Sateenvarjoja ja hummereita

– ja kiitos!

 

Kiitos kommenteista ed. postaukseen! 😀 Ihan superkivoja kommentteja. Blogi on kyllä parhaimmillaan vertaistukea, terapiaa ja ihan vaan muistutusta että tätä se loppujen lopuksi on. Ja ihan sama homma kaikilla.  Jäi sellainen olo, että samoilla linjoilla liikutaan; kiljumisten ja kiukuttelujen jälkeen tulee aina joskus harmonia ja hymy huulille. Aina näistä yli päästän. Ja voidaan nauraa. Sehan se pääasia on; että pääsee reippaasti eteenpäin. Kaikenlaisia tunteita ja päiviä tarvitaan, ratkaisevaa on, ettei niihin huonoihin päiviin ja hetkiin jää kiinni.

Tämä viikonloppu on ollut jotenkin ihan konkreettisesti hyvä. Olen moneen otteeseen hymyilyt että luojan kiitos nyt on vapaata. Olen monta kertaa miettinyt, että nyt on hartiat alhaalla. Olen ehtinyt jo monesti miettimään, että nyt on akut taas täynnä ensi viikkoa varten. Ja nyt on vasta lauantai-ilta, jes. 

Meinasinkin vähän ettei nyt ainakaan lauantai-iltaa vasten voi jättää tollaista hikistä jauhelihapostausta tänne blogin nokkaan. Pakko kertoa että on ihan viikonloppufiilikset. Meillä oli eilen Kulttuuriyö kylillä -käytiin mm. Sateenvarjo-paraatissa! 😀 Ja herkuteltiin hummereilla ja ostereilla. Ja yökylävieraiden seuralla niin myöhäiseen yöhön kuin suinkin pystyimme silmät auki pitämään.

Nyt lauantai-iltaan ihan oman porukan voimin. ❤ Ja yhden ihanan kappaleen, jota paljon on tullut viime aikoina kuunneltua: ❤ ❤

 

 

16 vastausta artikkeliin “Sateenvarjoja ja hummereita

 1. Mahatava biisi:)! Latino musiikissa sitä hyvää fiilistä kerrakseen!
  …Ja
  hyviä tekstejä sinulla eri fiiliksistä ,elämä on:).
  Kiitos kivasta blogista siis!!

  Tykkää

 2. Hauska kulttuuritapahtuma teillä siellä! Onko sateenvarjoparaati vain teidän kylän juttu vai koko Norjan? Kuulostaa niin hauskalta ja näin syksyn teemaan sopivalta koko perheen tapahtumalta. Ihanasti tuunattuja sateenvarjoja!

  Tykkää

  1. Niinpä, se on perinne täällä meidän kylässä, mutta ei tietääkseni muualla… Tai voi olla, muttei yleisesti Norjassa kuitenkaan 🙂

   Tykkää

 3. Hyvä, ihana Johanna!  Tuot syksyyn loistavaa valoa.ja sateenvarjot leijailee hienosti. Mekko sopii Sulle hyvin ja värit kauniit!..Biisikin tuo hetken kesäunelmaa..voi hyvin!

  Tykkää

 4. Heippa!
  Olipa lohduttavaa luettavaa taas kerran; en olekaan ainoa, jolla on asiat erittäin hyvin elämässä, mutta silti välillä tuntuu, ettei mikään suju! Lapset kiukuttelevat, mies on ärsyttävä ja (muka) saamaton ja aina väärällä hetkellä pois, en ehdi treenaamaan, koti on kaaoksessa ja mitä näitä nyt on. Silti samaan aikaan sydän on täynnä kiitosta kaikesta, millä minua on siunattu ❤ Olen oppinut antamaan (väsymys)itkun tulla silloin, kun on tullakseen. Pantatut tunteet kostautuvat palana kurkussa. Eikä itkun panttaaminen tai aina iloisen esittäminen poista ongelmia maailmasta. En suostu enää kokemaan huonoa omaatuntoa siitä, että välillä ”romahdan”, sillä se kertoo siitä, että minäkin olen vain ihminen. En kaikkea kestävä, vaan välillä uuvun. 
  Tsemppiä ja voimia kaikille alkavaan viikkoon! =)

  Tykkää

  1. Tallinnalaisen Bless This Mess -merkin mekko! Btm Studio-nimellä saattaa myös löytyä 🙂

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: