Tänään töiden jälkeen

 

                                              silkkihuivi Beck Söndergaard / paitis Saint Tropez

 

Jatketaan samalla teemalla, otsikoihin ei näköjään meinaa löytyä kauheasti mielikuvitusta. 😛 

Ilta on vaan tänäänkin töiden jälkeen ollut varsin tyydyttävä. Ihan helle. Että mikäs näitä iltapäivän hetkiä kuvaillessa. ❤ Töissä mulla oli kyllä ihan ohuet vaaleat housutkin jalassa, mutta kotona nuo lähtivät heti pois ja pitkät hihatkin tuntuivat olevan vähän liikaa. Huomaan että paita on illansuussa jo ihan rypyssä, mutta eipä tuo tunnelmaa yhtään haitannut.

Huivi päässä tuntuu muuten aina herättävän iloista hilpeyttä; kaupassakin sain monta hymyä tänään. Ja työkaverit kommentoivat lookiani (tietävät hyvin, että olen keskivertoa kiinostuneempi pukeutumaan, heh) heti aamusta; yksi hihitteli vain että olen palanut 50 -luvulle ja toinen kysyi tulenko suoraan mansikkapellolta. 😛 Työpäivä koostui siis palavereista, joihin vein heti aamusta virkistykseksi mansikoita. 😉 

Niin ja lapset käänsivät sadettajan päälle heti kotiin päästyään. Ja pomppivat ja pomppivat. 

🙂

14 vastausta artikkeliin “Tänään töiden jälkeen

 1. Hei Johanna
  Aloin tekemään tuota ihanaa Kaisla-neuletta, mutta nyt ei pieni pää ymmärrä että miten nuo kuviot asettuvat tuohon silmukkamäärään. Mulla siis 150 silmukkaa. Olen tuossa 1 kuviossa ja nyt vihreällä langalla aloitin ja en saa sitä menemään tasan millään, eli jääkö nämä kuviot ns. puoliksi toisesta laidasta vai miten?  En ole juuri yhtään neulonut joten en oikein osaa soveltaa nyt tätä kuviota 🙂 Kiitos taas kesäisistä kuvista ja mukavaa viikonloppua 🙂 t. Kirsi

  Tykkää

  1. Hei Kirsi, en nyt juuri muista tarkalleen, mutta voi hyvinkin olla että joku kuvio ei mene tasan vaan katkeaa sivusauman kohtaan; työhön tulee ikäänkuin selkeämpi sivusauma. 🙂 Eli älä hätäänny jolleivat kaikki kuviot ole 150:llä jaollisia, sitten ne voi vain katkaista 🙂 Toivottavasti auttoi :))

   Tykkää

 2. Aiemmissa blogeissasi olet maininnut ostaneesi jotain kirpparilta Porvoosta, muistaakseni vanhassa kaupungissa. Muistatko kirpparin nimeä ja missäpäin vanhaa Porvoota se sijaitsee? Ihania kesäisiä kuvia. Täällä hytistään edelleen villasukat jalassa. t. Mallu  p.s. Aiempaan kommenttiini näytti tulleen kirjoitusvirhe. Tarkoitin  kirjoittaa kuvauksissasi…

  Tykkää

 3. Sinusta oli tehty kirja! 🙂 Huomasin sen vasta nyt kauppareissulla tänään! Onnea 🙂 oletko koskaan edes pienen hetken verran katunut sitä, että olen tavallaan ”myynyt” yksityisyytesi blogissasi? Olen harkinnut piiiitkään oman blogin perustamista ja luullakseni elämäni saattaisi monia kiinnostaa. Mutta se tökkää aina siihen yksityisyys näkökulmaan.. Miten häiritsevää se on? Ajatteletko koskaan asiaa? Hirveästi kysymyksiä 🙂 

  Tykkää

  1. Jep, tai itse taisin tehdä 😛 No, kustantajan suurella avulla. 
   En ole koskaan ajatellut myyneensä yksityisyyttäni, sillä täällä voi valita ihan just tasan kuinka yksityisiä asioita ja mitä yleensäkin blogiin jakaa. Lisäksi mulla on helpottavana haarana tänä ulkomaalaisuus… Yksityisyys ja oma elämä on paljon helpompi pitää itsellään 🙂 
   Mutta kannattaa tehdä niinkuin itsestä parhaalle tuntuu, toisillekin tällainen blogi olisi iso paljastus, jokainen kokee asiat vähän omalla tavallaan. 🙂 Lukijat varmaan myös huomaavat sen, jollet oikein koe bloggaamista mukavaksi/vapaaksi/ole oma itsesi. 
   Mutta suosittelen kokeilemaan :))

   Tykkää

  2. Varmaan jokainen joka blogia pitää, niin on miettinyt kuinka paljon itsestään haluaa paljastaa. Jokaisella on varmaan omat rajansa, joiden sisällä tuntee olonsa mukavaksi. Riippuu paljon varmaan paljon blogin aihepiiristä, kuinka ”tarpeellista” tehdä ”paljastuksia” itsestään. Asioita pystyy myös toteuttamaan monella tavalla, ja jos on taitava kirjoittaja / kuvaaja, niin pystyy blogissaan säätelemään yksityisyyttäänkin varmasti paljonkin. Jos sen blogin haluaa perustaa, niin siitä vaan kokeilemaan. Kirjoittaja itse saa kuitenkin päättää mitä ja kuinka paljon itsestään paljastaa ja ylipäätänsä aihepiirit, joista kirjoittaa / kuvaa ja lukijat päättävät jaksavatko lukea vai ei. Omasta mielestä hyvästä blogista huokuu intohimo tehdä blogia ja samalla blogilla on hyvähenkinen ”sydän”.

   Tykkää

 4. Ihania kuvia jälleen kerran! Niin raikasta, inspiroivaa, kesäistä ❤ Tulee keveä kesäolo ja paljon pastellisia ideoita! Kiitos blogistasi, lempeää kesänalkua Norjaan ❤ 

  Tykkää

  1. ❤ hyvä, munkin mielestä toi huivi ja sininen paitis -yhdistelmä on juurikin raikas! 😀

   Tykkää

 5. Ihana kesäinen kirjoitus kuvineen kaikkineen! Kylläpä sait kesäiselle mielelle 🙂 Oot kyllä ihan suosikkibloggari!
  Hei mistä nuo sun kädessä näkyvät kultaiset feikkitatuoinnit olikaan? 
  Aurinkoa, lämpöä ja rakkautta kesään 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: