Tyttöpäivä

kevätkenkäshoppailua & leikkikenttää

takki (secondhandia) Muubaa /  neule (saatu) By Pias / farkut H&M / kengät Sixtyseven

 

Ensin: Kiitos ed. postauksen kommenteista. ❤ Tosi kiva että kävitte katsomassa ja tosi kiva että tykkäsitte. Fitnesspäiväkirjojen ekasta jaksosta siis puhun ja sen näkee täällä; jos joku ei ole vielä nähnyt tai muuten vain tienyt mistä jakson löytää. Voinkin vaikka joka torstai linkittää uuden jakson tänne blogiin niin pääsette sitten helposti.

Aion myös vastata ed. kommentteihinkin, todellakin – ne olivat tosi tärkeitä, tuntui hyvältä saada (aivan ihanan) positiivista palautetta tähän alkuun. Tuntuipa siellä kommenteissa olevan sellaisia kysymyksiä ja aiheitakin, joihin haluan jotain sanoa. Eli yritän palata viikonlopun aikana. 

 

Eilen otimme Ainon kanssa vapaata. Mulla oli pitkästä aikaa ihan kunnolla vapaa perjantai ja Ainokin sai lähteä päiväkodin sijasta kahville ja kaupoille. Suomessa ei taida olla tanskalaista Søstrene Greeneä; se on sellainen söpö tilbehöörikauppa, josta ostin nyt kangaspohjia (maalaamista varten) ja lankaa. Joku kevätinspiraatio. En tosta langan laadusta (vielä) tiedä, mutta oli just sellainen korallinen sävy (ja halvalla), että pakko. Pehmeää puuvillaa se tuntuu olevan, eiköhän siitä hyvä tuu!

Niin ja ostinpa kevätkengätkin. Ja heti jalkaan. Espanjalainen Sixtyseven tekee aika  makeita kenkiä; pidän näistä terävistä kärjistä ja arkikäyttöön just sopivista koroista. Hyvät kävellä. Toinen(kin) malli, josta jäin velä haaveilemaan, on tämä. Makeita kenkiä, tuovat kivasti luonnetta ja särmää ihan arkikäyttöön.

 

Nyt on aamujumpat ja suihkut käyty ja ulkona hieno keli, sinne siis. :)) Hyvää viikonloppua!

 

 

33 vastausta artikkeliin “Tyttöpäivä

 1. Voi, että tulin hyvälle tuulelle tästä postauksesta 😉 Olette viettäneet juuri oikeaa tyttöjen päivää. 🙂 Kaikkea kivaa teille tytöille! toivottelee SannaElisa

  Tykkää

 2. Hei! Olipa kiva jakso fitnesspäiväkirjoissa. Olet niin aito ja tunnut jotenkin ”omalta” – lähempänä tällaista arkista perheenäitiä, mutta silti inspiroiva. Aiemmin en ole tuntenut koko ohjelmaa omakseni mitenkään enkä siis ole sitä myöskään katsonut. Kiitokset 🙂

  Tykkää

  1. Joo filmillä on tosiaan niin aito minä kuin voi vain olla – eikä kamera todellkaan ole mukana vain parhaissa hetkissä :’D

   Tykkää

 3. On kiva tutustua sinuun myös liikkuvan kuvan välityksellä. Hieno juttu, että osallistuit päiväkirjoihin. Laita vaan linkki tänne, niin säästän muutaman minuutin uuden jakson kyttäilystä. Hyvää viikonloppua!

  Tykkää

 4. Muistan kun aikoinaan löysin blogiisi niin odotit silloin Ainoa, -nyt hän on jo niin iso neiti!

  Aurinkoisia kevätpäiviä!

  Tykkää

 5. Kiitos ihanasta blogista! Kysymys ei liity tähän postaukseen, mutta vieläkö olet tehnyt sitä öljypurskuttelua ja mikäli olet niin oletko huomannut siitä olevan mitä hyötyä?
  Mukavaa kevään jatkoa!

  Tykkää

  1. Olen aina joskus muistanut purskutella kookosöljyllä ja huomannut suun limakalvojen tykkäävän ja hampaatkin hohtavat (ainakin vähän aikaa) hitusen valkoisimpina, MUTTA ylähuulen pystyrypyt lisääntyvät huimasti, joten en voi suositella yli nelikymppisille. Tai ainakaan itselleni ei passaa ihan jokapäiväiseksi rutiiniksi.

   Tykkää

   1. Enpä ole tullut ajatelleeksi ryppyjä! Täytyykin seurata. Kiitos 🙂

    Tykkää

  2. Kauhee, en ole edes tullut ajatelleeksi ryppyasiaa 😀 Mutta siis kyllä hammaslääkärikin kehuu ikeniä ja hampaita nykyään joka tarkastuksella (ennen on ollut reikiä :S) ja uskon että se kirkastaa hampaiden sävyä. Itsehän teen sitä pääasiassa sen auyrvedisen vaikutuksen tähden; eli toivon sen puhdistavan kroppaa poistamalla suun kautta bakteereja; suussahan niitä paljon on ja suuhygienia vaikuttaa koko kroppaan, joten… uskon vähän niinkuin tähän. En kuitenkaan osaa sanoa kuinka paljon se ”puhdstaa” kroppaa tai ihoa (kuten toivon), mutta ehkä, ehkä… Hampaita ja ikeniä pitää ainakin hyvässä kunnossa!

   Tykkää

 6. No nyt on kyllä niin mageennäköinen rotsi sulla, että oksat pois!
  Mikä malli on kyseessä?

  Terkkuja
  Suomen pohojammaalta 🙂

  Tykkää

 7. Voi Johanna oli todella mukava katsoa Fitnesspäiväkirjoista sinua, sinun arkeasi ja innosta hehkuvaa minääsi liikuntaa kohtaan. Olit todella innostava. Teki mieli heti lähteä zumbatunnille.

  Kiva postaus tyttöjen vapaapäivästä. Kiva että esittelit uudet kengät.

  Hyvää viikon jatkoa.

  Tykkää

  1. Joo, sukat on jo laitettu talviteloille 😀 Osittain ainakin; näissä on sellaiset lampaankarvapohjalliset kyllä pehmentämässä menoa. Mutta juu, olen aika huono käyttämään sukkia heti kun vaan vähänkin tarkenee!

   Tykkää

 8. Heips! Palaan niinkin ”vanhaan” aiheeseen kuin oversizepalmikkoneuleen ohjeeseen; http://www.menaiset.fi/blogit/kalastajan_vaimo/jonkinlainen_ohje
  Eli, millä langalla lähtisit nyt tuota tekemään jos pitäisi valita? Kun yritin katsella lankoja dropsilta samasta lankaryhmästä, mutta metrimäärät grammoihin verrattuna heittää aika paljon :\ ottaakko mieluummin ohuempi vai paksumpi lanka… Varmaan ihan novitaltakin saattaisi löytyä jotakin sopivaa 🙂 on kyllä ihana tunnelma näissä kuvissa, niinkuin aina sinulla!

  Tykkää

  1. Niinpä… Mulle ei nyt tuu valitettavasti muuta mieleen kuin että jos löydät vaan jonkun samankokoisille puikoille tarkoitetun langan, niin ota lankaa ”suunnilleen” tai yritä laskea vähän sitä metrimäärää vastaamaan. Huono vastaus, mutta mulle ei juuri nyt tuu kyllä mitään lankaa mieleen… :/ Novitalta löytyy varmasti myös ja kauppaanhan voi palauttaa jos ylimääräistä tulee ostettua!

   Tykkää

 9. Voisitko esitellä sun makeimmat aurinkolasit? Entä jonkun normi päivän ruokapäiväkirja inspiraatioksi meille muille?

  Tykkää

  1. Kiitti hyvistä vinkeistä! Ruokapäivää voin ehdottomasti  tehdä ja aurinkolaseja, no mulla on tällä hetkellä kolmet, mutta voinpa esitellä nekin! 😀

   Tykkää

 10. Hei, mistä ostit vaaleat sixtyseven kengät? Netissä on vain mustia ja jälleenmyyjiä tuskin löytyy.

  Tykkää

  1. Täältä paikallisesta kaupasta… :/ Ihan siis kivijalkaputiikista. :/ Höh, miksei netissä ole vaaleita!

   Tykkää

 11. Nyt toinenki jakso katottu ja peukku ylöspäin ! kauan lukenut sun blogia ja tosi mielenkiintosta nähdä myös arjenaskareita. Aina oon tykännyt sun tavasta kirjottaa ja nyt kun näkee videolla myös millainen olet niin kyllä vain luonteestasi pääsee paremmin kärrylle. Tykkään !(: mitäs aijot langoista tehdä ?:)

  Tykkää

  1. Kiitos kiva kuulla. 🙂 Se vähän olikin toive että pääsette tutustumaan paremmin! langoista tulee ainakin mulle puuvillaneule; varmasti Ainollekin samanmoinen. 🙂

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: