Kaksi pientä alekoodia

& yksi pieni arvonta

 

Sellainen kesäilta tänään. 🙂 Omppu on kaverillaan kylässä, joten me tytöt teimme pienen iltalenkin.

Ei kummempia kuulumisia (mulla on itseasiassa aika flunssaa, joten pää on raskas, mutta tyhjä ;)), joten asiaan; kuvissa vilahtelee niin kissakuvioista mekkokangasta kuin kauniita helmikorujakin, joista jätän teille alekoodit.

 

Ainon mekkokangas on taas ihania, värikkäitä ja persoonallisia japanilaisia lastenkankaita Almandiinista – kaikki ompeluintoiset saatte nyt sieltä -20% kaikista kankaista koodilla "kesä" viikon ajan eli 6.7. asti.

Toisen päivän alekoodin tarjoaa pieni suomalainen koruvalmistaja La puella; sieltä saatte kaikista koruista -25% alekoodilla 1324 elokuun loppuun asti.

 

Kesälahjaksi yhdelle teistä arvon vielä yhden La puellan helmiriipuksen; juuri tuon kaulassani roikkuvan kaunokaisen. Jos siis toivot sen tipahtavan postiluukusta pian käsiisi, jätä pieni kommentti. ❤ Arvon voittajan jo seuraavassa postauksessa, joten toimi nopeasti! 

 

 

 

264 vastausta artikkeliin “Kaksi pientä alekoodia

  1. Kaunis koru – mukana arvonnassa. Ja kiitos blogikirjoituksista, niitä seuraan ihan odottaen : )

    Tykkää

  2. Kiva koru ihailin jo sitä sun Kuubasta hankkimaasi puuhelmikorua kuvissa ja ajattelin et kun lähden Kuubaan niin kyllä hankin samantyylisen, jos löytyy. Käy niin hyvin valkoisen ja sinisen ja vihreän ja vähän vaikka minkä kanssa. Eli totta maar olen arvonnassa mukana.

    Tykkää

  3. Ihanat kesähelmet sopisivat myös minulle! Juuri sopivasti boheemit ja tyylikkäät kesäiltoihin 🙂 -katja

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: