Tammikuinen työasu ja piilotettu letti

neulemekko In Wear / villahuivi Mulberry / nahkavyö Pieces

Heippis, heitän tänään vain päivän asun, jota koristaa joulualeista puoleen hintaan löytynyt Pieces -nahkavyö. Tätä tekisi mieli käyttää suunnilleen joka asun kanssa, ihana sävy! Tukassa on ranskanletti, jonka pää on taitettu letin alle ja kiinnitetty sinne pinneillä nostamaan itse kampausta.

 Nyt uppoudun Ansun kanssa hihittelemään Solsidan kausi ykköselle (ostettin dvd) ja rouskuttamaan kukkakaalia ja sitä brokkoli-parsakaalia ja porkkanoita dipin kera, mutta haluan kuitenkin ensin kiittää ed. postaukseen tulleita kommentteja. Niin kiva että te ootte mukana ja haluatte vaikuttaa! Toiveita on kuultu 🙂 Ja niiiiiin kiva että Facebookiinkiin on tullut yhä useampi tykkääjä… Tää muutto on aina melkoisen jännää puuhaa ja ihanasti pikkasen rauhoittaa nähdä teitä mukana täällä 🙂 Kiva. See you soon ❤

53 vastausta artikkeliin “Tammikuinen työasu ja piilotettu letti

 1. Ihana vyö, itsekin pidän tuollaisista 🙂
  Mutta tämä uusi blogipohja on kyllä tooooosi sekava, hirveästi ylimääräistä sälää, mainosta sun mutta härpäkettä joka puolella 😦 Tulee lähinnä mieleen suomi24 sen keskustelut tästä pohjasta… nyyh.
  no mutta täytyy yrittää sietää! Sulla kuuluis kyllä olla ihan oma blogi jossa saisit päättää itse kaikesta ulkoasuun liittyvästä, kurja kun sun niin hieno blogi jotenkin ihan sotkeentuu tänne sekaan.
  Ninnukka

  Tykkää

 2. samaa mieltä ninnukan kanssa. tämä pohja on todella ärsyttävän sekainen ja välkkyvä ja imelän vaaleanpunainen. kaukana kaikesta tyylikkyydestä, jota sun blogi edustaa. voisko me naiset vähän siistiä tätä ulkonäköä? tämä näyttää nyt lähinnä joltain barbien lehdeltä/blogipalstalta. sori.

  Tykkää

 3. voih en voisi olla enempää samaa mieltä edellisten kommentoijien kanssa. Ihana blogi ei saa arvoistaan tilaa täällä, kun puolet ruudusta välkkyy mainoksia. Toivottavasti asiaan saataisiin muutos. 

  Tykkää

 4. Voi apua minkäs teit tämän muuton kanssa!! 😮
  Ellei sinulle mistään parempaa diiliä tarjottu, mikset jäänyt id:lle tai alkanut itsenäiseksi?
  Tämä on aivan totaalisen karmea paikka ja pohja millekään blogille!
  Muutenkin kun blogisi on selkeästi hiipunut niin tämä muutos nyt ei ainakaan ollut parannus, tosi ikävä sanoa aikanaan suosikkiblogistilleni, mutta kyllä viimeistään tästä käännöksestä (ja kaikista väen vängällä väännetyistä tyhjistä postauksista viimeisen vuoden-parin aikana) näkee että aika aikaansa kutakin, todella.
  Kiitos ja näkemiin. 🙂

  Tykkää

 5. Täällä yksi id:stä mukanasi tullut lukijasi:) en ole tainnut koskaan kommentoida, mutta vuoteen ei ole jäänyt yhtäkään kirjoitustasi väliin:) seuraan aktiivisesti noin pariakymmnetä blogia. sun blogisi on maan tasalla ja kaunis kuin mikäkin. Hämmentää ajoittain nuo höpöt kommentit kommenttiboksissasi, joissa moititaan paikallaan junnaamisesta ja tylsyydestä. Pöh ja pah:) mua ainakin onnistut ilostuttamaan ja piristämään joka kerta!

  Tykkää

 6. Ei ole mitään moittimista blogista, mutta todella blogisi kärsii näissä puitteissa. Ihan oma saundi ja tunnelma ollut kuvissasi, nyt totaalinen muutos huonompaan. Valitettavasti.

  Tykkää

 7. Blogissa ei ole vikaa, ihana olet Johanna, mutta…. Tämä pohja, linkit tuo tänne MeNaisten etusivulle ja siellä etsimisen takana itse blogi… Ei kiitos, nyt on todella myyty markkinalle, MeNaisten mainostamiselle. Voi muuttakaa tämä virhe, päästäkää suoraan Johannan blogiin. 

  Tykkää

 8. Hyvä MeNaisten graafinen puol, tehkää ihmeessä jotakin tälle blogipohjalle! Palstatilaa leveämmäksi, jotta kuvat pääsevät oikeuksiinsa, pois tuo kamana wannabebarbie-pinkki taustaväri sekä mainokset pois sivupalkista. Samaten blogipohja sellaiseksi, ettei jokaista postausta tarvitse klikata erikseen sitä lukeakseen! Tämä nykyinen ratkaisu kaikkine silmään pistävine ja hermoja kiristävine omituisuuksineen aiheuttaa vain sen, ettei Johannan blogia jaksa tulla lukemaan, vaikka miten mieli tekisi. Pliis, tehkää asialle jotakin, I beg you on my knees 🙂

  Tykkää

 9. Faktahan on, että mainoksettomaksi tätä ei saa, ja mainoksia oli jo Id:ssä, huimasti ja isoja. Vai unohditteko jo ne H&M:n suklaassa uineet tyrkkybarbit. Ja ei Johanna nyt töissä ole missään kunnallisella yhteistähyvää jakavalla sivustolla, vaan tarkoitus on myydä ja markkinoida. Fine, se hyväksytään ja toimitaan sen mukaan (=suljetaan silmät tai annetaan markkinoinnin vaikuttaa). 
  Mutta tuo kaikki, klikkaa miljoonan mutkan takaa jotta pääset blogiin, se on muutettavissa. Samoin blogissa ollessa, postausten luettavuus, miten se muuttuu. Nyt on vain kysymys siitä mitä MeNaisten nettitoimitus tahtoo? En usko että Johannasta on kiinni, vaan siitä millaisin sitein  on sidottu ja miten NETTITOIMITUS kuuntelee lukijoita.
  ja lopulta, mihin me lukijat tyydymme?
  Susanna

  Tykkää

 10. Samaa mieltä edellisen kommentoijan kanssa! Olet ihana ja valloitat joka kerta kauniilla kuvilla ja ihanilla aiheilla. Toki muutos tänne me naisiin tuntuu nyt aluksi oudolta kun blogi näyttää erilaiselta ja on eri paikassa, mutta eiköhän tähän alkuhämmennyksen jälkeen totu.  🙂 On ihanaa kun uskalletaan välillä tehdä isojakin muutoksia!

  Tykkää

 11. Blogin muutos – verrattuna siihen mitä se oli kun blogia ensi kertaa luin – on kuin yö-ja-päivä.  Jatkuvasti lisääntynyt kaupallisuus hyppii silmille – no, kukin valitsee omien arvojensa pohjalta.

  Tykkää

 12. Voi kun perustaisit itsenäisen blogin. Et kai todella tarvitse tästä maksettavia hiluja? Olet paljon tyylikkäämpi kuin tämä lööppisilppublogi. 

  Tykkää

 13. Ihana letti! Ja blogi, mutta… Täytyy yhtyä moniin muihin kommentoijiin siinä asiassa, että tämä pohja ei vaikuta oikein toimivalle. Harmi juttu! Jo edellä mainittujen puutteiden lisäksi, nämä kommentit muodostavat keskustelun yleiset-osioon!! Mitä ihmettä?
  Tsemppiä ja toivottavasti tästä saataisiin toimiva!
  PS. Olisi parempi, ettei postausta tarvitsisi aina klikata auki erikseen.

  Tykkää

 14. Onnea uuteen blogikotiin! Olen se lukija, joka on pysynyt mukana blogspotista saakka, mutta joka ei koskaan kommentoi, kun ei oikein osaa. Nyt tulin kuitenkin kiittämään kauniista blogista. Puhun siis sisällöstä. Tämä kuuman pinkki pohja ei minunkaan mielestä näytä sinulta, mutta sen parantaminen on tietysti Me Naiset-lehden leiviskä. Toivottavasti heiltä löytyy joku silmää omaava nettigraafikko, joka voisi sitä joskus muuttaa hieman vähemmän kirkuvaksi, kun asetuksetkin ovat sellaiset, että tänne on pakko tulla, jos tätä haluaa seurata. Tätä uutta blogia ei voi lukea readerissa. Reader näyttää vain muutaman ensimmäisen rivin, mutta ei koko postausta. Itse arvostaisin eniten sitä muutosta, että koko postaus näkyisi kokonaan readerissa. Toivottavasti blogipohjan ylläpitäjät lukevat näitä, sillä tämä kommentti oli suurimmalta osaltaan heille osoitettu. Se pienempi osa oli sinulle ja siinähän samoin vain, että kiitos tähän astisesta ja onnea uuteen vaiheeseen Johanna! Minä pysyn mukana ja tulen aina perässä 🙂
  Terv. Johanna(ja vielä yksi lisäys pohjan ylläpitäjille – sellainen laatikko mihin voisi kirjoittaa nimensä tuossa alla olisi myös hyvä parannus. Jos sellainen olisi niin me kommentoijat emme olisi kaikki vierailija-anoja 😉

  Tykkää

 15. Mullekin eka kerta ku kommentoin. Olen seurannu noin vuoden sun Blogia ja aina ekks ku tuun koneelle tsekkaan sun blogin :). harmikseni täytyy kyllä myöntää että oon samaa mieltä edellisten kommenttien kanssa ei yhtään sun blogin tyylinen paikka se oli niin hyvä kattoo siitä edllisestä ja paljon kauniimpi pohja ku tää pinkki. Muuten tykkään ihan hirveesti sun jutuista 🙂

  Tykkää

 16. Olen lukenut blogiasia useamman vuoden ja se on ollut kaikin puolin ihana, mutta tämä Me Naiset -blogipohja on aivan hirveä! Täynnä mainosta ja turhaa tilpehööriä, joka häiritsee lukukokemusta. Indiedaysissakin oli mainoksia, mutta ne sentään oli tehty tyylillä. Toivottavasti tähän on tulossa muutos! Sinua en kritisoi vaan Me Naisten nettisivuista vastaavia henkilöitä!

  Tykkää

 17. Harmillisen hankala nyt seurata tätä blogia näillä sivuilla:( Voi olla että oma vika, etten osaa käyttää…

  Tykkää

 18. Ja missä hitossa on HAKU  tai siis jos haluaa lukea vaikka elokuun blogeja ?
  nyt pitäisi klikata ”edellinen” nappia noin sata kertaa.  Ei kiitos

  Tykkää

 19. Kiva juttu oli sinusta Me naiset-lehdessä!
  Olen neulomassa harmaata oversize-neuletta, jonka ohjetta olen katsonut sivuiltasi..
  Onko se tulossa myös uusille sivuille? Minulla on vielä kesken se ja tarttisin ainakin silmukkamääriä joustimeen ja myös hihan ja kaula-aukon leveyden!

  Tykkää

 20. Banneri nyt paaaalllljon parempi&kuvaa kirjoittajan maisemissaan. Samoin esittelyteksti osuvampi ja napakampi. Hyvä oli muutos, tsemppiä Johanna ja työniloa myös nettitoimitukselle! Pinkki ei ole (enää) Barbie väri, vaan reipas, raikas, jopa anarkistinen 😀 Hyvä meininki!

  Tykkää

 21. Eihän sun miehesi ole kalastaja?!!! Muistan kuinka itse kirjoitit siitä yhden postauksen…. Nyt olet kyllä myynyt helmiä sioille, ei MN osaa arvostaa sun blogiasi oikein.

  Tykkää

 22. Johanna,
  olipa onnistunut juttu Me Naisissa 🙂
  Näköisesi ja oloisesi kirjoitus, avoin ja hillitty, lämmin ja kaunis, ihan kuin blogisikin 🙂
  Aurinkoa päiviisi!
  Aava

  Tykkää

 23. Hei!
  Vielä tästä ulkoasusta…
  Vaikka blogitekstin klikkaa auki, on ainakin minun koneellani kaikkea muuta, kuin itse blogia. MeNaisten yläpalkki alaotsikoineen (ruoka, seksi jne.) suorastaan vyöryy päälle ja jättää bannerin täysin alleen. Lisäksi lähes koko oikea puolisko sivusta on joko pinkkiä palkkia tai hyökkäävän oloisia (=liian räikeitä) mainoksia. Blogiteksti kuvineen jää ihan toisarvoiseksi sivulla.
  Myös kommentteja on hankala lukea, koska ne ovat jakautuneet niin monelle sivulle, niiden seassa on mainoksia ja myös niiden palsta on liian kapea.
  Mainoksia täytyy olla, mutta todellakin – ne voidaan toteuttaa näköjään tyylikkäästi tai vähemmän tyylikkäästi.
  Olen monivuotinen MeNaisten tilaaja ja olen tykännyt lehdestä kovasti. Näillä sivuilla en ole koskaan ennen käynyt. Olen ihan yllättynyt, kuinka kamalat ne ovat.
  Olen ihan samaa mieltä monen kirjoittajan kanssa, että aiemmin niin harmoninen, rauhaa ja lämpöä säteilevä blogi muuttuu tällaisessa ympäristössä hyvin rauhattomaksi ja levottomaksi, vaikka itse teksti olisikin ennallaan.
  T. Johanna

  Tykkää

 24. Moi! Olen seuraillut kaikkia blogejasi. Siis jo pitkään ja tykännyt paljon. On ihana vaan selailla kauniita kuviasi ja juttujasi uudestaan ja uudestaan. Saatko muutettua tota hommelia, ettei tartteis aina avata joka juttua auki. Ei siihen riitä kärsivällisyys eikä aika. Harmi kun näkyy vaan yksi kuva jutusta.
  Tsemppiä kaikkeen tulevaan!

  Tykkää

 25. Yksinkertaisesti sanottuna tuntuu, kun avaa tämän sivun, että olisi hypännyt ajassa noin 10 vuotta taaksepäin. ”Me Naiset” on todella aikaansa jäljessä. Miten ihmeessä tähän ei ole puututtu jo aikaisemmin?! Miten tällainen sivusto voi vielä olla olemassa?!
  Mutta ajon antaa ”MeNaiset” -lehdelle mahdollisuuden. Odotan, tapahtuuko muutosta, mutta en ikuisesti. Olen edoton kehityksen kannattaja ja pelkään todella, että Johanna Sinun ihana blogisi jää tämän kannatuksen jalkoihin.
  Pliis ”MeNaiset”, kehittykää, nyt, heti. Johannaa ei saa rangaista Teidän virheistänne.
  T: Mrs.Brown

  Tykkää

 26. Kaikki uusi on aluksi aina niin ihmeellistä ja hämmentävää, että aiheuttaa myös närää… Pikku hiljaa tämä varmasti löytää suurimman osan vakiolukijoista ja sankan joukon uusiakin. Täällä ainakin jatketaan!

  Tykkää

 27. Vierailija
  03.01.2013 klo 04:56

  Hei!
  Myös kommentteja on hankala lukea, koska ne ovat jakautuneet niin monelle sivulle, niiden seassa on mainoksia ja myös niiden palsta on liian kapea.
  Olen monivuotinen MeNaisten tilaaja ja olen tykännyt lehdestä kovasti. Näillä sivuilla en ole koskaan ennen käynyt. Olen ihan yllättynyt, kuinka kamalat ne ovat.
   

  Olen samaa mieltä. Olen säännöllinen irtonumeroiden ostaja, ja olen pitänyt MeNaisten painettua versiota mainiona ajanvietelehtenä. Olen suorastaan tyrmistynyt, että nettisivut eivät vastaa lainkaan lehteä ulkonäöltään tai tunnelmaltaan. Ihmeellistä sillisalaattia nämä nettisivut. Näyttää ihan teineille suunnatuilta. Noh, olen jo 30+, ehkä en ikäni puolesta kuulu enää kohderyhmään?
  Ja puhelimella (iPhone) blogia oli erityisen hankala lukea.

  Tykkää

 28. Minua häiritsee todella, ettei täällä voi kommentoida nimimerkillä tai esim. laittaa mukaan linkkiä omaan blogiinsa. Kaikki ovat vain ja ainoastaan anonyymejä, miten masentavaa! Bloggauksen idea on nimenomaan sosiaalisuus ja vuorovaikutus. Mutta tämähän ei olekaan minään blogipohja, joten siksi kai tällaiset alkeellisetkaan jutut eivät toimi. 

  Tykkää

 29.  [/quote]
  Olen samaa mieltä. Olen säännöllinen irtonumeroiden ostaja, ja olen pitänyt MeNaisten painettua versiota mainiona ajanvietelehtenä. Olen suorastaan tyrmistynyt, että nettisivut eivät vastaa lainkaan lehteä ulkonäöltään tai tunnelmaltaan. Ihmeellistä sillisalaattia nämä nettisivut. Näyttää ihan teineille suunnatuilta. Noh, olen jo 30+, ehkä en ikäni puolesta kuulu enää kohderyhmään?
  Ja puhelimella (iPhone) blogia oli erityisen hankala lukea.
  [/quote]
  Mä oon itsekin yli kolmekymppinen, ja sitä suuremmalla syyllä koko ajan kriittisempi siihen, mitä haluan lukea ja mikä on oma tyylini. Musta tää sivusto muistuttaa just jonkun suomi 24:n, helistimen, ja mitä ikinä näitä nyt onkaan, keskustelupalstojen sivuja mainoksineen ja asetteluineen. Huh.
  T: Johanna

  Tykkää

 30. Ei ei ei ja vielä kerran ei! Mä olin aika innoissani sun tänne muutosta koska tykkään lehdestä mutta aivan surkea blogialusta. En mä aluksi yhtään ymmärtänyt mistä pitää klikata että pääsee lukemaan tekstit. En palaa tänne enää jos on näin hankalaa enkä tilaa enää lehteäkään. Valitettavasti ei tee hyvää blogillesi 😦

  Tykkää

 31. Teistä oli ihana juttu Me Naisissa! Oli  jotenkin hassua lukea sinusta lehtijuttu kun on 3 vuotta jo blogisi kautta teidän elämää seurannut. Tavallaan siinä ei ollut mitään ”uutta” mutta ei siis haitannut ollenkaan. Kiva ihanan lämminhenkinen juttu oil. Hyvää viikonloppua koko perheelle!
  T.Harmaafuksia

  Tykkää

 32. Mä luin sun jutun Menaiset-lehdestä. Tosi hyvä juttu:) Oot ollu kyl tosi rohkee, kun lähdit Norjaan. En ole koskaa kommentoinut sun juttuja vaikka ainakin puol vuotta blogiasi olen lukenut. Pidän sun jutuista… Tosin suuri miinus on tää blogin ulkoasu->kun pitää klikkailla useaan otteeseen et saa tekstit auki…

  Tykkää

 33. Olen samaa mieltä kuin muutkin, tämä muutto ei ollut lainkaan hyväksi blogillesi. Surullista!
  Johanna, miksi et pitäisi blogia aivan itsenäisesti kuten alkuaikoina? Ruotsalainen House of Philia on mielestäni hyvä esimerkki itsenäisestä blogista. Saisit varmasti monia yhteistyökumppaneita, jotka voisit itse valita ja päättää miten esim. mainokset asettuvat sivustollasi. Kaipaan blogspotin aikaista blogiasi, josta on enää jäljellä vain muisto kaiken kaupallisuuden vuoksi.

  Tykkää

 34. Sinun olisi ehdottomasti pitänyt olla uuden MeNaisten kannessa. Olisit sopinut siihen täydellisesti, kun sinusta on vielä juttukin lehdessä. Toivottavasti joskus vielä saamme ihailla sinua kannessakin. 

  Tykkää

 35. Kas kun eivät Indiedaysilla jättäneet sun vanhaan blogiosoitteeseen mitään sivua, jossa olisi uusi osoite, vaan ohjaavat kävijät omaan blogilistaansa. 

  Tykkää

 36. Luen blogiasi ulkomailla (Afrikassa) ja helpointa olisi, että koko juttu tulisi luettavaksi heti. Täällä nettiyhteydet eivät ole niin hyvät. Sulla on ihana tyyli kirjoittaa. Oon samaa mieltä tästä blogipohjasta, on vähän liian pinkki ja täynnä mainoksia.

  Tykkää

 37. Olen seurannut blogiasi jo yli vuoden ja tykännyt kovasti. Ajattelin kommentoida koska en pidä tämän uuden blogialustan tyylistä ollenkaan, ja yllätyin kuinka moni oli kanssani samaa mieltä. Blogisi ikäänkuin hukkuu mainoksiin ja monenkirjavuuteen. Siitä on kadonnut ihana persoonallisuus ja henki. Tosi harmi…yllättävää miten paljon tuo blogialusta vaikuttaa 😦

  Tykkää

 38. Olen samaa mieltä Ninnukan ja monen muun kanssa. Blogisi ansaitsisi tyylikkäämän miljöön. Kuvasi ja tekstisi eivät pääse oikeuksiinsa täällä, valitettavasti. Se ei ole sinun vikasi, ei tietenkään. Vaan voisiko MeNaiset tehdä asialle jotain?

  Tykkää

 39. Sinusta tehty juttu MeNaisissa oli hyvä ja antoi sinusta samanlaisen lämpimän kuvan kuin blogisi 🙂  Harmittavaa, kun nyt ei vanhaa blogiasi ole näkyvissä, kun skappel-neuleeni on pahasti kesken ja en muista miten tehtiin etukappaleen pääntie ja hihat. Toivottavasti vanhat postaukset näkyvät pian täällä. Oikein hyvää uutta vuotta ja jatka samaan malliin 🙂 

  Tykkää

 40. Sama mieltä sivuista kun aijemmat kommentoijat mutta älä lannistu. Eihän vika ole sinun. 
  Postaustoivetta ehdottaisin. 🙂 voisitko tehdä postauksen, jossa auttaisit minua( ja ehkä jota kuta toista) . 
  tekisitkö sellaisen vaatepostauksen, että jos omistaisit vain 12 vaatetta, mitä ne olisi (unohdetaan juhlavaatteet) ja olisi kiva nähdä erilaisia asukokonaisuuksia niistä. (talvipukeutumista, unohdetaan myös shortsit ja kesämekot) itsellä edessä vaatevaraston uusiminen, mutta budjetti ei kauhean suuri ja klassista pukeutumista haluaisin. Kiitos tuhannesti jos ehdit auttaa!
  Tyyne

  Tykkää

 41. Ihanaa saada jatkaa matkaa kanssasi, vaikka osoite vaihtuikin. Ei haittaa vaaleanpunaisuus eikä mikään muukaan. Edelleen saan hyvän mielen kuviasi katsellessa ja juttujasi lueskellessa. Aika hassu juttu muuten, sillä mä haluaisin just tollasen hiusleikkauksen kuin sun parhaalla ystävälläsi on, mutta en ole millään saanut kampaajaani tajuamaan sitä. Nyt mulla on apuja, kun näytän ensi kerralla nämä sun kuvat :-). Sitten toinen asia: suostuisikohan sun äitisi jakamaan ohjeen sinulle kutomastaan viimeisestä valkoisesta neulepaidasta – se on niin niin ihana. Tiedän, tiedän, tiedän, että mulla on jo aivan liian monta käsityötä meneillään/aluillaan, mutta uusia on aina hyvä olla varastossa, jos nykyisten edistäminen tökkiin 🙂
  terveisin  Riitta http://www.nuppuhome.com/

  Tykkää

 42. Sellainen hupaisa juttu muuten: kun jokaisen kommentin alla on peukku ylös ja alas, niin kestipä pitkän tovin, että tämä hatarapää tajusi kummankin kuvaavan peukkuja. Mielsin toisen puhekuplaksi, josta pääsisi kommentoimaan juurikin kyseistä kommenttia. Taisi tulla klikattua alapeukkuja kommentointiyrityksissä… 🙂

  Tykkää

 43. Løysinpas;) Ihmettelin miksi et ole postannut pitkaan aikaan ja sitten muistin, etta olet muuttanut. Googlasin kalastajanvaimo  me naiset ja paasin suoraan blogiisi. Niin helppoa se on.  Pohja on nyt erilainen, mutta kylla siihen varmasti nopeasti tottuu. Tsemppia tanne:) Ja ihanaa, etta ystavasi on vierailulla. 

  Tykkää

 44. Mulla on samanlainen vyö ja sopii monen vaatteen kanssa! 🙂 Luin eilen MeNaiset ja sun haastattelun, se oli kiva. 🙂 Mun tekee myös mieli muuttaa Norjaan, vinkkasinkin miehelle että muutetaanko? Hän ei oikein innostunut, enkä mäkään nyt ihan tosissaan. 😉

  Tykkää

 45. Mukana ollaan myös täällä uudessa osoitteessa. Yritän olla välittämättä ”rumasta” blogipohjasta ja keskittyä sisältöön. Totta kyllä on että sinun blogia lukee suureksi osaksi siksi että olen aina pitänyt sitä visuaalisesti kauniina ja kuvia inspiroivina ja pakko myöntää että eka kerran tänne tullessa meinas itku päästä kun näin tämän pinkkipläjäyksen. Vaikka id:lläkin oli ärsyttäviä mainoksia niin yleensä niitä oli vain yksi isompi kerrallaan. Toivottavasti lehden toimitus tekee asialle jotain. Mukana yritän kyllä pysytellä ja olla välittämästä muusta kuin itse blogisisällöstä.

  Tykkää

 46. Olen niin surullinen, koska sinun blogisi on mennyt tämän muutoksen myötä niin huonoon jamaan. Sitä olen miettinyt, miksi sinä tämän muutoksen teit? Tietääkseni Indiedays maksaa suosituille bloggaajilleen hyvin, joten mietityttää kuinka paljon enemmän Me naiset sulle maksaa, vai oliko vaan hienoa päästä tunnetun naisten lehden leipiin? Tuskin teit tätä muutosta vaan sen vuoksi, että halusin pinkin blogitaustatn? 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

<span>%d</span> bloggaajaa tykkää tästä: