kommentteihin vastaaminen.

   Tykkää

 30. Kirjasi tuli torstaina postin mukana. Aivan ihanat, kauniit, inspiroivat kuvat ja kauniisti kirjoitettu. Olet saanut syntymälahjana kauniin sydämen. Ja osaat jakaa siitä toisillekin iloksi ja arjen voimaksi. Annoin toisen kirjan tyttärelleni, kahden pienen tytön äidille, arkeen iloksi ja innostukseksi.
  Kiitos Sinulle ❤
   

  Tykkää

 31. Myytkö nyt kaikki yhteistyökumppaneilta saamasi tavarat pois?
  Lahjoitatko niistä saamasi taloudellisen hyödyn hyväntekeväisyyteen vai nettootko yksillä tuotteilla moneen kertaan?

  Tykkää

  1. En myy kaikkia. 🙂
   aika usein olen lahjoittanut tuoton hyväntekeväisyyteen, tällä kertaa en ole vielä päättänyt mitä teen. 
   Yksi vastakysymys: moneen kertaan?  Miten olen netonnut vaatteilla moneen kertaan?

   Tykkää

 32. Mä kanssa ihan hyvällä haluan sanoa, että olisi kiva, jos vastailisit lukijoiden kysymyksiin. Tuntuu tyhmältä, kun tänne jää ilmaan kaikkea ihan mielenkiintoisia kysymyksiä. Pariin ekaan kommenttiin saatat vastata toki. Voisithan vaikka laittaa, että vastaat aina esim. viiteen kysymykseen tms. Mä en ole enää viittinyt kommentoida, kun en tiedä luetko ollenkaan kommentteja, kun et vastaa mihinkään. Jotenkin ajattelisin blogin olevan sellaista vuoropuhelua, niinkuin se muissa blogeissa on. Tai onko teille menaisten kanssa erilainen soppari, että vain kirjoitat. Sittenhän tämä ei ole blogi vaan kolumni viikottain.

  Tykkää

 33. Minäkin olen kysynyt joskus Johannalta saamistaan tuotteista, mitä hän niillä tekee, lahjoittaa, myy kirppiksellä omaan pussiin ymym…ei hän ole vaivautunut vastaamaan. Voi olla että ylpeys nostaa päätä kun on vientiä joka suuntaan. Harmi. Eihän tämä ole mitään anonyymina kirjoittelua, koska sähköpostiosoite vaaditaan.

  Tykkää

  1. 😦 No tätä on tosiaan kysytty monta kertaa ja pahoittelen jollet ole saanut vastausta.  Useimmiten olen lahjoittanut tuoton esim. Lääkärit ilman rajoja -yhdistykselle, mutta käsittääkseni moni bloggari myy näitä ihan omaan taskuunsa. 
   (Ps. Arvaa millaisia S-postiosoitteita tänne joskus annetaan? Aika anonyymejä ;))

   Tykkää

 34. Onpas arvostelevaa ja kärttyä porukkaa liikenteessä
  Mutta – jokainen taaplaa tavallaan
   
  Hiphei, nautitaan näistä pitkistä vapaista
  ST

  Tykkää

 35. Vierailija 5.4. klo 10:31
  Myytkö nyt kaikki yhteistyökumppaneilta saamasi tavarat pois?
  Lahjoitatko niistä saamasi taloudellisen hyödyn hyväntekeväisyyteen vai nettootko yksillä tuotteilla moneen kertaan?
   
  Johanna Kalastajan vaimo (19:48)
  En myy kaikkia. 🙂
  aika usein olen lahjoittanut tuoton hyväntekeväisyyteen, tällä kertaa en ole vielä päättänyt mitä teen. 
  Yksi vastakysymys: moneen kertaan?  Miten olen netonnut vaatteilla moneen kertaan?
   *** *** *** *** Vastaan; *** *** *** ***
   
  Saat tuotteen käyttöösi veloituksetta, eli säästät kun sinun ei tarvitse ostaa tuotetta, teet saamastasi tuotteesta postauksen blogiisi ja saat palkkion postauksestasi (et varmasti kirjoita tätä blogia ilmaiseksi)  ja lopuksi myyt saamasi tuotteen ja ansaitset tuotteella verovapaasti eli suomeksi saat pimeää tuloa, kuten kaikki kirppismyyjät. Tämä jos mikä on niin epäeettistä että puistattaa.
  Mielestäni sinun pitäisi tiedustella tuotteen lahjoittajalta mitä hyväntekeväisyyskohdetta he tukevat ja tilittää edes se kirppiksestä saamasi summa  hyväntekeväisyysjärjestölle.
  Sillä tavalla tästä blogien  pikimustasta villilänsi taloudesta tulisi edes jotenkin läpinäkyvää.
  Eikä sen lahjoituskuitin tänne blogiin laittaminen vaatisi yhtään enempää vaivaa kuin esim. tuon saadun,jatkuvasti esille asetellun rannekellon stailaaminen joka kuvaan 😉
  Pääsiäiseen sopii lause ”Hyvä antaa vähästäkin, paha ei paljostakaan”. 
  Vaikuttajilla eli bloggaajilla on mahdollisuus valita kummassa leirissä asuvat.
   

  Tykkää

  1. Heippa hei, kiitos vastauksesta! 🙂
   Saan toki palkkion blogin pitämisestä, mutten esim. vaatteiden vastaaottamisesta tai niiden esittelystä (jollei erikseen sovita ja nain todella harvoin on), eli en nettoa yksittäisellä vaatteella muuta kuin ehkä juuri sen säästetyn hinnan. Toisaalta vaatteen hinta on joskus yrityksen tapa maksaa julkisuudesta/mainoksesta eli teen toki työtä, jota vastaan saan palkkion kuten kuka tahansa missä tahansa tyossä. 
   Kirpputoreja on järjestetty ”iät ja ajat” ja minua puistattaisi jos sekin Suomessa kielletäisi. Syystä että…? Ettei kukaan vaan saisi kirpputorilta pimeää tuloa, jos sinne viitsii lähteä myymaän ja kierrättämään vaatteita? Onko kirpputori tosiaan epäeettistä koska sieltä saa pimeää tuloa -vai kenties eettistä, koska sen avulla voi kierrättää vaatteita tai ostaa hyvälaatuisia vaatteita halvalla?
   Miksi minun pitäisi kysellä tuotteen lahjoittajalta heidän hyväntekeväisyyskohteitaan? Apua, pitäisikö kaikkien firmojen (joista sinäkin ostat vaatteita) lahjoittaa jonnekin hyväntekeväisyyteen ennenkuin niiden kanssa voi asioida? Olisihan se aika ideaalia tietty… Jos kaikki lahjoittaisivat koko ajan hyväntekeväisyyteen… Pitäisikö vain minun tilittää nyt edes kirppikseltä tienaamani summa hyväntekeväisyyteen vai käytkö kehoittamassa kaikkia bloggaajia samaan? 
   Kuten sanottu, olen useissa blogikirppiksissäni lahjoittanut esim puolet tuotosta hyväntekeväisyyteen, vaikka en todellakaan ole siihen mitenkään velvoitettu – eikä kukaan muukaan bloggaaja. Teemme työtä, josta saamme palkkaa (joskus tuotteiden muodossa) ja josta verotamme sääntöjen mukaan, oli sitten palkkio vaatteiden tai valuutan muodossa. Omalla kohdallani palkkio on usein yksinkertaisinta pyytää pelkkänä vaatteena, vaikka raha kivempaa ja monikäyttöisempää olisikin! 😉 Siksi(kään) en jaksa ihan ylenmäärin vastaanottaa vaatetta tai muuta tavaraa, joten älä huoli, ei mulla niin kauheasti ole sitä ilmaistavaraa myynnissä että rikastumaan pääsisi. 😉

   Tykkää

 36. Vierailija
  05.04.2015 klo 10:31

  Myytkö nyt kaikki yhteistyökumppaneilta saamasi tavarat pois?
  Lahjoitatko niistä saamasi taloudellisen hyödyn hyväntekeväisyyteen vai nettootko yksillä tuotteilla moneen kertaan?

   
  Et sitten julkaissut vastaustani jossa perustelin kantani moninkertaisesta tulonsiirrosta kukkaroosi, joten kommentin julkaisemattomuus kertoo enempi sinusta kuin minusta.
   
   

  Tykkää

  1. Hei, en julkaise itse viestejä, vaan  ne tulevat automaattisesti tänne. Joskus saattaa kuitenkin kestää jokunen minuutti ennenkuin viesti näkyy. 🙂 Malttia vaan pari minuuttia siis. 🙂 

   Tykkää

 37. Kylläpä nyt ihmisiä taas nyppi kovin! Aika pikkumaista hei! Tosiaan, Johanna saa tuotteet ilmaiseksi ja voi vielä myydä ne eteenpäin. Ikäänkuin kahteen kertaan nettoaa lahjoista. Ja kun vielä sattumalta asuu Norjassa, niin ei tarvitse maksaa veroa missään välissä. Kyllä on ankeaa, jos se noin pistää harmittamaan. Tämä on oikeasti hei aika nappikauppaa kaiken harmaan talouden ääressä, johon kommentoija viittaa.
  Tässä tullaankin perikysymyksen ääreen. Saako toinen menestyä? Saako toinen ansaita näennäisesti helpommalla ja ansaita sillä enemmän? Jos ei, niin ponnistelisiko kukaan yhtään enemmän kuin on pakko tai jaksaa, jos tilipussi olisi aina samankokoinen teki mitä teki.
  Johanna on luonut vuosia blogiaan, joka on esteettisesti kaunis ja kaikinpuolin harmoninen. Onko se nyt ihan kamalan väärin sillä vähän ansaita?
  Ryhtykää itse sinnekkäästi tekemään jotain, mihin teillä on intohimoa, lahjoja tai jotain muuta annettavaa. Ehkä vuosien kuluttua se kantaa hedelmää (näennäisen) helposti.
  Jos luette vaikka jotain elämänkertoja tai yrittäjätarinoita vain loppupäästä, niin kaikki saattaa vaikuttaa helpolta rahalta, maineelta ja kunnialta joka on tullut kuin kaadettuna syliin. Lukekaa myös kirjat alusta, tie on voinut olla aika ankara ja työteliäs.
  Kikesta huolimatta tsemppiä Johannalle ja eritoten kaikille lukijoille!

  Tykkää

 38. Eiköhän se ole jokaisen oma asia mihin kirpputorilta saadut tuottonsa käyttää.Itsellänikin kun tavaraa kertynyt,lahjoiksi saatuja tai muita,olen myynyt kirpputorilla,koska  ei enään käyttöä ym.Eikä kukaan ole tullut kyselemään,mihin rahat olen käyttänyt.

  Tykkää

  1. Joo kyllähän kirpputorit sitä varten juurikin on kehitetty että toinen pääsee tarpeettomasta eroon ja toinen saa edullisesti uutta! Hyvä systeemi kaikinpuolin! 🙂

   Tykkää

 39. Kateellisten panettelua liikkeellä! Voi voi…
  Sääli että aina löytyy jostakin kolosta niitä, jotka haluavat pilata toisten ilon ilkeilemällä kiusallaan. Ihan vaan siitä syystä että itsellä ei ole ja toisella on. Kateus on rumaa.
  Johanna- teet aivan mielettömän upeaa työtä – jatka sitä kuten olet tehnyt tähänkin saakka, äläkä välitä näistä aivan turhista höpötyksistä – Keep on going*
  terkuin Hanne
   
   

  Tykkää

 40. Olin päättänyt etten kommentoi tähän, mutten nyt malta kumminkaan olla kommentoimatta:) En ymmärrä tätä ”kitinää”, kun tää blogien lukeminen on ihan vapaaehtoista. Jos kyrsii niin ei tarvii seurata. Niin minä ainakin teen. Kaikella ystävyydellä Johanna, olen välillä ollut useita kuukausia vilkaisemattakaan blogiasi kun vaikkapa joskus on niin räikeästi ne luottotuotteet niitä mitkä on satuttu just saamaan kun ne just vähän aiemmin oli jotain ihan muuta. Eikä todellakaan ole niin, että sulla olisi tämä edes kovin räikeää moniin muihin verrattuna, siksi olen kai tänne palannut, mutta moniin muihin blogeihin en. Muuten, minä jostain syystä nykyisin karsastan blogeissa kehuttuja tuotteita kun minusta siinä on jotain niin vääristynyttä, siis bloggarit kehuu kun saavat tuotteet ilmaiseksi ja me pöhköt kuluttajat maksetaan. Tokikaan aikani ei riitä seuraamaan kaikkia maailman blogeja ja sitten välttämään niissä mainittuja tuotteita;) Mutta tää on sun juttu, mun juttu on sitten se että mitä luen ja mihin rahani lopulta käytän. 
  Oikein ihanaa aurinkoista kevättä ja kaikkea hyvää Johannalle ja lukijoillesi. Jatka Johanna samalla omalla lämpimän positiivisella tyylilläsi, pidän siitä vaikka välillä lakkoilenkin:)

  Tykkää

  1. Näin on, jokainen päättää itse mitä ostaa! Luottotuitteikseni tuskin täällä kuitenkaan olen mitään kutsunut mikä ei sitä ole! 🙂

   Tykkää

 41.  
  Myytkö nyt kaikki yhteistyökumppaneilta saamasi tavarat pois?
  Lahjoitatko niistä saamasi taloudellisen hyödyn hyväntekeväisyyteen vai nettootko yksillä tuotteilla moneen kertaan?
  [/quote]
   
  Et sitten julkaissut vastaustani jossa perustelin kantani moninkertaisesta tulonsiirrosta kukkaroosi, joten kommentin julkaisemattomuus kertoo enempi sinusta kuin minusta.
   
   ≈ ≈ ≈
  Hei lähetäpä osoitteesi Johannalle ja pyydä, jos hän vaikka toimittaisi tavarat sinulle. Eikö ois hienoa? 

  Tykkää

 42. Ohhoh, täälläpäs on tullut tiukkaa palautetta..
  Käynnissä olevaan keskusteluun sen enempää kantaa ottamatta ajattelin kysäistä soittolistoistasi. Löytyykö sinulta julkista profiilia esim. Spotifysta, jota seurata? Erityisesti minua kiinnostaisivat juoksulenkeillä kuuntelemasi listat. Olen vastikään itse aloittanut juoksemisen ja kaipailisin askelta sopivasti rytmittävää (latino)musiikkia lenkkiseuraksi. 
  Jos valmiita listoja ei Spotifysta löydy, niin olisi kiva, jos joskus listaisit lenkkimusiikkia blogiin. Kappaleet voisi sitten itse etsiä käyttöönsä.
  Aurinkoista kevään jatkoa! 🙂
  Emmi

  Tykkää

  1. Heippa Emmi, mulla ei harmi vaan ole Spotifya mut teen pian treenipostia niin laitan siihen taas juoksumusaa! :)) Koko mun juoksulistan vaikka. Tällä hetkellä yks lemppari on Juanes: La Luz.

   Tykkää

 43. Jos myy kirpparilla ilmaiseksi saamiaan uutta vastaavia tuotteita, ei sitä ihan voi verrata siihen, että kaupittelee muutamalla eurolla vanhoja vaatteitaan tai tavaroitaan. Kumma juttu muuten että joskus oli kirppareilla säännöt, ettei uutta saa myydä. Nyt on vaikka kuinka paljon kirppareita, joissa myös yrittäjä itse muun toiminnan ohella kauppaa pilvin pimein uutta krääsää. Merkillistä veron- vai ties minkä kiertoa sekin.

  Tykkää

 44. Joillakin on oikeita suruja ja murheita (http://ajatelmiani.vuodatus.net/) – toiset jaksaa vääntää surkuhupaisia vuodatuksia bloggarin pienistä (tai vaikka suurista, so what!!!!) tienesteistä.
  -Huokaus-
  Tsemppiä Johanna, jatka aivan samaan malliin! Tän yksinhuoltajan elämän yks ilonpilkuista on sinun blogisi, kivat jutut ja ihanat kuvat. Kiitos 🙂

  Tykkää

 45. ”Kylläpä nyt ihmisiä taas nyppi kovin! Aika pikkumaista hei! Tosiaan, Johanna saa tuotteet ilmaiseksi ja voi vielä myydä ne eteenpäin. Ikäänkuin kahteen kertaan nettoaa lahjoista. Ja kun vielä sattumalta asuu Norjassa, niin ei tarvitse maksaa veroa missään välissä. Kyllä on ankeaa, jos se noin pistää harmittamaan…”
  Nappi kommentti kokonaisuudessaan. Johanna voi todellakin tehdä saamillaan tuotteilla mitä huvittaa. Antaa hyväntekeväisyyteen tai olla antamatta. Siitä ei erikseen tarvitse tehdä numeoa meille lukijoille vaikka jotkut uteliaat kyselevätkin. On taidettu hakea rohkaisua kun pääsiäisnoidat on päästetty liikenteeseen ja sormet näppäimille. Johannan puolesta harmittaa tuollainen käytös..

  Tykkää

  1. 😀 hehe, no täytyy ymmärtää että pääsiäinen saattaa olla ekstra noitamaista aikaa 😛

   Tykkää

 46. Kaikki kritiikki ei ole kateutta, mutta nyt kyllä kateus nostaa päätään. Maailmassa on harmaata taloutta, jotta voisi ja pitäisi vastustaa, mutta naapurin tai edes bloggarin kirpputulotienestit ei sitä ole. Kirpputoreilla näkee kyllä näitä, jotka tuo halpaa krääsää jostain ja myyvät sitä siellä ”kirpputoritavarana”, ja tällaisten myyjien ei kirpputoreilla kuuluisi olla.
  Jokainen, joka on kirpputorilla käynyt myymässä tietää minkälainen työmäärä siinä on. Kun peset, silität, hinnoittelet, raahaat tavaraa kirpputorille ja myymättömät takaisin kotiin, ja ehkä vielä seisot siellä myymässä koko päivän, niin se saatu tuotto ei kyllä ole edes käypä korvaus siitä työmäärästä. Useamman kohdalla kyse on siitä, että saa käyttämättömät vaatteet ja muun tavaran kiertoon, ja siitä, että varsinkin tuollaisissa tapahtumissa on yleensä hauskaa olla myymässä.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: