Tiistaina töiden jälkeen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

pellavahousut by Pias/ toppi MQ

 

Sain tänään töiden jälkeen turskaa. Tollainen punainen turska on kuulemma tavallista maukkaampaa. Tiedä häntä. Ja makrellia! Vuoden ekat makrellit muuten! 

Että on siitä joskus hyötyäkin, että puoliso onkii (mun) kyllästymiseen asti. Joskus. Yleensähän se onkii jotain mikroskooppisen pieniä tai muuten vain erikoisia syömäkelvottomia lajeja, mutta joskus saan kotiin ihan syömäkelpoistakin kalaa. (Kalakiinostuneet kurkatkoon täältä, multa on turha kysyä tarkempia tietoja. ;)) En tiedä ehkä mitään parempaa kuin pannulla (voissa) paistettu kala. Mmm. Voisin ehkä syödä pelkkää kalaa ja kasviksia; lihaa tulisi ikävä vain grillimakkaran muodossa. 😀 Ja sitäkään ei täältä saa, joten aika hyvinhän tässä on jo tottunut.

 

Kesti tänään vähän tämä postaaminen; Me Naiset ovat uudistaneet sivuja! Huomaatte varmaan; ainakin alaspäinpeukut on heitetty pönttöön (jee) ja muutenkin vaikuttaa hyvälle! Juhuu. 

Tervetuloa siis uusille ja iso virtuaalihalaus vanhoille että jaksatte käydä! ❤ Fb -joukkokin kasvaa jatkuvasti… Hitaasti mutta varmasti. 😉 Mulla on sellainen pieni haave päivittää blogia useammin; katotaan jos tässä kesän aikana ahkeroituisi tällä saralla.

Hienoa keskiviikkoa teille, tänne on muuten luvattu yli +20 että huomenna vois varmaan heittää hameen päälle ja nauttia lämmöstä. Nähdään pian.<3

 

6 vastausta artikkeliin “Tiistaina töiden jälkeen

 1. Olet niin onnekas, kun miehesi tuo kotiin tuoretta kalaa. Olen täysin samaa mieltä kanssasi kalan syömisestä ja grillimakkarasta :). Minä jopa suhtaudun kalaan hieman intohimoisesti, ja olen mustasukkainen kulloisestakin hyvästä kala-annoksesta, siihen ei ole toisilla asiaa koskea :D. Meillä ei valitettavasti saa syötävää grillimakkaraa ollenkaan, ja kalakin tulee suurelta osin pakasteena tai on kasvatettua. Varmasti tästä maastakin saa tuoretta kalaa, jos rannoilla asuisi, mutta ei täällä ”vedettömässä” sisämaassa. Kala on myös hyvin kallista. 

  Tykkää

  1. Niin nuo kalastajat ovat välillä sellaisia että päästävät pois kalat eikä tuo kotiin. Onneksi minun mies tuo kiitettävästi kalaa kotiin, en muista minä vuonna viimeksi olisin ostanut kalaa, nytkin taita olla muutama taimen ja muutama kirjolohi pakkasessa. Itse myös välillä kalastelen. Lapissa ollaan yhdessä käyty ja viime syksynä ekan kerran heittelin perholla koskella. Saas nähdä innostunko siitä vielä. Mutta virvelillä ja mato ongella tulee kalasteltua. Nyt kun olen taas kesäksi muuttanut mökille niin tulee laiturilta ongittua kissoillekin kalaa. Nyt vaan on käynyt niin hurjia tuulia että kala syönyt huonosti.  Sinun miehellesi kireitä siimoja ja runsaita saaliita 🙂 mukavia ja lämpöisiä päiviä odotellessa 🙂

   Tykkää

 2. Hei, Johanna! 
  Kiitän taas kerran ihanasta blogistasi. 
  Edelleen, vuosien jälkeenkin, tämä viehättää. 
  Kirjasikin on kaunis , ihan katselukirjanakin, mutta kyllä se pitää omaksi hankkia, jotta saa ohjeetkin käyttöön. 
  Täällä Oulussa ei vielä kesäkeleistä ole päässyt nauttimaan, kylmää on , mutta onneksi parin päivän päästä on suuntana Porvoo. Siellä näyttäisi olevan edes pikkasen enemmän asteita ja Piasilla pitää käydä. Vaatteet saivat aivan uuden ilmeen kuvuksissasi… 
  Lämpimiä päiviä sinne! 
  Mallu

  Tykkää

 3. Hei,
  Ihana katsoa kesäisiä postauksia, aurinkoa, kukkia, iloista, tyytyväistä katsetta, ihania kuvia. Piristävää 🙂 Täällä kun vain tuulee, sataa ja tuulee!!
  Lämpimiä päiviä sinne
  Kirsi

  Tykkää

 4. Hei, Johanna!
  Kiitos kivasta blogista! 🙂 Käyn täällä usein ihastelemassa, ja nyt on ihan pakko kysyä noista pellavahousuista, kun ne on niin ihanan näköiset sun päällä… Minkä väriset ne on – graffitit vai naturalit?
  Kiitos vastauksesta jo etukäteen ja ihanaa kesää sulle! 🙂 
  T. Lende

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: