Työmekko juhlissa

Semmosia sorsia tuli vastaan matkalla Ainon päiväkodin kevätjuhlaan. 🙂

Se oli Ainon viimeinen vuosi päiväkodissa sitten. Muistan miten Olli ihan vasta lopetti ja sai lahjaksi oman ruusupensaansa. Nyt oli Ainon vuoro ja ruusupensas kainalossa taas kuljettiin kotiin. Se on kohta koulutyttö sekin.

Mulla on ollut koko viikko töissä Skagenin reissusta ostettu Second Femalen mekko, joka on oikeastaan mulle epätyypillisen mustavalkoinen, mutta ai että tykkään. Loistava töissä, mutta loistava parempaankin. Tänään oli pakko riisua pesuun; jos sen sais taas huomenna puhtaana päälle. 😉 Niin ja muuten mun toinen Skagenin ostos on myös mulle hyvin epätyypillinen; pilottilasit. Niiden en ole ikinä uskonut mulle sopivan. Nyt löytyi; paitsi alesta, myös sopivan isot ja just sopivan väriset. Ihan ihastunut. 🙂

Huh, aika paljon viime aikoina on taas tullut elettyä kaikkea muuta elämää kuin tassä sohvalla ja tietokoneella. En ole ehtinyt edes kommentteja kurkkaamaan, mutta nyt käyn nekin läpi. Ja yritän muutenkin taas aktivoitua täällä some-elämässä. Saa nähdä miten onnistuu kun huomenna taas lennähdän Suomeenkin pikku visiitille! Phuuh. Että vähän on sellaista hektistä välillä, mutta niin pitää ollakin.

Nähdään pian taas, lupaan. ❤

Kommenteista PS. 🙂

Siellä kyseltiin pyöräretki -postauksen kesämekosta; sen olen aikoinaan saanut Henri Lloydilta on kyllä yksi kesämekkosuosikkejani. Kesäkroppa -postauksen toppi taas on Benettonin, vanha sekin.

Kiitos ihanista kommenteista Kesäkroppa -postiin liittyen muuten; suosittelen lukemaan ne läpi nyt kun olen saanut kaikki julkaistua. Siellä oli ihanan samanhenkistä juttua, joista on kiva ammentaa inspiraatiota itsellekin. 🙂 Juttua siitä, että lenkki saa vaihtua viinilasillisiin ja että kroppa voi olla just perfect vaikkei se oliskaan. 😉 Mun ei ainakaan ole – luojan kiitos – vältyn tavoittelemasta ja stressaamasta sitäkin tässä elämässä. ❤

19 vastausta artikkeliin “Työmekko juhlissa

 1. Kovin nätti mekko! Kiitokset myös Skagen-postauksestasi, aika jännä ja ihan omalla tavallaan kaunis paikka. Skagen sai jo paljon yli sata vuotta sitten taiteilijoita asumaan (ainakin kesäisin) sinne, johtuen tuosta fantastisesta valosta (Grenillä kohtaavat Skagerak ja Kattegat, minkä tähdenvalo taittuu ihan fantastisella tavalla).

  Tykkää

  1. Juuri näin; Skagenissa on myös ihana pieni taidemuseo, joka on ehdottomasti vierailun arvoinen!! 👌

   Tykkää

 2. Moimoi! Tän päivän fittnespäiväkirjat jaksoo ei oo vielät tullut. Tuleeko niitä enää vai onko jakson julkaisu vaan myöhästynyt hitusen? 🙂 Heti yli-innokkaana koitin aamupalalla kattoo jaksoa XP

  Tykkää

 3. Onpas kaunis mekko ja siellä näyttää niin ihanan lämpöiseltä, täällä on tällaiset normi juhannuskelit, lämpöä +8 ja vettä tulee ja tuulee…

  Tykkää

  1. Ihan kamala. Kyllä Suomi nyt ansaitsi oikein kunnon juhannuksen kun viime vuosi oli niin kamala 😰

   Tykkää

 4. Sorsapoikue tulee ja sorsapoikue menee. Kivasti olet ryhmitelllyt kuvat! Minäkin tässä taannoin elämäni ensimmäiset pilottilasit tilasin. Vieläpä peililaseilla, kun sanovat niiden heijastavan tehokkaasti auringonsäteitä pois.

  Tykkää

  1. 😊😊 never say never -politilasit on aina ollu mun mielestä tosi makeat, muttei muka sopinu mulle…

   Tykkää

 5. Kääk, loppuko sun fitnesspäiväkirjat jo? Niitä on ollut niin kiva seurata. Möh, jos loppu 😀 Myös mekko on söötti ja kelit. Laura

  Tykkää

 6. Muakin vaivaa ton fitnesspäiväkirjat-jakson puuttuminen!!!! Siis sitä tv:ssä näkyvää sarjaahan tulee kymmenen jaksoa ja tänään tuli vissiin yhdeksäs. Mutta miksi sitä Johannan jaksoa ei näy Katsomosta? Pitäis ilmeisesti kysyä sieltä Avalta, mutta en nyt jaksa nähdä vaivaa sen eteen…. Muutenkin ne Johannan jaksot on olleet hanksla löytää Katsomosta…..

  Tykkää

  1. Joo en tiedä missä se on jumittanut – toivottavasti on jo tullut? Tulee varmasti… 😊

   Tykkää

 7. Kiitos taas ihanasta jutusta! Olin ihan fiiliksissä pyöräreissun kuvista ja kuvailusta. Tämä blogisi on kyllä aina ilmestyessään päivän paras piristys. Kauniit kuvat ja maanläheiset juttusi ovat esteettistä sielunravintoa=)

  Liisa Napapiiriltä

  Tykkää

  1. Voi kiitos ihana kuulla varsinkin nyt kun tuntuu että liian harvoin ehtii. Mutta mieluummin tekee kunnolla kuin että hätäillen useammin. Tuhannet kiitokset ❤️

   Tykkää

 8. Heippa,

  katsoin tässä netistä sinun jaksojasi fitnesspäiväkirjoissa. Olisivat todella ansainneet päästä telkkariinkin, uskoisin monen hyötyvän ihanan maanläheisestä ja järkevästä suhtautumisestasi elämään, syömiseen, treenaamiseen, lisäravinteisiin, mitä näitä kaikkia nyt on. Minulle tuli jaksoistasi todella hyvä mieli, kiitos sinulle siitä. Koin kovin epäreiluna, kun kerroit pahoittaneesi mielesi negatiivisista kommenteista blogiisi liittyen, ja siksi halusin tulla kertomaan sinun tuoneen iloa sadepäivääni. Olet hieno emäntä, muista aina, että vain Suomessa kateus voittaa kiimankin.

  Tykkää

  1. Kiitos kauniista sanoistasi ❤️ Lämmittää todella mieltä! Kyllähän kaikkia varmaan harmittaa sellainen ”näykkiminen” ja negatiivisuus yleensäkin, sellaiseen tuhlaantuu energiaa ihan hukkaan. Joten pidetään poissa! 😃👍👍 Elämä kannattaa käyttää johonkin muuhun 😊

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: