Perjantain kuvia

& herkkuja

takki Muubaa Nassau / neule omatekemä / teeppari saatu Il Mercantino / housut Vila / kengät Laura Bellariva

 

 

 

Lauantaihuomenta babes ❤ 

Ihan vähän off topic, huomenista puheenollen; niin innolla odotan aina jokaista uutta aamua; sitä että saa kupin kahvia ja voi taas laittaa jotain kaunista päälle! 😀 Että saa lähteä taas uutana uuteen päivään. Kuulostaa aika yksinkertaiselta, mutta niin ne ilot kai parhaimmillaan ovatkin, heh.  Pysyy ihminen helposti tyytyväisenä kun on näin yksinkertaiset ilot. 😉

Kuvissa vilahtelee meidän perjantaiherkkuja; tacoja ja katkarapuvoileipiä. Jälkkäriksi uhosin (hiljaa mielessäni kun kamalasti  mieli teki) vetästä irtokarkkiöverit ja syödä koko ton kulhon, mutten ihan pystynyt. Oli pakko hakea porkkanaa ja dippiä jääkaapista kesken karkkikulhon. 

 

Ja hei, lupailin linkata joka viikko torstaisia Fitnesspäiväkirjojen jaksoja tänne; uusimman voitte katsoa täällä. Nyt kannattaa erityisesti katsoa jos kiinostaa miten blogi syntyy tässä arkitohinoiden keskellä! Että miten tätä tehdään. Käykäähän kurkkaamassa! 🙂

Ja tuhat sataa kiitosta kauniista palautteista sarjan tiimoilta ja kiitos & kumarrus, että olette käyneet tutustumassa minuun vähän paremmin. ❤

Nyt vaan kivaa lauantaita. Mulla on aamutreenit heti alkuunsa ja sitten… ei muuten mitään! Vautsi! Oijoijoi!

 

 

 

52 vastausta artikkeliin “Perjantain kuvia

 1. Moi Johanna! Katoin sun jakson just ja pakko tulla kommentoimaan.

  Mä täytän ens kuussa 21 ja oon seurannut sun blogia jo ennen kuin Aino syntyi eli mä oon ollut jotain 15v kun oon alottanut lukemaan sun blogia. Tää on yhä edelleen mun lemppari enkä jaksa seurata mitään muuta blogia yhtä aktiivisesti.

  Mulle tuli paha mieli siitä, että saat negatiivisia kommentteja ja mielummin pahoittelet olemassaoloasi kun tuot itsees esille. No, jokainen vois miettiä miten kritiikin antaa, niin ettei se loukkais toista kun tätä tehdään usein myös niiden lukijoidenkin takia.. Mä en halua sanoo muuta kun, että jatka niinkun oot aina ennenkin tehnyt. Sun blogi erottuu muista kauniilla kuvilla ja suntyylisellä muokkaustavalla. Musta on ihanaa, että sulla ei ole applen tietokonetta (niinkuin monella muulla bloggaajalla) ja käytät photoscapea muokkauksessa ja todistat sillä minullekkin, että muokkausohjelmasta ei tarvitse maksaa muokatakseen kuvista kauniita 🙂

  Fitnesspäiväkirjoista en katso muita kun sun jaksoja. Sulla on rauhoittava ääni ja usein kun en saa unta, laitan youtubesta sen videon päälle missä on sun rentoutusharjoitus. Haaveilen myös pääseväni joskus norjan kauniisiin maisemiin, reissaamaan vaikka poikaystävän kanssa. Tämän blogin takia. Kiitos Johanna, että teet tätä blogia ❤

  Tykkää

  1. Voi tuhat kiitosta miten ihana kommentti ❤ ei tähän riitä sanat, halaus pitäisi antaa :)) kiitos 🙏

   Tykkää

 2. Aamuja odotan täällä minäkin. Niitä ihania, aurinkoisia (tai vaikka sateisia) kesäaamuja, kun koko päivä on vasta alkamassa eikä ole kiire mihinkään. Kohta ne on onneksi täällä ❤️
  Ja niistä Fitnesspäiväkirjoista… Odotan innolla jokaista sun uutta jaksoa. Ihana olet 😊

  Tykkää

 3. Huomenta Johanna! Halusin vaan kiittää sua tästä blogista, on se sellainen hyvän mielen tuottaja! En voi ymmärtää miten joku on noin positiivinen ja kaiken lisäksi se taitaa tarttua 🙂
  HassuA että käyn täällä aina kattomassa mitä sulle kuuluu, ihan niinku kävisin kattomassa miten ystävällä pyyhkii. Ja aivan huippua että sua pääsee seuraamaan fitnespäiväkirjoista, oli hauskaa saada sulle myös ääni 😉
  Nyt innoissaan laskemaan ja viettämään mukavaa päivää. Ihanaa viikonloppua sulle ja sun perheelle ♡

  Tykkää

 4. Olet kaunis niin kuin aina! Upea!
  Ja ihania kommentteja tossa yläpuolella. Voin yhtyä niihin. Kiitos ihanasta blogista! ❤ olit niin sydämellinen siellä kampaamoillassakin. 🙂 itse olen lukenut blogiasi ennen kuin Olli on syntynyt:-) muita en sitten seuraakaan, en ole löytänyt yhtään vastaavaa blogia. Ihanaa kevättä sinne Norjaan! ❤

  Tykkää

 5. Tää on vaan oikeesti mun lemppari blogi ja vaikka on muitakin blogeja niin ei mitään läheskään yhtä hyvää. Olisi tosi tosi harmi, jos joskus päättäisit lopettaa. Sulla on ajatukset ja arvot kohdillaan ja aina niin kauniita kuvia. Tykkään myös sun tyylistä. Moni asia yhdistää meitä. Hyvää kevättä sinne Norjaan!

  Tykkää

 6. Hei, taas ihana jakso katsomossa. Se sängyn päällä tehty jumppa ihan huippu =D, ei välttämättä tartte lähtä mihinkään, aina.  Niin tykkään sinusta ihmisenä ja touhut perheen kanssa tosi ihania, oi, siis loistava. Niin positiivinen, kuvat kauniita. Lukija jo alusta saakka, kommentoin tosi harvoin, tekstit ja kuvat tuovat iloa ja posituuvisuutta myös minun päiviini. =). Kiitos!

  Tykkää

 7. Kiitos Johanna, kun tuot meille kauneutta, iloa, rauhallista energiaasi ja syvällisiä ajatuksia. Inspiroit avaamalla elämääsi täällä blogissa ja nyt fitnesspäiväkirjojen myötä vielä enemmän. Kiitos ❤
  -mari

  Tykkää

 8. Kiitos myönteisestä ja rehellisestä blogistasi. Älä anna kenenkään muuttaa itseäsi, olet ihana omana itsenäsi. Mielipiteitä saa ja pitää olla mutta niistä ei mieltään kannata pahoittaa.
  Tv-ohjelma on on antanut sinusta vieläkin aidomman kuvan kuin mitä pelkkä blogi kauniine kuvineen voi kertoa.

  Tykkää

  1. Joo siellä tulee kyllä paljon arkisempaa menoa esille kuin täällä blogikuvissa – ja kiva niin 🙂

   Tykkää

 9. Hei Johanna,
  tyylikäs, aikuisen naisen blogi sinulla! Monet sinun vaatteesi viehättävät, mutta nyt kysyn vaaleansinisestä paitapuserosta, joka sinulla oli päällä muutama postaus sitten. Onko se uusi ja mistä sen voisi löytää?
  Hyvää kevään jatkoa!

  Tykkää

  1. Juu paitis on Objectin ja se on muuten sairaan hyvä siksi, ettei tarvi silittää! Ei rypisty pesussa!

   Tykkää

 10. Hei,

  tämä blogi ja ne elämänmakuiset fitnesvideot ovat niin ihania ja koen ne voimaannuttaviksi ja inspiraation lähteiksi. Omakin jumppaaminen saa aina uutta potkua,  jos meinaa unohtua. Hyvää kesän odotusta!

  Tykkää

 11. Hei! Kiinnostaisi nähdä sinun fitnesspäiväkirja- jaksojasi, mutta valitettavasti Saksassa katsomo ei toimi meillä. Onko katsomo ainoa paikka katsoa sinun jaksojasi?

  Tykkää

  1. Voi vitsi jollei toimi – kyllä sen pitäisi ulkomaillakin toimia :/ On valitettavasti ainoa paikka 😦

   Tykkää

  2. Asun Saksassa ja olen katsonut kaikki fitnesspäiväkirjojen jaksot katsomosta. Jostain syystä tosin katsomo ei toiminut mulla ipadissa joten piti vaihtaaa läppäriin. Ehkä olisi pitänyt muuttaa jotain ipadin asetuksia? Mut kuten sanottu, läppärillä kein Problem!

   Tykkää

 12. Heips! Eikö niin, ettet ole mukana itse fitness päiväkirjojen jaksoissa, vaan erillisissä omissa pätkissä? Nyt kaksi minijaksoa ilmestynyt missä olet; 7min ja 9min, eikö? En jaksaisi seurata muuten, katsoisin vaan sun pätkät 😉

  Tykkää

  1. Juu juuri näin, minua näkee vain Katsomossa ja jaksot ovat aina vajaa 10 min. Sinne siis, torstaiaamuusin ilmestyy aina uusi jakso! 😀

   Tykkää

 13. Hei!
  Rakastan blogiasi! Tämä on niin kaunis kokonaisuus ja niin olet sinäkin. Nautin todella paljon lukiessani blogiasi ja katsoessani sinun jaksojasi fitnesspäiväkirjoissa.
  Toivoisin, että tekisit postauksen Norjasta ja siitä millaista on asua siellä. Kertoisitko ilmastosta, kielestä, ihmisistä, koulutusjärjestelmästä jne. mistä sinulle on vain kiva kirjoittaa 🙂 Se olisi unelmien täyttymys, koska tahdon kovasti muuttaa norjaan ja olen lukenut kaikki paikat kyseisestä aiheesta ja toivoisin sinulta postausta.

  Tykkää

  1. Kiitos toiveesta, moni varmaan tykkäisi lukea aiheesta joten laitetaan työn alle! 👍

   Tykkää

 14. Ihana Johanna. Huippu tyylikäs, viehättävä. Ja niin tasapainoisen oloinen olet, mutta kuitenkin niin impulsiivinen, ihana oma itsesi. Tykkään niin seurata sinun touhuja. Pidän käsitöistäsi ja tavastasi elää. Kiitos, että saan seurata sinulaisen ihmisen mielenkiintoista ja antoisaa elämmää. Voi hyvin.

  Tykkää

  1. Kiitos, todella kauniisti sanottu. Moni meistä on paljon mielenkiintoisempia kuin mitä itse arvaammekaan – minäkin vain yksi tavallinen ihminen 😊

   Tykkää

 15. Kommentoin hyvin harvoin mihinkään blogiin, en tiedä miksi. En muista mitä kautta löysin blogisi kuutisen vuotta sitten, mutta jäin heti lukijaksi. Tykästyin kauniisiin kuviin, rauhallisuuteen, rentouteen, hyvään mieleen. Blogisi ja sinä olette sellaisia aitoja. Katsoin sinun fitnesspäiväkirjavideot ja tykkäsin, samanlaista kuin blogikin. Tuntui pahalta kuulla negatiivisista kommenteista. En ole niitä lukenut mutta jäin miettimään mitä ne olisivat voineet olla. En keksinyt mitään 🙂 En ole koskaan ärsyyntynyt blogistasi tai esim. kaupallisista yhteistöistä, mitkä taas muissa blogeissa saattavat olla sellaisia ärsyttäviä. Videoista tuli itsellekin pieni liikuntainnostus. Kiitos siitä ja paljosta muusta! Aurinkoista kevättä 🙂

  Tykkää

  1. Kiitos kauniista kommentista! Muistan jutelleeni kameralle kun harmitti loppiaisena kirjoittamani postaus Haikon Kartanosta – se onkin varmaan ainoa, jonka kommentit ovat saaneet kurjan mielen ja siksi sitä varmaan puhuin kamerallekin, se oli niin pinnalla. Mutta tosiaan hyvin harvoin kommentit jäävät harmittamaan. Yleensä saan niistä vain superisti energiaa 😃

   Tykkää

 16. Katsoin oman uusimman jaksosi fitnesspäivökirjoista. Tuli surullinen olo siitä,että olet saanut ikävää kommenttia joiltain ihmisiltä. Haluan vain kertoa, että olet hieno, kaunis ja ihanan jalat maassa oleva nainen. Olet inspiroiva juuri tuollaisena ja uskon ettei tämä ole ainoastaan minun mielipide! Älä ota blogista paineita tai muiden ihmisten mielipiteistä. Maailmassa on aina joku joka ei tykkää jostain mitä teet tai ajattelet. Ihmiset jotka keskittyvät vain negatiivisuuteen ja muiden lannistamiseen omaavat erittäin huonon itsetunnon tai voivat olla kateellisia. Nauttikaa jokainen siitä mitä teillä on ja missä olette hyviä. Olet ihanan maanläheinen ja treenaamisesi ei ole mielestäni ainakaan mitään fitness bimboilua vaan sinulla on terve järki mukana! Annat myös hyvää esimerkkiä nuorille tytöille jotka omaavat huonon itsetunnon ja ajattelevat, että jokaisen pitää kauhealla treenaamisella saada täydellinen laiha ja lihaksikas vartalo. Mielestäni annat hyvän ja terveen kuvan miten voi pitää huolta omasta terveydestään. Kaikkea hyvää ja ihanan antoisaa kevättä sinulle!

  Tykkää

  1. Juuri näin – kiitos ihanasta kommentista! En Aio enkä voi muuttua 😀 Ei kukaan ole täydellinen ja sellaiseen pyrkiminen vie vaan kamalasti energiaa ihan turhaan. Eikä voi todellakaan miellyttää kaikkia… Parasta on olla paras -tai ainakin hyvä versio omasta itsestään! 😀

   Tykkää

 17. Haluan kanssa kommentoida tähän, ikään kuin vastaiskuna noille siansaparokommenttaattoreille, että blogisi ynnä fitnesspäiväkirjajuttusi ovat ihan parasta. Tavoitat juuri oikean sävyn juttuihisi ja tuotat meille lukijoille niin paljon iloa. Kiitos. 

  Tykkää

 18. Hei, olet todella inspiroiva näissä fitnessvideopätkissä. Huomaa, että blogisi on aivan rehellistä aitoa sinua: lämminhenkinen, ystävällinen, suloinen nainen ja äiti. Jatka samaan malliin jakamalla hippusia hyvästä onnellisesta elämästäsi! Ajattelen joskus vanhempiasi, kun luen tekstejäsi, sillä vain aidosti rakastettu ja rakkaudella kasvatettu lapsi voi kirjoittaa ja ajatella näin tasapainoisesti, olet varmaan saanut elää hyvän lapsuuden.

  Tykkää

 19. Täytyypä kommentoida:) Ihanan kuuloista, kun puhut ”tät meiän murretta”, en muuten tiedä miksi kuvittelin sun puhuvan lähes kirjakieltä 😀 Mutta hyvä näin. Toinen juttu, mikä sai minut just nyt kommentoimaan, on tuo miten hienosti tuot esille asioita. Niinkun tuo talkoojuttu, minustakin on aina vähän rasittava lähteä johonkin tuollaisiin (tai yleensä mihinkään…), ja ajattelen että en jaksais ees puhua vieraiden ihmisten kanssa. Sit kuitenkin lähes poikkeuksetta on kivaa, ja ihana tavata uusia ihmisiä tai vanhoja tuttuja. Oli kiva kuulla että joku muu ajattelee vähän samaan tyyliin. Että kiitos rehellisyydestä. Sitäkään en ollut oikeasti ymmärtänyt ennen ed fitnesjuttua, että miten paljon tuo kirjoittaminen vie aikaa, sitä kuvittelee että tuosta vaan tajunnan virtaa näpyttelee ja pari kuvaa perään (no en nyt ihan niin kuvittele, mutta kuitenkin sinne päin) ja se on siinä. Jatka vaan samaan malliin, tykkään sun jutuista valtavasti, kiitti:)

  Tykkää

  1. Kiitti kommentista Pirkko! 😀 Joskus jutut syntyvät helpommin, usein sitä punaista lankaa joutuu vähän etsimään 🙂

   Tykkää

 20. Kuten jo aiemmassa kommentissa luki, että on aikuisen naisen blogi, niin minustakin tämä on todella hyvä. Ei mikään kaksi-kolmikymppisten vaan todellakin aikuisen naisen kokemusta ja näkemystä! Kiitos siitä. Fitness-päiväkirjoja kävin vähän kurkkaamassa ja Johannan osuudet olivat siinäkin makuuni, juuri sitä aikuisempaa menoa. Muut osuudet jätin vähemmälle. Lukijoita on varmaan kaiken ikäisiä. Jatka vaan samaan tyyliin.

  Tykkää

  1. Kiitos kiva kuulla! Nuorten tyttöjen blogeja onkin tosiaan paljon enemmän, joten täytyyhän meille aikuisillekin jotain löytyä! 😉

   Tykkää

 21. Sun videopätkät on ihan ihania! Muita en oikein jaksa katsoa, kun tuo fitness-mentaliteetti menee pahasti yli, mutta sä oot tosi hyvä tasapainottaja siinä. Normaalia elämää, terveellistä liikkumista ja syömistä ilman tummia puutereita ja peilin edessä lihakset pinkeänä poseeraamista… Olen blogia lukemallakin kuvitellut sut juuri tuollaiseksi sympaattiseksi ja järkeväksi ihmiseksi, mitä noista filmeistä tulee esille. 🙂  

  Tykkää

  1. Hyvä kuulla että ohjelma antaa samanlaisen kuvan minusta mitä olitte kuvitelleetkin! Olisi ollut kamala esiintyä jonain ihan hirviönä siellä 😂 Se oli jo mun kauhukuvissa etten ookaan yhtään kiva tyyppi filmillä 😁

   Tykkää

 22. Onko täältä ihan aikuisten oikeasti poistettu ne kommentit jossa ystävällisesti muistutettiin ettei Haikon ja Marimekon mainospostauksiin tulleet muistutukset laista ym todellakaan ollut negaa?? :-O  Kun tuntuu hassusti että juuri Johannalle tuntuu olevan ylivoimaisen vaikeaa muistaa mainostamisesta joka kerta mainita.

  Tykkää

  1. Ei oo poistettu eikä oo Johannalle ollenkaan ylivoimaisen vaikeaa muistaa mainita 🙂

   Tykkää

 23. Aloitin lukemaan blogiasi muutamia vuosi sitten sateisena juhannuksena, kun aviomieheni oli töissä. Luin ja luin ja ihastelin ja piristyin.
  Sen jälkeen blogiasi on tullut luettua joka viikko. Ja tää taitaa olla eka kerta kun kommentoin 🙂
  Kiitos kauniistasi ja aidon positiivisesta blogistasi. Fitnesspäiväkirjoja kurkkasin kun huomasin, että olet siinä mukana ja sama ihana aitous sielläkin.
  Kaikkea hyvää elämääsi ja keep on bloggin.

  Tykkää

 24. Munkin oli pakko tulla kommentoimaan kun nyt vasta sain sunki jaksot fitnesspäiväkirjoista katottua. Oon joskus aikasemmin vilkaissut sun blogia menaisten tilaaja ja puhuit siitä ettet osaa sanoa millaisen kuvan lukijat susta saa. Rehellisesti sanottuna aikaisemmin en tykännyt ollenkaan ja ajattelin että taas joku kotirouva kirjoittelee kiilloteltuja postauksia arjestaan. Miten väärässä olin! Olet todella mukavan ja järkevän oloinen ihminen ja ihan hävettää aikaisempi kuvani sinusta! Onneksi katsoin sunkin jaksot ja löysin uudestaan tän sun blogin! Varmastikan en ole ainoa joka kyseisen ohjelman kautta on löytänyt lukemaan sun blogia 🙂 Asun itsekin suomen ulkopuolella Italiassa. Ihan varmasti tulen tästä edespäin lukemaan joka postauksen! 🙂 ihanaa kevättä ja kesänodottelua!!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: