Aamuhetkiä ja -retkiä

& muotibloggaaja kalsareissa

Heippis! 😀

Viikonloppu meni näissä tunnelmissa! Ihan niin nollaillen etten oikein vielä eilen illallakaan osanut laittaa tänne blogiin mitään vaikka tarkoitus oli ja kuviakin kertyi aika kasa. Mietin kyllä että oisko laittanut tänne jotain kunnon vaatteita (oli niitäkin viikonlopun aikana päällä), mutta laitoin sitten kalsarikuvat. Näissä mentiin aika paljon. 

Sekä lauantaina että sunnuntaina nousimme nimittäin Ollin kanssa ajoissa ylös (meihin on purrut joku sama kärpänen), söimme aamupalat Ainon ja papan vielä nukkuessa ja lähdimme parin tunnin hiihtolenksuille aurinnousun aikaan. Lämmiteltiin sitten takkaa ja juotiin kaakaota kunnes lähdin itse vielä toiselle (treenimmälle) hiihtolenksulle. 

Alkaa muuten jo koko viikon lykkiminen vähän tuntumaan näissä mun spagetin mallisissa käsivarsissani. Jos lumi pysyy, saattaa niistä lähteä joku lihaskin kasvamaan, kuka tietää.

Mun on nimittäin ehkä ihan pakko lähteä vielä tänäänkin. Katotaan ehtiikö mun hiihtokaveri Olli mukaan vai tuleeko nukkumaanmenoaika vastaan. Ollin kanssa tulee aina kisattua ja spurttailtua ja se pakottaa minua laskemaan kamalan isoja mäkiä alas. Ollilta ehtii myös tulla kummasti juttua parin tunnin pikkupakkasessa; suosittelen siksikin lenkkiä lapsen kanssa. Ja ajatella miten siistiä jos Ollista tuntuu siltä että se oppi luisteluhiihdon multa! Tai hiihdon ilon. 

Korvaamattomia aamuja, retkiä, hetkiä ja muistoja. ❤ 

11 vastausta artikkeliin “Aamuhetkiä ja -retkiä

 1. Iloinen postaus 🙂 🙂
  Hyvä mieli! Hyviä latuja teillekin. Täällä sama karpaasi meininki 😉 hahaaa. Marjo/Landemutsi 🙂

  Tykkää

 2. Ihana Olli ja sinä! Kyllä näistä kuvista näkyy ja huokuu hyvä tunnelma! Mekin käytiin eilen porukalla ulkoilemassa, lapset hiihti ja me isännän kanssa käveltiin järven jäällä, tuli ihan mieliteko kaivaa omatkin sukset esiin vuosien jälkeen. Kivoja hiihtoja vaan sinne!

  Tykkää

 3. Ihania, tunnelmallisia kuvia! Kuulostaa siltä, että teillä on ollut oikein rentouttava ja energinen viikonloppu 🙂 Ja blogistasi sen verran, että lempparina pysyy edelleen yli kuuden vuoden lukemisen jälkeen. Mistään muualta en ole vielä löytänyt yhtä inspiroivaa, kaunista ja aitoa blogia. Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi jatkossakin ❤

  Tykkää

 4. Olet niin hehkeä jopa kalsareissa 🙂 Varhaisen aamun ulkoilu- ja reippailuhetket ovat parhaita. Koko päivä sujuu yleensä sen jälkeen paljon paremmin. Ja teillä on vielä niin upeat maisemat missä ulkoilla. Hyvää uuden vuoden jatkoa!

  Tykkää

 5. Eksyin tänne ja ihastuin. Ensimmäiset hiihtokuvat toivat mieleen lapsuuden maisemat ja lapsuuden hiihtoretket. Pihapiirit kylämaisemassa, mäet ja mäntymetsät. On kuin pieni uusmaalainen kirkonkylä, tietysti suuria erojakin on kuten vuoret, joita näissä kuvissa ei näy, ja kirkontorni jonka muuten miellän aika amerikanmalliseksi.Tuli hyvä mieli näistä kuvista. Ja teillä on kaunis koti.

  Tykkää

 6. Tulipa hyvä mieli postauksestasi. Parasta on kiireettömät hetket ja retket lasten kanssa, niitä toivon itsellekin enemmän! Haaveilen myös hiihtoreissusta järvenjäälle, kovat pakkaset ovat vielä toistaiseksi olleet esteenä. Jospa ensi viikonloppuna pääsisi, kun pakkanen vähän hellittää 🙂

  Tykkää

 7. Ihania kuvia ja täällä korkattu hiihtokausi n. kolme viikkoa sitten -25 asteen pakkasessa ja sen jälkeen ei ole tullutkaan hiihdettyä kun pakkaset vain jatkuneet. Olet kyllä nätti pelkissä kalsareissakin 🙂 Hyviä hiihtokelejä sinne ja maisemat ovat ainakin kohillaan. siellä taitaa olla vielä enemmän luntakin kuin meillä täällä pohjoisessa.

  Tykkää

 8. Ihania kuvia ja maisemia! Odottelen kovasti ohjetta reikäneuleeseen, josta lupasit laitella ohjetta muutama postaus sitten. Milloinkohan kyseinen ohje on tulossa? 🙂 kovasti kaipailisin uutta neulottavaa.

  Tykkää

 9. Heippa! Ihana blogi sulla! Haluaisitko kertoa vähän lisää millaisella varustuksella kuvaat, kun mainitsit jossain aiemmin, että itsesi kuvaamiseen käytät kaukosäädintä? Terveisiä Suomesta!

  Tykkää

 10. Hei!

  Nytpä pääsenkin tärkeän kysymyksen äärelle! Kuinka pukeutua hyvin hikiselle hiihtolenkille, niin että iho pysy kuivana, kroppa lämpimänä, muttei liian hikisenä? Kuinka monta kerrosta ja mitä? Entä millainen pipo on paras?

  Kiitos etukäteen muille lukijoillekin, jos vinkkiä saan! T. Sunnuntaihiihtelijä

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: