Sunnuntain seikkailut

Heip 😀 (ja juu, tänään oli kylmä, hrrr!)

Dyreparken noin vartin ajomatkan päässä meiltä, Kristiansandissa on mun mielestäni ehkä koko Pohjoismaiden paras puisto. Täällä on nimensä mukaisesti eläitarha, mutta sen lisäksi myös huvipuisto-osasto tukkijokineen ja karuselleineen. Puiston ehkä tunnetuin vetonaula on Katpeeni Sapelihampaan merirosvovaltakunta merirosvolaivoineen ja löytyypä Dyreparkenin sisältä idyllinen, vanha klassikko Kardemummakyläkin. Molemmissa seikkailee näyttelijöitä esittämässä hahmoja ja pieniä näytelmiä. Plus mitäköhän muuta vielä. Puisto on todella sisältörikas; täältä löytyy kyllä vaikka mitä ylläreitä.

Me emme tänään ehtineet muualle kuin kiipeilemään "viidakkorataan", joka on lapsien suuri suosikki (ja hyvää treeniä meille isommillekin) -sekä Kardemummakylään; kuten kuvista näkyy. 

Puistossa voi muuten yöpyä niin Kardemummakylässa kuin Kapteeni Sapelihampaan merirosvokaupungissakin; molemmat aika kokonaisvaltaisia elämyksiä! Meillä on kausikortit puistoon, joten tulen varmasti postailemaan eri paikoista vielä tässä kesän mittaan, mutta mainitaan nyt jo nopeasti, että jos Etelä-Norjassa seikkailette niin käykää ihmeessä. Ihan iästä riippumatta suosittelen lämpimästi! :))

 

Noin muuten viikonloppu on taas mennyt yökylässä. Aika useinhan me pakkaammekin repun – tai otamme itse vastaan viikonloppuvieraita. Kokkaamme viikkonloppuruokaa, höpisemme viikon huolet pois ja rentoudumme. Ilman mitään suurempia suunnitelmia tai vaatimuksia. 

Sit on taas akku täynnä uuteen viikkoon. Onpa muuten ihana saada ladata vielä ihan yksi tässä omalla kotisohvallakin… 😉 Kaiken menon, metelin, hauskuuden ja oman hyvän suihkun jälkeen. Oisko tää kuitenkin viikonlopun paras olo? No ei ehkä, mutta iso kirsikka koko kakun päällä. ❤

 

(Ai ja nyt alkaa vielä Beck telkkarista! Herlighet. Perfect! :))) Kyllä nyt hemmotellaan. <3)

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: