Surffitukkainen luonnonlapsi

mekko Odd Mollyn 627, secondhandia / rannekoru Hipanema

 

 

Tai metsänpeikko. 

Miten ton nyt ottaa.

Huomaan että hiukset kaipaavat kai kampaajaa. Heh. Ainakin näin kun sille ei ole tehnyt mitään. Kuumana hikoillun, vähän kastuneen päivän päätteksi.

Mut hiuksista viis. 

Nyt on hurja kiire telttaretkelle. 

Hyvää viikonloppua! :)))) 

22 vastausta artikkeliin “Surffitukkainen luonnonlapsi

 1. Ihania kuvia taas kerran! Osaat niin taitavasti vangita valokuviin kauniin ja seesteisen tunnelman. Kaipaisin sinua Instagramiinkin, olisi mukava nähdä kuviasi siellä. 🙂 Mukavaa telttaretkeä! Minni

  Tykkää

  1. Kiitti! Mun on niin pitänyt aktivoitua instassakin, mutten vaan ole saanut aikaiseksi… Se on kyllä korvan takana koko ajan, että odotan vaan sitä päivää kun ispiraatio tulee…! 😀

   Tykkää

 2. Hiuksesi eivät todellakaan kaipaa kampaajaa. Ne ovat aivan ihanat. Olet kyllä todella kaunis. Kuvistasi huokuu lämpö ja rakkaus. 
  Ihania kesäpäiviä sinne!

  Tykkää

 3. Hitsit Johanna miten pigmentoituneet sun kasvot on! Mulla ollut samaa ongelmaa, myös talvisin säilynyt läikkiä otsassa mutta nyt viime vuosina olen saanut kirjavuutta kuriin isoilla suojakertoimilla ja hyvin maltillisella auringonotolla.

  Tykkää

  1. Voi hyvänen aika… Tämmöset kommentit toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.
   Täällä yksi joka kaipailisi myös sinua Johanna Instagramiin! Olet inspiroiva ja ihana!

   Tykkää

   1. Niimpä! Jos elämä ei jättäisi meihin jälkiä, olisiko silloin ollut edes elämää…? Kaikkea hyvää! 

    Tykkää

   2. Kiitti! 😀 En välitä, en ole itseasiassa ollut yhtään huolestunut ”ahavoitumisesta” enkä sen enempää nytkään. Mulla ei koskaan ole ollut täydellinen tai tasainen iho, enkä oikein ole jaksanut asian kanssa stressata. Tietty suojakerrointa (kesäauringossa min 25) pyrin aina käyttämään, mutta mitenkään hullusti en aurinkoa jaksa varoa siinä pelossa että ulkonäkö vanhentuu. Jälkiä saa elämä jättää, juuri niin. Fiksuahan se on toki välttää aurinkoa, mutta toisille näitä varmasti tuleekin helpommin… niin pisamia kuin maksaläiskiä kuin muutakin ”ahavoitumista”. 

    Tykkää

  2. Hitsit Lena, älä huolehdi toisten ihosta, kun neuvoja ei ole pyydetty. Sinun kommenttisi on melko agressiivinen. Hoitele vaan omaa ihoasi, niin minäkin teen. Minulla pigmenttiläiskät johtuvat sairaudesta. 

   Tykkää

   1. No älä sinäkään Minou huolehdi toisten kirjoituksista vai pyysikös tämä Lena sinulta neuvoja? Hoitele vaan omat kommenttisi.

    Tykkää

 4. Mahtavat kutrit–älä tee niille mitään, anna niiden elää vapaasti kesän mukaan:) Mielestäni olet kaunis ja sinulla on ihanat pisamat. Itsellänikin on pisamia, ja vihasin niitä pienenä enemmän kuin mitään, nyt iän myötä olen oppinut rakastamaan niitä. Ne tekevät minusta yksilön, kellään ei oo samassa kohtaan samanlaisia. En ole ennen kommentoinut mutta päätin nyt aloittaa. Toivoisin sinulta joskus kalavinkkejä–mitä kannattaa ottaa huomioon kun ostaa kalaa (tosin te saatte varmaan kaikki suoraan merestä mutta ehkä osaisit antaa vinkkejä). Haluaisin tehdä jotain kalaruokia mutta olen jämähtänyt comfort zoneen ja tarvitsen vähän tietoa, että uskallan kokeilla jotain uutta:)

  Tykkää

  1. Kiitti, lupaan tehdä pian kalapostausta, sehän on nyt tosi ajankohtainenkin juttu! :)) Täällä on aina se ongelma, että me syödään kaikkea muuta kuin mitä Suomessa (eli syödään tosi vähän lohta eikä lainkaan haukea, ahventa, kuhaa, siikaa), joten ohjeet ovat usein vähän erilaisia…. Enkä ehkä edes osaisi laittaa suomalaisia kaloja parhaalla mahdollisella tavalla… 😦 Mutta yritän saada jotain aikaiseksi. 🙂

   Tykkää

 5. Kesällä saa munkin mielestä olla villi tukka 🙂
  Pisamat on kivoja ja persoonalisia kun taas pigmentti- eli maksaläiskät aika kenkkuja ja hankalia saada vaalenemaan kerra tultuaan.

  Tykkää

  1. Näin se kai on, minua ei tosin häiritse juuri maksaläiskätkään. 😉 Mulla ei koskaan ole ollut mikään täydellinen iho niin en varmaan osaa sitä ihan kaivatakaan. Näillä mennään mitä on. :))

   Tykkää

 6. Mikä kesätunnelma! Sinulla on taito vangita arjen hetket kameralle niin, että fiilis välittyy lukijalle todella aitona. Kiitos, että jaat näitä tunnelmia meille muillekin.  Eikö olekin ihana olla välillä ” luonnonlapsena” ?  Itse olen sitä suurimman osan ajasta:) Leppoisaa viikonvaihdetta!

  Tykkää

 7. Heippa, nyt oli esimerkiksi mukana 20, 25 ja 30. Yleensä näitä, mutta löytyy 50 pahempien aurinkojen varalle. 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: