Samat sydämet

yhteistyössä Kalevala Koru / Keskisen Kello 

 

En nyt muista mikä tuon Kalevala koru -riipuksen nimi on, josta roikkuu nuo helat, mutta sen olen saanut aikoinani rippilahjaksi. Voi vitsi, miksen ole käyttänyt viime vuosinakin! Niin makea! Nyt se lähtee kyllä Norjaan mukaan.

Kalevala korun tuotteissa on muutenkin mun mielestä tosi hauskoja juttuja, joten en kauheasti joutunut epäröimään kun Keskisen Kello ehdotti yhteistyötä Kalevala Korun merkeissä. Hauskaa tässä yhteistössä on se, että valitsin Talon sydän -sarjaa tietämätta myös äidin ja siskon koruvalikoimasta löytyvän Talon sydän -riipukset. Ja äidillä on sydämet myös riippuvina korvakoruina kun itse valitsin ne nappeina. Äidillä sopivasti iso sydän ja meillä tytöillä pienet. ❤ Nyt kuljemme samoissa sydämissä, sekin on kiva tietää.

Ehkä kaikkein eniten näistä ihastuin siroon rannekoruun, se sopii niin nätisti ja huomaamattomasti kellon rinnalle. Tommy Hilfigerin haalarin sain muuten äidiltä synttärilahjaksi, ihan super näillä Suomen helteillä! ;)) Merkkipäivää muuten juhlistettiin puusaunalla, grillimakkaralla ja kuoharilla parhaaseen luksus-tyyliin. 

Onko teillä muuten omia Kalevala koru -suosikkeja, olisi kiva kuulla ihan omaa uteliasuutta kun koko Kalevala oli pääsyt vähän unohtumaan viime vuosina, kertokaa! :))

 

 

 

39 vastausta artikkeliin “Samat sydämet

 1. Pidän Vanamosta… Vaikka sen vuoksi että työskentelen sairaalassa, sen käyttö jää vähälle. Haaveilen useammasta rinnakkaisesta Vanamon rannekorusta ❤

  Tykkää

 2. Minullakin on oma Talon sydän hopeisena kaulakoruna.
  Tuo rannekoru näyttää kyllä kieltämättä kivalta. Voisikohan sitä jo nyt kirjoitta joulupukille toivomusta 🙂
  -Hanna-

  Tykkää

 3. Kauniit ovat nuo sydämet. Ostin tädilleni syntymäpäivälahjaksi aikoinaan nuo korvikset; käsikorua en ole huomannutkaan valikoimassa. Nyt mieluilisin itse ainakin kaulakorua, korviksia kun olen huono pitämään. JOku työssä aiemmin mainitsi Vanamon, minusta sekin on yksi kauneimpia.
  Kuule, osaatko neuvoa. Olen aiemmin saanut ”seurattua2 Blogiasi Bloggerin kautta, omaan Blogiin olen linkittänyt osoitteen. Nyt se kuitenkin jossain kohtaa keväällä/alkukesästä lakkasi toimimasta, enkä osaa laittaa sitä sieltä näytettäväksi, meinaa jäädä postauksen osin katsomatta, kun ei aina muista tulla vartavasten tänne katsomaan. Huomaan, että tuolla on 2täppä” seuraa Blogiani (Bloggerin) ja kun painan siitä, niin tulee paljon html- tekstiä –> mihin se pitää kopioida ja liittää? en ymmärrä. Osaisitko neuvoa?
  PS. Siskosi on niin kovin kaunis.

  Tykkää

 4. Kuutar on nimeltään kaunis korusi. Omistan samanlaisen, on jäänyt korurasiaan pölyttymään. Kaivan sen heti esille : )

  Tykkää

 5. Minä olen myös ostanut ja saanut lahjaksi Kalevala koruja. Talon sydän kaulakoru ja korvikset hopeisena sain lahjaksi isältäni. Itse olen ostanut kuutar korvikset ja riipuksen pronssisena. Mutta käytännössä pidän kaikista Kalevalakorun tuotteista, perinteisistä ja uudemmista

  Tykkää

 6. Mun ehdoton kalevala-suosikki on Tintti-riipus. Sain itsekin rippilahjaksi ison hopeisen Tintin ja se on ollut sittemmin poissa tuotannosta, mutta nyt palannut taas uusin ihanin värein. 

  Tykkää

 7. Kuutar löytyy täältäkin 🙂 Taisi olla ensimmäinen Kalevalakoruni, jonka sain itse valita (ja toivoa lahjaksi). Löytyy myös pronssiset Hannunvaakuna, Runoratsu ja Venla joita olen käyttänyt paljon sekä Tulen henki jota on hieman vaikeampi yhdistää pukeutumiseen. Ihania ovat kaikki, ja aina sieltä löytyisi kivoja.

  Tykkää

 8. Ihania koruja! Onko muuten neuleohjetta tulossa pian? Näyttää niin kivalta tuo harmaa neule puikoilla 🙂

  Tykkää

 9. Kauniit naiset, niin samannäköiset 🙂
  Nyt Kalevala-korun ihanuudet ”nappaavat” uudelleen! Itselläni Talon sydän -sarjan hopeiset korvanapit ja saman sarjan NILKKAKETJU 🙂 ! Koko kesän olleet käyttämättä kaapissani, olin aivan unohtanut, nyt otan heti käyttöön! Sain vasta ruusukullan värisen kellon, joten pronssisena tuo rannekoru sopii tosi hyvin kaveriksi, ”rakkaus koru”…
  Mikä neule muuten tulossa???? Toivottavasti saadaan valmiista kuvaa ja ohjetta!!!!
  Ihanaa ja sydämellistä loppukesää ❤

  Tykkää

 10. Muutama vuosi sitten oli tuotannossa sarja nimeltä Afrikka, osa sen tuotosta meni hyväntekeväisyyteen. Voi kun ottaisivat sen uudelleen valmistukseen, on suosikki kesäkoruni turkoosien lasihelmien vuoksi.
  hienoa että Kalevala korun arvostusta tuot esille. Marimekon takkimekon päätin itselleni hankkia yhden postauksesi ansiosta. Suosi suomalaista!
  olette muuten tosi kauniita kaikki neljä kuvien naista!

  Tykkää

 11. Lumikukka hopeisena on oma lemppari. Joo, kyllä on vähän päässyt unohtumaan nuo kalevala-korut minullakin.

  Tykkää

 12. Talon sydän sarjaa löytyy minultakin. Mutta kaikista rakkain on hopeinen sydän, jonka sisus on kirkasta lasia. Sain sen oltuamme mieheni kanssa 30 vuotta yhdessä. Korun nimi on rakkaus.

  Tykkää

 13. Mulla on valehtelematta laatikollinen hopeisia Kalevalan koruja. Suosikkejani ovat lumikukka, onnen lantti ( onko oikea nimi? En muista) hopeaketjussa, iiris Euran sydän isona jajaja… Pitäis vaan alkaa taas pitämään koruja.

  Tykkää

 14. Mulla hopeisena (joista muutenkin tykkään enemmän) Hämäläisemännän juhlakäädyt, koska satun olemaan hämäläinen maalaistalon emäntä. Halikon käädyn ostin itselleni perintörahoilla myös hopeisena. Omistan pronssisena Ilmoilan soljen, jota on 30-40 vuotta sitten tehty pieni sarja. Sen malli on löytynyt kotitaloni läheltä arkelogisissa kaivauksissa 70-luvun alussa…Muutamia muitakin omistan, mutta  näitä käytän eniten…

  Tykkää

 15. Mun suosikkini on Vanamo. Kesäisin mulla on nilkkaketju jatkuvassa käytössä, nyt myös ranneketju kun sen lahjaksi sain. Tykkään tosi paljon, se on jotenkin kaunis ja herkkä. Nilkkaketjun jo korjautunut tänä kesänä, kun alkaa olla aikas monta kesää ja hyvin paljon käytetty ?

  Tykkää

 16. Uusin Kalevalan kaulakoruni on pikkuiset siivet hopeisena…Toivoin kivaa pikkuista arkikorua ja tuon sain mieheltä. En muista nimeä, olisko se Suojassa? Tuli mieleen, että Ainokin saattaisi olla kohta korujenkäyttöiässä ja Kalevalasta löytyy kivoja pikkuisillekin tytöille sopivia..ihan hinnaltaankin. Tuota omaakin korua olen nähnyt sekä aikuisilla että pikkutypsyillä ☺Hyviä lahjoja kummilapsille.

  Tykkää

 17. Tarkistin asian, Suojassa oli kyllä tosi nätti korumalli, voisin ottaa senkin…mutta omani on siis Siivet☺

  Tykkää

 18. Kalevalakorut ovat kyllä upeita ja niin ajattomia! Itse en työni vuoksi voi käsikoruja useinkaan pitää, mutta mm. tuon kuutar-sarjan pienemmät hopeiset korvikset ovat olleet jo vuosia kovassa käytössä! Lisäksi kosmos-sarjasta löytyy mulla yhdet korvakorujeni kestosuosikit pronssin värisenä.
  Ihanaa loppukesää ja kiitos ihanasta blogistasi! ❤

  Tykkää

 19. Mulla tuo sama Kuutar-riipus pronssisena + saman sarjan riippuvat, ihanat korvikset. Synttärilahjaksi sain joku vuosi sitten Vanamo-sarjan kaulakorun ja korvikset ja muitakin Kalevala Koruja laatikosta löytyy. Nuo pronssiset ovat mieluisimpia, ne kun menevät hyvin yhteen keltakultaisten sormusten kanssa. Kultaiset Kalevalat taas on niin arvokkaita, ettei niitä oikein raaskii itselleen hankkia. Jälkikasvukin on Kalevalat löytäneet, molemmat pojat halusivat kummeiltaan rippilahjaksi hopeiset Kirkkoristit (nyt herrat jo aikuisia, mutta riipukset ovat edelleen käytössä kummallakin).

  Tykkää

 20. Jo toinen kommentti minulta samaan postaukseen..:) Ostin aikuiselle pojalleni joululahjaksi Elämän roihu riipuksen. Tykkäsi kovasti vaikka ei muuten pidä minkäänlaisia riipuksia.

  Tykkää

 21. Kiva, että nostat näitä hyviä suomalaisia juttuja aina postauksissasi. Ja tietysti myös muita pohjoismaalaisia tuotteita; norjalaisia, ruotsalaisia…ollaan kuitenki ennenkaikkea skandinaaveja ja tuetaan siis toistemme työtä ja elantoa näinä talouden vaikeina aikoina. Kalevala Korua löytyy minulta paljonkin kun yhteen aikaan keräsin . Sormus ruskealla kivellä ja tuo sinulla oleva riipus ja siihen korvikset (byhyy, en muista/tiedä nimiä). Pronssisia on minulla, mutta hopeakin on upea. Samoin se hopeinen käärmesormus on ihana. 

  Tykkää

 22. Minulla on tuo sama kaulakoru, tällä hetkellä ”varastossa”. Viime aikoina olen miettinyt sen pitämistä lyhyemmässä ketjussa, jolloin siihen saisi ihan uuden ilmeen 🙂

  Tykkää

 23. Ihana Talon sydän -sarja! Itseltänikin löytyy sitä, kuten myös Lumikukkaa, Helinää yms., mutta suosikkina tietenkin lapsihelat/-korut. Ne on saatu mieheltä lasten syntymien jälkeen ja on kaulassa käytännössä joka päivä. ❤

  Tykkää

 24. Pronssinen sydänsormus ja pari muuta pronssista sormusta on. Ovat kauniita ja persoonallisia koruja, Kalevalakorut ovat suosikkejani =)

  Tykkää

 25. Minulla on vihkisormuksena yksinkertainen Uskelan sormus. Ihastuin siihen kun jo edesmenneellä mummollani oli samanlainen, ei kylläkään vihkisormuksena, tietty!

  Tykkää

 26. Kalevalan Anna korut ovat mun suosikit. Tietysti! Mieheltä sain syntymäpäivänä! Ja Timanttisetista ostettu Onnen sydän on myös mun suosikki!

  Tykkää

 27. Sain valita rippilahjakorun Kalevala-koruista ja päädyin Lähde-koruun. Kaunis, yksinkertainen ja voi ihan hyvin käyttää arkenakin!

  Tykkää

 28.  Hei
  Talon sydän ranneketju löytyy, kaivankin sen esiin ja laitan ranteeseen:).Vanamoa ja lumikukkaa löytyy myös. Seuraan blogiasi melkein päivittäin, oikein hyvän mielelle blogi.Terkkuja

  Tykkää

 29. Hei! 
  Tuo pronssinen heloilla varustettu koru on nimeltään Kuutar. Minäkin omistan sellaisen, mutta se on jäänyt tosi vähälle käytölle. Pitäisi varmaan opetella käytämään sitä uudelleen. 🙂 
  Itselläni roikkuu kaulassa hopeinen Lumikukka lähes aina. Ehdoton suosikkini on kuutenkin Vanamo, josta olen tähän asti vain haaveillut… 
  Mukavia loppukesän päiviä sulle! 
  T. Leena

  Tykkää

 30. Hei Johanna!
  Minulla on tuo Talon sydän tatuoituna.  Sydämen vieressä on lasteni nimikirjaimet. Isommassa riipuksessa on pieni sydän ison sydämen sisällä. Se kuvastaa kaikkia perheessämme asuvia ihmisiä, se on myös tatuoinnissani. Kaunis siis myös iholla, jos sellaisista ”koruista” tykkää ☺.

  Tykkää

 31. Sydänsormus löytyy. Sen kaivan usein syksyisin käyttöön, kun ei enää ole helteitä mutta ei sormikkaitakaan käytössä. Sain rippilahjaksi ja olikin ainoa hopeinen, kun siihen aikaan pronssi oli pop. Se onkin ainoana jäänyt käyttöön. Sopii käyttämieni Lumoava-korujen kanssa.

  Tykkää

 32. Ihania kuvia!     Lämpö välillänne välittyy. Siskosi ja äitisi ovat aivan samannäköisiä. 

  Tykkää

 33. Hej Johanna! Sain lahjaksi ystäviltäni hopeisen Kalevala korun joka on aivan ihana-keijukainen uskoisin
  Ehkä sopimatonta mutta voin kain Onnitella siskoasi ja hänen miestään. Hehkusta en voi olla väärässä-eikö?

  Tykkää

 34. Isän tyttö kun olen aina ollut, sain synttärilahjaksi Kirsti Doukasin Kalevala Korulle suunnitteleman Isän tyttö-korun. Se on upea ja rakas koru.

  Tykkää

 35. Vanamo on myös minun suosikkini Naisen Äänen lisäksi. Itseltäni löytyy Vanamo-kääty ja rannekoru. Lisäksi tykkään MySaga-sarjasta, olen yhdistellyt sitä Pandoran osien sekaan sujuvasti.

  Tykkää

 36. Minäkin olen saanut useita Kalevalakoruja lahjaksi, mutta juuri niin kuin sanoit ne ovat päässeet välillä unohtumaan. Nyt olisin kuitenkin kiinnostunut Viitasaari-korusta kotipaikkakuntani mukaan. Asun länsirannikolla, mutta sydämeni on aina Keski-Suomessa.<3 Kiitos ihanasta blogista!! ❤

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: