Mukavammat maanantait

Moikka moi! 🙂

Maanantai ei ole mun lempparipäiväni. Ei se nyt ihan kamalakaan ole; odotan yleensä ihan innolla kollegoiden viikonloppukuulumisia ja aamukahveja. Mutta silti. Kyllä se aina pikkasen jotenkin tökkii vastaan. Mikä on ihan tyhmää, koska itsestä ja omasta asenteestahan se oikeastaan on kiinni; kaikelle pystyy tekemään jotain. Hölmöähän maanantaita olisi syyttää. 😉

Olen oppinut sen verran tuntemaan itseäni, etten suunnittele oikeastaan mitään menoja enkä harrastuksia maanantaille – jos vaan mitenkään mahdollista. Mun on jotenkin pakko voida tietää, että saan vain tulla kotiin. Että voin odottaa innolla kotiinpääsyä ja sellaista pehmeää maanantai-iltaa. Että saan sitten fiiliksen mukaan treenata, blogata, kokata, siivota – mitä vain haluan. Oishan maanantai hyvä jumppapäiväkin, mutta jos mulla olisi oma ohjattava tunti maanantaisin, tiedän, että tulisi aina vähän liian nopeasti viikonlopun jälkeen ja menisin aina maanantait pieni ekstramöykky mahassa. 

Se on mun paras maanantaivinkkini. Viikko lähtee käyntiin vähän vähemmällä stressillä ja kiireellä kun illaksi ei suunnittele mitään pakollista.

Åålrait; pehmoista sohvailtaa tai mitä teettekin! Taidan laittaa vieläpä kupillisen hyvää teetä ja olla kiva itselleni (ja ehkä tolle puolisollenikin ;)), suosittelen. ❤

29 vastausta artikkeliin “Mukavammat maanantait

 1. Maanantailla ON paha karma munkin mielestä.. Ties mistä se johtuu! Ehkä muistoissa vielä jotkut bileviikonloput, joidenka jälkeiset maanantait oli yhtä tervan juontia 😉
  Oma maanantai oli aika lempeä. Hyvin leväten viikonlopun jälkeen jaksoin 8h työpäivän jälkeen kevyesti (aina niin jännittävän, edelleen puolen vuoden harrastamisen jälkeen) ratsastustunnin. Eilen tein onneksi ruuan (kanakeitto – uusi bravuuri) alkuviikoksi valmiiksi, sekin on aina yksi ressi vähemmän!
  Ps. Persikkainen väri pukee sinua upeasti!

  Tykkää

  1. Totta; sunnuntaina on hyvä tehdä ruokaa valmiiksi! Meillä oli eilistä salaattia, jonka kanssa ostettiin valmis kana kaupasta, mut keitto kuulostaa kyllä vielä paremmalta 😛

   Tykkää

 2. Toisaalta, kun joutuu heti töistä menemään jumppaan ja tulee vasta myöhemmin kotiin, niin on kummasti maanantai jo ohi ja tuntuu siltä kuin koko alkuviikko olisi selätetty – feels goood ❤ ja loppujen lopuksi illalla sohvalla pohdiskellessa, maanantai onkin ihan mukava päivä!

  Ihanaa viikkoa!

  Tykkää

  1. Kieltämättä, toi olisi kyllä ihan perfect.. Jos pääsisi jonkun toisen ohjaamalle tunnille suoraan töistä ❤ lucky you!

   Tykkää

  1. Oli niin keväinen fiilis että! Mut eiköhän tässä vielä pari takatalvea tuu :’D

   Tykkää

 3. Ihanat farkkuhaalarit.
  Mun maanantai meni piiiiitkästä aikaa hyvin ja nopeasti.
  Yleensä kyllä inhokki päivä ja ei jaksa mitään päivä.
  Mitä ihanaa käsityötä teet? Jaksat ja saat aikaiseksi kyllä niin ihania käsitöitä.

  Tykkää

  1. Kevääksi raitoja :)) mulla on lenppariraitaneuleeseen tullut joku kamala rasvatahra tms :/ tästä ei puutu enää kuin hihat niin näette varmaan pian 🙂

   Tykkää

 4. Täytyy myöntää, että olin hyvilläni, kun lapsen soitonope olikin sairastunut eikä tarvinnut lähteäkään illalla minnekään töiden jälkeen! Oli just sellainen mukavan pehmeä maanantai-ilta.

  Tykkää

 5. Lapsien kanssa työskennellessä tuli todettua että viikonloput on ilmeisen rankkoja, maanantaisin monella oli takki tyhjä. Ehkä maanantaista pitäisi tehdä perheiden virallinen pysähtymispäivä. Päivällisoppa ja pikkukakkonen omalla sohvalla pakolliseksi.

  Miten bloggaajana rytmität viikon? Katselin että monessa postauksessa tausta ei juuri vaihdu, otatko yhtenä päivänä useat kuvat eri postauksiin vai myydäänkö teillä jotain kestokukkasia kun ruusut on viikosta toiseen freshejä?

  Tykkää

  1. Mulla ei ole oikein mitään rytmiä; teen aika fiiliksen mukaan silloin kun ei ole ihan räjähtänyt ja on vähän ylimääräistä energiaa 😀 en ole kovin hyvä suunnittelemaan enkä kuvaa useampaa asua kerralla. Nää ruusut ovat pysyneet ihan ihme kauan hyvinä!!

   Tykkää

 6. Hih! Juuri sama filosofia toimii minullakin maanantain suhteen:D Työpäivän jälkeen pitää olla lupa tehdä mitä ehtii ja tahtoo,tai olla tekemättä ;)hölläillä ja antaa viikon lähtiä käyntiin omaan tahtiin. Lapsetkin selvästi nauttivat sellaisista maanantai illoista,ja mies<3.
  Kommentoin ensimmäisen kerran vaikka olen lukenut blogiasi pitkään. Nyt samalla voinkin kiittää sinua todella hyvänmielen kirjoituksista ja kuvista! Kiitos:)

  Tykkää

 7. Ai vitsi et joillekin sopii nuo farkkuhaalarit. Tosi kivat sulla 🙂 Oon ihan samaa mieltä siitä, että maanantaita on turha syyttää ja suunnitelmien karsiminen auttaa lepposaan viikon alkuun!

  Tykkää

 8. Mulle maanantait on yleensä ollut aika suopeita ja vain päiviä muiden joukossa.. eilen sitten maanantai olikin ihan hirveä! Tuntui kaikki vain menevän alusta alkaen pieleen pahemman kerran.. noh onneksi tänään on uusi päivä! Tiistai onkin hyvä aloittaa kupillisella lemppariteetä, sun positiivisen blogin äärellä – ei siis voi mennä tämä päivä pieleen! 🙂

  Tykkää

  1. No mut niinhän se maanantai vain onkin yksi päivä ja mikä tahansa päivä voi mennä ihan pieleen 😀 mutta toivottavasti sait hyvän yön ja paremmilla voimilla tänään ❤

   Tykkää

 9. Maanantait on aina raskaita, kun viikonloppuna on saanut nukkua pitkään ja maanantaisin kello soi 5.15. Se on jotenkin niin karua, märkä rätti vasten kasvoja. Onneksi nyt olen saanut talven huilia kotosalla, mutta muutaman viikon päästä se taas alkaa. Positiivinen puoli on se, että rakastan työtäni, muuten tota heräämistä ei varmaan kestäisi 😀 Mulla on välillä maanantaisin herkkupäivä. Se vähän kompensoi sitä heräämistä 😀 Saatan ostaa viiniä ja sinihomejuustoa ja herkutella ne maanantaiehtoona. 

  Iloa viikkoon!

  Pionimetsän Tiina

  Tykkää

 10. Hei ja kiitos kivasta postauksesta!

  Piti kysyä että mistä nuo sinun nilkkurit ovat? Ovat tosi hyvän näköiset ja väriset. 🙂

  Ani

  Tykkää

  1. Ja minä jäin puolestaan ihailemaan tuota neuletta, ihanan värinen ja kuten joku jo ylempänäkin kommentoi, sopii sinulle tosi hyvin. Mistä se on?

   Tykkää

 11. Siis ihan älyttömän hyvin pukee toi paidanväri! Värianalyysit in your face, ihan sun väri!

  Kiva tää blogi, kiitos kun kirjoitat ja kuvaat. Oon lukenut tätä sata vuotta. 🙂
  Kaikkea hyvää Norjaan!

  Tykkää

 12. Paljon kommentteja paidan väristä ja itsekin olen samaa mieltä, että nätiltä näyttää! Niin paljon freesimmältä kuin iänikuiset harmaat. Ja antaa kasvoille kauniin hehkun. 🙂

  Tykkää

 13. En tiedä, mistä johtuu, mutta torstai on minulle kamalin päivä. Ihan poikki jo viikosta, muttei vielä viikonloppu. Väsyttää, tukka huonosti, ärsyttää. Ehkä alan pohtia, miten saisin torstaista mielyttävämmän…

  Tykkää

  1. Mulle torstai on samanlainen takki tyhjänä päivä. Ratkaisin asian niin että tein torstaista perjantain, teen silloin viikkosiivouksen kotiin ja käyn sen jälkeen saunassa tai kylvyssä. Perjantaihin jaksaa herätä hyvin kun tietää että työpäivän jälkeen pääsee kaupan kautta (ja uuden kukkakimpun kera) puhtaaseen kotiin aloittamaan viikonloppua.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: